Gäspar av tanken...

Om mindre än 6 timmar sitter jag på ett tåg.. hm bara tanken får mig att gäspa. Skulle man sova nu? Nej kan inte de är inte trött än, o sen har jag inte packat! Iofs hur mycket behöver man ha med sig? En natt, gör man inte av med så mycket. Nätter, är så härligt...

Satt o kolla på lägenheter förut. Okej missförstå mig inte nu, jag älskar min lägenhet. Är hur bra som helst, fin ligger bra o så vidare. Jag är bara sugen på att bo större, kunna gå från rum till rum. Iofs är det ganska skönt att ha allt på samma ställe, kan sitta o käka o kolla på tvn samtidigt eller ja allt egentligen.
Men tänk er en trea, ha ett rum för datorn, böcker, tv-spel etc. Få undan allt sånt på nåt sätt, sen ha ett sovrum! Inga bokhyllor etc utan bara sängen :P
O sen ett sällskaprum med mysiga soffor, som man kan hänga ganska många.... Ett kök med et stort bord där man kan sitta o käka... Åh ja va härligt!
Men som sagt, jag gillar min lägenhet nu så jag klarar mig.

Ska bli skoj att åka imorrn, Naman o jag göra Göteborg... hehe eller frågan om vi hinner röja så mkt. Är ju där o vänder typ bara... Hemma igen på tisdag, dunno miss me toooo much!

Va jag gillar folk i min närhet, diggar er stenhårt! Jag tänker faktiskt på just dig ♥

Vad är klockan?

Oj nu är jag lite seg måste jag säga, dock inte bakis utan bara seg... Beror mest på att jag inte sovit många timmar. Somna väl kl 5 imorse, hm gammal tid.. tror jag. Problemet var väl att jag vakna vid 9, Eddie var bussugen o sen är jag sån att vaknar jag så somnar jag ofta inte om. Så det vra bara att knalla upp haha

Hm, oj är imorrn jag åker.. Iofs måste jag ju inte ha så mkt med mig, men kanske borde fixa med det. Blir ännu tröttare av att bara tänka på att tåget går kl 6 imorgonbitti, vem ens lägger in ett tåg då? Gäsp gäsp gäsp!

Åhh va trevligt det var igår! Va trevligt folk o en del garv... O en del alkohol... Tur att jag inte gick ut i köket tidigare, för då hade det kunnat bli ännu mera. Hann bara med en shot, men had ejag hängt där ute mera så hade det garanterat blivit flera. Shot kan va farligt :P
Men jag hade ju sagt att jag inte skulle gå ut i köket eftersom Johan tyckte att det skulle vara osocialt, så jag ville varken bli blöt om fötterna eller känna en viss odör ;)
Sen hamna vi på bk, va mkt trevligt måste jag säga... O att jag va kvar där så länge de va ovanlig, jag brukar tröttna tidigare, men igår va jag inte hemma förrän 3 nånting, vet inte riktigt eftersom klockan gick tillbaka... men gammal tid var väl klockan kvart i 4 eller nåt! Vi avsluta kvällen med lite käk, men o jädrar va segt de blev på stället efter ett tag... Johan, Anne o jag bara satt o vänta o blev allt sömningare! Hehe men till slut kom vi därifrån.

Idag måste jag städa, min mamma ska ju hänga lite i min lägenhet när jag är i gbg... Skumt, men men Eddie kan inte va själv hela tiden så. Sen ska jag hem till mamma o äta, mums jag är hungrig redan nu. Hm måste få tag på Naman också så jag kan kolla vad man ska ha med sig.

Gaah va tråkig jag är, märker de själv..

Rocka på mera ni♥

Snälla hyr film istället...

Idag har jag bara jobbat, har därför inte lägt märke till hur demonstrationerna sett ut i stan. Förutom mer maskerade människor o poliser på stan. Märkte dock på hemvägen den stora ansamlingen av polisbilar precis vid mitt hus. O läste sedan i tidningarna att de tydligen hållt på precis runt mitt område, kanske va bra att jag inte sluta halv 4 som var meningen utan 4 istället, för annars hade jag nog hamnat mitt i folkmassorna.

