Jippi!

Ett steg längre bort från BK! Jippi!

Mamma har idag köpt bil! Jippi!

Jag ska gå till boxen nu! Jippi!!!!

Så många Wiiiiie!

Sitter hemma hos mamma igen då. Bestämde mig för att vara lite duktig o traska hem till mamma idag istället so skriva klart min del av grupparbetet. O jajamensan, nu var det färdigskrivet. Detta leder nog också till att jag slipper åka till Campus imorn utan kan fixa det sista hemma istället... Wiiie. Min alldeles fullspäckade vecka får lite andrum iaf. Detta trevliga faktum leder också till att jag kan softa kvar i sängen imorgonbitti innan jobbet. Kanske jag äntligen kan få läsa klart slutet av Potter boken jag håller på med för tillfället, spännande värre ju!

Nu ska jag strax åka till Johannelund o hem till Moomin. Är ju en del som ska planeras till nästa lördag. Inte långt kvar dit nu. Slutspurten.

Ett annat wiie kom precis ur min strupe när jag upptäckte att jag skrivit betydligt mer på ett arbete som jag ska utveckla till min B-uppsats i Genusvetenskap än vad jag trott. Mycket bra.. Betyder att jag kanske redan fått ihop en tredjedel av min uppsats. Mycket skönt eftersom jag har en del annat o skriva denna termin också, om jag nu ska ta mina 56 p denna termin som jag tänkt!

Min mage kurrar. Hm undra vad o framför allt när den ska hinna få mat i magen? Ikväll känns som närmsta tillfället...

Idag är träningsfri idag. Iofs är det enbart för att jag ska ut till Moomin, men samtidigt är det ganska bra. Fem hårda träningspass leder liksom till att kroppen kräver sin vila...

Puss hej over and out!

Jag börjar bli en stor flicka nu!

Sitter hemma hos mamma o skriver på min del av grupparbetet. Är skoj men liksom helt fel tillfälle att sitta o göra sånt här nu ju! Funderar därför på att vara uppe med tuppen på måndag morgon o då ta över mammas  lägenhet på förmiddagen o skriva klart det då.. Vet typ vad jag ska skriva. Mmm får nog faktiskt bli så. Aja jag kommer hata mig själv på måndag morgon!

Lördag! Wiie jag ska spendera min lördagskväll som de senaste, framför melodifestivalen. Hihi mitt liv är lite skumt, jag är upptagen på fredagar o sitter hemma i tv soffan på lördagarna. Jag bröjar bli en stor flicka nu. Gör mig iofs ingenting, hade jag velat göra nåt så hade de inte varit några problem. Men jag gillar min soffa ju! Igår fick bli kvällen i goda vänners lag. Firande av Hanna på NH. Mycket mat o vin blev det, o trevligt till max. Tror Hanna var nöjd med sitt firande, hoppas det iaf :)

Nästa helg är det då dags. Dagen D är nära.. Dagen då jag o Anne ska fira våra födelsedagar. Ska jag vara ärlig så vill jag ha dagen snart med två anledningar. Dels för att det ska bli så kalasskoj o dels för att det ska bli skönt att få släppa den o få lite mer fritid hihi. Aja välkomna det är ni allt!!

Veckan som gått har väl mest varit skola, jobb, träning o köra bil. Köra bil blir en lätt etta, träning kommer på en mycket god andra plats (har ju varit på två spinningpass förutom den vanliga roliga boxningen... WOW jag gillar mig själv ibland!), trea kommer skolan o jobbet kommer sist. Så långt ner på en lista det bara går. Är så fruktansvärt trött på det stället just nu! Av olika anledningar...

Nej hem till murveln tror jag...

mmmm...

Jag luktar Lancôme... Jag luktar gott!

JAG VILL HA!

Vad har hänt??

Yeah back in business!

Vad har jag haft för mig då?

Hihi idag var jag ute o körde en massa bil. Gick lite sådär i början med att känna vilken växel som skulle i, men blev genast lite lättare när jag insåg att den mätaren jag kollade på inte var hastighetsmätaren utan varvmätare *fniss*. Annars gick det så bra så, imponerade nåt grymt på min körskollärare att jag tom fick köra tillbaka till stan själv :) Längtar redan till torsdag!!

