Får ju de av allt så!

Vad dumt alltså!

Min mamma har fått för sig att bärbara telefoner är onskan själv. Enda de vill är att ge oss cancer. Så hon har förbjudit sådana i sitt hem. Köpt ny bordstelefon till o med. Vad bra tyckte jag, då kan jag få hennes bärbara jag har ingen ångest för sånt. Har redan insett att jag kan få cancer av allt så..

Men min mamma vägrar ge mig telefonerna. Hon tycker inte jag ska ha såna för de då ger cancer. Men gaah, jag vill ju ha sådana. Hon har en sån som hon inte använder. Varför kan jag inte bara få den??? Suck!


Jag förtjänade dem!

Eftersom jag tog fel skor i morse, de med hål i. Jag blev jätteblöt om fötterna på vägen till jobbet, på vägen till träningen o på vägen hem. Jag förtjänade faktiskt en lyxmiddag med sushi till kvällsmat. Imorn försvinner min sovmorgon, lovade komma in på jobbet o ha möte o skylta om. Jag förtjänade sushi. Jag vill också åka utomlands på lite semester, som Hanna ska. Jag förtjänade sushi.

Jaha vad ska vi säga. Sushin var verkligen något jag förtjänade :)

Sitter här o är så sjukt trött. Skanog försöka mig på att gå o lägga mig snart. Så kan jag gå upp tidigt. Upptäckt att jag pluggar bäst på morgonen.

Sleep well, imorn ska jag mingla med Börje S the one and only o så ska jag se till att få mig en Singha. Skål!

Gäller att balansera det!

Sista oktober... Imorn november. Kylan är här. Snö snart?

Sitter här o ska iväg o jobba om en timme. Utvilad!

Hade ju en lyxkväll igår då jag fick maten lagad o disken efter diskad. Passade det ju utmärkt att somna i soffan sedan till Kill Bill. En bra film, men jag var väldigt sömnig :)

Annars i mitt liv är det mycket uppsats i tankarna. Vi börjar inringa vårt problemområde ganska bra, men känns som man har miljoner tankar o frågan är vad som är genomförbart. Men min uppsatspartner är ambitiös. Kanske en aning mer än vad jag är, men än så länge fungerar de jättebra. Det som är bra är att jag känner pressen o då får ändan ur vagnen...

På tal om ändan ur vagnen, packa träningsväska.. Combat ikväll juuu, yeah! O sen jobba jobba joooobba!

Jag har massa kul o se fram emot. Onsdag. Fredag. Lördag. Söndag. Då är de ju skönt att jag balanserar upp alla dessa roliga kvällar med att jobba på Torsdags kvällen, eller hur?!

Kan inte hålla tyst!

Kan inte göra annat än välkomna mitt kära Moomintroll till träsket av bloggskriveri. We are proud of you gumsan!

Dagen gick annars i jobbets tecken. Kryddade det hela lite med att ge min chef en utskällning. När jag tycker att folk gör fel så stuntar jag i vilken rang personen har, jag säger ifrån. Kan inte ha någon respekt för folk när de förväntar sig vissa saker från andra och sedan gör precis hur de vill själv o lämnar andra i skiten. Försväntar sig att vi ska ställa upp o vända ut o in på oss, men själv? Nej nej, "kommer o går när jag vill..."
Men eftersom jag är så extremt kortsint så skiter jag i vilket just nu, vilket kanske är lite dumt då diskussionen egentligen inte är löst...

Lördagkväll.. För några år sedan så var de lika med fest fest, absolut fest. Frågan var inte OM man skulle festa, utan VART. Nu för tiden så kan de bli en fest ibland, lite film ibland, kanske en bio? Eller som ikväll, jag själv i min tv-soffa i myskläder med en godispåse framför mig. Japp japp, tonight is a candynight:P

Nej, ska nog steka pannkakorna till morgondagens lunchlåda. För sen ska jag kolla film :P

Fniss fniss

 

God Morgon då! Satt o fnissa lite åt tjuvlyssnat o vad upptäcker jag? Joo vakterna på min syrras ( o lite mer folk då) ställe är med. Fniss a long...


It shows at you're at the right place, if you wanna get high.
(En amerikans turist kommer fram till en av vakterna på La Camera på Norrmalmstorg)
Amerikanen: Excuse me, can you tell me where Stureplan is?
Vakten (på knackig engelska): Ah, yes I know where it is. You first go right, then left, and then you see a BIG mushroom!


Nej dusch o jobb nästa

Trevligt som vanligt :)

Kanske gjorde en dum grej idag... förlåt..