I någon tidning stod det tydligen att polisen rådde folk i centrala delar att stanna inomhus, men nej det skulle jag inte gjort! Ingen stoppar mig från att röra mig fritt. Hm dom måste ha spärrat av nånstans för det är väldigt massa bilar som vänder uppe hos mig, ser lite ut som vid deklarationstillfällena :)
Aja nog om dessa, tycker inte att man ska uppmärksamma det mera!

Dock måste jag påpeka det intressanta fenomenet med vanligt folk som står o kollar som om de vore en cirkus eller karneval. Kommer ihåg för ett par år sen när de var rån i centrum, missminner jag mig inte så avlossades tom med skott... Då stod folk runt omkring o kollade vad som pågick, givetvis hade polisen spärrat av men folk stod precis vid avspärrningarna o kollade! Hyr en film!!!!

Ne nu ska jag fixa mig iordning o dra till Anne o Johan... Fest ikväll!!


Linda är ingen lugglinda...

Oj idag var jag trött när jag vakna... Kanske för att jag väcktes av Eddie som tydligen tyckte att jag var tråkig som ville sova. Hm men jag var ju trött ju! Aja, jag gick upp en timme tidigare än vad klockan stod på vet iofs inte om jag fick nåt vettigt gjort...

Va o jobbade idag igen, känns som jag jobbat ganska mycket senaste tiden. Men det är väl alltid trevligt inför julen. Men tror inte att ni ska få en massa bilar i julklapp iaf mina vänner :P

Julen ja, hm närmar sig med stormsteg. Men jag vill inte tänka på julen innan det är december, gillar inte alls att det börjar komma julpynt o annat krafs redan nu.. Men men så är det väl när allt går ut på att man ska köpa, köpa o åter köpa...

Tog äntligen tag i örat på mig själv o gick till banken, är inget skoj man sitter ju bara o väntar o väntar. Denna gång tog det väl 45 minuter innan det var min tur. Aja nu är det gjort iaf!

Hade klipptid idag också, mina luggbekymmer försvann snabbt när frisören inte alls tycker att jag ska ha lugg :) Blev dock jättenöjd, klippte ur håret en massa massa så nu känner jag mig tunnhårig. Men jaa allihopa som börjar skrika om att jag fortfarande har mer hår än er jag vet! Är ju bara en vanesak, jag e ju van vid mitt jättehår ju :P Nu är jag ju bara sugen på färgen, men den kommer på onsdag :)

Åh blev bjuden på drinkparty imorrn, trevlig trevligt. Mums med drinkar o sen roligt folk hemma hos Anne o Johan.

När jag kom hem så kom jag fram t att jag måste ladda min mobil, den har låtit nu ett tag om att batteriet är tomt. Hehe bara att jag upptäcker att Eddie bitit av sladden till laddaren. Hm inte jättebra. Får låna en av mamma eller nåt, hon har ju ett par. Tror iofs att jag har kvar en där också. Men batteriet kommer nog ta slut innan jag hinner ladda det igen. Så om jag brukar va dålig på att svara i mobilen annars kommer jag va sämst närmaste dygnet ;)

Ikväll ska jag mumsa godis, var inte igår!! Kolla film o bara softa lite är hur seg som helst i huvet... Hm nu blev jag hungrig också. Fast mer på en macka, får nog bli det..

Puss♥

Åhh lilla jag ska bli fin fin!

Idag har vart en låååång dag, har hunnit med mycket mycket! Gick upp en timme tidigare än vanligt för att plugga (!), japp alla som tvivla Linda kan :P
Träffa Lina sen, va o beställde klipptid o då fick jag en kul nyhet. Jag ska vara färgmodell nästa vecka, ska bli SÅ kul! Älskar att bli pysslad med o ska bli så spännande o se vad man får för färg. Jag är inte feg utan går med på det mesta... Hm ljus, mörk, många f'ärger, en färg frågorna är många :) Lina E ska ju också dit så vi kommer va kanonsnygga (förhoppningsvis iaf) på kvällen, man kanske skulle dra en runda o visa upp sig ;)

Sitter o funderar på om jag ska klippa lugg... Tror ni jag kan va fin i det? Hade ju de under hela min uppväxt så speciellt skumt är det inte. Aja den som lever får se!

