Plugga vs slapp

Helgen är över, måndg igen. Denna helg känns iofs speciell då det faktiskt är en röd dag imorn. Kort vecka = extra härligt. Min vecka är ju iofs aldrig sådr måndag till fredag, men det påverkar även mig.

Helgen har varit hur skoj som helst, iaf det mesta utav den. I fredags blev det först lite öl o mat på NH med Moomin innan vi drog till Konsert & Kongress för att lyssna på lite finsk pubmusik.. Jag ska snart festa till Gommibåååll låten det är nåt som är säkert :) Lördag blev lite stanstros med mamma o en väldigt god morotskaka. Mums, Waynes vet verkligen hur en god morotskaka ska smaka. Kvällen blev i vinkvällsgängets regi. Lina som stod som värdinna o maten var hur god som helst. Nästa byta receptvarning ;) Sedan lite allmänt prat om viktiga saker... hihi
Söndagen blev lite segare. Studiecirkelns sista dag... O vissa saker var intressantare än andra kan man väl sammanfatta det med. Eller visst var det intressant, men har man studerat det på betydligt högre nivåer o under mycket längre tid så blir vissa diskussioner väldigt ensidiga o naiva i mina öron. Aja, dagen försvann..

Nu tillbaka till nuet då. Plugg står på agendan. Har ju då ett PM som ska in (ganska överraskande nyhet för mig...) O så ska ju teoriboken få sig en ordentlig genomkörare också. Så att jag får min godkänt. Jajamensan snart är det dags för teoriprovet :)

Fast jag funderar lite på o skjuta på detta tills imorn. Ikvälls ka ju firas Valborg hemma hos Jimmy ju!

Skolk o stolt över de hehe

Ojsan det var ett par dagr sen... Jag har knappt gjort någonting under dessa dagar! Eftersom Addici inte har några tider har det blivit jättemycket slapp denna vecka. Usch lite för mycket slapp för min smak faktiskt, men jag har ju koll på dagens alla såpor haha.

Vissa saker har jag dock hunnit med. I tisdags hade jag en Hanna-kväll. Gosh tror vi båda behövde det. När man gick däreifrån så kände iaf jag mig betydligt friare o lugnare. Längtar verkligen till sommarens alla varma kvällar! Igår var jag på bio med World Class, Perfect stranger. Jodå jag gillade den, en thriller med lite twist.

Idag var jag på stan. Shoppa lite faktiskt, gör det bäst själv har jag kommit fram till. Hitta en fin klänning, Wiie vill ha den på mig snart :) Ikväll skulle jag haft skola, men den tänker jag hoppa över. har läst texterna o tror inte att närvara kommer ge ett dugg mera. Så jag åker ut till Maxi med mamma istället, mycket mer givande!!!

Helgen är helt fullbokad :)

Börjar imorgondagen med en tatuering troligtvis, sen blir det lite mat med Moomin innan vi drar för att få en dos Finland på en finsk pubafton. Lördagen blir det lite shopping med mamma o kvällen erbjuder månadens vinkväll hos Lina. Trevligt värre. Söndagen blir en heldag hos kvinnojouren.

Grattis i efterskott Jimmy!

Wiie här sitter jag på jobbet o degar. Ganska lugnt, men nu fick Ann lite panik eftersom jag hade mina nycklar på bordet. Hehe som sagt ganska lugnt :P

Blir en lugnis kväll ikväll. Imorn blir det fira Jimmy. O nej jag glömde gratta honom igår... Aja jag får sjunga imorn istället :)

Over and out

Soffan vs boxen

Hm idag hade jag då min lediga dag, hade tänkt o vara riktigt duktig o plugga. Min uppsats vill ju gärna få lite kärlek o bli gjort.. (Gah varför skjuter man saker framför sig så mkt?) Vad gjorde jag då? INGENTING! Gick tom så långt att jag somnade i soffan... Hihi lagom skoj att vana o dra iväg till träningen, blev liksom kämpigt att hitta motiveringen till att flytta sig från den ljuvliga soffan till ett svettigt pass. Men iväg bar det, o lika skoj som vanligt. Blev hetsad som *pip* o det tog på krafterna :)