Ännu en vinkväll är till ända. Lika trevlig som vanligt. Lika mätt som vanligt. En sådan trevlig tradition! Hm fast minus att vara mätt då..

Ska kolla på Parlamentet nu, sen ska jag skicka ett mess, sen ska jag sova. Jobba jobba joooooobba, imorn då.

SOV GOTT! 
jag o mormor
Min mormor o jag, jag gillar min mormor

Bra fast punka!

God morgon!

Vilken underbar morgon... själv har jag suttit i telefonkö o blivit kopplad inte mer än fem gånger. Man kan inte göra annat än att älska Glocalnet. Jag hoppas verkligen de kommer funka nu annars blir jag pissed!!!

Igår var en sån där härlig dag! Först satt Anna o jag o snacka uppsats i HumSam. Vi började knyta åt vår påse väldigt bra o vårt problemområde börjar framträda. Efter ett par timmars snack så bar de av till stan för lunch med Hanna o Anne. Gott gotti gott gott. Vi satt kvar efter o drack kaffe o te o snacka om världens alla bekymmer o roligheter. Sen satt jag på jobbet lite, var helt okej. Sen kom Hanna o Tommy o plocka upp mig, en härlig kväll i Hannas tv-soffa var de som väntade. Riktigt najs!

Så trots att jag fick cykla upp till campus i fullständigt regnoväder o fick punka på vägen hem, så summerar jag gårdagen som bra!

Idag ska jag jobba, träna o på vinkväll. Rock on

Jippi yay yay!

Nu har uppgiften gått in o min exmaninator tyckte den var bra. Skönt! Nu är de bara uppsats-PM sen e den kursen klar o det är uppsats som gäller för hela slanten.Just nu ser jag fram emot de, är ett spännande ämne o ska bli skoj att få lära sig mera. Men ja Hanna jag vet att jag kommer spy på de om sisodär 3-4 veckor...

Ska väl in i duschen snart o bege mig till mataffären. Ikväll ska de bli fullkornspizza. Mums! Karl säger inga pålägg så då bestämmer jag :P Ägg o ost enda han sagt, finns ägg o ost.. jag bestämmer resten :)

Imorn ska jag ut till campus o sitta o snacka uppsats med Anna. Roligt! Sen ska jag nog träna lite med Naman. Måste säga att idag var han ganska lat hehe ;) o lite kontorsjobb. Kvällen ska jag ägna åt skräpmat hemma hos Hanna. Trevligt värre! Blir ingen box imorn, de är lite trist gillar Milés klass. Men får väl stå ut med Maud på fredag istället.

Jag är sugen på jul!

Förstår inte!!!

Japp japp ganska duktig har jag faktiskt varit idag. Vaknade o gick upp skapligt. Började skriva lite på mitt PM om nåt problem i återuppbyggnaden efter ett krig. Kom iofs inte så långt innan jag åkte o träna lite pilates med Naman. Han såg ganska söt ut där han låg o andades hihi. Efter träningen så bestämde jag mig för att göra en Elin o kolla efter gummistövlar. Hade iofs tagit på mig skorna med hål i, så jag får väl skylla mig själv. Men var ändå jobbigt med min verkligen genomsura strumpa.. eller strumpor är mer korrekt.

Eftermiddagen blev de plugg plugg o så lite plugg. Är så sjukt trött på uppgiften nu så de ska bli så skönt att skicka in den. Har typ en halv sida kvar o skriva o de har jag väldig koll på vad det ska stå, sen är de SEND som gäller. Jippi!!! Resten av veckan ska iofs gå i uppsatstankar, men det känns mer spännande.

Efter en relativ effektiv eftermiddag, så var de dags för combaten. Vädret ute = ösregn!!! Var nära att jag stannade kvar under min varma filt, men nej på med regnjacka o trotsa höstregnet. O glad för de, för de var som vanligt sjukt skoj!!

By the way, har nu då fått mitt efterlängtade brev från kirurgen. Men icke tid för operation, nej nej jag har alltså väntat i över tre månader på en tid för ett besök hos en doktor. Är väl då meningen att han ska ta beslutet om operation är nödvändig eller inte, o blir de operation så dröjer de ungefär sex månader innan jag får tid för den. Min personliga åsikt är ju att dett känns hellöjligt! har ju fått konstaterat för ett antal månader sen vad det är jag lider av, hur ska han kunna konstatera de mera? O vem är han o bestämma om jag ska få leva på min konstiga kostvanor resten av livet? O sen kan jag tycka att om de nu beslutas att operation inte är nödvändig så har ju jag väntat = stått i vårdkö i över tre månader i onödan. Förstår att de är långa om folk står där i onödan...

Jag är sugen på godis!! Men icke, utan ska istället skriva klart lite... så mkt roligare... NOT!

Varför Jimmy varför?

Inatt drömde jag om min blogg, allt vad jag skulle skriva. I min dröm så var de så intressant o fascinerande, men eftersom jag glömt vad det var så får ni hålla till godo med detta.

När jag vakna idag var de verkligen grått ute o regnet blötte ner hela världen kändes de som. Har inga problem med regn o grått väder, mer att jag mer blir sugen på att sitta o dricka de o kolla på film. INTE plugga! Så de har inte blivit mycket plugg gjort alls, inte bra. Helst inte eftersom när jag är klart med denna uppgift så har jag faktiskt bara uppsatsen kvar denna termin. Ganska skönt faktiskt:)

Jaha då var de en ny skräckfilmskväll på G. Otroligt roligt, men jag får redan ångest. Men Jimmy har lovat att jag inte ska bli själv så då får jag väl fixa de. Men han har ju hittar nya motorsågsfilmer.. GAAAAAAAAAAAAH!!! Förstår inte min sjuka fobi för motorsågar, men den finns allt där.

Undrar om Murvel kommer vara vaken halva natten, han har sovit hela kvällen. O då menar jag verkligen hela kvällen. Han somna väl till typ när jag kom hem vid 18 o ligger fortfarande o halvsover. Jag har väckt honom om vart annat, men så fort jag låtit han vara har han somnat till... E han också lite höstseg kanske?

Sova kanske man ska göra..

2 månader ojojoj :P

En lördagsgäst på en söndag!

Hade glömt bort hur mycket jag gillade mina o Hannas softkvällar. O våra filmnätter, vi får verkligen ta en snart tycker jag. Ska försöka hålla mig vaken denna gång :)

Söndag o jobb som vanligt! Fick en väldigt märklig gäst idag, var mer en sån gäst som man försväntar sig en lördags natt kl 3 typ. Inte att han har full utan mer hans reaktion. Tyvärr hade de på natten glömt att trycka på en knapp på milkshaken, detta ledde till att milkshakemaskinen var lite seg i morse. Eftersom han var en av de första gästerna så hade maskinen inte vaknat till ännu. Eftersom den inte fungerade så tyckte han att jag skulle ge något gratis, o de tyckte inte jag. Såg absolut ingen anledning till de. Då fick han fnatt o börja gapa på mig samtidigt som han vifta med sitt genomblöta paraply. De ledde till att jag fick mig en härlig dusch, sen storma han ut o vägrade äta hos oss. Ehh my lost? Nej jag tyckte de var bra :D Hans tre kompisar skämdes lite, men de åt hos oss iaf o försökte förklara sin väns beteende. Sure tyckte jag, jobbig kväll igår, men det behöver han väl inte ta ut över mig? Jaja, tror han fick tråkigast fick ju äta lunch själv utan sina polare!

Efter jobbet kom mamma o mötte upp mig. Hon ville se min nya möblering. Fick MVG :D Sen satte hon sig i min soffa o skulle se F1, visst tyckte jag. Blir riktigt skumt nästa säsong, en av mina favoritförarare ska köra för mitt absoluta hatstall. Hur ska jag nu kunna heja? Blir ju helt fel i skallen om jag ska sitta o heja på en Ferraribil, nej nej nej det går ju verkligen inte! Tur att Button inte gör nåt sådär knäppt, han stannar i sitt stall bra:)

Min mamma retade Eddie. När jag sa att jag brukar kalla honom för Eddie Peddie Punglös så höll hon på o mobba honom att han inte hade någon pung hela kvällen hahahaha!

Nej bönder tänder inte mig!

En onsdag snart?

Kan någon fatta hur sjukt mycket jag vill att de ska bli jul? Jämför man med förra året så är de motsatsen, då hade jag inte ens julstämning den 23e december. Idag bokade vi biljetter till jul, flyg o tåg.. Fasen va dyrt det är! Men de är trevlig o spendera julen i Finland, där är de snö, massor massor massor snö o så är ju mormor o resten av släkten där :)

Hade mamma-dag idag, skoj känns som evigheter sen. Vi var o hämtade ett stort paket åt henne med en badrumsmöbel, stor men inte så tung. Men folk såg ganska imponerade ut när jag lyfte upp den, för den såg tyngre ut än vad den var:P Sen var vi på stan lite, mormor fyller år i nästa vecka så hon skulle hittas present till. Fina örngott blev de, jag vill också ha!!!