Sen åkte jag till Campus för att lämna bok, hm sorry Hanna att jag vart lite glömsk. Men det ordna sig ju til slut. Sen var det tillbaka till stan för att jobba lite. Höll på o garva ihjäl mig när jag såg mössorna som kassapersonalen ska ha på sig nästa helg på Halloween. Alla måste verkligen komma in bara för att få sig ett gott skratt, när man såg en fick jag kalinka på hjärnan! Jobbar ju inte så att tro att ni kan komma in o skratta på min bekostanad är helt fel :P Ska ju fixa fest ju!! Inte tid med jobb då

Efter jobbet kom Hanna, vi skulle yra lite på stan o leta present, vad det blev det är en hemlis! Dock drog Alex med oss på en liten fika/lunch innan. Blåbärspaj, mums säger jag bara! Smulpaj är underskattat...

Nu är jag då hemma, seg jag blev när man satte sig på soffan. Men ingen vila ingen ro.. ska iväg till Sanna sen o dricka lite vin! Lina P, Sanna o jag som träffas då o då o dricker lite rött. Är gott o alltid så trevligt att snacka lite... Hm har nog inte vart i Sannas nya lägenhet, i vasastan. Ligger iofs i samma hus som innan tror jag. Ah ska bli trevligt iaf!

Hihi kan va skoj o jobba ibland, eller vad säger du Alex. Honhan var för intressant ;)

Hm ska nog äta nåt innan jag börjar dricka vin, kan bli lite farligt annars ;) ♥

Rullar fram...

Idag vakna jag med mera energi, iofs så var jag trött efter att Eddie härjat lite inatt. Gah han lekte där han inte fick vara o det visste han, då blev man lite trött honom. Till slut somna jag :)

Träffa Anne o Johan en stund på dagen, skulle kolla lite kläder inför Halloween! Böjar se fram emot de nåt enormt! Anne kommer bli skitsnygg ju när man hör om hennes planer! Bara måste se till att det tas en massa bilder den kvällen! Söta Sannis ska ju tom stajla mitt hår, älskar pyssel med mitt hår :P

Sanna ligger med slang på sjukan just nu, är med i nåt experiment! Hoppas hon mår bra o inte är för uttråkad. Hade tänkt vandra upp o hälsa på henne, men dagen försvann... Kramis på dig iaf!

Traska iväg till jobbet lite sen, dock kontorarbete idag bara. Gillar att organisera har jag märkt, hm vill jag kanske jobba med det? Mm jag tror det, kanske projektledare? Eller vad gör en sån? Hm jag o arbete har inte mycket erfarenhet, har endast haft två jobb i hela mitt liv. O inte har det vart några avancerade jobb. Kommer jag klara mig ute i arbetslivet?

Första jobbet jag hade var i Finland efter studenten. O det var ju ett låtsasjobb nästan, eller alltså jag jobba ju men vihade det ju ganska slappt! Eftersom de tog in ungdomar just för att de skulle ha nån sysselsättning på sommaren. Vad gjorde jag då innan? Reste mycket, språkresa bland annat... Är glad att jag fått uppleva en del i mitt liv! Men jobberfarenhet, det har jag inte mycket...

Efter jobbet följde jag med Lina E o handla mat, jaaaa lite kidnappad iaf ;) Oj va mkt mat jag har i min kyl nu.. Dock är jag väldigt mätt nu.. Sjöng på Fronda på vägen hem "Bara rullar fram..." Lina är härlig, känns som jag aldrig har tid för henne. Inte alls meningen Lina har alltid urskoj när vi ses, har bara vart lite förvirrad sista tiden...

Sitter nu med min kvälloboy.. Hur kommer denna natt bli? Bra? Dålig? Rolig? Ledsam? Ja den som lever får se... ♥

Min filt... min vän...

