Jag börjar bli en stor flicka nu!

Sitter hemma hos mamma o skriver på min del av grupparbetet. Är skoj men liksom helt fel tillfälle att sitta o göra sånt här nu ju! Funderar därför på att vara uppe med tuppen på måndag morgon o då ta över mammas  lägenhet på förmiddagen o skriva klart det då.. Vet typ vad jag ska skriva. Mmm får nog faktiskt bli så. Aja jag kommer hata mig själv på måndag morgon!

Lördag! Wiie jag ska spendera min lördagskväll som de senaste, framför melodifestivalen. Hihi mitt liv är lite skumt, jag är upptagen på fredagar o sitter hemma i tv soffan på lördagarna. Jag bröjar bli en stor flicka nu. Gör mig iofs ingenting, hade jag velat göra nåt så hade de inte varit några problem. Men jag gillar min soffa ju! Igår fick bli kvällen i goda vänners lag. Firande av Hanna på NH. Mycket mat o vin blev det, o trevligt till max. Tror Hanna var nöjd med sitt firande, hoppas det iaf :)

Nästa helg är det då dags. Dagen D är nära.. Dagen då jag o Anne ska fira våra födelsedagar. Ska jag vara ärlig så vill jag ha dagen snart med två anledningar. Dels för att det ska bli så kalasskoj o dels för att det ska bli skönt att få släppa den o få lite mer fritid hihi. Aja välkomna det är ni allt!!

Veckan som gått har väl mest varit skola, jobb, träning o köra bil. Köra bil blir en lätt etta, träning kommer på en mycket god andra plats (har ju varit på två spinningpass förutom den vanliga roliga boxningen... WOW jag gillar mig själv ibland!), trea kommer skolan o jobbet kommer sist. Så långt ner på en lista det bara går. Är så fruktansvärt trött på det stället just nu! Av olika anledningar...

Nej hem till murveln tror jag...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback