Ego jag!

Oj vad dagen försvann, vad har jag egentligen gjort?

Träffa dom för lite lunch, blev på Ming. Hm börjar känna mig som en stammis där, farligt ju! Där förra tisdagen o så idag... Jösses :) Men det var riktigt gott. Snabb o effektiv lunch, o mkt gott! Är nog faktiskt en av de bästa luncherna man kan ta en vardag på stan :)

Sen bestämde jag mig för att gå på castingen på fredag, Sanna eller Hanna skulle ta min tid om de blir aktuellt. Vet ju inte om man kommer med men men, man kan alltid testa. Ska klippa mig på fredagsmorgonen, skoj för då ser man förhoppningsvis lite snygg ut på kvällen. Hannas fest, så skoj! Ska nog ha mitt nya linne :P Ah ska bli såå skoj, ser verkligen fram emot det! Så fredagen är ganska uppbokad nu. Klippning, casting, handla med Hanna, ev träna o så fest på kvällen.

Imorse kände jag mig väldigt ego. Saken var att när jag fixat mig iordning så kände jag mig väldigt snygg :D Tror jag är inne i en bra period just nu när jag känner mig snyggare.. Oj vad ego det låter, men jag hoppas nån förstår iaf...:)

Dagen blev lite omgjord eftersom Kashal jobbade hal dagen istället för dubbelpass så jag drog o jobba redan på eftermiddagen, var väldigt soft. Kändes som jag mest drack oboy :D iofs så har jag bara mig själv o tacka, hade ju förberett allt åt mig själv o då blir de slappare...

På kvällen drog jag med mig Kashal o träna, hehe först dela vi på en semla så jag fick faktiskt en semla. Blir nog bra för iår, iofs lova jag mamma att ta en med henne. Kostas hade vart trevlig o köpt semlor till alla som jobba, vad snällt av honom! Tror såna grejer gör att folk känner mer lust att jobba...

Oj kom på att jag fick ju hem lite paket idag, hade jag glömt bort! Hinner inte med dem ikväll iaf... Får inte sova för sent ikväll, iofs har jag börjat gå o lägga mig bättre! Mycket bra...

Vad personer kan förändras... Att man kan ha så fel om vissa, blir så ledsen...

Jag vill, vill du? ♥

Ni är dåliga på att svara killar!

Åh en härlig morgon! Gick in på Ticnet o fick äntligen tag på biljetten jag ville ha :P Nu måste jag bara få tag på Bengan o säga att jag har en biljett, vad är det med killar o vara tillgängliga???! Usch vad dåliga ni är!:) Sen ska jag boka tågbiljetter o säga t syrran att jag kommer o sussar hos dom då!

Sen ringde dom från The Look o undra om jag ville gå på en casting för hårmodellande igen, får se om jag ska gå på den. Visningen är på lördag o då jobbar jag egentligen. Kolla om jag kan byta bort den först.. Är ju iofs inte säkert att man kommer med, beror helt på vad de söker för hår. Aja får se om jag orkar engagera mig i det...

Ska snart ner o träffa Hanna, Mia o Emma. Skoj med en lunch o sen ska det bli semla, första iår. Är väl ingen storfantast, men man får liksom göra det en gång per år. RIngde mamma förut för att höra om hon kom ihåg att jag har namnsdag idag, gjorde hon inte. Bryr jag mig inte om, har blivit en tradition att jag frågar bara. Vi firar inte namnsdagar o har aldig gjort, men det är alltid kul att retas lite att hon inte kommer ihåg när hennes enda dotter ha namnsdag. Jag kommer iofs inte ihåg när min enda mamma har namnsdag så det går väl jämt t :D

Dags att få på sig lite kläder o smink o ner o träffa de andra vid karamello, hm är nog första gången jag har mötesplatsen där. Annars är jobbet en given mötesplats, men är ju skoj att vara lite rebellsisk ibland! Funderar på att göra kontoret idag med efter träningen, för imorrn har jag skola hela dagen. Ett annat plus är att timmarna kommer på lönen denna månad o det är ju alltid bra :)

Är du rädd eller verkar jag snäll? ♥

Jag kan vara grym!

Min härliga kursare har gjort det igen, hon som jag har väldigt svårt för har kläckt intressanta saker även idag.. Hm är nästan lite läskigt när jag tänker på hur hon tänker... Idag reagera även ett gäng av mina kursare, hon gav iofs oss som åkte bussen tillsammans nåt o prata om :) Diggar min kurs extra mycket ibland, som idag fick jag höra ord som inte är allt för vanligt at man får höra av föreläsare. Sen kan jag nämna att min grupp nog fick en helt okäns kille att känna sig ganska obekväm. Var på rasten som vi satt o diskutera allt ifrån ordet kuk till orgasmförmågan. Ingen tänkte väl på att han satt där och hörde allt vi snacka om, eftersom vi läser de allihop så snacka vi ganska naturligt om det. Han måste undrat vilka filurer vi egentligen var, han visste ju inte att vi läste en kurs i Människans sexualitet :D Marie sa att han hade haft lite lustiga miner för sig ibland och sett ganska besvärad ut..

Efter skolan åkte jag ner till Sportis för att träna.. Hehe jag tänker inte säga vad Kashal bukar säga att vi ska göra:) Körde ett core pass innan jag träffa Kashal för att gymma lite, ett riktigt bra pass idag. Man känner att man börjar bli mycket starkare. Är riktigt stolt över vissa vikter vi tar :P Sen drog vi till Vita..

Sen gick jag till Hejdegården för att vattna blommor hos Lina, kom äntligen dit. Haft planer att gå dit under helgen men tiden sprang iväg. Hoppas de har det bra där upp!

Imorrn har jag inga föreläsningar, ska fira semlan o Maria med lite girls imorrn. Sen ska jag släpa Kashal till gymmet, hon har nu hela kvällen föröskt komma från det. Men nej nej.... Jag är elak när jag vill träna :D Märktes idag när jag tvinga henne att cykla betydligt längre än vad hon var sugen på. Roliga i det hela var ju att de var hon som tvinga upp  mig på cykeln o bestämde tiden... Klart hon inte får ge upp efter några minuter då bara :D

Dagens tips förresten, ät inte en massa vitlök o ställ er o andas på mig i bussen, me not like!

Ska jag? Utmana mig så kanske... ♥

Min säng tar man inte så lätt!

Ny dag, ny vecka.. O jag känner att jag sovit väldig gott! Slockna som en gris igår, var så trött. Var inte bara jag som var väldigt trött igår, min lilla kelgris Eddie var inte på sitt piggaste humör heller. När jag skulle sova hade han lagt sig raklång över min säng, men han fick flytta på sig för min säng är min säng.. Den tar man inte ifrån mig bara sådär :)

Va trist att jag skulle på föreläsning idag, fick ett mess från Hanna där hon undra om jag vill med på en lunch.. Men tyvärr, fick jag turna down erbjudan :( Men imorrn ska vi träffas Hanna, jag o Mia. Ska fira semlan och oss själva då. Är ju Maria dagen imorrn o vi upptäckte att alla hette visst Maria. Att fira semlan har blivit lite av en tradition. Har iaf gjort det de senaste åren hemma hos mig. Eller för ett par år sen så var det ju i Moomindalen, men iaf... Semlan o jag går väl sådär ihop, tycker den är skapligt god. Men inget jag föredrar om jag får välja bulle, då är det nåt med vaniljgojs som är att föredra. Har inte ätit nån semla iår än, fick för mig att jag skulle äta en igår men orkade inte skaffa nån. Det tog jag som att jag egentligen inte vill ha nån, eftersom jag inte orkade engagera mig mera för att få tag på den... min filosofi i det mesta :)
Det jag vill ha det kämpar jag för o ger mig inte så lätt!

Ne nu ska jag in i duschen så jag hinner ner till en bankomat för att ta ut pengar innan jag ska till skolan, finns ju tyvärr ingen bankomat här i närheten...

Kommer bara närmare... ♥

Så mycket blaj om en färg!

Som många säkert känner till gillar jag färgen rosa. Har under senaste dagrna iaktagit denna färg i mina vandringar i Linköping. Kommer ge några exempel o mina tankar om dessa. Finns nere på Drottninggatan två butiker som jag går förbi för det mesta på mina väg till träningen eller Trädgårdstorget, är en tårtaffär och en butik för hundar o katter.

Börjar med djurbutiken, de har fyllt upp hela skylten med grejer just i rosa.. Allt från koppel, mattallrikar, toalåda, korg till leksaker, transportbur o så vidare. Nu kan man fråga sig, bryr sig djuren om färger eller är det ägarna som gör de?!? Jag tror ägarna.. Ne Eddie har inte allt i rosa, han har alla möjlia färger, men skulle jag se att han föredrog nån färg kanske jag skulle tänka på de när jag köper nästa grej till honom :D

Nu till tårtbutiken, där har de för tillfället lagt fram bröllopstårtor. Vissa ser riktigt mumsiga ut. Men så har det en i rosa. Nu tänker säkert många att jag vill ha en sån på mitt bröllop, men nej nej.. Gillar den inte alls! Finns en i vitt jag gillar bättre då!

Oj vad mycket skit man egentligen kan tänka om en färg hahahaha...

Riktigt trött var jag efter jag kom ur duschen, halvslumra nästan till i soffan framför tvn. Känns som jag blivit mycket tröttare om kvällarna senaste tiden, undrar hur det kommer sig?!

Huj jag känner mig nervös jue...♥

Såååå skönt!

ÅÅÅÅÅÅÅÅHHHH den segern var riktigt skön!!

Efter Finlands första ledningsmål fick mamma ett leende som sa "hörru, bara o byta du märker ju vart de leder...". Säger hon varje gång de spelar o FInland leder eller vinner, "När ska du inse att du borde hålla på Finland, du är faktiskt halv". Men nej, jag vägrar o såg inte ledningen som nåt slutgiltigt. Härlig match med en del snabba mål, tycker vl tyvärr inte att alla spelare höll den klass de egentligen har.. Men varför fundera på de? Blev ju vinst, o som en av kommentatorerna sa "spelar egentligen ingen roll vem som spelar bäst, är målen som gäller". Så sant så sant!

Måste säga att sista minutrarna var lite pirriga, kunde inte sitta still utan stod upp o kolla. Då säger en va kommentatorena till spelarna att de skulle stå upp. Jag var så inne i de att jag börja säga "Ja men jag står ju redan, jag står ju redan..." :D

Efter slutsignalen åkte jag iväg o träna med Kashal, skön träning idag o energin fanns hos oss båda, för en gång skull :) Eftersom jag hade tagit med mig Eddie till mamma så var jag tvungen att promenera tillbaka dit för att hämta hem honom. Så jag har fått mig en del promenad idag, var iofs stjärnklart när jag gick hem. Love it!

Annars har jag vart en trevlig granne idag, stod först o prata med grannen längst ner hur lik Eddie var hennes katt. O att Eddie inte hade någa problem med att åka i cykelkorgen, att han tycker det är ganska skoj. Sen träffade jag på en tant som undra om jag bodde i huset, för hennes väninna ska tydligen flytta in i den tomma lägenheten längst ner. Jo jag sa att jag bodde där o hon började fråga ut mig om hur det var o så.. Hm jag sa att det var så bra så o att jag inte tyckte att de var speciellt högljutt eller stökigt... Aja, träffar sällan på grannarna längst ner, men sköter man sig kanske man kan få hembakta bullar av tanten som flyttar in HAHA!

Ikväll ska jag bara softa tror jag, kolla runt lite på nätet efter info om vårt grupparbete i Sex.-kursen. Att inte kunna få orgasm blev ju ämnet... Kände att jag inte hann åka ut t Skägget, får bli en annan gång!

Sen har jag redan hunnit mobba min kusin lite, förstod redan när jag såg det som stod vid hennes namn på msn vad hon tyckte. Haha, PERKELE med stora bokstäver! Jag skickade bara en garvande smiley o fick ett fuck you tillbaka... Haha, såååå gött! Vet att jag fått höra samma sak tillbaka så...

Snart kommer jag säga det... ♥

Nattens drömmar..

Dagen är här!

Dagen för drömfinalen mellan Sverige o Finland, nåt man helt enkelt inte missar. Får ofta frågan vilket lag jag håller på i sådana finalen, Sverige helt klart. Mitt hjärta ligger alltid först hos Sverige vad gäller sportsammanhang. Spelar inte Sverige så är det Finland jag håller på! Därför det är Räikkönen som gäller i Formel 1. Tror att mitt finländska påbrå har fått mig till de favvo sporterna jag har, är ju de som är bland de största där. Hockey o F1, nu har iofs curling blivit väldigt stort efter att herrarna lyckades ganska bra i Turin. Så är nog inte omöjligt att de blir en curlingboom nu :D

Usch drömde en massa otäckt inatt... Två utav dom var läskiga, en handla om en man som började förfölja mig efter att jag cyklat förbi honom o sagt att jag tyckte korv med senap på var äckligt! Då följde han efter mig o fick reda på vart jag bodde o så. Var iofs inte där jag bor nu, utan där jag bodde mellan 7 års ålder och fram till studenten typ.. In my old neighbourhood, Kungsgateområdet. Kom dit som bebis hade mina barndomsår där osv...

En annan av drömmarna var det läskiga asiatiska ungar, typ grudgevarianter. De hängde runt omkring oss o sände blixtar med sina ögon, sen kunde mna bygga nån grej som var säkert område. Hm mycket skumt. Vaknade av båda drömmarna o var tvungen att stoppa in fötterna under täcket. Är ju faktiskt så, har man drömt nåt läskigt måste man rädda fötterna, för sticker de ut under täcker är man mycket mer oskyddad!!

En tredje dröm var trevlig, var en massa folk som skulle på fest tror jag. Var jag som var ansvarig i alla fall. Alla hade som typ hytter så vi var kanske på en båt, men när jag kom till min hytt så låg det en kille på min säng, iofs såg han helt okej ut ;) vet att jag skulle byta kläder.. sen minns jag inte så mycket mer.

Dagen är en skön dag, ska hem till mamma innan hockeyn o käka o sen se Sverige vinna då :P Sen drar jag o hämtar Kashal o vi går o tränar o kanske solar, sen beror de lite på vad klockan är om jag ska ut till Skäggetorp o joina grabsen på lite mat o så.. Sitter o funderar på om jag ska ta med Eddie till mamma, är så härlig väder att jag tror han skulle gilla de. Sen är det ju alltid skoj o komma ut på äventyr lite :) Enda kruxet är att jag måste tillbaka till mamma efter träningen o hämta honom, men det får man väl ta.

Helgens upptäckt, naturgodis är gott!

Är inte så dum jag... ♥

Scones mitt i natten smakar extra mums!

Ne nu ska jag nog börja runda av min kväll, eller iaf min data och tv-kväll. Är framför dessa dumburkar jag spenderat större delen av kvällen... Hade tänkt att spela lite men filmer etc kom före. Efter att sett klart på CSI börja jag kolla på Wedding Crashers, efter ett tag såg jag att Trapped började på trean men insåg att jag sett den. Så jag kollande vidare på Wed. Crash. Tog en paus vid 23 för att baka scones, fick ett litet craving o fann att jag hade alla ingridienserna hemma. Mums dom blev jättegoda!

När jag slog mig ner i soffan igen med nybakade scones o ännu ett glas oboy i min fina mugg med myror på såg jag att filmen Järngänget skulle börja på fyran. Har tänkt att jag velat se denna film länge så jag började kolla på den. Insåg ganska snabbt att den inte var nån höjdare, men har jag börjat se en film så vill jag för de mesta (finns ett par undantag) se klart filmen, så jag gjorde de... Blev tyvärr inte bättre, så den är de lugnt om ni missar att se :)

När den äntligen tog slut så kolla jag klart på Wed. Crash. Det var en okej film, men inte så bra som jag fått känslan av när folk snackat om den. Kändes som en ganska vanlig o typisk komedi i den stilen, kunde gissat till mig slutet ganska tidigt o visst garva man till ett par gånger men det var liksom it.

Nu börjar klockan bli sent o jag är seg, ska nog förflytta mig till sängen. Är seg men tror inte jag kommer somna än... Läsa lite, kanske nån av de nya böcker jag köpt! Eller kattboken har jag redan läst/skummat igenom.

Hoppas nån blivit lite avis på min kväll iaf.. Finns säkert de som haft kvällar jag skulle blivit lite avis på iaf:) Finns ett par andra saker som hade varit skoj att göra eller ställen att vara på.. Men får vara nöjd, scones o film det är inte fy skam!

Pussis♥

Jag lovar jag är 24 :D

Soft dag...