Ah har ju härjat med Glocalnet igen. Jag står fast vid mitt påstående att jag aldrig i hela mitt liv kommer rekommendera detta bolag för någon!! Nästa steg är att skriva ett brev till huvudkontoret, funkar inte det så kan jag ju säga att Sverker kommer få ett samtal av mig!!!!! Har någon gjort fel så ska de sannerligen stå för det o fixa sitt misstag!

En annan grej.. Jag ska ge spinning en chans till. Har ju testat det en gång o var inte imponerad då, men jag har lovat både Elin o Mia att den ska få en chans till. Eftersom jag även funderar på att börja springturer börjar jag allvarlig fundera på vad som händer med mig??!

Festplanerna är i fullgång, har ju varit det ett tag nu men nu närmar sig dagen D med stormsteg. Hittade mig ju en klänning förra veckan, så hoppas man bli lite extra snygg:)

Snart dags för box. Sen hem o fixa iordning kycklingen som ligger i marinad. Shit hör ni själva? I marinad... vad är det med mig???? Vad har hänt med Linda som inte planerar nånting utan sen sitter där hungrig o inte orkar laga mat?

Imorn ska jag tom till studievägledaren för att kolla upp alla mina resultat. Har ju en del fixat o så, men vill höra mig för lite hur jag ska knyta ihop det o vad hon tycker. Hihi lite läskigt faktiskt!

Puss o hej, over and out!

Vill!!

Jag hoppas verkligen att Sanna kommer på 50-års festen.. VILL VILL VILL!!

Hoppas att många kommer, tycker om folk!

Olé kan inte bli fel!

Vi överlevde! Fastän Mia var lite nervös där ett tag hehe.. själv sov jag mig genom alla mystiska ljud. Måste väl sägas att båtens klientel var intressant, var så mkt pensiosar att jag var säker på att minst ett par skulle hinna bryta lårbenshalsen innan vi var tillbaka på trygga marken igen..
Men jag klagar inte, kan man göra de på gubbar som utbrister OLÉ med jämna mellanrum när han ser oss eller gubbar som tror vi gått vilse när Hanna egentligen bara är ute o springer lite i korridorerna? Förutom de äldre så var det en väldigt liten skara ungdomar.. Vissa bättre andra sämre kan väl sammanfatta dem ;)

Annars händer mkt o ingenting i mitt liv. Jag jobbar o så lär jag mig köra bil, det senare roligare än det första. Kanske ganksa självklart?!? Annars förberedar jag min framtid... Känns lättare att göra saker när man ser ett slut på det. Eller iaf att resultat kommer till nytta!

Nej nu ska jag bege mig till bussen, campus nästa. Vill verkligen inte, skulle mycket hellre begett mig hem till min egna soffa o slötittat på tv hela kvällen!!!

Simma lugnt!

Kryssning idag!

Då var dagen här.. dagen då vi fyra modiga akademiskt utbildade kvinnor ska bege oss ut på öppet vatten.
Jag hoppas verkligen vi kan lösa Annes problem senare ikväll :P

Syns på Cinderella!

Glasen säger det....

Tror att mina nyinköpta drickaglas symboliserar en del av hur mitt liv förändras. De jag köpte är de otroligt snygga Aino Aaltos Iittala glas. En bra investering! Ut med de gamla flames glasen o in med lite stil typ....

Min längtan

Imorn åker jag o mina tre kompanjoner ut i den svenska skärgården, en del av den åländska ska vi också besöka. Under denna resa kommer en härlig supé avnjutas, en lyxig lunch o kanske en o annan billig drink :P Festfaktorn imorn kommer nog iofs inte ligga på topp ombord, men eftersom vi satsar på att vår festfaktor kommer ligga på topp så ska nog detta inte bli några problem. Bara vi vill så kan vi!! Right Girls ;)

Helgen har varit bra. Fixade allt det där med att dricka billiga drinkar o bli lite fuller i torsdags då Hanna, Jimmy o jag intog Platå. Röj röj trots att visa utav oss kände oss äldre än vad vi egentligen är.. Sitter i huvet hörrni :)

Lite jobb o träning har också hunnit avverkats o en härlig födelsedagsmiddag med mamma. Att jag rulla från restaurangen var väl en annan femma, skönt att träna idag :)

Jag lever o mår bra

Måste lära mig bromsen :D

Torsdag.. Mycket snö!