Annars blev de inte många inköp, utan vi undvek mera bajset på gatorna än shoppade. Men en god lunch blev de, så nu är man proppmätt! Skönt att kvällsmaten bara ska bestå av nåt lätt. O de dröjer ganska många timmar innan de ska ätas. Hanna ska hinna jobba klart först...

Igår var en väldigt trevlig kväll. Bowling då, ojoj jag börja bra o allt kändes på topp.. O så gick de bara nerför. Gick verkligen inte bra sen, vilken tur att jag inte är en dålig förlorare :) Efter de gick vi till NH, billigt o trevligt. Konstigt att vi inte går dit oftare egentligen. Tycker jag allt vi borde. Onsdagar iaf, eller vad säger ni Fredrik o Hanna? Kanske en liten onsdagsreunion snart med (hm..) intressanta samtalsämnen.

Ne dammsug o moppen nästa! Yeeeeeah

Mums!

Oj vad mumsig min lunch blev!
Quinoa som blev över från gårdagen, lite mix av olika sallader, ett gäng tomater o så kidneybönor. För att toppa de hela lite balsamvinäger. Väldigt gott o dessutom mättande! Normala människor som då kan äta typ gurka o lök o sånt, kan ju ha lite sånt på.. Skulle jag haft :P

Annars då? Jaa ni, haft inbrott i min källare igen verkar de som. Eller de tar inget utan går bar ain o rotar lite, inser väl att jag inte har nåt av värde där. Vore ju dum om jag hade de eftersom de blir inbrott stup i kvarten! Men nu ska de säkra de lite till, kan ju hoppas att de ska stoppa dem i fortsättningen.

Ikväll är de bowling som gäller, ska bli trevligt, Känns som alla mina vänner ska med. Hm vissta fattas några, men väldigt många ska med, skoj skoj skoj!

Ät mer gröt!

Ojoj, idag var de box som gällde. Urskoj som vanligt! Men min hjärna ville så mycket mer o min kropp sa bara stopp, mycket frustrerande. Så Mia fick de lite softare, fast mina sparkar fick hon allt se upp med ;)

Efter träningen så väntade en Naman hemma hos mig med kvällsmat, väldigt trevligt! O så en massa glass på de, kan de bli bättre hihi? En trevlig kväll, den får vi göra om min favvo Kosmosbanan!!!

Dagen umgicks jag med Karl, najsigt värre. Fick honom faktiskt att diska tihi.. Sen åkte vi ut till Tornby o sprang runt på IKEA, hehe jag var stenhård i mitt val av vilka möbler jag gillar o inte gillar :) Sen gick vi runt på Maxi, han blev lite förvånad att  man kan gå omkring där så länge. Men sån e jag!

Eddie sover så sött, helt slutkörd efter Namans all lek... På tal om Eddie, han har en ny ovana. O ja det e verkligen en ovana!!!! Han leker med toapappersrullen när den sitter i hållaren, de leder till att hela mitt badrumsgolv är täckt av massor massor pappersbitar o min toarulle inte är så fin när man ska använda de. Gah varför min kära murvel varför?

Sov gott! Ät mer gröt!!!

Får väl se hur bra detta ska funka nu då...

Jahapps då har man bytt bredband, eller inte nu utan om 3 månader. Får väl se hur bra de bytet går då, med min vanliga (o)tur så kommer jag väl bli av med bredbandet nån vecka eller två hihi. Aja går de som de ska så kommer jag tjäna en del på detta byte.

Sen har Moomin bokat in oss på en bussresa till Ullared, skojigt värre. Diggar mest att de bjuds på hembakat, vadå pensionärsvarning :P

Morgonen har även ägnats åt lite städning, mest plock o disken kvar. Funderar på om Karl får ta disken hihi, ja men nåt straff ska han väl få eftersom han kommr tidigare hem till mig än vad han sagt :P Funderar på o dra igång med hyllflyttningen idag, vill verkligen få det gjort snart!!!

Kanske blir IKEA idag också, ojoj jag vill så mycket!!!

Sen ikväll ska jag slå o sparka lite på Mia, kan de blir roligare?

Ne nu ska jag nog duscha lite!

Jao kanske till våren :P

Jag ska till våren få med mamma på linedance... Hon lät faktiskt inte så negativ! Hoppas de blir av, har iaf alltid velat testa de så får vi se när de blir av. Mina ev squashpartners är lite sega, när ska jag få testa den sporten egentligen???? Får väl hålla till godo med World Class så länge :) Gah är verkligen så att jag tycker pump är trist o box o combat är görskoj, men man ska ju ha lite allsidig träning så man får väl stå ut...