Träffa då mamma på stan, hon hade fått en biobiljett men upptäckt att de bara gällde en biljett per medlemskap så hon får väl gå själv..  Aja vet inte ens vilken bio det var :D

Dagens inköp:
Bok som handlar om duellen mellan Churchill o Hitler
Bok om katter
En partytopp (mamma var sådär förtjust i den eftersom den var ganska urringat, hon tycker sånt är så hemskt att anspela på sånt...)
Vas som mamma tyckte man kan ha tulpaner i (har ingen vas innan, så nu får ni gärna ge mig blommor.. får jag så sällan *buhu*)

Tror det var allt... Är väl nöjd med dagens inköp, ska bli intressant att läsa duellen. O ska bli skoj att festa i toppen :D Antingen jobbfesten eller Hannas fest...

Var ju meningen att jag o Kashal skulle träna idag kl 16.Hon ringer vid halv fyra o undrar om vi inte kan hoppa den. Jag tvärvägrar o säger att vi ska träna, hon fick en softdag igår så!  När jag kommer ner så drar vi bara för att lämna tillbaka filmerna, då diskuterar vi när gymmet egentligen stänger. Jag kollar upp de oh no, de stänger klockan 16. Suck, jag som ville träna ju!! Aja får träna imorrn istället men iaf...
Vi drog o hyrde oss varsin film istället, Wedding crasher blev det för min del.

Nu sitter jag då här o har halvgluttat på melodifestivalen, sooo boring det var denna vecka. Var ingen som jag kände ett dugg för så när mamma ringde o undra vilken favoriten var satt jag där frågande bara... Är så synd att det längre inte känns nåt speciellt med melodifestivalen. Säger det sällan men det var bättre förr!

Står o steker pannkakor, mums bra lördagsmat enligt mig! Eller för tusan pannkakor skulle man kunna äta jämt:P Kollar på CSI Miami. Trevligt ställe det där, Miami. Kommer tyvärr inte ihåg för mkt, men jag har vissa minnen därifrån. Läskiga män som för bort mig i kundvagnar o Piff & Puff som står där o ser farliga ut, tur att man kunde gömma sig bakom faster Ellinor då!

Sådär nu ska min kvällsmat intas pannkakor med hallonsylt o till det ett glas oboy, serverad i en plastmugg med myror på.. Hm värsta barnkalaset ;) Ingen som kan tänka sig att jag faktiskt är 24 år :D Aja man får väl ha barnasinnet kvar o pannkakor, sylt o oboy är faktiskt gott.. so shoot meeeeee ;)

Upptäckte att en av mina favorit snygging skådespelare gästspelar i CSI, han som spelade Michael i Roswell, Brendan Fehr. Gjorde mig lite lycklig, han var skälet till att jag varje lördag runt midnatt satt o kolla på Roswell dubbat till franska när jag bodde där nere :P Blev inte en sån dum lördagskväll trots allt, fast jag blev dumpad o lämnad helt själv... :)

Inte dra hem silikonblondiner/brunetter nu;) ♥


Min drömfinal!

Det blev den drömfinalen jag ville ha Sverige-Finland. Kommer sitta på nålar hela matchen, ska bli grymt. Har bestämt att jag ska se matchen hos mamma, så vi får sitta o gnabbas lite om vilka som ska vinna. Förlorar Sverige kommer jag få höra de från släkten, men vinner Sverige kommer de få höra de :P Fram till nu har man alltid kunnat säga, 6-5, 6-5 :D

Inatt vet jag inte vad det var med Eddie, han var den mest envisaste katt jag vart med om. Två grejer skulle han göra hela tiden, antingen leka med den nyuppsatta persiennen eller ner o dunka med sladdarna mot nattduksbordet i metall. Kan ju säga att båda sakerna var väldigt irriternade. Somnade tillslut efter ett antal duster mellan oss.. Men vaknar tidigt av, ja vad tror ni? Eddie som pysslar med precis samma sak som när jag somnade. Har han inte sovit alls inatt?

En positiv sak är iaf att jag tror att han äntligen fattat luckan i kattlådan, har ju haft den borttagen tills nu men satte tillbaka den igår. O jag tror faktiskt att han förstått att den inte är farlig o hur lätt man kan ta sig in.. Nåt positivt med honom iaf :P

Ska ner till stan nu o träffa mamma, utanför Twilfit. Skulle tydligen kolla om de fanns några gratis biobiljetter att hämta. Antar att jag får följa med så de är ju trevligt... Hon sa nåt datum men tror ni jag har koll på min almanacka i huvet?! Hehe nope, får kolla upp det där om hon får biljetterna.

Får inte glömma o tipsa om en grym film, Crash. Helt otroligt bra, mycket tänkvärd! Hemsk men ändå igenkännande, tyvärr... Se den! Helst när ni är själva så man får reflektera över vad den egentligen handlar om. En av de bästa filmer jag sätt på länge!

Härligt att du inte ändrat dig :P Inte ragga för mycket nu ikväll... ♥

Duktig jag är ibland ;)

Idag har jag gjort en del, iaf en del sådana där nyttiga saker. Duktigt Linda:)

Börja min dag medatt träna med Kashal, hon saknade total energi så vi körde väl bara 1 timme typ. Det får du ta igen imorrn gumman ;) Sedan hem för en snabbdusch o försöka bli lite snygg, Naman kom förbi o föröskte få upp min persienn i sovalkoven. Upptäckte ganska snabbt att jag köpt för kort variant. Sen drog vi o hämta Kashal, hennes syrra o Elin o bilen åkte iväg till IKEA.

Vi strosa runt på Ikano en sväng, mitt inköp blev På spaning efter den tid osm flytt, bokserien av M Proust. Enda jag bestämt mig för o köpa på rean nu. Sen kan man kolla om man hittar nåt skoj, men jag brukar mest fynda när de typ börjar närma sig slutet på resan. När priserna gått ner ännu lite mera. Inne på IKEA så köpte jag en längre persienn, o så delicatobollarna då *mums*

Sen var vi på Willys, köpte mest grejer till Eddie. Kattsand o sånt o mjölk till mig :) Sen bar det av hemåt. Hade haft planer på att dra ner till jobbet på en gång, men insåg att hockeyn kom före. Innan den börja ringde jag dock Stångåstaden igen. Nämnligen gått över två veckor sen jag ringde första gången. Hon jag snacka med nu var riktigt trevlig o tyckte att det var dåligt att ingen ringt mig. Så hon skulle fixa att jouren kom eftersom jag fått vänta så länge..

Innan matchen börja hann jag även diska, fixa Eddie låda och sätta upp min nya persienn:)

Måste säga att det var en himla trevlig match, Tre kronor spelade riktigt bra måste jag säga. O mål gjorde de också! Hade lite halvproblem med att hålla mig vaken, råka somna till lite då o då. Fast de var bara några sekunder. När slutet av matchen kom o det stod 6-3 till Sverige kunde jag inte hålla mig, utan somnade till. Vaknade av att de ringde på dörren. Usch vad hemskt, men jag stappla mig till dörren o öppna. Där ute står en stor väktare, då börja jag undra vad jag egentligen hade gjort :D

Var inte så hemskt som jag trodde utan det var jouren, såg att han hade sugpropparna i högsta hugg. Han fixa stoppet på ett par minuter o hann tom ge Eddie en godis som fanns i hans ficka. En hundgodis, men Eddie som är hälften hund smaska så glatt i sig den. Nu kan jag äntligen diska o laga mat normalt JIPPI!

Drog ner till jobbet efter det, intressant jag spenderade min fredagskväll på jobbet. Soft o ingen som störde mig på kontoret:) När jag bestämde mig för att dra hem insåg jag att jag inte ätit nåt sen lunch. Kebab skulle intas, är ändå fredag :P Kashal sluta precis så vi drog till videobutiken också. Vi har ju 2 för 1 där så jag tog en film också, fick den ju för 15 kr typ.. Crash. Nån som vill joina mig inatt?! :P

Bra dag, hoppas nu bara att Finland vinner mot Ryssland. Isf kommer jag nog gå hem till mamma o kolla på matchen på söndag! Vilken fajt :)

Pussis en miljon :P ♥

Älskar honom!

Eddie o jag hade våra duster imorse, var inte alls på samma våglängd. Han tyckte jag skulle gå upp o använda alla knep han hade till att göra de. Speciellt då leka bakom nattduksbordet, slå på sladdarna där så att de dunkar i metallen...

Är lagom skoj att ligga o lyssna på! Sen var jag lite småkinkig redan innan eftersom jag överhuvudtaget vaknat för tidigt, hade nämnligen på nåt vänster lyckats få ur själva täcket ur påslakanet o slängt det åt sidan. Detta äventyr resulterade att jag vakna av att jag frös nåt enormt.Och föröska sova när jag fryser det funkar inte!! Vill ha det varmt o skönt :P

När jag till slut gav upp o gick upp, efter att Eddie suttit o ylat lite (säger att han är hälften hund!). Då var han nöjd, gick tyst o snällt o satte sig i fönstret för o kolla på livet där utanför. Där kommer han väl sitta fram tills att jag börjar röra på mig o fixa mig iordning. Känns alltid elakt att göra så när man vet att han då måste komma o kolla vad man gör. Typ som igår när han låg o sov o jag skulle gå in till köket för o ta mig en frukt, vem sprang omkring runt mina ben sekunden senare? Eller när han använde mig som säng o sov så sött, då ska jag gå på toa.. Vilken elak matte jag är;)

När man bor så tajt som Eddie o jag gör så får man vissa speciella band. Kan ju avslöja att Eddie är en fenomenal tröstare. Han kan för de mesta känna om jag mår dåligt o då komma o trösta mig lite extra... Kommer ihåg vad mamma berätta den gången jag fick ett av anfallen hemma hos henne, då gick Eddie omkring runt omkring mig o såg väldigt orolig ut. Sen när jag lugnade mig o föröskte återhämta mig, då kom han o gosa ner sig brevid mig o kolla på mig med sina fina ögon... Jag älskar verkligen min katt!

Ska nog dra på mig träningskläderna nu, ganska skönt att börja dagen med träning. Man behöver inte fixa sig iordning så mycket, det kan man göra efteråt. Behövde inte åka o ge Alfons mat, de kom hem inatt... Hoppas allt ordna sig! Klart man alltid ställer upp för personer man vet skulle göra likadant!! Kram på er.

Vissa saker värmer nåt så enormt ♥

Jag, bara jag!

Visar inte tvn nåt man vill se får man hitta andra grejer att roa sig med. Tack Alex, du vet inte om att jag "snott" den men man får hoppas att det är lugnt ;)

1. vad heter du?
Linda Maria
2. vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Har alltid velat ha ett naturligt smeknamn, så det skulle väl vara nåt sånt. Som liten ville jag heta Jessica vet jag
3. vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Innan jag kom ut gick jag under namnet Göstina, mamma påstår att hade jag blivit kille hade jag fått heta Gösta. Vet att namnet Belinda var nära som tjej.. Hade haft lite coola intialer då :P
4. vilket stjärntecken är du? vattuman
5. vilken årgång är du? 82:a
6. vart bor du? nära en spelbutik ;)
7. bott utomlands? japp, en sommar i finland o en termin i frankrike
8. flyttat antal gånger? hm ganska många ggr, en gång ner till lkpg o sen 3-4 ggr inom Kungsgateområdet, sen till Ryd o sen tillbaka till stan..
9. vart skulle du vilja bo? Oj, vet inte. Men vill nog bo kvar inom Sveriges gränser iaf...
10. vilken skolklass? som jag går i nu? massa olika, exempelvis en muppklass :P
11. vad vill du bli när du blir äldre? Visare :)

UTSEENDE
1. hur lång är du? 180 cm
2. hur mycket väger du? inte en susning, tror inte på vågar!
3. hårfärg och frisyr? byter med jämna mellanrum, för tillfället rött o har accepterat mina lockar
4. ögonfärg? mörkblåa
5. mest nöjd med? Hm, ögon o håret tror jag...
6. minst nöjd med? Hehe vart ska jag börja? Nerå de mesta funkar väl
7. skostorlek? 39-40
8. glasögon? Jao, är halvblind. Iofs används linser oftast
9. har du några piercingar/tatueringar? Öron räknas nog inte, men en haj finns tatuerad på min fot

FAVORITER
1. filmer? Finns många, men Disneyfilmer är grymma :)
2. låtar? Finns ju många även här ju!! Men Lasse o Jocke funkar ofta
3. årstider? sensommar/höst!
4. mat/dryck? Så länge nån annan lagar så äter jag de mesta, lite läskigt med för stark mat bara/ mjölk är en bra bas i mycket!
5. djur? Katt
6. färg? Svart o rosa funkar för det mesta
7. parfym? Boss deep red heter den tror jag o så gillar jag vanilj
8. tv-program? enda jag följer bra är ju CSI
9. ämne i skolan? Inte fysik iaf...
10. sysselsättning? träna o leka med mina vänner


KLÄDER
1. vad använder du just nu för jacka? svart vinterjacka
2. vad använder du just nu för skor? massa olika allt från rosa gympadojjor till mina bruna "converse"
3. favoritfärg på kläder? får väl säga svart o rosa även här, brunt är iofs schysst också!
4. favoritmaterial på kläder? Oj ska man ha favoritmaterial också, nee
5. vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Just nu är de mest träningskläder jag kollat på, o så skor
6. favoritaffärer? ingen aning, finns väl många
7. för ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Olika, men finns andra grejer jag lägger mer pengar på

DITT RUM
1. stort, litet eller mitt emellan? Hm är mycket sugen på större...
2. vilken färg på tapeterna? Grå med silver
3. vilka färger går rummet i i övrigt? Svart o rött
4. favoritmöbel i rummet och varför? Tillbringar nog mest tid i soffan, så jag får säga den..
5. vad vill du ändra där inne? Större soffa o säng, men det finns nog ingen plats för de...
6. vad har du där inne av följande:
a) tv? Ja
b) video/dvd? Ja eller ingen VHS
c) dator? Ja
d) stereo? Ja
e) telefon? Ja
7. vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? Har en riktigt fin utsikt, ser nästan hela drottninggatan enda ner till Stångån typ
8. vad gör du oftast i ditt rum? Har ju typ bara ett rum så allt förutom toabesök typ
9. vem förutom du brukar sova i din säng? Eddie kan ligga där ibland
10. favoritpryl i rummet? Hm är Eddie en pryl?

BLANDAT
1. vad heter din morfar? Hette, finländskt
2. var har du i din:
a) jackficka just nu? Väldigt mycket, gamla kvitton, nycklar till tvättstugan, Hanna o Lina, presentkort till Stadium, lip gloss,vantar, nycklar till jobbet o så vidare. Brukar få höra att min jacka är anska tung :)
b) skolväska just nu? Hm några böcker o anteckningblock, tuggumin tror jag finns där också
c) handväska eller liknande just nu? Använder sällan handväska, bara om jag ska ut på krogen o då ligger de väl plånbok o mobil i den typ
3. vad är du beroende av? Hm jag vet inte.. Vill iofs gärna ha min dos mjölk per dag..
4. vilket land kommer du i från? Född i Sverige
5. vilken sorts lypsyl använder du? Vaselin för de mesta, eller lip glosset som jag "snodde" från Sanna :P
6. vad tror du på? mig själv för de mesta
7. vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? har många tankar
8. vad köpte du senast? en drink på platens hehe
9. har du nåt husdjur? Jo, kelgrisen Eddie
10. vad bor du i? En etta

GREJER
plånbok: Svart med en rosa hund på
tandborste: En lila från apoteket
smycken: Stormklocka, svart nitarmband, ringen med Munch's skriet på o ringar i öronen för de mesta
solglasögon: Billiga eftersom jag alltid har sönder dom
underkläder: mycket funkar, men man har ju vissa varianter man gillar bättre n andra :P
nagellack: får ju sällan använda de... men annars gillar jag rött eller fransk manikyr

Duger jag fortfarande;) ♥

Mmm delicatobollar :P

Måste säga att denna dag mer blev som en slappsöndag än en vanlig torsdag. Få ta igen det imorgon...

Hehe fick höra att Sanna o Alex natt sluta med chokladbollskrig i Sannas sovrum, såg ut som nån bajsat ner hela rummet sa hon. Va mysigt o vakna till de.. hehe fast det är mums med chokladbollar. Delicatobollar är nog det mumsigaste jag vet. Kanske ska köpa mig ett paket om jag följer med till ikea imorrn, där är dom ju hälften så dyra :P

Det enda jag egentligen gjorde idag var att gå till jobbet, vara där var dagens enda utflykt. Blev kvar lite längre, var tvungen att kolla klart på curlingen. Blev ingen träning för min del idag, kanske bra med en vilodag iofs. Kashal hade vart inne på akuten inatt, usch läskigt ju! Men de verka va bra med henne så vi tränar imorrn förmiddag istället. Blir en busy förmiddag för mig imorrn, så osis slamsugare jag är inte hemma imorrn!