Ojojoj, idag blev inget gjort! O ingen kom o kidnappa mig *snyft*

Har legat under min filt hela dagen... råka tom somna under dagen. Visst kan dagar som dessa vara sköna, gäller o passa på när man inte har några planer, men ibland kan jag känna mig att jag bara slösar bort mitt liv! Ibland kan jag nästan längta 20 år framåt, då man troligtvis sitter där med man, hus o barn. När man har ett inrutat liv, man har en stabil ram runtomkring sig som man bara kan följa. Inte bara lalla runt som det kan kännas att jag gör ibland...
Dock skulle jag väl sakna min nuvarnade liv då, så man ska väl inte klaga o vilja ha nåt man inte har. Men så är man väl hela tiden, vill ha det man inte har.
Frågan är vad jag vill ha nu? Tänker att jag vill vissa saker, men är det bara önsketankar eller?

Vinst idag för LHC, härligt... Hehe kommer kanske få stryk för detta inlägg, finns ju vissa som håller på Brynäs ;) Aja man kan ju inte va eniga i allt, hockey o vissa tv-program är ju lugnt att man inte är eninga om ;)

Imorrn ska jag ta tag i mitt liv, ja imorgon... Hur ofta säger man inte de det? Eller meningen, jo jag ska... Jag ska bara! Kommer jämt från mig känns det som :) Men är det inte lite så man ska ha det nu? Att föröska att leva lite o inte ha så många måsten? Får man ju säkert i det framtida livet.

Oj, detta inlägg gick nästan emot varandra... jag börjar med att längta till om 20 år o avslutar med att man ska leva idag o njuta av de... hm..Hur ska jag tolka de?

Help me ♥

Grattis Johan!

Idag fyller då Johan 23, välkommen upp i denna trevliga ålder! Jag sjunger på lördag :P

Det där med ålder är intressant tycker jag, när börjar man bli gammal? När jag var liten o gick på lågstadiet så tyckte jag ju att killarna o tjejerna på högstadiet var gamla. Men de är ju småfolk för mig nu... Så jag brukar tänka så ibland när jag träffar barn, de tycker verkligen jag är gammal. Finns en historia från jobbet jag tycker är intressant. Var Susanne som stod i kassan när en liten kille o hans mormor eller dylikt kommer in. När de beställt säger mormodern, "Ge pengarna till tanten". Pojken svarar då helt frågande, "jag ser ingen tant jag ser bara en tjej!" Håller med pojken, Susanne är ingen tant!

När man kollar ut genom fönstret en morgon som denna o ser att det är grått o regning vad ska man tänka då? Ska man bli deprimerad? Ne jag blev inte de, jag gillar hösten. Okej även jag kan väl erkänna att det inte jämt är lika skoj när det regnar, helst inte om man cyklar o man får allt regn i ögonen! Men för det mesta så vill jag bara ta på mig en mysig halsduk o vantar på hösten o gå ut på en promenad! En mysig årstid, sen kan man gå in o dricka lite varm choklad :) Eller mysa under filt...

Dagar som denna jag skulle vilja att nån kom o kidnappa mig lite, hm okej ta det rätt.. Nån jag känner kommer o föreslår nåt skoj o drar iväg mig på de. kan faktiskt tom bara vara att åka till Maxi o handla! Åka bil, jag älskar verkligen att åka bil. Är så exotiskt! Har väl mycket med att jag inte åkt speciellt mycket bil i mina dar, mamma hade bil tills jag var sju bara. Så efter det är det tåg, buss, flyg o cykel som gällt. Så bil kommer alltid vara exotiskt! :P
But please somebody come and take me away... NOW! ;)

Jag har nu tagit steget...

Gick o la mig sent inatt... Senare än vanligt faktiskt... Men den upplevelsen jag hade inatt var utöver de vanliga, shit säger jag bara :)
Somna som en stock sen, trodde jag skulle vara väldigt trött när klockan ringde på morgonen. Skulle gå upp tidigare än vanligt för jag skulle hoppa in för Susanne på jobbet lite... Dock vakna jag en halvtimme före klockan ringde o va pigg som en mört. Hm kommer väl känna av det snart kan jag tänka mig!