En riktigt trevlig dag. Kan det bli annat än lyckat med att man börjar med lunch på Ming? No jag tror inte de :)

Sen har jag skickat ett mail till Nolltretton, hoppas verkligen de kan hjälpa oss hihi

Puss o go natt!

Jippi, nej o jo

Idag har jag jobbat, lekt lite med Naman o så tränat lite combat då.. Jippi vi fick platser!!!

Nej jag tycker nya budgeten är lite skum på visa saker o nej jag är inte förvånad att de är lite problem med nya regeringen :)

Jag tycker quinoa är gott, o nu ska jag nog ta mig en smoothie. Puss o sov gott

Vilken söt gubbe!

Helgen tog ut sin rätt, igår somnade jag i soffan vid kl 23. Vaknade verkligen yrvaken vid halv fem, fortfarande liggandes i min soffa.. Släpade mig till sängen o somna på sekunden. Vaknade kl 11. Inte lika trött. De dumma med detta var ju att jag missade att boka in combaten, dumt dumt =jättedumt! Nu får vi verkligen hoppas att 3 personer till avbokar sig för då är vi med :)

Fortfarande väldigt förvirrad cyklade jag iväg till Uni, hade lång föreläsning idag då jag tyvärr inte fattade hälften. Inte för att de var svårt att förstå eller nåt, utan helt enkelt för att min hjärna inte hängde med alls. Men efter några timmar där, dock lite försenat så stressa jag iväg till gymmet där The training-gang väntade, vi myste ihop oss i ett hörn o plågade våra magar en del...

Hände mig en lite kul grej när jag cykla till skolan btw, vid ett övergångsställe med röd ljus stod jag där snällt o vänta, inga bilar syntes till o en liten söt gubbe i basker går mot rött. Han tycker jag ska göra samma sak, finns ju inga poliser i närheten ju.. Hihi jag std där o knde mig jätte olaglig :)

Nej ni, nu ska jag kolla på flygplanskrascher på fyran. Rooooligt!

Ah visst ja, visste inte att jag var så försvunnen Hanna. Men roligt o känna sig lite saknad att skallgångsringning efter mig börjar :P

Var det ljudet?

Ojoj, denna helg är äntligen slut! Faktiskt lite skönt... Okej har haft vissa stunder denna helg som varit väldigt roliga o trevliga, men känns som mycket av orken gick att ta sig igenom dagarna på jobbet. Hade lite halvkasst humör vissa stunder, o då blir jag tyst o vill bli lämnat ifred bara...

Men om vi struntar i jobbiga arbetsstunder o istället funderar över trevliga saker så har de ju hänt en del även där då. I fredags så blev det en riktigt trevlig kväll hemma hos Mia o Fredrik. En del idolsnack där åsikterna blev lite skilda ibland hihi, men inga slagsmål uppstod iaf:) Sen drog hela gänget iväg till Cloetta center för lite medlemsfest, den var väl sådär fick vi väl alla erkänna. Men gott sällskap var de iaf :)

Lördagskvällen blev de restaurang med bara trevliga personer. Maten var verkligen suverän, Kniv å gaffel btw. Rekommenderar. Åt libanesisk couscous, inte som de vanliga små grynen o supergoda! Kan som sagt verkligen rekommenderas!!! Efter en mysigt restaurang besök där jag tror alla var väldigt nöjda gick vi vidare för att ta oss nån öl. Hamna på Mörners, inte så dumt förutom att musiken var väldigt hög. Varför undrar jag? Där sitter man ju vid bord o snackar typ, men det försvinner ju ltie eftersom det e för hög ljud. Men bra ljud måste ändå erkännas, eller bra musik kanske man ska säga :)

Nej, nu måste jag ha lite ME-tid, eller ME o EDDIE-tid kanske man ska säga :)

I know the feeling!

Satt o läste på Hannasblogg om stress. Kan känna igen mig lite de där att jag har haft så mycket att göra att förvirring i mitt huvud blivit total. Är ju inte varje dag jag slänger Hannas jeans i soporna liksom. Fick dom lite äventyr iaf :) Just nu så har jag en fin lapp avrje morgon med en massa kom ihåg-grejer på. Annars skulle jag inte komma ihåg nåt!