Först då hem till Hanna o Tommy o ge Alfons mat o lite kel, sen träna vid 11 o sen ikea vid 13.. Ska nog sitta på kontoret kanske, se till at tvissa saker blir gjorda. Har vissa projekt på gång som jag ska göra iordning. Skulle underlätta en del, så slipper jag ringa runt så förbaskat mycket!

Annars så blir helgen nog ganska soft.. Träffa mamma lite på lördag dag tror jag. Första lördagen jag inte jobbar på hur många veckor som helst :) Så skönt!

Ne funderar på o sno en grej från Alex blogg o sitta o klura på, kanske kunde vara nåt :P Får ni lärar er massa om mig iaf.. Nån som vill de?

Okej vi tar den :P ♥

Abstinens...

SItter för tillfället o lyssnar på en del låtar som återfinns under pushpassen jag brukar gå på. Trodde först att det inte var så bra att sitta o lyssna på dem under "fritiden", tvärtom jag blir jättesugen på att träna!! Iofs vet jag inte om jag skulle kunnat träna mera denna vecka :D Men det är ju sååå skoj!

Hoppas Mia blir lite sugen på att joina oss skulle vara jätteskoj! :) Bara o hojta till Mia så svettas vi lite ihop;)

Vakna vid sju imorse av en Eddie som ville ha uppmärksamhet, var skapligt skoj eftersom huvudet inte var i bästa form måste jag erkänna. Men han fick frukost o jag kunde somna om. Vaknade runt tio o då var huvudet ungefär i sin vanliga kondition. Körde en riktig slappar morgon, gått omkring i myskläder tills nu. Ägnat mig åt en av mina passioner, kolla lägenheter. Måste säga att lägenheten på Drottningg 27 hade intressant planlösning. Skulle precis gå in i duschen när jag fick ett mess från Anne. Vi ska inte träffas idag...

Var det som var planerna för idag, träffa Anne vid tre o plugga/fika/snacka lite skit o sedan gå till jobbet som vanligt, jobba av timmarna o så få träna igen *glad*

Hm vad ska jag nu göra fram till jobbet börjar då? Kanske ska dra mig neråt stan lite, finn några grejer jag skulle behöva handla.. O kanske kolla bokrean lite :) Ja så får de nog bli, orkar inte sitta inne längre o vara tillgänglig för slamsugare! Har sagt att de kan ringa mobilen, men alla telefoner är så tysta så!

Men först vet jag vad jag ska göra, jag ska äntligen fixa min mp3-spelare med lite nya låtar! Har varit mitt i-landsproblem ganska länge nu :D

Du försvinner inte... :) ♥

Vänskap vs förhållande

Hej!

Nattens blogginlägg kommer handla om pojkvänner o vänskap. Är det som denna kväll gått ut på...

Gick ju då hem till Sanna o Alex, även Alex bästa kompis var där (hälsa på från Gbg). Kvällen började bra med att de andra tre skulle välja kläder o sminka sig. Eftersom jag redan var klar så slog jag mig ner i soffan med lite dricka o en lekfull Doris. Riktigt skoj kväll till en början vi snacka o drack...
Helt plötsligt mådde Alex kompis dåligt, tror bara det var en undanflykt. Hon hade nämligen ringt sin pojkvän (bor i lkpg o går i S o A's klass). Hon ville åka dit, men Alex ville ha med henne ut.. Efter mycket tjafs så valde hon pojkvän framför vänner. Tycker det är mycket lågt, för hon visste hur mycket Alex ville ha henne där. Jag anser att hur mycket man än älskar sin pojkvän så dissar man inte sina vänner! Stolt över Alex som stod upp för sig själv o sa ifrån. Alex, du rular!!

Vi tre andra drog ut o skulle ha en skoj kväll på Platens. Kom dit o där är en kille, som jag tror vill ha Sanna ganska så rejält. Var väl inget fel på honom, men ursäkta.. Tre tjejer som är partysugna o en nykter kille som inte haft några som helst planer på att gå ut, vem ska bort som Brasse skulle sagt?!? Det svaret var inte självklart för vissa!

Det jag vill säga med detta inlägg är att man ska vara försiktig med att välja bort sina vänner, risken finns att de en dag inte finns kvar där. Och det är inte samma sak att umgås med vänner o pojkvän samtidgt, ibland måste man leta sig tillbaka till den gamla tiden när man hittade på spontana crazy upptåg bara en själv o vännen...

Så hur mycket jag älskar dig så skulle jag adrig kunna dissa mina vänner. Visst får man prioritera om lite, att man inte bara kan tänka på sig själv i ett förhållande. Men ibland måste man komma ihåg att det fortfarande finns två olika individer, de förvinner inte bara för att man finns tillsammans. Jag vill att du ska få göra saker du tycker om ibland o jag vill göra saker jag tycker om... Man sitter inte ihop bara för att man är ihop! Glöm aldrig det...

Att älska varandra är att lita på varandra...

Detta inlägg kan utvecklas, men just nu är jag inte helt nykter o väldigt trött. Hoppas iaf att ni förstår min poäng i det hela. Go natt på er!

Känns ganska nära nu, eller? ♥

Gullunge hon är då!

Japp kom i tid idag också! Softa människor att jobba med idag.. O lagom mycket o göra. Boarda o sedan kassautbildning, jag måste va väääldigt bra på de för det är alltid jag som får den utbildningen :P

Sen var jag o träna, oj vad jag kände i armarna ifrån igår! Orka knappt röra på dom :D Men som sagt skönt efteråt...

När jag tränat klar möttes  jag av ett trevligt mess på mobilen, Sanna som undra om vi inte skulle gå ut ikväll. Visst varför inte.. Verkar ju bli en soft helg så, o imorrn ska jag inte göra nåt förrän på eftermiddagen. Så jag sitter för tillfället o funderar på vad jag ska ha på mig. Detta kommer låta skumt, men jag vill känna mig snygg ikväll.. Ska hem till Sanna sen när jag är klar. Får mat också, vilken gullunge hon är :P

Usch borde inte... GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!

Med dig borde jag...

Du vet hur du får tag på mig... ♥

Arg som ett bi!

Idag ringde jag då för tredje gången till min kära hyresvärd.

Har fortfarande inte hört nåt från slamsugarna o nu ska jag snart iväg igen o kommer inte vara tillgänglig för resten av dagen. Så fast de ringer idag så skulle jag inte kunna. Då har jag ändå varit tillgänglig hela morgonen om de hade ringt, men nej..

När de ringde i måndags vid lunch så var jag precis på väg till skolan o nej, jag struntar inte i skolan bara för att de kan just då. Men vi bestämde att tisdagen skulle gå bra frm till 14. Om jag då räknar med att deras dag börjar 8 på morgonen är det 6 timmar jag är tillgänglig, enligt mig ganska mycket. De flesta personer brukar jobba om dagarna.

Tanten på felanmälan försökte få det till att jag inte kunde säga nåt om jag inte varit tillgänglig, då blev jag nästan sur. Va fan, tror de att man sitter o väntar på att OM de ringer så kan de komma??! Tycker som sagt att jag är en ganska tillgänglig person. Denna vecka varit hemma:
Måndag: fram till 13
Tisdag: fram till 14
Idag: fram till 12

Bara för att jag gör grejer på eftermiddagarna betyder de att jag inte är tillgänglig?!? O att det är mitt fel?

Nej ni Stångåstaden det går jag inte med på! Jag betalar hyra, se till att jag får det jag betalar för!

Sådär nu känns det bättre, nu har jag fått ur mig en del av ilskan!

Allt kommer bli bra :) ♥

Man gör inte så!

Tack Sanna för att du fick mig att inse att det inte är mitt fel o att jag inte har några skyldigheter i det hela!
Vill hjälpa vill finnas... men jag misslyckas gång på gång.. tårarna är slut, hoppas du är nöjd!

Kommer kännas men det finns personer som får mig lycklig, mycket lycklig... Där jag ska lägga min energi!


Hoppas den är sann

Imorse trodde jag att jag skulle vakna av telefonen, trodde nämnligen att Slamsugarna (eller vad de nu hette) skulle ringa vid typ sju o sedan vilja komma 10 minuter senare. Men nope hörde inget på hela förmiddagen. Ringde Hanna o gratta henne, hon hade skolkat från skolan men det tycker jag kan vara okej på sin födelsedag :)

Sen var det in i duschen som gällde, är ju en del av min nya "jag kommer i tid". Och visst kom jag i tid, kom till och med för tidigt. Den som var sen däremot var Lina (o Kristian, för han följde med också). Kändes faktiskt lite skumt att träffa Tom först, men skoj faktiskt. Vi gick till Ming o käka lunch, mums. Brukar aldrig äta lunch så tidigt, klockan var väl halv ett typ. Men eftersom jag inte ätit frukost så var jag riktigt hungrig. Var väldigt mycket folk där, men vi fick oss ett bord o personalen var lika effektiv som vanlig. Gällde o hålla i tallriken :) Till efterrätt blev det varm choklad på Cioccolata (hm stavas så?), de har byggt om. Fint o modernt, men vet inte om jag tyckte att mysfaktorn var nåt hög.

Sedan lämnade jag sällskapet o gick för att träffa Kashal, träningsdags! Idag vart det en ordentlig genomkörare o det kändes väldigt bra. Sedan gick vi runt lite o kolla träningskläder på stan. Var nere på Lucullus o handla lite sen, eller var mest bananer jag var ute efter. Blev lite lycklig när jag såg att köpte man en klase bananer fick man köpa ett bananfodral för tio kronor. Så nu är jag lycklig ägare av en sån :P

Kom hem o in i duschen på direkten. Åter mitt nya jag... Annars skulle jag skjutit på de så långt de bara gick. Ingen slamsugare som hade ringt på hela dagen heller, börjar bli lite irriterad faktiskt. Tycker de gått för lång tid. Ska ringa Stångåstaden imorrn o säga att jag vill ha hyresavdrag eller nåt för nu har de gått typ 10 dagar sen jag felanmälde det! Bara jag som tycker de gått för lång tid??

På kvällen kom Sanna en sväng. Satt o snacka. Eller de börja med att hon satt o läste Cosmo. Måste säga att jag inte tror på horoskop men de är roliga att läsa, o jag måste säga att denna gång hoppas jag verkligen på att den e sann!!! Känns som vi hade en del att diskutera, men de mesta var roliga o positiva saker. Hoppas de visar sig att det är de också :)

I have a feeling, and it does not feel good :(

Just nu finns det ingen jag saknar mer än dig... Finns så mycket jag skulle vilja prata om... ♥

Grattis Hanna!!

Vad är det för en dag? Jo det är ingen vanlig dag för det är Hannas födelsedag.. Grattis Hanna 23 år :P
Gå in på hennes blogg o skriv ett grattis, jag vet hur glad hon skulle bli.
Soffpotatisen =Hannas blogg

Idag är Hannas födelseda'
o hon är så go o gla'

Äh jag ger  mig, sorry Hanna tänkte skriva en så fin dikt i din ära.. Men efter dom två första dåliga rimmen blev de bara värre. Hehe hade behövt censureras en del o kan vara opassande så jag strunta i den :P
Ha en underbar dag i vilket fall!!

Hipp hipp Hurra!!!!

Än har jag hållt de..

Jorå föreläsningen idag var väl okej, barn o deras sexualitet. Vår grupp har även bestämt oss för en dysfunktion, att ha problem att få orgasm. Kan bli intressant. Blir iofs inte så mkt eftersom vi är sju i gruppen (fick påökt idag med två styckna, riktigt trevliga :P) o arbetet ska vara på 4-6 sidor. Ska man väl klara av. Jag har även bestämt vad mitt individuella arbete ska handla om, män som våldtar.

Fikat blev uppskjutet till imorrn, passade mig bättre då jag ändå bara hade en timme till förfogande. Gick iväg till träningen. Måste bara berätta en sak, efter mitt löfte om att inte komma för sent har jag faktiskt inte gjort de! Kan inte lova att jag aldrig kommer göra det men jag ska iaf ta mig själv i örat o skärpa mig. Vill att folks tanke om att jag alltid kommer försent ska försvinna. Idag kom jag tom 10 minuter förtidigt till bussen.. O jag har faktiskt börjat ta tag i saker tidigare. Till exempel istället för att fixa mig iorning sista halvtimmen innan jag ska iväg så gick jag in i duschen precis efter jag vaknat. Känns bra :)

Träningen gick bra, fast jag kände sista 10 minutrarna att jag inte ätit ordentligt idag.. Var lite jobbigt, var riktigt gott o äta sen. Ventilationen hade lagt av i salen så det var kanonvarmt, sen vart de iskallt när man öppnade en dörr ut till friheten. Dagens träning var inte alls lika intressant som gårdagens, glömde ju igår berätta om gårdagens pass. Eller själva passet var väl inte så intressant utan mera ljuden som en av deltagarna utstötte under det. Han tog i så dant att han gav ljud ifrån sig, dess ljud är samma ljud som kan höras från sängkammaren under en trevlig akt kan jag säga. Först trodde man de var musiken men sen upptäckte man den riktiga källan. Kan inte göra annat än småle lite, intressant fenomen:)

Ne nu ska jag ägna mig åt CSI igen o åt mina flingor. Min nya passion i matväg Kellog's special K. Sååå goda! Så imorrn ska jag nog äta frukost :)

Märker du hur jag kämpar...♥

Usch vilken dröm..

Usch natten gav mig ångest.. Hade en sån hemsk dröm.
Jag drömde att jag försökte döda Eddie. Så här var det: Eddie var sjuk trodde jag o tyckte då att de var bäst att han fick dö på en gång. Jag hade inte varit hos veterinären med honom. Tog en kniv o började hugga mot honom, han gömde sig under en filt. Fick in några hugg mot magen så att det blev ett stort jack. Jag klarade dock inte fortsätta hugga utan vira in honom  i en filt, insåg att han inte var död o tänkte då att jag skulle krossa huvudet på honom. Kan ju tilläggas att jag under hela processen gråter av ångest för att jag egentligen inte vill göra det. Klarar dock inte av att döda honom utan börjar skaka hysteriskt o ångrar allt jag gjort. Eddie ligger då invirad i filten, men lever fortfarande o jag vill bara att allt ska var som vanligt...
När jag vakna visste jag knappt vart jag var, tittade till Eddie o märkte att han sov så lugnt brevid mig. Pju! Usch vilken hemsk dröm!!!

Skola om två timmar då, hm för mig att det var en ganska intressant föreläsning idag :) Sen får vi väl se om det blir nån fika med Tom o Lina. Intressant värre om den blir av.. Ikväll ska det tränas lite, skönt! Har inte kört nåt rent konditionspass på ett tag, o det idag är skoj!!

Ikväll får vi väl se om damkronorna kan göra en ny sensation o sen får man ju inte glömma CSI. Sitter o klurar på en annan grej, Hanna. Hm skulle du vara hemma hos föräldrarna denna vecka eller hemma här? Hehe kommer bara ihåg att du sa att du skulle vara hemma, men inte vilket hemma :D

Åh dom ringde från XXX slam o nåt (tror han sa de iaf..) Iaf så ska de komma o fixa mitt avlopp, synd bara att jag inte var hemma idag. Men imorrn är jag hemma hela förmiddagen o sa att de skulle ringa då! Så imorrn kväll kan jag kanske diska normalt! Så alla som vill är välkommen på lite diskning imorrn :D

På nåt säg så landar jag alltid vid dig... ♥

"han kommer för tidigt o träffar då ögat", kan de va nåt?! :D

Söndagen slut o en ny vecka hägrar. En vecka som här i lkpg innebär sportlov. Synd bara att det inte är samma sak på universitets värld. Okej jag kanske inte ska klaga har bara en föreläsning nästa vecka o det är den imorrn, Människans sexualitet. Så resten av veckan är jag ledig :P Ska försöka plugag lite tror jag, skönt att börja vissa grejer när de är aktuella i huvet.

Är det nån som har nån intressant sexuell dysfunktion de skulle vilja ha utredda? Vi ska nämnligen ha ett grupparbete om just det. Fick just förslaget "att han kommer för tidigt o då träffar ögat", hm ska ta upp de med min grupp imorrn ;) För tidigt ejakulation kanske man kan ta, men just så han träffar i ögat haha

Va skoj på träningen, hade mina nya fina gröna shorts idag. Hehe vet inte om jag har tillräckligt snygga ben men de sket jag i :D

Sen gick jag hem till mamma med Eddie i släptåget, äta mat o kolla hockey. Blev tacotårta o brysselkål, mums! O sen fick jag en glasspinne till efterrätt :P Och en vinst till Tre Kronor på de, kan de bli bättre...
När jag är hemma hos mamma så läser jag alltid reklambladen, har en "ingen reklam"-skylt på mn dörr för jag avskyr att de kommer en massa reklam som jag sällan läser. Men hemma hos mamma gör jag det typ en gång varannan månad. Är ju bokrea snart, jag gillar böcker... very much!! Har alltid gillat böcker o att ha böcker, typ strindbergs o den stilen. Förra året köpte jag Dostojevskij-box typ. Årets projekt är Marcel Proust samlade verk av Spaningen på den tid som flytt. Hittar jag den så slår jag till :P

Ibland får jag med mig nåt från mamma, oftast är det Svensk Damtidning. Denna gång var det, Svensk Damtidning, Mias hemlighet (boken) o ett öppnat paket med naturell yoghurt. Haha hon hade bakat men äter inte de o undra om jag ville ha det, visst tyckte jag...