Tillbringade då sedan dagen på jobbet, va väl skoj... Jobbet är ju aldrig skoj men man har oftast skoj med folket. Ska bli skoj nästa vecka, Naman o jag ska på kurs i gbg. Jag ska iofs bara vara där mån-tis o Naman hela veckan. Intressant det där med hur man ska bo, för mig är det en självklarhet att han o jag ska dela rum. Vi har ju olika sänger o allt! Jag menar killkompisar kan ju sova över hemma hos mig på soffan eller luftisen så varför inte dela hotellrum? Vissa verkar tycka de är skumt, men men.. Är ju skoj ju kan man ju ligga o snacka skit om andra kursdeltagare på natten ;) Ska bli skoj att åka till gbg, var ett tag sen jag var där. Jag gillar staden, dock kommer vi nog inte ha så mkt fritid men skoj o komma iväg lite.

Känner att nåt måste hända i mitt liv, står o stampar lite i samma fotspår just nu... Börjar tyvärr bli lite skoltrött, inte bra :( Tycker ju fortfarande det är intressant ju, men motivationen tryter lite.

Ahh på lördag ska vi på fest hos Johan o Anne, skriver Johan först denna gång eftersom det är han som fyllt år o festen är i hans ära! Ska bli trevligt, sådär lagom soft o skoj!! Träffa lite folk man inte träffar så ofta o det är alltid trevligt, Johanna & Erik o Carro & Fritte (grattis än en gång till blivande bebisen, glad för er skull för jag vet att ni ser fram emot det något enormt. Hm april var det va?). I vilket fall ska det bli trevligt att träffa er o alla andra som också kommer!

Nyss hemkommen från träningen, gick riktigt segt idag... Känner att min handled inte är 100 än, men nu har jag inte ont som jag hade förut. Skyddet hjälper... Ska nog ta mig en dusch nu o äta lite, CSI ikväll!
Är ledig imorrn, ska plugga lite o så...

Börjar bli trött, börjar känna nu att jag inte sovit mer än 5 timmar de senaste nätterna... Kanske borde joina Eddie som ligger o tar sig en tupplur. Jag har iofs svårt för att sova på dagarna, sällan jag gör de. Inte som Hanna, o jag saknar min Hanna... Känns som evigheter sen vi sågs ju! Hon har tenta denna vecka så hon sitter o pluggar till den, du är duktig du Hanna. Så saknar jag Alfons o Dampis lite, Hannas katt o marsvin! Får nog åka hem till Hanna snart o busa lite :P


Mina vänner är så mysiga, gillar er skarpt! Glöm aldrig att jag finns här för er.. visst kan jag va kinkig om att ni inte behöver ringa o väcka mig.. men egentligen gör det inte så mycket!

Förresten steget jag tagit... Jag har börjat använda min vinterjacka!

Make love ♥                                                                                                                                    
 


Är det en söndag i mängden?

Vaknade idag utav telefonen som vanligt, mamma denna gång. Iofs visste hon inte att jag jobbat natt så jag får väl inte slå henne då. Min hemtelefon verkar lagt in nåt filter mot min mamma, för hon kan inte ringa hem till mig knappt nån gång utan att få antingen piiiiip eller upptaget. Kanske skulle vara praktiskt om det inte vore så att man hade mobil som hon då ringer till :)
Uppe skapligt då och bestämde mig för att jag skulle tillbringa en tid i soffan med repriser på tv, men till min stora besvikelse gick ju min plan i stöpet helt! TV visar inte något av intresse, vad har hänt med den heliga TV-söndagen? Borde ju vara lag på att man ska kunna slappa framför TVn på söndagar!

Just nu ligger Eddie o spinner så sött här brevid mig, stunder som dessa man gillar honom :P Nedå, han e allt en trevlig krabat som förgyller mina dagar!  Intressant det där med djur, de har sitt liv men gillar en så mycket. Bra att Eddie är en social liten filur, vore jobbigt om man skulle va rädd varje gång nån va här, är ju folk här en del känns det som! Eddie gillar bus så alla som kommer o busar med honom är han lite kär i!

Igår så var jag då på stan,o ja jag hitta en jacka. Inte som nån sa "Säger en tjej att hon ska kolla efter en jacka, då köper hon en..". Var faktiskt inte det lättaste. Fast min mamma va lite skön när hon efter vi vart inne på Carlings säger "Åhh jag gillar unga män... o helst de som har lite humor" jag bara skratta åt henne, sådär kan hon ju inte säga. Hon är ju gammal ju... Jag som ska kläcka saker om unga män!