Dagen försvann i ett rasade tempo, plugg på morgonen, jobb hela dagen, lite plugg igen o så box på kvällen. Hm vad som var roligaste? Boxen såklart, är sjukt skoj! Köpte mig faktiskt ett par fina boxningshandskar idag, har tröttnat på de snuskiga handskarna som finns där. Så idag kunde jag slå lite extra hårt på Elin, hm eller så gjorde jag inte de för att jag inte är så stark. Hihi men jag fösöker iaf, o trött det blir man...

Finns folk i min närhet som jag blir så lugn av. Finns folk i min närhet som ger mig så bra råd. Finns folk i min närhet som gör mig glad. Jag är glad åt folket i min närhet!

Nej sömnbrist nästa.. Marsh i säng!

Jag vill ha frys ju!

Efter mitt vaknade i den så tidiga timmen så gick dagen i ett.. Pluggandet fram till jobbet på kontoret, möte sedan. Därefter träff med Anne för lite skitsnack innan träningen, för o avsluta med lite mys i tv-soffan :P Hehe Hanna du o jag har verkligen olika tv-dagar, onsdagar är min o tisdagar har jag inte mycket o se på. Du är precis tvärtom :)

Visst ja, lite klagan för den eviga byråkratin så då alltid ska sätta käppar i hjulet... Var inne hos min kära hyresvärd idag för att undersöka fallet om att få en frys i min lägenhet. När jag skickat mail om det innan så verkar de som något man ändå skulle kunna lösa. Men icke, i de tillval som finns idag så är de ju bara jättefrysar som finns. Jag vill ju ha en sån där halv med kyl uppepå. Verkar omöjligt. Tycker det är konstigt att man inte kan välja de, varför har de inte såna i sina tillval? Är ju inte så att de bunkrar upp med frysar o kylar OM nån köper nån, utan de köper ju in vartefter de beställs... Aja jag la en stark önskan om ett utökat tillvalssortiment så vi får väl se. Men det verkar dystert :( Som Moomin sa, skumt överhuvudtaget att frys inte är en standard i varje lägenhet!

Nej, min tidiga uppgång leder till en tidig nedgång. Sov gott! Lång dag imorn med, insåg precis att jag inte har nån extra tid förrän på söndag efter 20 typ. Så spontana grejer får ni allt hålla på mina vänner...

Galen

Godmorgon!

Japp jag är vaken o jag sitter o pluggar.. Kalla mig galen, för det är nog de jag är!

Plugga? javisst!

Svettig! Men på bra humör, e så skoj o träna Combat att energin är på topp efter de! Så ikväll ska jag ta tag i lite plugg, har faktiskt varit pluggsugen hela dagen. Men dagen har tillbringats på BK så min önskan om att få plugga har inte funnits :( Tur att de finns nätter :)

Har precis ätit min portion med råggröt, mums mums. Sådär lagom när man varit på Combaten... Jag gillar min frön o gryn!

Har bokat bord till på lördag, skoj det ska bli då! Tur att jag fick en liten lathund av Anne så jag inte ska göra fel o Hanna jag tackar dig för välkomnandet:)

Ne nu ska de pluggas lite, puss hej

Bra dag!

Idag var en duktig dag!

Pluggade så duktigt de jag skulle innan jag begav mig upp till Campus. Väl där så satt jag på ett ganska meningslöst seminarium, men min klass är ganska rolig så vi snacka en del. Efter de så fixade jag äntligen mitt LiU-kort. Mycket komplicerad process de där, då bara för att jag var tvungen att fixa ett helt nytt. Men de var bara att promenera till A-huset för att köpa ett typ presentkort för att få ett nytt kort. O detta värdekort var väldigt avancerat, jag var tvungen att skriva under, de skulle vara personals signatur o datum, inte glömma stämpeln. Hm varför, liksom man köper ju endast de kortet för att använda 5 min senare.. Aja fixat blev de :)

Sen satt Anna o jag o diskutera vår C-uppsats, börjar få lite utformning nu:) Härligt! Sen gick jag förbi Forum för att fixa min restuppgift. Inte att glömma att jag låna en bok så jag kan fixa en annan, o det ska jag. Denna vecka! Annars får jag inte gå på fest på fredag, that is a deal :) Fixar jag dem så hr jag fixat 9 p på en vecka, inte så dumt hehe...

Kvällen blev Namankväll. Vi gick för att äta sushi, första gången för honom. Han var likadan som jag var första gången jag smakade det. Sen var de träning, gosh de var jobbigt idag. Kommer nog känna av visa muskler imorn kan jag tro!