Veckan ser som sagt ganska soft ut, har iofs inte kollat almanackan på hela helgen men kommer inte ihåg så mycket iaf som måste göras.
Måndag: Föreläsning, ev fika med T o L och träna
Tisdag: Träna
Onsdag: Kontoret+jobba vanligt o träna
Torsdag: Plugga med Moomin, träna o jobba
Fredag: Shoppa med Sanna
Lördag: Se till att jag slipper jobba o på kvällen PARTY!
Söndag: Hm jaa ni, träna kanske?

Som ni märker jag har ingen riktig koll på min vecka, nån som vill leka så mottages förslag gärna.

Hm kanske, hoppas på ett ja... ♥

PS Hanna, kamel runk är ett väldigt bra uttryck beskriver exakt vad man tycker!

Ett löfte!

Nu ska jag iväg o träna.. härligt att Lina är frisk igen. Saknat min träningskompis :P Har ju två men tränar helt olika grejer med dem. Därför det blivit mkt gym senaste tiden, men nu ska det in i salen igen o röra sig lite.

Okej jag ska ge mig själv ett för sent  nyårslöfte, eller aja nyår hit o nyår dit. Ska iaf föröska hålla de. Jag ska bli bättre på att hålla tider. Eller rättare sagt hålla de tider jag slarvar med nu. För jag är inte så hemsk att jag missar viktiga tider, jag hinner till flyg o tåg o sånt. Sen brukar jag för de mesta också komma i tid till träffar med mamma, för hon blir så kinkig annars. De jag oftast kommer för sent till är jobbet, o träff med kompisar. Hm måste erkänna att de nog har o göra med för att jag inte ser det som lika viktigt, men jag ska ärligt göra ett riktigt förösk. Hoppas ni tror på mig :D
O nu finns det nerskrivet också så jag hoppas det funkar bättre då!

Blir glad av saker du gör, hoppas du inser det.. Känns bra!

Vill ju inte att de ska va hindret liksom.. ♥

Nödvändigt ont..

Kolla klockan! O jag är vaken... (Hm okej, jag börja på detta inlägg en timme innan jag avsluta de)

Har sovit så gott, trots att en liten elaking kom med elaka kommentarer precis innan läggningsdags, o då syftar jag inte på Eddie :P Han däremot var så snäll, han tyckte nog det var perfekt tid jag gick o la mig för han kom o la sig i ett hörn av sängen (sover faktiskt inte i min säng speciellt ofta) o sov hela natten, iaf så låg han på samma ställe när jag vaknade.

Söndag o det känns som en väldigt bra dag! Mina planer för dagen är inte de jobbigaste, träna o hem till mamma är det tänkt. Kanske skulle betala räkningarna så är det gjort, fast det lät väldigt deprimerande ju! Nödvändigt ont...

Kanske ska sätta mig o läsa lite, är lite sugen på det faktiskt. Kanske borde vara smart o sätta mig med en kursbok, men va tråkigt de lät. Missförstå mig inte nu, jag tycker kurserna jag går är jätteroliga o kurslitteraturen är väldigt intressant. Men just grejen, att det är kurslitteratur. Vet att jag hade en debatt med mig själv om varför jag när jag ska fritidsläsa läser böcker som lika gärna kunder vara min kurslitteratur. O tror saken ligger just där, allt blir lite jobbigare bara för att de kopplas till studierna.

Undrar vad det blir för mat hos mamma? Hm skulle gissa på kyckling. Är oftast de man får de, är inget fel på det föredrar de framför kött så... O jag är inte rädd för fågelinfluensan! Sällan jag blir speciellt uprörd över nya varningar om vad man ska o inte ska äta. Okej att jag inte äter vad som helst, men det gjorde jag ju inte innan så varför börja med det?! :)

Jag fick behålla min hemlis, men tror fortfarande du skulle gilla de ;) Hoppas du fick de du ville ha nu på morgonen.. Jag lär mig mycket av dig, like that! ♥

Du skulle se mig :P

En trevlig kväll, melodifestivalen o ugnsmackor :)

Jo var mina två favoriter som kom vidare, iofs inte de jag ville som kom till andra chansen men men vad gör de. Många utav låtarna kommer ju bli hur stora som helst. Jag kunde redan se framför mig att jag dansa till dem senare i vår/sommar. Att de har en massa deltvälingar har väl både för o nackdelar. Största nackdelen e att de inte känns lika skoj längre. Förut var det en gång o då gällde de, nu är de massa gånger o det blir som en stor karusell av det bara..

Kommer ihåg när jag var yngre, jag o Sofie hade som tradition att umgås när de var melodifestivalen. Ladda rejält med papper o penna o fundera ut vem som skulle vinna o klädseln o allt möjligt. Nu känns det lite mer "jaha så var de melodifestivalen, kanske man ska se..." Måste iofs säga att jag gilla Linda Bs klänning :)

Att sättat att få reda på vinnare sög kamel runk var ju en egen grej. Varför skulle de avslöja alla placeringar o varför göra de i två omgångar? Bara för att få in mera pengar!

Igår satt jag o kolla på en Arnold S film, hm Preditor eller va den hette. Hehe jobbigt bara att jag börja se den ur ett politiskt- o genusperspektiv, hm är för inne på skolan ibland. Men det är lite så, man är van vid att tänka på ett visst sätt o då gör man de ibland automatiskt!

Är riktigt trött.. kanske borde sova snart! Evigheter sen jag var ute förresten. Hm men nu helt plötsligt så börjar folk säga till om massa fester så jag får nog tillräckligt. Har iofs inte vart så inne på de o inte kännt nåt behov av de, därför jag typ ignorerat inbjudningar om de.

Sitter o funderar på en grej.. hm fanns det nån betydelse i texten eller?

Du skulle se mig :P ♥

Eddie: 3 i 1 :P

En slapp dag då det knappt var nåt folk.. Alla iväg på sportlov eller?
Nackdelen med lite folk är att tiden går mycket långsammare. Men dagen gick o man fick underhålla sig med andra saker istället för att va trevlig mot folk. Jag hade mina funderingar om vad som föredrogs mellan män o en viss typ av pinne. Ibland har man inte mycket o göra. Iofs tror jag ingen blev förvånad över den frågan.

Sen har jag insett att Naman måste vara barnvakt åt mina ev framtida barn. Finns det någon sötare människa vad det gäller o ha barnkalas? Man vill bara nypa honom i kinderna när han berättar om sin farfar o om läskiga frysen. O glöm inte att hålla för näsan innan man går in i kylen, vi har ju lök där så de luktar ju lite äckligt :D

När jag kom hem så softa jag ett tag, sen blev jag lite inspirerad av Hanna o Tommys Alfonsbad så jag bestämde mig för att bada Eddie. Hehe han var väl sådär nöjd kan jag ju säga.. Fick till nåt ljud som mer lät som en hunds ylande än en katt. Har ju alltid sagt det, Eddie har allt en stor del hund i sig :) Perfekt om jag träffar en hundälskare, för då gillar vi båda Eddie :D Han sitter nu o kollar på mig o ser för söt ut... Måste nästan ta ett kort på honom.

Kanske borde ta på mig lite kläder, Hanna kommer om ett tag o ska hänga här lite. Kolla melodifestivalen o så. Gör nog inget om jag överger hockeyn lite, står 6-1 nu o det ska vi väl klara.. Måste säga att jag är imponerad av damkronorna. Sen kommer jag alltid föredra herrarna eftersom jag gillar tacklingarna o tycker de e synd att inte damerna får tacklas lite också!!!

Tror du skulle älska en sak hos mig just nu ;) ♥

Han kanske inte är så dum!

Insåg idag att Eddie faktiskt är ganska smart... För han väckte mig i morse genom att buffla på mina tår o kittla mig under fötterna. Taskigt tyckte jag eftersom klockan faktiskt inte ringt än o jag inte behövde gå upp. Men saken hör att jag hade fått ett mess precis då (som jag inte hade hört), så han trodde väl helt enkelt att det var min väckarklocka (använder mobilen som det) som ringde. För jag funderar på om det inte var samma sak en annan gång när han väckte mig sjukt tidigt. Aja tåls att iaktta mera. För är fallet så så vill jag inte har några tidiga mess av er :D

Fast sen tror jag att han ibland bara väcker mig för att jävlas :D

När jag vaknade till så kände jag mig utvilade. Trodde iofs att nån att kissat ner min säng.. Misstänkte Eddie. Men som tur var så hade varken Eddie eller någon annan gjort det. Var Linas födelsedagskudde till mig som lurade mig. Den är nämligen i ett sånt där blankt material som känns lite kallt o det kändes som något blött...

Idag ska det jobbas, borde väl fixa mig iordning tills dess... Hoppas det blir en lugn dag! Annars ska jag inte göra så mycket. Hanna kanske skulle komma förbi en stund ikväll. Hon ska ju nämligen överge oss stadsbor ett tag för att umgås med föräldrar o syster på landet. Going to miss joo ju!
Melodifestivalen ikväll, får väl kollas på om inget bättre erbjuds!

Imorrn är en skön dag.. Enda som ska göras är träna o sen ska jag nog ta med mig lillpysen hem till mamma ett tag. Få mat o så kan han leva livet lite. Alltid skoj att ta med honom ut på äventyr, tror han behöver det ockå!

Gör jag rätt eller fel? ♥

Här får ni min hemlighet!

Idag fick jag en del komplimanger för mitt hår.. kanske borde avslöja vad jag gjort för speciellt med det, så ni kan härmas :D

Tvättade håret efter träningen igår, lät det självtorka. Eftersom jag inte vet vart jag lagt min hårborste så kunde jga inte borsta det utan lät de bara vara. Eftersom mitt hår är tjockare än alla "Biggest Looser"-deltagarna tillsammans så hann de ju inte torka klart tills jag skulle sisodär 5-6 timmar senare. Så håret var fortfarande lite halvblött när jag gick o la mig.

I morse när jag vakna så kollade jag på mitt hår o fäste en hårnål i luggen, sen ansåg jag mig vara klar..

Hm är helt okej att härma mina hårbestyr blir inte arg!

Men man tackar för komplimangerna :P

Me♥U ♥

Oj mer vin än vad jag trodde :P

Vilken härlig människa Lina är.. o vilken trevlig kväll vi har haft! Träffades redan vid halv sju o funderade på vad vi skulle äta. Blev kebab.. hehe restaurangchansen igen ;)

Gick hem till Lina o mumsa i oss de o en massa godis.. Lina är så söt, när vi var på väg hemifrån henne (hon skulle t richard o jag hem) kom hon fram till att hon åt upp all mat (jag åt knappt nån pommes bara kebab), sitt godis o sen hälften av mitt. Vilken härlig kommentar, men Lina jag lovar har aldrig tänkt mig dig som en storätare! Va bara en sån söt kommentar..

Lina tyckte vi skulle dricka vin, o oj vad vin vi drack..  Kan avslöja att de fnittrades en del på slutet :P

Ska jag avslöja samtalsämnen så handlade kvällen mycket om att bli sambo o flytta ihop! Diskuterades mycket men det ämnet kom in ganska ofta... Eller saker som låg nära detta ämne typ inredning, samboförhållande o så vidare..

Blev en del vin, känner jag nu :P O så kommer jag hem o Eddie är på tvärtemot humör, kan han inte bara bli trött? O så är strömsladden t datorn dum i huvet, den vill inte ta emot ström!!!! Usch usch usch... Kan inte bara saker funka?

O sen e jag sur på Stångåstaden, ännu en helg utan nåt jädra fixat avlopp i köket! Ska ringa på måndag o klaga...

Oh no not today aswell :( ♥

Borde skolkat!

När jag vaknade imorse var jag väldigt trött.. Funderade på om jag inte skulle skita i föreläsningen idag.. Har faktiskt gått på allt denna termin :) Men jag bestämde mig för att gå, kommunikationsterorier låter inte det intressant?! :D Kan ju säga att det var det inte, var nog den absolut tristaste föreläsningen denna termin. Slår tom den föresläsningen när vi bara gick igen om bok o typ nämnde sidor på sexkursen!!!
Satt o gäspa o försökte hålla mig vaken.. Var svårt! Lite jobbigt då att man är 6 i klassen o sitter runt ett o samma bord.. Svårt att dölja att man är uttråkad. Men min anteckningsbok har massa fina teckningar :P

Hade ingen rast, som aldrig då... =hungrig eftersom jag inte ätit frukost... Vi slutade iofs tidigare så jag åkte ner till jobbet för att sitta av lite kontorstid. Tog med mig lite kycklingsallad så även magen fick sig lite mums :P Satt mest o fixa med schemat o så agerera festfixare då. Nu är datum bestämt så nu ska vi fixa restaurang o sånt bara. Najs kväll blir det säkert :)

Ska hem till Lina P en sväng ikväll. Trevligt att ses nån gång när vi inte pustar o stånkar på ett träningspass :D Soft kväll med mat o prat... Hemma skapligt också eftersom jag lova att börja tidigare imorrn.. Aja slipper nog att jobba på söndag iaf, sa att jag inte kan jobba så länge som de behövdes.. Vill träna istället o behöver inte timmarna så... Har redan jobbat fler timmar denna månad än vad jag behöver o det är bara den 17e!

Idag kom de sista sakerna.. hehe kanske ska utforskas ;)

Jag tror jag ser i syne hela tiden! ♥

Berg- o dalbana...

Vissa saker o personer gör mig arg...

Vissa saker o personer gör mig glad....

Vissa förvirrad...

Vissa lättat...

Hur gör du mig?

Imorrn är det melodifestivalen eller?

Känner mig som en berg o dalbana... ♥

Hehe vad ego jag är! :P

Va skönt att dagen är slut... kändes lång!
Hehe hann nog med de mesta denna dag skola, va social, jobba o träna.. bra jobbat!

Gick till jobbet då, höll på o bryta benet på vägen. Är ju verkligen glashalt på vissa ställen.. Hehe ni har nog insett att jag e trött på snön :D

Jobbet gick väl bra, va ganska lugnt o trevligt folk! Att jobba med alltså.. Hehe vad de var för gäster idag har jag knappt nån koll på, lalla runt i köket för de mesta. Hade kassan ett tag o då undvek jag barnfamiljer :D

Naman kom lite tidigare, tack sötnos! Så jag drog iväg o träna... På vägen dit blev min genväg en senväg.. Eller rättare sagt en omständig väg. Råka hamna i en återvändsgränd så enda vägen, omjag inte ville gå tillbaka vill säga, var att klättra över ett staket o gå i en halvmeter djup snö :D Så det gjorde jag...Vad gör man inte för att komma fram till träningen? Körde mest ben o mage o jag kommer nog ha träningsvärk i magen imorrn, känner jag redan nu! Vad knäckt man kan bli egentligen när man stolt gått upp till 30 kg på mage o verkligen kämpar o så efter en kommer det en kille o flyttar ner pinnen vääääldigt mycket. Haha då känner man sig lite mesig igen. Satt o fundera på när de skriver i tidningar om att gymmet ska vara ett bra ställe att träffa sin drömprins på.. Hm är man så het när man sitter där o flåsar o blir röd i ansiktet?!
Hehe iofs då får jag väl byta gym om jag ska se min drömprins ;)

Efter träningen gick vi o sola.. Haha Kashal vad har du fått mig att börja göra? iofs tycker jag inte att man ser nån skillnad, jag är ett vitt lakan som vanligt :

Var riktigt skönt att komma hem, tog en härlig dusch o åt äggmackor. Mums! Hitta julklappen från min moster, ett linne o hotpants. Inte provat de innan men de va snygga. Så nu ligger jagi soffan o är snygg.. Oj, hehe det där lät ego o lustigt :D

Förresten tror jag att avloppet i badkaret också krånglar.. hm när man duschat länge så stor man i fotbad. Det ska man inte väl?!

Å jag lättar jag flyger fram, låt det aldrig ta slut... ♥

Haha veckans skämt mitt telefonabbonemang!