Sen va mamma o jag o käka på The Bishops Arms, oj jag rulla ut därifrån kan jag ju säga! Jezzess va mat man fick, kan verkligen rekomendera de stället! Gillar man öl så måste det ju vara favvostället nummer ett, men jag får väl gå dit o äta jag ;)

På kvällen kom mysiga Sannis hit! Soft att bara sitta o snacka o halvkolla på Ringarnas herre, intressant översättning de hade på Lord of the rings.. men men :) Vi satt o käka godis tills vår sockernivå låg högre än Gud! Isch vi mådde nästan illa :)

Sen traskade vi  iväg till jobbet för att möta ett gäng fyllesvin haha, nerå alla va skapligt trevliga! Bara vissa som va lite tröga! Hur ska jag veta vad en hel milkshake är? Aja, ni var ganska snälla inatt iaf ;) Kom väl hem 20 över 5 inatt, somna relativt snabbt faktiskt!

Var riktigt tröttis när jag vakna, men jag gick upp innan 12. Ville verkligen inte vända mitt dygn... Sånt e jobbigt! Räcker att vänt det som jag redan gjort!

Nej nu gott folk, jag tror min soffa kallar iaf.. Ska kolla upp om TVn blivit normal än o börjat sända nåt halvsevärt iaf ;) Åh nu blev jag träningssugen, Alex kanske ett litet Monterey steg ikväll ;)
Ne visst, du jobbar du :( Aja jag får väl svänga de lurviga själv istället!

Yo friends ♥

Grrrr på ComHem!!!

Kom hem igår glad som bara den, med en tanke i huvet jag måste ju uppdatera min fina blogg så ni, mina fans ;), kan få ett underbart tips om en grym film!
Vad möts jag av då, joo internet ligger nere. Hade det vart enda gången hade jag inte brytt migmen nu har det hänt för många gånger... Ska skälla lite på dem!! Man måste väl räkna med att ha internet o inte tvärtom. Frågan är om man ska ta sin ilska som om man är internetberoende? Hm, jag tror att en del skulle svara ett bestämt JA på den:P

Jaja nu ska jag inte vara arg länge, är ju lördag o det ska bli en härlig Lördag! Ska träffa Mamsen snart, hon ska köpa en jacka till mig. Hur snällt som helst o sen lite lunch. Jag kan verkligen hålla med Alex om det som hon skrev i sin blogg inatt, mammor blir mycket roligare att träffa efter man flyttat hemifrån. Jag träffar endå min mamma ganska ofta o vi snackar i telefon nästan varje dag, okej att det inte är världens längsta samtal men ändå :)

Intressant det där om hur helger utformar sig, man börjar när helgen närmar sig få lite ångest för att den kommer bli lång o trist! Men nope den blir sällan de, för det är alltid nån som ringer o vill hitta på nåt.... Man blir bjuden på en fest eller välkommen på en myspys kväll! Jag har underbara vänner, pöösas med alla!

Jamen oj, jag kankse ska berätta om min trevliga fredagskväll då. Va ju hemma hos Anne o Johan. Min kära Anne, min Mooomin! Jag saknar dig som sambo. Va urkul vi hade i vårt kollektiv, saknar den tiden i mitt liv, kommer alltid tänka på Moomindalen o le nåt så fruktansvärt! Men iaf igår... Fick mumsig mat som jag redan förutspått, sen satt vi o glodde på tv lite (är så skönt när man bara kan hänga hos nån o inte behöva göra nåt!), läste lite i Slitz intressanta saker man lär sig ;) O kladdet på sidan 5 sa Johan att man inte skulle tänka på ;) Bio på agendan sen, Tjenare Kungen. Äntligen fick jag se den o jag älskade den! En film som kommer finnas  i min samling sen kan jag ju säga! Efter den skulle jag åka runt på lite lkpg sightseeing med Naman, ojojoj första ggn jag åkte med honom. MEn bara lugn bara lugn, vi överlevde alla! Vi åkte ut till MAX, mums ju! Vår konversation där gick ut på varför MAX hette MAX, rakade katter o halstabletter :P

Nejni, nu ska jag duscha o få på mig lite utekläder sen ska jag trängas med alla människor på stan, hm hoppas de flesta är hemma nu när det regnar litegrann! Ska iofs prova jacka kan man göra ute i butiken, hatar att kö till provhytterna!!!