Min dator är lite sjuk igen. Dock inte den hemskaste sjukdomen den var drabbad av förut, nu är det mer koncentrerat till vissa delar. Kanske kan kalla det öroninflammation? Biverkningarna av detta är att jag inte kommer in på vissa sidor. Riktigt skumt då ex min mail ligger nere. Jaja farbror doktorn kanske kan fixa det? Äta piller? :D

Nej sussilulla strax. I nya lakan. Hm tack Eddie för den. Usch på dig kattskrälle!!!!!!!

Mystisk sjukdom har drabbat mig...

Jaha jobbade då idag igen, halv 8 skulle jag vara inloggad o klar. Var jag det? Klart jag var! Imorn blir det dick lite sovmorgon då jag ine börjar förrän 9.45. Fast jag hade lika gärna kunnat börjar 7-8 är ju vaken tills dess så.. Jag vet jag vet, nån mystisk sjukdom måste drabbat mig. Jag är ju Linda världens mest morgontrötta person...

Timmarna på jobbet gick snabbt förutom den timmen då systemet kärvade, då var det segt. Men tror faktiskt inte att någon förstod de store problemen vi faktiskt hade. Det skötte vi snyggt :) Iofs så var det inte så mycket mer än att det var segt, o det var ganska skönt för då behövde knden inte känna sig stressad alls :) Snarare vi som stressa upp oss...

Efter jobbet drog Magda o jag ner på stan för att äta lunch. Jag gjorde mig bästa för att få henne att skippa skolan, men hon är allt en duktig tös.. Jag säger då det. Själv drog jag äntligen upp till Viing för att boka tid. Tyvärr hade jag glömt att det har stängt på måndagar. Så det var bara att vända hem igen, Mycket tråkigt!

Box på kvällen med Elin som partner. Jobbigt o svettigt det var det allt. Tror man kommer känna i baksidan av låren imorgon. Sen har jag bestämt att nästa löning ska det investeras i träningsskor. Inte bara till gymmet utan även ett bar spring, kände bara hur skönt det skulle vara att ut o röra lite på sig på morgonen.. Som sagt någin mystisk sjukdom verkar har drabbat mig!

Nej sängen längtar.. Ska bara lägga cookiesarna jag bakadde förut i en burk. Mamsen fyller år i morn så jag tänkte överraska henne med lite hemmagjorda cookies :)

Grattis lilla Mamma i förskott!!


Så fint!

Idag begav sig mamma, jag o Jazzen ut på lite äventyr. Mobilia hamna vi. Mitt främsta mål var Fabriksbutiken o Iittala framför allt. Älskar verkligen deras glasdesign! Visst fynda jag lite, en kiwi till min samling o så en i Sjöserien också. Gud vad fina de blev i mitt vitrinskåp :)

Sedan när vi kom tillbaka till Linköping gick mamma o jag till BBQ, gott. Fast lite snålt att jag inte kunde få byta sås, är ju inte riktigt mitt fel att jag inte kan äta gurka. Men men det smakade gott i vilket fall, som det brukar på BBQ :) Till efterrätt blev det Bosses, gott o första glassen för iår då. Hinner nog bli några fler innan året är slut :P iofs är jag inte ett jättestort Bosses fan... men det funkar!

Sen var det då match. Ja ni vet ju hur de sluta... Men jag måste säga att LHC har gjort bra ifrån sig. Silver. Det är värt det. Jag är stolt över lagets insats.

Resten av kvällen har inte gjorts mycket på. Tvn var inget bra sällskap. De vill väl hellre att jag går o lägger mig, kanske ska göra det då.

Härligare dag får man nog leta efter :)

Ojoj vilken härlig dag då! Ganska lång blev den allt.