Sådär jag. nu är första delen av dagen avklarad. Skoldelen.. Hm okej jag hade kunnat skippa hela dagen idag kan jag ju säga. På förmiddagen var det databassökning o det har jag redan gått igenom. Iofs så kom jag på vad jag ska skriva mitt projektarbete om och fick klartecken från Info.komp.-kursen att det var okej för dem. Nu måste jag bara kolla Sexkursen så kanske e ska bli nåt av detta :D
Så dagens första timmar tillbringa jag då genom att göra saker jag redan kunde.. Hm, iofs så skulle alternativet varit ligga hemma o sova så :P

Lunchen var välbehövlig, var hungrig. Zenit fick sig även denna torsdag besök av Hanna o mig. Vi hade fått påökning av Tobias också. Trevlig lunch med trevligt sällskap. Fick min födelsedagspresent av T idag. Thåströms senaste platta :D Vad glad jag blev. Man tackar så mycket!!! Kan ju inte säga att jag blev direkt sugen på att gå tillbaka o ha min eftermiddagsföreläsning när jag hellre ville åka hem o lyssna på skivan.. Men men jag tog mig i kragen o gick dit. Forskningsmetodik. Kändes också lite överflödigt eftersom jag då läst 10 poäng forskningsmetodik o där gått igen en del.. Hm har fortfarande inte förstått mig på min klass o tider. Jag menar jag har faktiskt inte varit sen, 2-3 minuter räknar jag inte som sen.. Idag kom jag typ 7 minuter innan, ändå är jag sist även denna gång! *suckar* ;) Iofs bryr jag mig inte, vad är det man börjar säga?! "fint folk kommer...":P

Efter föreläsningen fixa jag faktiskt uppdateringen på LiU-kortet. Haha ser verkligen ut som jag har nåt konstigt ryck på mitt kort. Ska ju bara ha kortet tills mina studier är klara, så det är väl inte så farligt:D

Huj är väldigt hungrig! Kanske borde äta nåt innan jobbet. Usch vill bra dega hemma, men man måste väl gå o tjäna sitt levebröd... hm eller nåt :) O sen lite träning med Kashal, ska föröska kolla med Naman om han inte kan komma lite tidigare så kan jag träna lite längre :P

Jag ringde till felanmälan nu igen, börjar tröttna lite på mitt avlopp! O sen tycker jag att de borde ha fixat de vid detta laget har gått en vecka sen jag ringde! Var lite sur när jag ringde o fick svaret, men ojsan så här lång tid brukar deinte ta. Ska skicka en påminnelse på en gång.. Hm jaha så var det bara o vänta igen då!

Hehe förresten, mitt telefonabbonemang är veckans skämt! Eller veckans? Enda sen jag teckna de!De ringde från igår för att höra varför jag sagt upp mitt förval. De betydde att jag hade ett abonnemang hos dem men att jag inte ringde med dem. Mycket skumt eftersom jag fått räkningar men men.. Jag framstod som ett riktigt frågeteckan o sa att de hade jag ju inte alls de. Nehe för tydligen ska de skicka en räkning på 400 typ för att jag sagt upp de för tidigt. Om jag nu inte tecknar ett nytt.. Men bajsa på er. Så nu har jag tecknat ännu ett nytt igen.. Andra ggn de säger att jag sagt upp nåt jag inte har.. Väntar bara på att de ska komma nån som vill flytta in hos mig, eftersom jag sagt upp lägenheten eller nåt utan min vetskap.. Hm då flyttar jag in hos dig :D

Sötnos... I helgen då;)♥

Ajajont igen :(

Jag kom sedan äntligen iväg till Hanna, hm okej lite senare än vad jag sagt.. men men tror inte Hanna varken brydde sig eller blev så förvånad... Hade tänkt att unna oss lite McDo idag, finns ju kuponger även för dem i vårt häfte. Satt o fantisera om vad vi skulle äta haha.. då upptäckte vi att de börja gälla först kl 20 o ibestämde oss för att skita i de, vi var för hungriga.. Vart pizza o cola istället :P Va helt okej de också hehe. Hanna skulle försöka få in mig på hennes onsdags TV-kväll. Spökkvällen som hon kalla den... Så jag började kolla på hm Andarnas makt eller Andarnas hus (vi snacka om den andra så jag kommer inte ihåg vilken vi kolla på hehe)... Måste tyvärr säga Hanna att jag var för skeptisk till de innan, vet int emen jag förstår mig inte riktig på sådana där medium. Eller rättare sagt jag kan inte tro att d eär på riktigt, jag tror fortfarande på att de där en en tv-produktion bara.. Drog hem mitt i :D

Okej min längtan till vår har fått sig en knäck. För de första säger Hanna att de ska snöa HELA helgen :( O sen mina försök att använda gympadojjor gick ju inget bra. Eller rättare inte sagt de gymadojjorna som jag använde. Min afavoriter o har därför slitits ut en del.. Har ett stort hål på undersidan vilket då resukterat i att de kommit in en massa vatten där som gjorde mina fina rosa strumpor, rosa med bruna fläckar på.. O jo ledde även till att jag frös om fossingarna! Får nog ta ett par andra skor imorrn, för vädret verkar ju inte bli "vårigare":(

Hur kommer det sig att man ska självplåga sig hela tiden? Igår när vi gjorde bananerna i ugnen så råka jag ju sätta fingret på en av de varma rören i ugnstaket, ajaj.. Huden dog direkt, men idag kände jag inte av de så mycket.. Vad gör jag då? Jo jag biter mig själv där så att en bit skin ramlar av o jag får ajajont igen!:(

Har senaste två dagarna umgåtts med tre olika katter Doris, Alfons o så Eddie då.. Man märker tydligt hur olika personligheter katter har o hur olika de är till sättet... Hehe o hur de ser ut, Doris e ju fortfarande unge så hon e pytteliten, Alfons är äldre än Eddie men betydligt smalare, för Eddie e ju en liten tjockis.. Har han alltid varit :D Hehe min lilla tjockis...

Imorrn är en lååång dag.. Skola 9-12, riktig tråkig förmiddag. Vi ska lära oss söka i databaser vilket jag redan fått göra... Sen är de lunch, iofs trevligt Hanna med flera så. Lovade Anne att ställa upp i nån enkätgrej också. Sen eftermiddagsföreläsning, kommer inte ihåg vilken kompetens det är då men de är med den jobbiga läraren :( Sen skulle man ju kunna hoppas att dagen var slut, men icke sa nicke.. Då ska de jobbas ett antal timmar också. Efter de tränas o så äntligen hem o softa!! Stackars Eddie kommer va ensam väldigt mycket imorrn :( Får pussa extra på honom när jag väl kommer hem...

Slapp iaf att gå på provtagningen på morgonen 8.35... Får fixa en ny tid till de, hm lite läskigt är de..

You just make me more and more happy!♥

Ett blajinlägg egentligen, mycket snack men ingen verkstad :D

Oj dagen blev helfri idag.. Inte ens kontoret ska få sig ett besök av mig :D Hm eller kanske senare, men jag vill inte sitta där när en av cheferna är på besök. Gillar inte honom! Men måste fixa en sak imorrn innan kl14 så jag måste väl fixa de idag då eftersom jag har föreläsningar hela dan imorrn :( O jag pallar inte att jobba innan jag börjar imorrn första föreläsningen :D

Vad ska man göra idag då? Skulle träffat Hanna men bangade sen, kolla på hockey istället. Kan väl iofs inte säga att de var den mest upphetsande matchen... Väldigt klar vinst o det fanns väl inget annat att räkna med! Men nu är matchen slut, vad ska jag göra då? Kanske skulle ta mig till Hanna, softa lite.. Ta med sig lite fika?! Aja får slå henne en pling...

Blev inget hos Jimmy ikväll, alla är ganska panka o så börjar många tidigt imorrn så.. Så almanackan är verkligen heltom idag :D O funkar sånt på mig? Ne sällan... Men orkar jag åka till Hanna, är det inte mycket skönare att springa ommkring hemma bara i myskläder?!

Hehe vilka bekymmer jag har.. :D

Hungrig är jag iaf.. så mat måste jag införskaffa! O ska jag ändå ut kan jag ju lika gärna åka till Hanna en sväng, hm kanske ska höra först om hon vill ha mig :D Men vem vill inte ha hem mig en stund ;)

Helgen vad händer då?! Måste snacka med Sanna om fredagen, men den verkar nere.. Är faktiskt inte ett dugg festar/danssugen just nu.. O hon e pank så.. Lina ville hänga, skulle va skoj. Känns som vi bara umgåtts genom att tränat senaste tiden.. SKulle va jätteskoj!

Okej nu tillbaka til mitt ska jag eller ska jag inte åka till Hanna. Nu har jag ringt Hanna o hon ville ha mig. Så jag sa att jag skulle komma, så nu ska jag in i duschen då.. Är ju inte själva duschandet som är jobbigt, utan just att börja...

Haha ett långt inlägg om egentligen ingenting!

Hoppas du vet vad som händer.... ♥

Stackars grabb :D

Hur kan man bli så mätt på lite bananer med choklad? Iofs åt vi lite mat innan men ändå.. Var hur gott som helst iaf. Kan ju då verkligen rekommenderas. LIte jobbigt bara att jag börja tänka på sommar o grillning bara. Gjorde ju inte saken bättre heller att jag såg de fina skorna jag ville ha.. Så vår please come soooon!

En mycket trevlig kväll med Sanna o Doris (katten). Åt o kolla på filmen Wedding Singer. Helt okej film, amerikansk o ganska förutsägbart slut... Lättänkt med andra ord :D

Undrar hur många rosor som sålts idag o hur många godishjärtan?! Kan det månne vara några fler än igår?!? :D Såg en liten förvirrad kille på ICA idag, antingen så hade han glömt bort att köpa nåt eller så var det ett ganska nytt förhållande o han visste inte vad hon gilla.. För han stod o vela länge, choklad eller gelehjärtan, choklad eller gelehjärtan.. Sluta med att han tog båda :D Hoppas att tjejen gilla de...

Fick faktiskt en alla hjärtans dag present idag, en grytlapp i form av ett hjärta o en kortlek även den i form av ett hjärta. Tur att man har en mamma :D

Ne denna dag är enligt mig ganska så överskattad, jag överlevde :D Kommer nog kännas likadant imorrn..

Åh Sanna berätta om en skoj fest de ska ha i vår, vad skoj!! Längtar redan :D the eightees, what a century! Hm kanske ska inspireras av Prytz video? Eller Madonna, strutbh?! Eller av Susanne Lannerfeldt :D

Imorrn ska de inte va lika softigt!

You are a cutiepie, är bara så.. ♥

Ne jag är inte bitter ;)

En väldigt skön slappar dag. Jag o Lotta bestämde att vi skulle se till att skjuta på datumet eftersom de blev stressigt för oss båda. Det ledde till att jag fick en välbehövlig softdag idag..

Gick väl upp skapligt iaf, snooza iofs ett tag o myste med Eddie lite. Han var på riktigt goshumör imorse. Hehe han låg o lät som ett sågverk :D

Planerna för dagen var ganska få, träna med Kashal bara. Lagom mycket folk på gymmet, fast helt okej utsikt ;) Sen fick man ju en godis som belöning efteråt. Gymmet som bjöd på det dagen till ära.

Alla hjärtans dag idag då.. Mmm kan vara en ganska mysig dag, för mig så känns det som vilken dag som helst egentligen. Vet inte om jag är så mycket för såna där högtider egentligen, tycker att många blir alldeles för för "handla bara för att handla". Men jag erkänner, klart jag skulle velat tillbringa kvällen med nån trevlig pojke o mysa o käka nåt gott.. Ne jag är inte bitter :D

Men jag ska inte klaga på min kväll, ska träffa mamsen en snabbis strax o sen ska jag hem till K2 (Sanna). Vi ska laga mat o kolla på romatiska komedier :D Trevlig kväll faktiskt ska de bli... Hm vi funderade på Wedding Singer, men jag tar med mig några egna filmer om vi känner för dem istället!

När jag träffad Kashal idag så undra hon va jag hade för låt på i mp3:n, inte nåt deppigt va. Jag sa att hon skulle lyssna o hon bara garva. Kunde de bli mer deppigt? All by myself med Dion :D

Överraska mig idag... jag blir glad då! ♥

Utlovade citaten :)

Vilken lång kväll... Eller lång dag rättare sagt! Skola i tre timmar o sen jobba fem, det var en hel jobbdag på åtta timmar de...

Sen fick jag ett deprimerande mail idag, min torsdag som jag bara skulle gå 13-15 ska jag nu gå 9-15 istället, o sen jobba.. Blä vill inte..O sen är de ju tal om Platens på onsdag om det finns några som är på vill säga! Kom igen, Lindeli vill dansa jue!

Jobbet gick bra, va ju soft att jag slapp hela övervåningsstädning själv. Skulle inte mina handleder pallat, de kände jag redan igår! Nu ser övervåningen helgrym ut, eller bättre kan den nästan inte bli, inte vad gäller borden iaf.. Så passa på o ät der närmaste dagarna :D

Nu kommer de utlovade citaten från den härliga boken Sexualitet o hälsa av Birgitta Hulter.

"Han har svårt att förstå att kvinnan som inte vill ha samlag fortfarande kan älska honom. Då en mans penis blir väl omhändertagen känner han sig älskad"

"I peninsen finns liksom en längtan-att få tränga in o njuta av de varma, mjuka som en välkomnande kvinnas sköte kan vara"

"Många kvinnor längtar förvisso efter en man-men det är då ovanligt att hon längtar efter hans inträngande penis"

Sammanfattningsvis kan man hårddra det o säga att Hulter menar kvinnor är assexuella, blir inte kåta o gosar. Män däremot har ett naturligt behov av att knulla (som han då uttrycker de) o så vidare... Finns betydligt fler exempel på skumma saker som Hulter kläcker helt utan belägg för vart hon får sina tankar ifrån. Men jag kan tycka att man mycket väl kan läsa den, så länge man läser den med en kritisk blick. Är faktiskt en bok som finns på många kursers kurslitteraturlista. Jag hoppas de kan se den ur en kritisk synvinkel! (Ett annat boktips är Den akademiska garderoben, som just tar upp det väldigt hetronormativa som oftast präglar böckerna..)

Vi satt o diskutera lite på jobbet o diskuterar om män kan ha ett större behov av sex för att de biologiskt sätt måste få tömma, vilket vi kvinnor inte behöver... Kashal tror att det nog är så, då säger Elin: "Ja det enda du tömmer är ju din tarm".  Var så klockren på Kashal, ingen kan ju snacka bajs (o faktiskt gör det) som min lilla dotter :D:D:D

Sov dags, ska upp o brottas med travestis imorrn. Eller iaf bestämma om jag ska göra de nu... Hoppas hoppas att vår lärare kan va lite schysst!

Alla hjärtans dag nu... Jag vet vad jag hade velat göra. O det vet du också ;)

Har ni nåt o se fram emot!

Hahahaha... Dagens semiarium var väldigt givande. Lärde mig så mycket om mig själv som kvinna, eller rättare sagt vad jag enligt Hulter borde säga o göra som kvinna. Sedan lärde jag mig också en del om er män. Man kan lite lätt sammanfatta det med att om jag köper er en sidenpåse för er lille vän så är ni nöjda.. Lovar att skriva ett längre utlägg om detta senare ikväll, Kräver faktiskt att få lite uppmärksamhet :D

Nu ska man då springa ner till jobbet. Hm är väldigt hungrig men det hinns väl inte med innan tyvärr :( Får äta på min rast om typ 3 timmar!

Ikväll ska det även diskuteras fenomenet Alla hjärtans dag, eller så blir det imorrn.. Aja, tänk va mkt ni har att se fram emot!

Tonight I want more time... ♥

Våga visa känslor..

Mitt mål med uppe med tuppen gick väl sådär... Låg o plugga inatt istället så jag sov till tio. Känns som ett flummigt semnarie idag, mest sitta o snacka lite. Tvivlar på att de är så många som hunnit läsa igenom all kurslitteratur så. Eller iofs finns det väl en del, men jag vill gärna ha ett socialliv också :P

Suttit o pluggat lite nu på förmiddagen också, känns som jag typ läst en tiondel av det jag egentligen borde hunnit läsa.. men men, det ska nog gå bra...

Ska väl in i duschen snart, mitt hår vill gärna bli tvättad :D Har kört fuskvarianten nu ett tag... Hoppas inte de är allt för kallt ute, kommer mitt hår bli till is haha...

Jag vet inte vad jag ska tänka, du vill att jag försvinner jag förösker göra de.. Du vill nog att jag ska finnas, jag kan inte.. Du låter mig inte... Kommer alltid finnas i mitt hjärta!

Ta vara på alla runt omkring er, är så lätt hänt att det plötsligt inte finns där mera.. Världen är orättvis!

Det jag är rädd för... ♥

Skum bantarmetod!