So long my friends♥

Kanske gjort alla en tjänst eller?

Även idag väcktes jag av den sambla telefonen, dock var det inte en lika ljuvlig stämma som Annes denna morgon, utan nån jädra surkärring! Eftersom jag fortfarande inte riktigt vaknat till liv så svara jag väl va på hälften av de hon sa, det tog hon som om jag va dum i huvet o börja prata med mig som om jag va 5 år.... Då la jag på! Men dagen va ju redan förstörd o det va bara att inse att min nattsömn denna natt var för alltid borta...

Jaa när man ändå va vaken kunde man ju lika gärna starta dagen o inte komma försent till jobbet, men nejdå kom 3 minuter försent iaf. Sorry Jimmy!
Va dock en trevlig dag på jobbet, gick snabbt o då är det trevligt! Bloggtrenden kanske sprider sig på jobbet, vi kanske slutar snacka där för alla har redan läst om varandras liv.. Nej då, blir det så då skiter jag i den nya trenden säger jag bara! :)

Måste säga att jag fick bra respons på min nya blogg, folk verkar tycka jag har ett intressant liv. Konstigt, jag tycker de är ganska normalt!

Snacka med Sanna när jag kom hem, nu har vi beställt våra skor (nej nej nej, alla killar... Tjejer är inte beroende av skor!! Jag lovar) Men ett par myspysigare skor får man nog leta efter, vi kommer rocka stenhårt i dem sen Sanna :P

Ska iväg snart, hem till Anne o Johan på mat. Mums, alltid god mat där.. ni är så snälla :) Blir hungrig bara av att tänka på de. Hm kanske borde åka dit redan nu :P Bio sen ikväll, får se om jag då äntligen får se Tjenare Kungen verkar ju inte som det är meningen att jag ska se den!

Eddie verkar vilja säga nåt till er alla också, för han springer runt mig o stampar med frambenen som om han skulle skriva på tangentbordet :)  Han börjar bli stora pojken nu...

Ne kanske skulle ta en dusch innan jag ska iväg, så man luktar lite gott :P (Nu är det meningen att ni ska kommentera detta inlägg med: Men Linda du luktar ju alltid gott ;))

Haha so long alla schnyggingar!

Japp då har man blitt nörd då, tack Alex!

Okej alla ni som kommer va intresserade av att följa mitt liv får väl ge Alex en klapp på axeln för att hon fick mig att starta detta... Kanske kan va trevligt, eller va tror ni ;) Har jag nåt intressent liv??!

Hm, man kanske ska börja det hela med ett Hej, Halloj, Tjingeling eller nån annan sån där hurtig hälsning.. Äh jag skiter i det!

Hur har mitt liv sett ut idag då? Började som vanligt med att jag väcktes på morgonen av telefonen. Grattis Anne var du som vann tävling idag om vem som kan väcka Linda! Dock vann du på målsnöret för 2 minuter senare ringde Naman. Han hade iofs en skoj nyhet, körkortet fixat så ett hipp hurra för dig lillpojken! När jag då snackade med honom så ringde Hanna... Jaja är man populär så är man :P

Sen gick jag ner till jobbet då o pyssla lite på kontoret, va skitslappt :) Skönt det nån gång! Efter det blev det en välbehövlig lunch med Hanna. Du är en perfekt lunchis!

Även hunnit med o träffa Mamsen en sväng idag, oj inte dåligt va man hunnit med egentligen!

Så äntligen på kvällen kom träningen. Va med Alex idag, lite push! Haha Alex du är för skön, aldrig vart med om en större tidoptimist än dig.... Kommer ha träningsvärk, det känner jag redan nu!

Japp då har man tagit oskulden på denna sak då! Kändes väldigt bra faktiskt :)