Jobb på morgonen, mycket roligt då jag o Magdalena funderade ut hur vi bäst skulle inta Addici. Fniss. Sen fick jag en del skumma samtal, en tant hade lite svårt för det där med BILPROVNINGEN. Trots tappra försök att bokstavera det tom med hjälp av Bertil Ingvar Ludvig Peter osv gick det inte riktigt inte, iväg med henne till kundtjänst fick de blir :D

Efter jobbet drog Magda o jag ner mot staden för att få lite D-vitamin innan skolan väntade för henne o en lunchdejt med Hanna för min del. Under denna relativt korta stund hann vi bli uppraggade av Folkbladet. Så imorn kan ni hitta (en inte alls fejkad bild) på deras hemsida. Nästa på agendan var då lunch o lite shopping med Hanna. Myspys. Helt okej mat, trevligt sällskap o några väl invalda inköp gjorde min eftermiddag. Sen iväg för boxdejt med Mia. Hihi tjejen, snart är vi tillbaka i vår gamla fina form ;)

Kvällen. Den får jag tacka mina kära vänner för. Jag o Moomin utnyttjade våra presentkort på både Texas o bio. Maten var som vanligt smaskigare än smaskigast o bion funkade. Lite väl seg där på vissa ställen, men fin på nåt sätt. Sen att jag hela tiden tänkte på Waterboy störde mig lite...

Snart sömndags för min del. Imorn ska ju jag o mamma inta stora staden Mantorp. Wie äventyr jag säger då de :P

Inte så dum!

Okej det var lite segt att gå upp vid halv sex imorse. Eller upp kom jag o jobbade duktigt.. men när klockan var tre på eftermiddagen så kändes det mer som att klockan var åtta-nio på kvällen :) Sen var det lite sjuk känsla när folk ringde runt nio o sa godmorgon. Jag hade ju varit vaken i flera timmar o kände mer att det var lunch tid, skumt att tänka att många precis gått upp! Aja nästa vecka kommer jag börja innan klockan åtta tre morgnar så det är bara att vänja sig...

Sen har jag bestämt att skita i kursen Världen o Europa, var inte alls som jag trodde. Kändes flumflum o jag pallar inte en sån kurs till denna termin. Så nu gäller det att fundera om jag ska ge statistiken en chans eller ej.

Imorn ska bli trevligt. Först lite jobbigt, roligt folk ska jag få jobba med. Hihi hoppas det är lugnt så man hinner vara lite sociala också. Sen ska det lunchas med Hanna o lite shopping, roligt roligt. Ska försöka hinna förbi Viking Tattoo också o boka tid, längtar tills nästa tatuering är på plats! Box med Mia, får akta sig för blå ögon :P

Kvällen ska tillbringas med kära Moomin. Vi ska utnyttja vår grymma present vi fick. Så först blir det god mat på Texas och sedan bio.

Så ni fattar va att min dag imorgon inte är så dum :)

Nu ska då bara LHC se till att sätta pucken, då kan jag somna med ro... Puss på er!

Hihi

Fniss fniss jag har en hemlis!

Sova tidigt idag, börjar jobba 6.30 imorn gaaaah :D

Skyddsängel!

Yeaah påsken är över.. Gör mig inte ett dugg då jag inte firat den alls. Har faktiskt inte ens plockat fram Bjarne. Jobbade idag, första riktiga dagen idag. Skoj. Dött men tiden gick skaplig fort. Blev en del snack hehe. Eftersom det var så få som jobbade övergav jag min plats o begav mig in i "de gamla o erfarna"-gänget. Blev väl mottagen o hade roligt. Tror även jag gjorde en stackars mercedes-benz ägare en stor tjänst idag. Synd bara att han inte vet att jag är hans snälla skyddsängel...

Imorn ska jag jobba igen, med lite mer välbekanta människor då.