Hm jag måste säga att jag tycker vissa bantningsmetoder är väldigt lustiga! Idag kom det in två kvinnor i tydligen gick på den metoden. De ville då ha en burgare utan bröd, hm jo det var såpass lugnt så de kunde vi väl fixa. De fick så allt i en liten skål istället. Det intressant i det hela var att de på burgaren ville läga till ost + bacon. Daniel kom ut o undra om de ville ha majo'n på o visst de ville de gärna. Hm kan inte bli annat än konfunderad, inget bröd men ost, bacon o majo??!? Aja man förstår sig inte på allt!!!

Annars var det en ganska soft kväll, sådär lagom folk.. Många utav dem som arbetar på Disney on Ice-grejen. Jobbade ju tiden som skulle städa övervåningen, är verkligen såå tråkigt! Är mest på att hålla på så länge där uppe i sin ensamhet!

Efter jobbet snacka jag med Hanna, en smart person det där!

Söndag o det är kväll.... En ny vecka framför en. Nu man ska börja fundera på hur uppbokad man egentligen är i veckan. Insåg att det var en del.

Måndag:
Skola + jobba
Tisdag: Träna, plugga, hänga med Sanna
Onsdag: Plugga, träna, ev hem till Jimmy
Torsdag: Skola, jobba, ev hänga med Kashal
Fredag: Skola, träna
Lördag: Jobba
Söndag: Träna

O jag kan ju säga att detta schema är de jag vet i huvet! Har inte kollat i almanackan alls..

Prästkrage... ♥

Jag datasupport=dagens garv :D

Undrar varför mamma ringer mig när hennes internet inte funkar? Som om ja kan sånt :D Jag ringer ju en kompis eller support när inte mitt funkar! Aja jag kan ju mer än henne iaf om det nu säger nånting om mina kunskaper? Nej :)

Sedan fick jag av två olika personer frågan vad gör jag uppe redan, men jag skulle ju jobba så det var väl därför jag var vaken.. hm börjar 16 o jag tycker inte 11-12 är så tidigt :D Folks syn på mina sovvanor säger jag bara...

Gårdagen var soft spel mazarintårta o chokladbollar :P Smaskens... Blev TP o Fredrik vann, jag hamna knappt på tårtrutor tyckte jag. Hehe nee jag är inte dålig förlorare! Klurigt också med det där med globetrotter varianten, är mer geografi då o jag o geografi går ju aldrig ihop. Vet ju knappt vart Linköping ligger i Sverige :P Men de va trevligt, skoj att få gnugga geniknölarna lite :)

Idag blir det jobb igen då, fast först senare.. Funderade på om man skulle träna innan. Men jag borde plugga, aja får snacka med Kashal :) Iofs hinner jag plugga imorgonförmiddag. Undrar vad det är för väder idag?! Är det kallt ute? Nån som vet?! Min termometer visar ju att det är 23,4 grader så jag litar inte riktigt på den :D

Ibland måste man tänka på vad o hur man säger saker, inte alltid det är så uppskattat hos den det berör!

Vill så mycket... ♥

Eddies fel!

Inatt var jag en sur o arg matte...

Får väl börja med att be om ursäkt till de personer jag satt o snacka med på msn när jag helt plötsligt bara försvann. Var faktiskt inte mitt fel o heller inte bredbandets för en gångs skull :D Ne denna gång var det nämnligen Eddies fel! Jag trodde bara han låg o lurpassa som vanligt under soffan, han brukar göra de o sen boxas med mina fötter om jag sticker ner dom... men nej, han hade hittat nåt betydligt roligare att göra. En del av sladden hade nämnligen åkt in under soffan o den låg han o gnagde på. Vilket då resulterade i att den gick av! Först när de stod att de inte fanns nån kontakt trodde jag bara de var som vanligt att sladden hade åkt ur, eftersom den va trasig, men nope den va ju av.. Fanns inte så mycket o göra åt saken eftersom enda lösningen var att byta ut den. O det är lite svårt att göra när de är natt :D Jag gick o la mig o sov istället!

Vakna o var jättepigg, tänkte att jag skulle hinna ner o köpa mig en ny, insåg att jag inte skulle göra de o ringde mamma. Hon skulle ändå på stan.. (Inom parantes, är era mammor sådana också att fast man säger att man har bråttom så börjar de babbla en jädra massa...). Eftersom jag strävat efter att hinna handla sladden själv så kom jag töntigt tidigt till jobbet, Jimmy såg lite förvånad ut när jag knackar på 15 minuter innan jag börjar. Helst eftersom alla vet att jag oftare kommer en kvart sent än tidigt... Aja kompensera alla gånger jag kommit sent :P

Idag var en dag på jobbet, jag stod i kassan, när jag tyckte att alla gäster kom med så otroligt korkade frågor. Vissa tycker jag man ser ganska tydligt om man kollar på skyltarna o vissa saker hör man väl på de att de låter skumt?! Jag menar är det normalt att få pommes med sallad i? Eller Big King och Whopper är inte samma sak o så vidare.. Sen var ju folk väldigt bra på att tappa läsk idag, gosh! Aja jag sluta 15 va skönt eftersom alla andra var kvar o skulle jobba till minst 16... Träffa mamma då!

Hon hade köpt en så fin sladd, röd! Såå diskret o fin, matchar iofs min lägenhet. O den har ju en plastplupp också så den håller sig kvar så bra. Åh vad jag tycker om min nya sladd :D

Mamma o jag var o käka, utnyttja restaurangchansen även idag. Vi gick till laScala, kändes lite skumt. Har inte vart där sen man var typ 18 o drack billig tequila. Men maten var helt okej...

Nu sitter jag o borde egentligen dammsuga lite. Ska ha spelkväll hemma hos mig ikväll, skoj! Vi blir fem person. Ganska lagom. Elin, Fredrik, Anne o Johan.. O så jag då :)

Kolla precis på bilder från vinkvällen förra veckan, oj såg hemsk ut på alla :D O en del såna fina "ätarbilder". Förresten upptäckte en vän att kortet från förra personalfesten på mig, Hanna o Anna är på Basements hemsidas första sida :D Hahahaha

Ne ska man brottas lite med dammsugaren kanske?!

Sov gott i efterhand ;) Hoppas du drömde najs..♥

Ja vad är man sugen på efter mastodontsaker?

Vilken trevlig kväll jag haft! Eller va säger du Hanna?

Kan ju börja med o berätta att jag Linda kom i tid till mitt möte med Hanna. Hon ringde mig för att berätta att hon gått in på jobbet för att vänta där, då var väl klockan ett par minuter i. Då befann jag mig ungefär två minuter från jobbet :P Jag kan ibland! Jag gillar att överraska... Så ni ska inte förutsätta att jag är sen jämt :D

Vi började med att köpa biljetter, Brokeback Mountain hade vi bestämt. Sen skulle vi då äta lite (ser ni, två mål mat denna dag... Ännu en gång, duktig Linda). Vi planerade att utnyttja restaurangchansen som vi fått från jobbet. Målet för vår hunger vart även denna fredag BBQ. Dock en houseburgare denna gång! Två st för 99 kr, det är inte så illa pinkat. Kunde man unna sig en cola på de.

Hanna är verkligen en go person. Är så skoj att snacka med henne! Idag har jag verkligen haft trevliga samtal under lugn o ro med två av mina närmaste kompisar! Är skönt när man bara kan släppa allt med plugg, jobb o resten o diskutera skojsiga saker :)

Efter maten, kan ju säga att man blev väldigt mätt! Så man var inte jättesugen på godis, men köpte mig en påse Salt o blandat. Efter första biten ångra mig o kom fram till att jag skulle valt mitt andra hands val, Ahlgrens bilar! O då sitter Hanna där med sin påse, tur att man inte e blyg o kan nalla några :D

Dagens citat: Jag själv som kläcker det "Ne jag är sugen på nåt syrligt efter den där stora mastodontsaken jag fick i mig". Hanna garva lite o påpeka att de tom va en salt mastodont sak... Nån som tror mig när jag säger att de va burgaren jag snackade om?!? :D

Att gilla Eddie är ett plus i kanten! ♥

Synd att zappfunktionen är ur funktion!

Oj vad jag e slut!

Nyss hemkommen från Sportis. Träffade Kashal en stund innan o trampa lite maskin, dock hann vi inte med så mycket eftersom jag hade bestämt mig för att köra ett pushpass också.. Idag skulle de ökas på vikter hade jag bestämt, gick väldig bra faktiskt! Så stolt över mig själv :P Skulle vilja ligga i min soffa nu o inte gå upp alls ikväll...

...men duschen vill ha sig ett besök!

Är ju iofs en rolig skoj som händer ikväll så jag ska väl inte klaga, men man skulle vilja att zappfunktionen funkar även i verkligheten. Skulle va skönt att zappa sig ner t torget där jag ska träffa Hanna, klockan... hm sju(?) jo det var klockan sju, det är jag nästan hundra på..

Äta nåt o sen lite bio, soft kväll med trevligt sällskap. Inte alla som får de :D O inte alla som får njuta av mitt sällskap, är inte fy skam de heller :P

Innan idag va jag ute på universitetet o lalla runt lite. Började det hela med att miss bussen, mycket retligt då jag missa den med typ en minut. Såg den åka... Men men, Anne verkade klara sig o när jag äntligen kom fram så blev det lite välbehövlig lasagne i magen. Vi skulle ju pluggat hade vi tänkt, men satt mest o diskutera saker som vi kände var mer livsnödvändiga nämligen djur, kärlek, sex, kläder o så vidare haha...

Helg då, min lediga helg enligt schemat. Blev den så? Nej inte ett dugg tvärtom. Har ju slutat med att jag jobbar både lördag OCH söndag... Usch o fy! Me not want...

Please make my night... ♥

Verkar bli en bra dag!

Okej inatt va jag sur på Eddie, varför var han tvungen att ha ett av sina dampryck mitt i natten? O då precis när jag skulle sova? Aja, är väl bara o acceptera läget o försöka ignorera honom. Som tur är så efter hans kulborttagning har han blivit slöare så han har dem sällan allt för länge, damprycken alltså. Somnade tillslut lite för sent än planerat dock, så jag sov till kvart över tio idag. Då ringde mamma o skulle påminna om elvispen hon ville ha tillbaka.

Sen ringde jag om avloppet, först nästa vecka de kan komma o fixa de.. För de har ju sååååå mycket o göra! Gilla läget liksom..

Ska iväg till campus o plugga med Anne aka Plugg-Moomin. Sen hasta iväg till Sportis o träna med Kashal då, ska nog kombinera det med ett pass också. Passa på när man är där..

Hem o busa med lillpysen lite, o sen bio med Hanna ikväll. Äta nåt innan de..

Vilken härlig dag!!!!!

Hoppas alla andra får en lika härlig dag..

Miss jooo ju!♥

Äckligt brunt vatten, isch!

Idag har mitt humör växlat en del!

Första svängning var när jag gick till bussen, då blev jag arg på vädret. Eller det förbannade snöslasket! Fick för de första hoppa som en galning vid varje trottoarkant o sen precis när jag e vid sista övergångsstället innan hållplatsen så kliver jag i en jättepöl med äckligt brunt slaskvatten! Så jag kände att de läckte in i skorna, vart pissed! Sen va ju bussen sen, men jag hann iaf.. Kom iofs sist in i klassrummet. Lite irriterande när man är så få i ett litet rum, blir så tydligt när man kommer :D

Förmiddagens föreläsning om informationskompetens var såååå boring! O inge rast hade vi heller.. Var den läraren jag gillar minst på förmiddagen, men jag överlevde!  Var ju tvungen att fnissa lite åt läraren när hon flera gånger snackar om Sverige som lilla Svedala :D Sen fick jag min efterlängtade lunch med Hanna. Riktigt mumsigt ju! De gjorde du bra Robert :D Vi hann även med en liten fika i Zero, najs aldrig vart där förut! O Hanna fick sin kärleksmums o jag min kanelbulle :P

Eftermiddagsföreläsning om mediekompetens var lite intressantare, iaf sista timmen. Ingen rast då heller :( Hehe min klass måste tro jag är superfeminist eller nåt, för de jag uttalande mig om var att vi ju mycket sett media ur ett genusperspektiv o sen tog jag ett exempel från min sexualitetskurs. Så då nämnde jag sexualitet, njutning o lust. Mina lärare tyckte de var ett utmärkt exempel :D

Var skönt sen när vi sluta, är inte van vid så långa dagar ute på campus. Träffa Hanna på bussen hem, trevligt med lite sällskap o när sällskapet e så celebert så känns de ännu bättre ;) Hem o leka lite med Eddie. Då ringer Hanna o gör mig arg för andra gången denna dag. Denna gång på tekniska verken :D Haha Hannas fel...

Sen var det full rulle resten av kvällen, jobba jobba jooooooobba! Hur mkt folk som helst, säkert en miljon! Gjorde mig trött. Men efter jobbet skulle jag o Kashal svänga på fläsket lite igen nere på Sportis. Gosh vilken träningsvärk i magen jag har...

Efter träningen hade jag lovat Kashal hjälpa henne med hennes hår.. Hm jag skulle STRYKA de! hur skumt som helst, hehe hon va iofs livrädd trodde jag skulle bränna av henne öronen varje gång. Men tillslut erkände hon att jag var riktigt duktig för att va första gången :P

När jag väl kom hem, ja jag gick hem genom trändgårdsföreningen, var jag hungrig! Vilken tur då att de fanns en portion spagetti o köttfärssås i kylen :D

Usch vilken lång o seg dag! Ska bli gott o sova sen...

Jag drömmer.... ♥



Vill tillbaka!!

Brrr fryser... Det negativa med att duscha är när man kommer ur den, blir så jädra kallt då!! Man vill bara stå kvar där inne o mysa i det varma vattnet. Men nej nej, för föreläsningen kallar så snällt! Hoppas hoppas att dagens föreläsningar är lite roligare än den senaste, annars kommer jag somna ju! Har iaf lunchen med Hanna att se fram emot :)

Jobba sen ikväll, hm hur kommer det sig att de stora massbetsällningarna alltid ska komma när jag jobbar? Jag jobbar en kväll i veckan o just då ska stora sällskap boka in sig. Hm så kl 17 idag så komemr det 40 pers! Gosh, gå nånannanstans :D

Sov med alkovfönstret öppet inatt, varför de? Jag tycker ju inte om o sova när de e kallt. Jag vet, är väl världsunik vad gäller de... De flesta gillar svala lakan osv.. Jag vill ju krypa ner i en varm mysig säng ju!

Inatt drömde jag om saker jag ville få ner på papper... Sen drömde jag att jag prata med en viss person fast jag låg kvar i sängen o snooza.. För japp jag snooza även i morse, fast bara 2 ggr :P

Ska kontakta en viss person o se om erbjudandet fortfarande finns kvar, är lite sugen o anta de.. Känner att jag har nåt o säga :)

Ne nu ska jag kladda lite mascara i ansiktet o springa till bussen!

Du är en viss person.. O ne jag e inte så snäll!♥

Okej mammor kanske har rätt ibland.. Men det erkänne jag inte!

Hemkommen från Tornby o blöt om fötterna. Men de kunde jag ju inte erkänna för mamma, att gympadojjor kanske inte var de bästa skorna en dag som denna! Så när hon påpeka att mina skor såg väldigt blöta ut så nekade jag till de o sa att jag inte var ett dugg blöt om fötterna. Hm nu får ni inte avslöja att jag visst var det :D

Kan ni gissa vad jag hittade under min säng idag? En ölburk, tack för den ni i fredags!!!! Tänkte ni fylla Eddie eller;)

Blev ingen säng för mammas del, var så jobbig att bära så vi strunta i den. Köpte mig ett spel förresten. Lie detector! Så de e tänkt att bli spelkväll i helgen. Vad sägs? Lördag hemma hos mig, fikaknytis?! Hör av er om ni e sugna..

Hm, mitt jobbande denna vecka blev ju inte alls va jag tänkt. Helt plötsligt jobbar jag både lördag och söndag... Varför blir det alltid såhär? Mina lediga helger innebär mer jobb än de olediga jue! Blir så trött ju...

Usch o jag har känt av de onda igen, har inte vart så hemskt som innan.. Känns mer som en krypande känsla nu :(

Imorrn är de massa skola igen, för att va mig så är det en lååång dag! Börjar vid 10, eller kvart över då om man ser till den akademiska kvarten. Lunch 12-13, som tur e så rädda Hanna mig där så jag behöver inte luncha själv :) O sen föreläsning på eftermiddagen igen 13-15. Massa skola jue!!
O sen jobb på kvällen då, o efter de ska jag ta Kashal i örat o dra henne till gymmet. Hon fick en fridag idag.. Mest för att min tid inte räckte till, hängde på jobbet för mycket!

Har ni tråkigt så har jag ett litet tips, är ännu roligare om du har lika dålig humor som jag har. Finns på
www.boyahed.com Klicka er till ifyllesång. Får tack www.tanneforsif.se för tipset! En trevlig klubb det där som nog kommer få med mig o göra i vår ;)

Är lite orolig för mig själv! Satt o kolla på recept idag o fantisera om att jag skulle laga de snart :O Och att jag skulle skriva en inköpslista så jag visste vad jag skulle handla, göra en veckomatsedel osv.. Gosh vad är det med mig????!??? Snälla gör mig normal!