O här skulle jag bege mig av på min andra körlektion, skräckblandad förtjustning. Fortfarande urskoj!! Börjar få kläm på kopplingen, mitt största bekymmer är att bromsa haha du har så rätt så Hanna är bland det viktigtaste.. Men det kommer nog snart :P

Igår var en rolig kväll.. Hoho lite läskigt med Stay Alive. Lyckades skrämma de andra lite ibland. Stackaes Hanna som fick sida brevid mig FNISS! Den andra filmen var nog den sämsta jag någonsin sätt (tror alla håller med mig, right guys?). Vet liksom inte riktigt hur jag ska förklara den, men tycker Hannas är ganska bra: Som en dålig tysk porrfilm, men istället för att man sitter o väntar på nästa sexscen så sitter man o väntar på nästa splatterscen :P House of Blood... Spring om ni stötter på den :D Men skratta det gjorde man...

Nu ska jag snart dra till skolan för lite nyttiga studier. Lite bus på gång iofs då jag "måste" gå tidigare. Hanna väntar ju på mig o en utgång på G.

Imorn ska jag boxas med Mia.. wiiie!!

Såååååå kul!

Åh idag hade jag min första körlektion, var så sjukt kul!!!! Blev som barn på nytt på nåt sätt :)

Längtar till nästa lektion!!

Nu är det dags att ta tag i vardagen igen, jobb strax o sen träning ikväll. Rolig överraskning Hanna jobbar idag :P

Tack!!!!!

Med detta vill jag tacka alla som varit så söta o grattat mig idag :) Tack tack tack!!!

Har haft en grym födelsedag. Mycket basket det blev det! Är så stolt över alla mina systersöner o hoppas verkligen att jag kommer få tillfälle att se dem snart igen. Faktiskt ett av skälen till att jag vill flytta till Sthlm :)

Kändiskoll: Malou von Sivers tröstade sin förlust i fredags med att hänga på Fryshuset idag...

Nej nu ska jag nog snart dra mig hemåt, försöka få hem Bowlingklotet Eddie bara haha..

Sen ska jag ta reda på helgens skvaller fniss fniss

Så stolt!

Wow nu kan man nästan räkna sekunderna...

Blev iofs lite firad idag med systerpaket. Hihi vad diskreta paketen var sen då ;) Kunde absolut inte ana vad det var! Bra dag. Lugn dag.

Var först basket. Är så stolt över min mellersta systerson, har var grymt bra o borde verkligen vara stolt över sig själv. Satt där på bänken o heja som en galning!! Imorn ska yngsta o äldta systersönerna spela, wow basket för hela slanten för deras del :) Kul! Ger mig ännu fler skäl att komma närmare Sthlm, har ju lovat att se fler av deras matcher!

Sen blev det lite stanstrosning med systeryster o hängande med östermalmsfolk, haha de är intressanta typ. Kvällen blev lugn i soffan. Vin o godis är gott! Sen att fel låt van (nästan iaf...) gjorde inte så mkt, Jim fick oss att skratta lite iaf. Nu ligger de flesta i sängarna för att ladda inför imorn. Stor dag ju flera matcher o faktiskt Murremus första. Gooooo White Stars!!

Sen bär det av hemåt...

När är det fest hörreni?

Här!

Stockholm här!

Ska snart sova efter en bra dag. Bussen upp tog ju längre än längst men väl uppe så var det värt de :)


Har ägnat kvällen åt först kortspelete Dam med Marvin o sedan Stress med Maxi, yeah vad jag är grym på stress... Utmana mig om ni vågar! Imorn blir det basket, shopping o säkert lite vin på kvällen. Vet faktiskt inte riktigt vad planerna är förutom basket om jag ska vara ärlig. Aah de höll ag ju på o glömma pratade ju med storebror här idag också. Hopps hoppas hoppas att han kommer vara mera i Sverige i framtiden!!!


Nej nej en skön säng väntar på mig!

Over and out

Ett rätt iaf!

Sitter jag här i skolan igen då.. är torsdag o ena föreläsningen är avklarad o one to go!

Imorn drar jag tll Stockholm, kommer kanske hem lite visare men iaf lite äldre ;)