Nehej ska man vara lite fåfäng då o måla naglar kanske. Hehe bland de roligaste med att sluta på BK :P.Skulle iofs behöva diska men det är så aptrist att jag tror att mitt diskberg får vara en dag till :)

Härligare...

Härligare att vakna imorse än igår kan man kanske sammanfatta det :) Fast ryktena säer att jag hade en ganska bra dag igår iaf haha!

Formel 1! Dock inte med så tilfredställande resultat :(

Ska hem till mamma sen, påskmiddag. Eller påsk o påsk, jag gillar inte sån mat så jag har beställt en av mina favvokycklingrätter. Mums! Sen ska vi ut o åka lite, mamma har ju då skaffat sin bil o då får man snällt ställa upp som medpassagerare. Jaja jag vet finns värre straff :D

Ikväll är det då dags för Cluben igen. Jag ska allt heja!

Tillbaka

Sådär... jag har inte glömt bort er.. har bara varit väldigt upptagen senaste veckan. Från relativt tidig morgon till kvällen. Sen har ju datorn inte fungerat hemma så det har inte blivit så mkt internet-häng. Men nu ska det väl bli ändring på de.. Får tacka Tommy så hjärtligt för hjälpen med datorn, den är som ny ;) Sen får jag väl tacka mina egna tekniska kunskaper som lyckades koppla in min nya bredbandsoperatör o så. Aja nu fungerar datorn hemma iaf!

Vad har jag då pysslat med senaste veckan? Jobbat! Eller haft utbildning till nya jobbet. Så grymt kul o så roliga människor. Jag stortrivs verkligen. Så nej jag ångrar inte det minsta att jag sagt upp mig på BK. Enda jag kan känna är att vissa personer på BK kommer jag nog knappt träffa på mera. Inte för att jag inte tycker om dem, utan mest att det varit på BK vi haft kul....

Så gårdagen blev lite "Sista kvällen med gänget" kändes det som. Iofs så kommer många utav dem att träffas på flera gånger eftersom de ingår i min vänskapskrets även privat. Var personalfest då.. Haha o japp jag blev full o var inte den enda kan man väl säga. Jag säger intressanta saker på fyllan jag.. :D

Idag har jag inte gjort någonting. Första gången på väldigt länge. Skönt!

Tips!

Sådär nu ska jag faktiskt lägga allt som har med skolan o göra lite på is ett par dagar. Gjorde klart hemtentan för en liten stund sen, måste faktiskt säga att jag är nöjd med både denna hemtenta o den jag lämnade in i torsdags. Har jag blivit smartare?

Sedan ska jag bara tipsa om en viss person Thomas Järvheden. Så rolig person! Han har kommit ut med en skiva med en del finurliga texter.. Humor säger jag bara! Stand up gillar jag!!!

Kulkulkulkul!

Ah nu har jag börjat mitt nya jobb, var en mycket rolig fredag. Okej att det var hur mycket info att ta in, men snart så kommer jag vara en hejare på bilprovning :P Hur mycket roligt oflk som helst var de också, jag tror att jag kommer få en grym tid på Addici!

Annars har det bara varit en lugn helg, kanske lika bra då nästa vecka kommer vara fullt ös - medvetslös. Haha nej jag ska inte bara supa en massa. Syftade väl i första hand på en låååång utbildningsvecka!

Pluggandet denna intensiva skolperiod har gått riktigt bra, alla redovnisningar är klara, en hemtenta är inlämnad o en ska jag skriva klart idag är tanken. Hm låter liksom inte som jag, har ju haft den vanan att inte gjort nått till sista natten... Nån som känner igen det? Hihi

Hm får väl inte glömma o säga grattis i efterskott till Moomin som fyllde 25 år i fredags då. Iofs har vi väl firat de, men man ska inte glömma att hon nu äntligen är kvalificerad till denna ädla klubb som jag nu tillhört i nästan 2 månader!!

Nej, plugg nästa. Hörde nåt om creme brulée till efterrätt.. Mums eller vaddå?! :P