Visst ja, avloppet... glömde jag bort! Hm påminn  mig imorgon tack...

Blev lite kinkig förresten, för en gång skull så var jag sugen på at kolla på tv.. Kommer det nåt skoj då? Nej! Sorry Hanna, jag vet att du kan hitta nåt varje kväll att se på, kanske får gå på kurs hos dig :P

Få mig i säng skapligt även idag, gillar dina ljud ;) ♥

Vill ju va mera så!

Egentligen förstår jag inte att jag inte är såhär jämt, jag mår ju mycket bättre inombords då. De jag syftar på är när jag har fixat iordning, när jag diskar på en gång, när jag lagar mat o har i kylen, går o lägger mig skapligt o då vaknar skapligt o så vidare. Tror jag är en person som egentligen tycker om o ha det väldigt organiserat, jag tycker om att ha en planerad vardag o kolla i kalendern vad morgondagen har o erbjuda.. Hur kommer det sig då att jag inte beter mig så större delen av tiden?

Som idag, kändes jättebra att vakna i morse o gå upp. Kom väl ur sängen vid halv 10 tror jag.. Då hade jag hunnit kasta mus med Eddie en stund. Gick o la mig kvart över ett inatt o även det kändes väldigt bra måste jag säga! Ska verkligen försöka komma i säng skapligare om nätterna. När jag vakna ringde jag lite folk, fick reda på att vi hade möte idag så kl 15 måste jag va nere på jobbet då. Sen när jag skulle snacka med Hanna så la ju batteriet av i telefonen som vanligt, hehe jag måste nog bli bättre på att sätta den på laddning. Men telefonen har legat i min nattduksbordslåda i två dar ungefär.

Blev inget pluggande med Anne idag, hon skulle ha nån gruppgrej. Men vi flytta den till fredag istället. Då ska jag se till att skriva ner lite på mitt Travesti-arbete o fundera om mina böcker är väldigt hetronormativa!

Nu har jag precis ätit lunch, va duktig jag är :) Var iofs de första jag åt idag... men men ingen är perfekt! Ska in i duschen nu för att knalla ner till jobbet o var där ett par timmar. Sen ska det nog tränas med Kashal o sen avslutar jag kvällen med lite Tornby med mamsen. Skulle hjälpa henne bära säng tror jag :) Hm ska försöka hinna med lite Stadium också o hitta mig ett par träningsbrallor o nån topp!

Snö snö snö, bara en massa snö...

Du är världens goaste chokladboll :P ♥

Orgasmmat!

Nu provade jag en ny sak o det var en underbar grej. Vaniljkesella!!! Orgasmmat ju! Okej nu undrar ni säkert över detta uttryck.. Tror de kom till under en härlig sommarkväll i Annes o min trädgård i Ryd. Vi grillade som vi gjorde ganska ofta där, sååå grymt gott. Att grilla en kyckligfilé är ju så mycket godare än att göra den i ugnen, så saftigt ju! Där satt jag iaf med min kycklingfilé, nån form av potatis (hemmagjord klyftpotatis skulle jag gissa på), sallad o sweet chili-creme fraiche. Då kläcker jag nog att de e så gott att man nästan får orgasm av de.. Därav uttrycket orgasmmat!
Så dagens upptäckt som orgasmmat, vaniljkesella!

Nu blev jag sugen på sommarkväll med grillmat.. Hm min framtida bostad måste nog ha nån typ av trädgård. Iofs var det jobbigt att klippa gräset o sånt, men när man sitter där med en grill brevid är sådär härligt kvällsvarmt då är livet för grymt! Saknar de, snälla bjud mig på grillmiddag snart!

Uppdatering av mitt avlopp då, nope trots mina nattliga ansträngningar så verkar de inte funka... What to do now?

Är stolt över mig själv idag, har 3 matlådor! Det betyder att jag kommer äta bättre i ett par dagar :) O Sen är jag sugen på att göra lasagne i helgen, vilket också blir till matlådor. Nu suger det ju då att jag inte har nån frys så jag kan inte laga för mkt för då blir de gammalt innan jag hinner äta de! Åh jag vill flytta till en riktig lägenhet, eller riktig.. En större iaf! Hm då ska jag bli en hemmafru! :P

Jag tar det på mitt sätt...♥


En dag där inte mycket hände..

Japp idag vart en softar dag, tog rejäl sovmorgon. Var inte meningen men jag råka somna om ett tag. Hörrni ni har blivit dåliga på att ringa o få upp mig på morgonen ;) Men hade inga planer förrän vid 12 o då var det att dra på sig träningskläderna bara o bege sig till Sportis, först ett core pass o sen gymmet med Kashal. Känns skönt att träna o man märker att man blivit starkare...

När jag kom hem var jag vrålhugrig.. Käka men är hungrig nu igen :D Så jag ska nog ner t ICA o köpa lite grejer, hm funderar på spagetti o köttfärssås. Inviga min nya stekpanna kanske, hm eller pannkakor kanske. Var länge sen o de e grymt gott!

Japp då var jag tillbaka från ICA, blev spagetti o köttfärssås. Kan va bra för de brukar ju bli lite mera så har jag matlåda till skolan! Hm nån jag känner som ska va på campus på torsdag lunch. Vet inte om jag vill spendera min lunch med min klass i Informationskompetens, eller jag ska inte säga nåt de kanske är grymma :D

Hade faktiskt tänkt mig tvårätters idag :P Blev grymt sugen på fruktsallad så det blir lite sånt till efterrätt. Kan det vara nåt?  Fattar inte hur jag kan va så hungrig, åt ju för typ 4 timmar sen!

Denna dag har varit riktigt skön, bara softat fast dagen gick snabbt ändå. Klockan är redan halv 8! Känns som klockan mer är sex eller nåt.

Ne nu vill min kvällsmat ha lite uppmärksamhet, hoppas det blir gott!

Förändras inte nu... ♥

Hjälper vi våra medmänniskor?

Vinst då o en skoj match... Hade tre norrlänningar brevid mig, o de låter verkligen så sött! Höll iofs på fel lag, men verkade inte så aggresiva :) Tycker det är intressant med vissa saker med hockeyspråk. När folk får utvisning så säger de alla saker på engelska ex hooking, roughing utom en sak Puck över sarg... varför?

Snart är de OS, skoj skoj skoj... Och helst hockeyn :P

Åh nu är det bestämt, ska till Stockholm o kolla på Thåström :P Skoj skoj skoj... 13e mars! Kommer iofs missa ett seminarium i skolan men det får jag ta..

Softis dag imorrn, ska bara träna! Hm kör ett o ett halvt pass imorrn.. Hehe har träningvärk i rumpan från igår! Tränar på dagen gör att jag har massa tid imorrn, hm vad ska man göra då? Kanske plugga, fast de ska jag iofs göra ons-fre o gjort idag, skönt med en dag ledig ju! Hm nån som vill leka med mig?

Förresten e jag lite sur på min dörr där nere. Eller rättare sagt portkoden. Tror den har problem vid kyla. För den funkar inte alls ibland utan man måste använda nyckel, det är irriterande om nån ska komma o man måste springa ner o öppna. (Har ju lite trappor som dom flesta vet). Eller som den gjort ibland, man trycker in koden o då får den fnatt o börjar tjuta som om larmet gick o sen är dörren olåst hela tiden..
Oj, jag har nu ägnat många rader åt ett jädra dörrproblem, som jag egentligen inte tycker är så stort problem :D

Kan ta upp en grej som jag fundera på på hockeybussen. Var en kille i rullstol med sin assistent som diskutera de. Hade ju snöat ganska mkt o det hade inte hunnits plogas nåt vidare. Var det ett par andra rullstolsbundna som skulle åka till stan o fastnat o då gick han bort o hjälpte dem, de han förvånades över var att inga utav de som gick förbi, muskelknuttar på väg t puben som han uttryckte sig, erbjöd sig att hjälpa till. Istället fick han en gubbe på 56 stonka på... Kan tålas o tänka på faktiskt! Hjälper vi våra medmänniskor?

Glöm inte kroko?! Hehe ♥

Sexualitet!

Jag ser det snöar jag ser det snöar... Hm är det roligt? Va lite jobbigt att få det i ögonen, o frågan är om jag inte hunnit tröttna lite på snön nu.. Ne jag är nog lite sugen på vår nu, lite sugen på att se knopparna brista o fåglarna kvittra. Vårkänslor, jag är sugen på vårkänslor...

Varit på föresläsning idag, riktigt tråkigt! Eller första delen var väl ganska intressant, brainstorma om ordet Sexualitet. Vad säger ni? Vad är det första ni tänker på när ni hör ordet sexualitet?! Andra delen var helt onödig, gick ju igenom vad boken handla om typ.. fast bara kapitelmässigt. Kan jag ju lika gärna läsa själv ju, o har faktiskt gjort till en viss del. Iofs var det en bok som jag (o många andra i kursen) blev ganska arg på om man ser det ur ett genusperspektiv. Hon förstärker vissa könroller till max! Får se om jag skriver in några härliga exempel senare ikväll :P

För nu måste jag hinna äta lite, ska iväg på hockey snart.. Med Tobias o några kompisar till honom. Hehe knappt koll på vad dom heter, men förkortningar är det :D Ska vi se till att lhc vinner nu :)

Dagens tips: Japanmix. Finns iaf på ICA Maxi, utgott! En blandning av olika snacksvarianter (endast 6 % fett om man tänker på sånt) baserad på ris. Mums mums.. För er som va hemma hos mig i fredags skulle jag tagit fram dom, men alla va för mätta så jag strunta i de.. Mycket bra för min del för nu har jag kvar o mumsa på dom själv :P

Hihihihihhihi... ♥

Nej inte vara tillbaka..

Just nu mår jag illa.. Tror precis jag fick ett anfall fast en mild variant... Gör ont på samma ställen fast iinte så ont som de gjort innan...
Hoppas Hoppas att de inte bli värre utan lägger sig...

Haft en bra dag annars, träffa Anne på bibblan. Iofs plugga vi inte så mkt utan satt mest o snacka om min natt :D Gick o träna, körde dubbelpass idag :P Blev så glad när jag körde hela pushpasset o verkligen kände hur mycket starkare man blivit. Nästa gång blir det mer vikter på :) O jag klara alla övningar o tyckte låtarna gick fort... Fast armhävningarna kommer jag alltid ha problem med!! Efter pushen kom Kashal så då lyfte vi lite skrot i gymmet också.. Hehe är ju alltid så härligt när man kämpat med nån maskin o så kommer det nån o bara leker med maskinen :D

Sen var det bara o dra hem o duscha, hem till Lina på lite vinkväll. Eller vinkväll vet jag inte, drack ett glas bara. Sen vart det cola som gällde... Mums vilka goda pajer Sanna hade gjort, sen den obligatoriska brieosten o kex. Var mätt efter de.. Många intressanta samtalsämnen o en del garv :D

Blir hos Hanna nästa gång, är en så skoj tradition vi börjat. Ungefär en gång i månaden lite ost, kex, vin o skratt!

Ikväll ska jag plugga innan jag somnar, är en ganska intressant bok iofs.. Hm orgasmsvårigheter, lustförhöjandemedel o iofs lite hemska grejer som våldtäkter o övergrepp. Sexualitet o hälsa heter boken! Bara hojta till om nivill låna den :)

Nu har Eddie fnatt o springer omkring, bra då kommer han somna snart..

Kallt det varit de senaste dagarna förresten! Brrr

Har funderat på en grej, är Trädgårdsföreningen läskig att gå igenom? Jag går igenom den efter träningen hela tiden. Eller överhuvudtaget, hur mkt ska man gå själv? Jag menar jag går själv hem på nätterna o sånt....

Du får mig o le du... ♥

Oj vilken natt!!!

Oj vilken natt! Känns som jag hunnit med så mycket...

Men jag kanske ska börja med min gårdags kväll istället. Var ju då på Restaurang Sture igår med mamma. Vilket lysigt plejs. Man märkte att där hade smaker o råvaror stor betydelse. Sen var ju priserna lite dyrare också... Vi körde trerätters: Risotto med tomater från Mon ocg ostronskivling, Älginnanlår med svartrötter mm o avslutningsvis en varm chokladmousse med moccamascarpone. Var väldigt gott, men mycket smaker som man inte är van vid! Var inte sugen på alkohol alls, inte ens vin till maten så jag tog cola istället...

Ska man då jämföra de båda restaurangerna så tycker jag BBQ var schysst i det syftet vi var där, ett stort gäng som vill hitta enkla grejer som alla kan äta t bra priser. Servitrisen var lite virrig o maten tog lite tid.. Vill man istället gå ut lite mer intimt, antingen som par eller som några kompisar för att njuta av gof mat, bra service o det lilla extra (som iofs gör att priserna går upp..) så ska man gå till Sture!

Gick hem sen, kände att jag skulle kela med Eddie lite.. Sanna kom förbi sen o vi satt o myste i soffan lite, käka upp saker som blev över från igår.. Mums! Halvglodde lite på 8 mile, sådär måste jag säga.. Sen drömde vi oss bort om hur vi skulle jobba på tivoli i sommar o bli kära för det står det på deras sida :D

Mycket nöjd med min födelsedag måste jag säga!

När Sanna gått så kom en brilljant person på att jag borde kolla upp mitt avlopp.. Hm vid ett på natten? Aja så jag låg i nån timme o plocka isär mitt avlopp. Var vidrigt! Slajm o lukta usch... O va inte de lättaste att få ihop det igen. Är fortfarande en packning som inte är helt tätt men efter att hållt på dem det där i över en timme så bestämde jag mig för att fixa klart det idag... Tror iaf att stoppet e borta :P

Fick ju min belöning efter hårt slitande, huj va söt du va.. Iofs snacka du en massa goja om krokodiler i Nilen o hamburgare på ditt golv :D Tror du mer sov än va vaken...

När jag tillslut fick sova.. JAA för denna gång var det DU som bestämde att det inte skulle sovas! Så drömde jag en massa... Vet att jag bodde med 3 andra tjejer i en stor lägenhet, Sanna var med iaf. Sen var det typ en läskig film. Vet att jag tänkte att så här måste det varit i Lost. (En serie som jag iofs aldrig har sätt..) Men det var elaka o läskiga människor som var spöken/zombies. Fast de var normala tills det kom en o väckte dem... Var ju en riktigt läskig dröm ju!!!

Vaknade av mamma som ringde o väckte mig. Hehe min msn har tydligen börjat gå igång på hennes dator :D Så snacka ni med mig i morse så var det inte jag som läste det utan min mamma... Hoppas ni inte sa nåt dumt!

Nej nu ska jag in i duschen, ska till bibblan o plugga med Anne, sen träna push med Lina o sen träna gym med Kashal.. Senare ikväll är det sen vinkväll hos Lina. Blir iofs skapligt tidigt, är ganska skönt med våra vinkvällar blir inte så sent o då är man hemma skapligt..

Hehehe du var såååå söt i natt, du var nog inte medveten om vad du sa :D ♥

Duktig du var:P

Man får tacka för alla grattismess o sånt man fått, o jag håller med er.. Gårdagen var hur skoj som helst! Ni som inte var med missa nåt :P

Kändes lite skumt att få höra grattis idag också, eftersom vi firade igår en del.. Men men jag är ego o gillar att få höra grattis :D

Jobbdagen gick hur bra som helst.. Snabbt gick den. Var o hämta Eddie sen, han hade saknat mig.. Suttit vid ytterdörren o jamat så ynkligt. Fick lite presenter av mamsen också... En stekpanna, parfym, plånbok o en toalettborste. Toaborsten var väldigt bra, för den är själva borsten inne i ett rör. Eddie är ju ganska vidrig o gilalr att slicka på borsten vilket han nu inte kan!

Ska ta en snabbdusch snart, ska träffa mamma på restaurangen vid 19. Äta lite, är hungrig!! Soft kväll sen, är nog hemma tror jag... Sanna kanske skulle komma förbi om hon vart riktigt duktig o pluggat :D Orkar nog inte åka hem till Hanna, kommer ju inte hem därifrån ju!

Hehe ska diska lite, o eftersom de e stopp i köket så har jag ett nytt diskrum.. Badrummet :D Eller iofs så diska jag det mesta inatt.. När jag kommer hem sen ska jag ta itu med det där avloppet... Usch! Om nån är sugen på att fixa det o känner sig händig är det bara o komma förbi :P

Så vad ska alla andra göra ikväll?? Hemma, borta?

Oj vad duktig du var som kom ihåg... hm svårt ;) ♥ 

Nu är jag då 24 år!