Roliga saker att se fram emot:
Torsdag bio
Fredag World Class-fest
Lördag parmiddag

Japp nu ska då jag på parmiddag, känns riktigt weirdo o skumt. Men de ska bli roligt, är ju några av mina närmaste vänner. Ska vi bara bestämma restaurang, Kniv å gaffel är de senast. Bara Hanna som ska säga sin mening :)

Sen blir de nog Ullared om nån månad, bara kolla datum. Kul kul!!

Vill vara hos Hanna!

Söndag kväll... Hade en diskussion idag om söndagsångest, en ångest som jag tror jag inte drabbats av så mycket. Främst kanske för att jag har ett jobb som jag har. Att jobba på helgen är inget ovanligt o att vara helledig en tisdag, inte så konstigt. Så ne, inte söndagsångest här inte. Bara ångest inför att det är skola imorn o jag inte skrivit klart de jag ska. Ska iofs inte vara klart förrän på tisdag o vi har seminariet innan som ska skrivas om så...

Händer en del i veckan. Skola imorn då, en del jobb, mkt träning o så lite fest på fredag :P Skoj skoj skoj!

Jippi, verkar som Ullared ska fixas. Hanna, Anneo jag, finemang.. ska jag köpa massa tvättmedel haha.

Hungrig, leta mat är de som gäller just nu. Hm hade velat åka till Hanna nu, få lite kakor, mums.

Så nöjd med resan!

Hemma:)

Har verkligen haft det superskoj... En helg med mycket knas som Birish-drinkar, Di Leva-tankar, skumma wokställen osv Sen var vi på ett jätteintressant museum, Armemuséet, väl värt ett besök nästa gång när ni är i Sthlm måste jag säga!

Inköp denna helg blev en fin risburk, gardiner/draperier och Simpsons säsong 3. Lycklig över alla tre köp :P

Nej mer info sen, är väldigt trött! O imorn är de jobb igen :(

Puss o sov gott!

PS jag vill till Ullared!

Åker bort!

Sleepy!

Nu är jag verkligen inte sugen på att spendera några fler timmar på jobbet, känns lite som jag spenderat senaste dygnen där. Men nu är de över, iaf för ett par dagar:) Hehe o för att verkligen inte bli intvingad att jobba så åker jag bort.

Så nu åker jag till Stockholm! Inte en chans att jag avbryter min tripp :P

När jag kommer hem ska jag nog skriva en insändare till Corren. För jag tycker det är för jävligt att fulla människor får säga o göra vissa saker bara för att de är fulla. Ser jag ut som deras sophink eller? Jag tar inte vad som helst!

Blä måste diska o lite sånt, mammainvasion i lägenheten igen...

PS I have done it again, en ny Vinterren eller bakben :P

Vilken start...

... på livet efter ett par dagars sängliggande.

Skulle ju jobba dagskiftet o de var väl okej. Kändes lite att man inte sprungit maraton de senaste dagarna. Eller så är det precis så man känner sig hehe.

Ne men dagen gick helt okej om den nu skulle slutat vid 17 då jag enligt schema skulle. Visst gjorde jag de, men vid 22 måste jag tillbaka igen :( Pga sjukdom måste jag även köra nattskiftet. Iofs bara 3,5 timme, men just mellan 22 o 01.30 är man inte jättesugen på att jobba. O helst inte eftersom jag även ska jobba dagskiftet imorn, men men finns inte så mkt att göra...

Prata med Hanna förut, vi ska prova squash. Japp Sara du har inspirerat oss :P Får se vad man tycker om de, men skoj att testa iaf.

Idag är de ju kanelbullens dag, men ingen kanelbulle blir det :( Kanske ett smörgåsrån istället ;) Sen är det ju Lost, jippi! Känns som evigheter sen jag såg de, undrar om jag kommer ihåg nåt...

Update on Eddie: Han är kär, i min nya telefonsladd. Han vill leka med den jämt, därför ligger den gömd under en matta. Ser fult ut! Han leker o skojar med den, problemet är att han i leken biter i sladden = inte bra = skaffa ny telefon utan skruvsladd. Sen har han upptäckt en skoj sak man kan göra i min säng. Man kan ju krypa under bäddmadrassen o ligga där, blir ju en lite kul koja. Sen att matte inte gillar de eftersom man drar runt hela sängen är väl en annan sak, Eddie har de mysigt!

Hm måste försöka få tag på Mia, undrar om vi ska träna imorn? Är de bra o börja träningen efter lite sjukdom med 75 min box? :P Hihi...

Nytta med nöje.. eller har jag gjort tvärtom ;)

Nu vill jag ut i stora vida världen igen, är så trött på min lägenhet. Hade väl tänkt gå  ut en promenad idag men två saker stoppade mig, en nyttogrej o en nöjesgrej...