Sådär nu kan man ju säga att jag fyller år.. Ett år äldre, 24 år.. Hm smakar på orden tjugofyyyyra.. Är jag gammal nu? Hm det låter lite äldre än 23.. Men jag känner mig lika ung i sinnet som jag alltid gjort. Tjänar man nånting på att fylla 24? Eller är det 26 när man förlorar ungdomsrabatten som är nästa steg? Eller jag kommer in på Platå va?!?

Somna väldigt gott igår, men vakna inte av nån som kom in o sjöng för mig med en frukostbricka i handen.. Har ätit kladdkaka till frukost, hm det kan mna väl göra? Är ju faktiskt bara ens födelsedag en gång per år ju! Lina E som gjort en massa kladdkaka :P

Telefonen som väckte mig, mamma. Eddie har tydligen saknat mig, suttit vid dörren o jamat o haft sig. Han klarar sig ju, är ju stora pojken nu ju! Ska hämta honom igen efter jobbet. Japp för det är så jag ska tillbringa min födelsedag, jobbandes! Så kom gärna in o sjung en trudelutt för mig på jobbet ;)
Hm skicka blommor som kommer när de är som mest folk? Uppskattas ;)

Ska på restaurang med mamma ikväll, Sture.. Aldrig vart där, men det verkar bra! Sen får man se vad man gör... Kanske Hanna, kanske nåt annat får väl se vad som erbjuds ;)

Vad skönt egentligen att va vaken nu, gör att jag har en timme på mig innan jag ska va på jobbet.. O nu undrar ni väl om jag är bakis? Ne inte direkt :)

När får jag min present då... ♥

Mitt kalas!

Sådär jag, kvällen är avslutad o jag e helt slut.. Börjar jobba om 8 timmar.. men är inte riktigt klar för vila.. Hm ska nog plocka iordning här först så slipper jag det imorgon!

Vi har verkligen haft det ttrevligt ikväll.. BBQ var helt okej som restaurang! Mumsig mat o bra priser, dit kan ni gå om ni känner för det! Dra med flickan ut på dejt dit, mkt uppskattat skulle jag tro..

Sen var vi här... riktigt trevligt, tiden gick snabbt bara! Sen drog vi till Platens, riktigt riktigt skoj.. Tyvärr banga ju en del :(

Men vi var ett gäng ner, hehe sen drog ju alla hem utom jag o lite grabbs då. Hm hur blir det alltid så? Höll på o garva åt killen som gick omkring med en galje där bak. Fast det var inte de roligaste utan när han berättar att han inte har en kuk, utan två.. En därbak också.. Fast den ser ju inte riktigt ut som den där fram . Vi kan inte göra annat än hålla med (obsevera att killen då fortfarande inte har nån koll på att galjen hänger där!)

Tack så jättemycket alla ni som gjorde min kväll så härlig.... O tack så jättemycket för presenterna!!

You know what I wish for birthday present! ♥

Städning är såå skoj, hm..

Okej nu har jag städat heeeeela dagen, e typ snart klar, är bara visa saker kvar men de e omöjlit att göra när man har en Eddie som springer o är i vägen!

Hade inte tänkt städa så mkt som jag gjorde, men nu är det dammsuget, moppat, diskat o dammat.. Har till o med bytt lakan! Längtar tills jag ska gå o lägga mig :P

Sitter  o har precis duschat, ska iväg med Eddie t mamma, o sen t systemet. Nån shopping hann jag tyvärr inte med :( Men jag hitta en grej som vart försvunnet så den ska jag ha på mig ikväll! Mitt babydoll linne, vad sägs? :)

Ska bli skönt när kvällen börjar, haha jobbigt bara att vi ska va här! Kommer jag ju va tvungen att agera värdinna ju! Aja, har ett par timmar innan det e dags :P Iofs kanske det borde va jag som ska agera värdinna eftersom det är hos mig vi ska va.. Intressting 21 pers i min lägenhet :D

Åh e partysugen :P Vill dansa!! Platens dansgolv kommer få besök ikväll kan jag säga...

Nej ni, nu har jag inte tid att sitta här.. Badrummet nästa! Haha Eddie får skylla sig själv, nu när vi strax ska gå då lägger han sig för att sova.. Osis för honom!

Finns inga ord... ♥

Hoppas Hoppas Hoppas...

Nattens drömmar var underbara.... Skulle vara ännu trevligare om det slog in.
Eller att Fredrik o Hanna ska städa inför kvällen kanske inte behövs, men den andra :)
Jag kunde riktigt känna hur jag log i sömnen..

Dags för dammsugaren o få sig en omgång nu o även herr Mopp! Farbror Dammtrasa ska nog inte komma undan heller :P Hur kommer det sig att det är så svårt att komma igång? Jag menar jag vet att det inte tar så långt tid när jag väl startar o då hinner jag ju ner till stan också en sväng vilket skulle vara trevlig. Tror förresten jag har stopp i mitt avlopp i köket, eller iaf så suger det väldigt dåligt.. Skulle diska inatt tänkte jag. Har faktiskt inte så mycket disk, mest lite muggar, men jag tänkte det kunde vara skönt om det var klart när jag vakna.. Men då blev det uppfyllt med vatten allt o börja rinna över, så det var bara o gå o lägga sig så allt kunde rinna undan....

Eddie har börjat med en dålig ovana nu igen, väcka mig tidigt på morgonen, idag väckte han mig klockan 7! Var elakt tyckte jag,,, Jag var ju trött!

Måste köpa bananer sen!

Ska bli så skoj ikväll! Som Hanna skrev, 21 personer som känner varandra ganska väl allihopa (iaf de flesta), kan det bli fel? Okej nu har jag lite bra organisation på dagen, Sanna kommer efter 3 då ska jag ha städat o allt sånt, men det fixar jag! Sen är det bara att jag ska lämna Eddie hos mamma o vara hemma till 6 ungefär för då kommer Hanna o ska hjälpa mig lite, men då är det inte mkt kvar o ingen Eddie som vill hoppa i skålarna :D

Är det dumt att jag inte kan få nog? Hoppas vi hörs snart... ♥

Dagens/Nattens skämt

Passa inte det här in på mig?

Dagens (eller kanske nattens) skämt:

- Det bästa jag vet är att gå upp på morgnarna.
- Jag med. Därför brukar jag spara det så länge som möjligt.

Hm imorrn ska jag ta en liten sovmorgon, men inte allt för sent...

Jag menar varenda ord... ♥


9+3+8 =20, 24-20 =4=mitt liv idag!

Jag är helt färdig! Min dag blev ju inte alls som jag hade tänkt. Kanske för att jag klämde in nio timmar jobb istället för de tre o en halv som var meningen! Mitt kvällspass skulle ju sluta kl 20, men icke sa nicke. Kom därifrån kl 22 istället. Vinkvällen fick skjutas upp tillsöndag så nu är helt plötsligt min söndag också full! Jobba gick väl an, de jobbiga var ju att jag inte ätit sen halv ett på dagen! Så när klockan var 22 var jag ganska hungrig...
Problemet då är ju att man nästan slänger i sig maten o blir proppmätt på 3 röda, så nu är jag riktigt mätt!

Är helt slut i huvet, men det kanske man blir efter riktig tråkig föreläsning mellan 9-12 ungefär, sen jobba 12 till halv 4, springa hem en snabbis för att jag Eddie mat o gosa lite, o sen jobba halv 5 till 10!
Nej nej såna här dagar bör inte bli för ofta... Vill ju hinna ha ett liv också :D

Imorrn ska det städas, alltså det tar ju inte så lång tid när man verkligen börjar.. Skulle vilja hinna förbi stan en snabbis också. Måste om inte annat handla lite a l k o h o l :P Skulle va skoj med nån ny top också, är ju faktistk inte varje dag man firar sin 24 års dag :D Men jag funderar på o ha kjol o då har jag nog kläder.. Aja får se vad som hinns med. Ska ju lämna Eddie hem till mamsen också. Känner att 21 pers plus en eddie är en eddie för mkt på 33 kvadrat :D
Detta leder ju tyvärr till att jag kommer vakna på min födelsedag helt själv :( Det är lite trist, ingen frukost på sängen...

Gosh jag e trött!

I was made for loving you baby, you were made for loving me
I cant get enough of you baby, can you get enough of me?♥

Jag o min klass, hahaha...

Oj fått en del gjort idag.. Hm är kanske ganska bra att gå upp lite tidigare, man komme rigång på ett annat sätt. Hm oj känns som ni kommer tracka mig lite nu för att jag sa det där..

Var ju då i skolan hela förmiddagen, vi är en liten klass, sex st! Hm måste säga att det var ett intressant gäng, två muppar, en nörd, en brat, en norrlänning o så jag då :D O lärarna var intressanta de med, en såg ut som en grå mus o satt tyst, fast när hon väl sa nåt så hade hon riktig skoj humor.. Hon får gärna prata mera :D Den andre sminka sig som "hej kom o hjälp mig" o pratade heeeeeela tiden, hon verkade tycka det var jobbig om det blev en sekunds tystnad för att vi skulle tänka eller nåt, eller så gillade hon helt enkelt sin egna röst väldigt mycket :D

Drog ner till jobbet sen, kontorstiden. Skulle ju ändra om schemana totalt då... Alla måste ju jobba en lördagsnatt i månaden så då skulle jag ändra om en massa scheman o ha mig, men det verkar fixa sig nu iaf... Ska iväg o jobba snart, bara hemma o vända typ. Är ju mitt vanliga pass jag ska jobba då... Som varje torsdag, är lite segt faktiskt. Men men...

Får se om det blir nån vinkväll ikväll, eller vinkväll blir det inte för jag har inte hunnit skaffa vin. Men cola går iofs så bra, måste bara få tag på Lina, har ringt o ringt men ingen svarar... För Hanna kunde inte ikväll så vi ville flytta på den, jag jobbar ju till 20.. Aja, får föröska ringa henne. Får jag inte tag i henne så knallar jag dit, är ju inte så hemskt att umgås med dom ikväll:D Får inte bli för sent bara, ska upp o har miljoner saker o göra imorrn!

Nej nu väntar jobbet...

Ska vi välja tapeter ikväll ;) ♥


Skitfräckt!

Här siter jag o är vaken, klockan är 8.32 o jag har redan sovit o är färdig. Satt precis o kolla bussar o funderade på vilken jag skulle ta, ska jag ta den 8.35 eller 8.47. Insåg att den 8.47 räckte, mina funderingar gick ju runt de nu för tiden väldigt överfulla bussarna. Men samtididigt tycker jag det är dumt att jag ska behöva ta en tidigare fast jag inte måste om man tänker på tiden. Har ju nåt o skylla på om det skulle skita sig :D

För er som trodde att jag skulle gå upp kl 6 så nej nej, jag gick upp 7.53 (snoozat lite då, som iofs var inräknat). Så en halvtimme ungefär behövde jag, inte 3 timmar!!!! :D

Inatt hände en cool grej... :P Vill va med om det igen!

Eddie verkade veta att jag skulle gå upp tidigare idag, han väckte mig klockan 6(!). Då blev jag faktiskt lite sur på honom, gav honom mat o somna om! Men hörrni, vänta här... Jag skulle bli väckt klockan 6, Eddie väckte mig då. Har han o du diskuterat ihop er????!? ;)

Hehe nyss kom Anne ut på msn, hon trodde att jag inte gått o lagt mig.. Men denna gång hade jag faktiskt de :D Min dygnsrytm har faktiskt blivit lite bättre brukar gå o lägga mig runt 2 nu för tiden.. O jag börjar faktiskt runt 1 fundera på om jag inte ska sova snart.. Är väl ganska bra iaf?!

Är du den jag tror du är? O isf vad vill du? ♥

Ska vi gifta oss?

Oj mätt jag va idag då... Vi gick till Gingis, Anne, Fredrik o jag.. Hm Mings lunchbuffé e bättre måste jag säga, men nu har man testat den! Jag gav iofs upp mkt tidigare än Fredrik men vart ändå proppmätt. Fredriks kommentar efter " Ne jag känner mig som en orm som precis ätit en gasell, nu ska jag lägga mig o gäsa på en klipphäll i solen, jag e nog hungrig om en månad igen". Vi kom fram t att de skulle bli ganska billigt i månden, två kroner per dag..

Sen va Fredrik o jag lite busiga :P

Möte på jobbet sen, o då fick vi tårta eftersom Kostas fyllt år, mm passa ju min redan fulla mage perfekt.. not! O gift blev jag inte heller. Tvärtom min bit blev helt krossad :( Så nu får nån va snäll o gift sig med mig iaf o visa att sånt inte stämmer :) Nån som ställer upp?;)

Jag har ju glömt o hälsa Hanna välkommen in i bloggvärlden förresten! Läs gärna hennes, jag näms ofta :D
http://soffpotatisen.blogg.se.

Skulle ju tränat med Kashal en stund i gymmet innan den vanliga träningen, men hon banga den lilla sappstjärten. Iofs var den timmen jag körde tillräcklig, var helt färdig efter de. Jobbiga var bara att jag inte hade en sekund att andas på, tvärtom. Skulle träffa Hanna utanför teatern 35 minuter efter att sista passet va slut. På den tiden skulle jag hinna hem o duscha o gärna äta. Hann inte äta så det fick jag hoppa över.. Kom till teatern 40 minuter efter passets slut, det tycker jag e bra kämpat :)
Musikalen, Guys and Dolls, helt okej. Fast sista veckan den går, så vill ni se den får ni snabba er! Hehe vi hade nån skum tant framför oss som inte satt still, hennes huvud flängde fram o tillbaka o va i vägen hela tiden!! Men men, man hörde ju vad de sjöng hela tiden :)
Sedan kan man fråga sig, är det som musikalen visade. Tjejen vill förändra på killen o killen vågar inte visa vad han känner??? Dom är fega för att visa sina äkta känslor o exempelvis ta steget o gifta sig?!
Nåt o fundera på... :P

Måste sova skapligt idag, imorrn ska jag va på universitetet redan klockan 9. Går till 12, sen ska jag ev träna med Kashal, om hon nu inte bangar igen.. Jaa jag vet att jag tränar mycket, men jag är sån antingen inget eller massa.. Jobba sen på kvällen o sen t Vasastan... hm oj, vin ska man ju ha.. hm måste ringa Hanna imorrn!! Palla dricka massa, hon o jag kan nog dela på en :)

Mina böcker har kommit förresten :P Stod utanför dörren när jag gick ut, hehe kunde jag pluggat idag men vi skulle göra de på söndag istället. Har man nåt o se fram emot ju ;)

Jag drömmer om dig... hoppas det är okej.. ♥

Lunchdejt istället för plugg :D

Okej dagen blev lite annorlunda, eftersom jag inte fått böckerna än (bokus, hit med dom nu!) så skippa jag pluggandet. Får ta den på söndag istället..

Fredrik ringde ju nämligen o va sugen p ris o sötsur sås.. Kan man säga nej till de;) Så ne, lunch dejt med honom istället! Anne va iofs lätövertalig (stackarn ska ju sitta o plugga dygnet runt de närmaste veckorna...) Kan kännas skönt med en liten paus kanske!

Kommer precis från dushen, åhh mitt goda humör smittade av sig på Eddie så han låg o lyssna på mig när jag så vackert sjöng i duschen. En (o?)vana jag har :D Inget låter så vackert som the Rose i duschen...

Some say loove it is a river...♥

Jag flyger nästan..

Känns som jag har ett lyckorus inom mig...

Vaknade med ett leende imorse, låg kvar o drog mig lite. Eddie kom upp så myste vi lite, han låg där o lät som det sågverk bara han kan göra. Myspys. Nu tror ni väl att klockan var närmare lunch än morgon, men klockan var väl runt halv tio o vi låg väl o drog oss till tio halv elva... Är mornar som dessa man njuter av.

Nu ska jag strax iväg till biblio o pluggelugga med Anne, har inte så mycket o plugga eftersom jag inte fått mina böcker än :( Men men, ska fixa lite med en gammal grej!

Jobbmöte igen, gosh jobbigt! Men men, jag får ju betalt :D Sen får jag väl ta jobbettimmarna på kontoret imorrn.. O sen träna träna, skojskoj.. Men jag har träningsvärk i bröstet :D Känns väldigt skumt! Får inte glömma o ringa o beställa teaterbiljetterna heller.... Skoj, Guys and dolls. I like it!

Hm känner hur mina tankar fladdrar iväg, men jag är på flumhumör o skulle nog vilja skutta runt hela dagen. Skulle vilja att det regnade glitterflingor o att månen tittar ner på mig ikväll o gör tummen upp.

Kan inte göra annat än att drömma lite, drömma o hoppas att det kanske blir sanning. Känns så underbart om iaf en liten del i drömmen skulle slå in. Skulle vara lycklig då, allt känns så bra!

Du får mig att vakna med ett leende på läpparna!