Mitt PM om krig, japp skrev klart de o blev faktiskt skapligt nöjd. Om det nu är de min lärare vill att vi ska skriva om. Lärt mig en del som jag faktiskt inte hade en aning om innan, tror även jag lärde Anne lite grejer hihi.

Det roliga jag gjorde var att kolla en massa Simpsons, har kollat på halva första säsongen o än är ju natten bara ung;) Måste ju passa på lite, ska ju jobba onsdag och torsdag... O på fredag bär det av till Stockholm, tjoooohoooo!!

Sen fick jag reda på en riktigt skojig grej, okej att de ligger ganska långt i framtiden men skoj skoj! I'll be there :P

Tjoho!

Nu verkar jag vara riktigt på bättringsvägen. Vaknade o kände på en gång attjag var betydligt piggare. Åt lite frukost, dock utan speciellt mkt fibrer, gosh I miss fibers!

Eftersom jag mådde bättre bestämde jag mig för att det var dags att ta tag i plugget. Den blev ju tyvärr lidande eftersom jag blev sjuk just när jag skulle skriva klart min uppgift om en återuppbyggnad efter ett krig. Visste att jag skulle välja någon av de fd Joguslavien-länderna, men just vilket var inte hundra. Nu är de bestämt. O japp jag har börjat skriva en del, ingen idé att skjuta upp de.

Fick rolig post också. Eller det ena paketet innehöll kursböckerna jag beställt. Iofs bra att de kom, kan jag referera till dem i mitt PM så blir de fixa också. Men de andra paketet var ju betydligt roligare. Min beställningen från CDON. Så nu sitter jag här o funderar på om jag ska plugga vidare lite, eller kanske se några avsnit Simpsons. Fick ju nämnligen hem första säsongen av just dessa gula varelser, så skoj!!!

What to do?!? :P

Läget just nu då

Jahapps är jag bättre? Ne inte direkt...

Lite feber o en kropp som inte är vad den borde vara.

Sen har jag insett vad jag reagerar på väldigt mkt, folk som offrar sig för andra. Satt o kolla på Extreme HomeMakover o tårarna bara rann. Förra ggn jag grät åt ett tv-program var när en hel stad föröskte hjälpa en liten pojke komma upp ur ett djupt hål. Var ett sånt där Rescue 911-program.

Sen gillar jag ju allt som har med flygplanskrascher o göra, o upptäckte att de på måndagar sänder en timmes långt program om just det. Hemskt ju! Inte att de sänder men att de sker, idag var det om den värsta singelolyckan i historian. 520 personer dog. Faktiskt helt i onödan!

Jag är inte trött...

Verkar som jag smittat Karl, sorry...

Ne man kanske skulle dricka lite vatten, alla tjatar ju om de. Iofs det enda jag egentligen får i migutan att må dåligt.

Mot bättre tider :)

Ah jag mår lite bättre iaf :)

Efter en natt med feber mest hela tiden o vissa vaknanden med illamående så vaknade jag tillslut o mådde ganska okej. Febern är borta o illamåendet nästan helt väck, jippi!!

Har faktiskt fått i mig en riktig stadig frukost också, hela fem smörgåsrån.. eller var det sex?

Ne men jag känner att det börjar vända nu o får jag bar ai mig lite mer mat så ska nog även energin komma tillbaka! Är ju träningssugen ju hihi

Fortfarande dåligt :(

Har knapprat ibumetin nu men min feber går inte ner.. Har fortfarande nästan 39 grader! O ork i kroppen de har jag inte..

Min middag idag: ett halvt glas avslagen cola o två smörgåsrån Weeei!

Ska vi bestämma att jag är frisk imorgon!

Förresten, jag har ju en ny fin hemtelefon nu. Skumma var att alla som ringde den hörde toner man jag svarade aldrig. De ringde min mobil o undra vart jag var.. Hemma men jag had einte hört någon telefon. Vad hade jag lyckats med nu då? Inte satt på ljudet på telefonen såklart! Men nu är även de fixat :P

Nej min säng vill ha mig!

Dåligt!

Jag mår dåligt :( Vet inte om jag åt nåt skumt igår eller vad det är, men illa det mår jag.

Halva natten iaktog jag mina tidigare födointag när de kom upp igen... Trodde att jag började må bättre på eftermiddagen då illamåendet lagt sig, men icke. Nu är jag där igen o mår dåligt :(

Min söta mamma ska snart komma medlite dricka så jag får i mig nått o även en telefon. Så då ska de väl funka att ringa till mig igen.

Snyft! Jag är ynklig...