Mm.. undra

Hm undra om jag jobbade mitt sista pass på BK någonsin idag?

Så mycket på så kort tid..

Ojsan vad mycket som kan hända på så kort tid..

Av alla plugg TO DO så är det faktiskt bara en redovisning kvar, den ena hemtentan ska jag föröska knåpa ihop nu innan träningen (typ halva kvar) o den hemtentan jag fick idag får bli helgens projekt. För under den närmaste veckan ska jag ju faktiskt hinna med en utbildning på fem dagar mellan 8-17 varje dag. Det är väldigt långa dagar! Iaf i min värld :)

Under den närmaste veckan ska jag även hinna få besök från Bengan från Stockholm, ska bli grymt skoj o träffa honom. Får bli fredags kvällen och natten de. För på lördag ska jag för allt vad jag bara förmår föröska få med mig iaf Hanna till en Blå himmel, jag ska erbjuda henne ett par danser i hennes röda skor. Hm kanske finns nån mer som vill följa med?!?

Idag hann jag även med lite bilkörning, gick väldigt bra. Är inne på stadskörning nu så det är så grymt mkt att hålla utkik efter, skyltar där o så alla människor som bara går ut precis framför bilen. Lite läskigt ibland ju! Fast jag tycker de roligaste är nästan att se reaktionen på personerna i bilen bakom när jag råkar åka bakom i en backe istället för framåt fniss fniss :P

Nej, nu ska här pluggas. Hittade precis en glass i mammas frys.. Det var gott!

Jag fick det!

Wiiiiiw jag fick jobbet! Ska bli spännande men samtidigt väldigt läskigt.. eller läskigt, men liksom oj :P

Var då på intervjun idag och fick jobbet på en gång, ska dit imorn o skriva på papper. Hm ska nog fråga lite då, glömde vissa idag hihi. Sen börjar jag på fredag. Wow!

:P

Woooooooooooooohoooooo nu är jag ännu ett steg längre bort från BK!

Dagens...

...citat:

Hm jag känner lite att jag är med i en balettgrupp för utvecklingsstörda.
                                                                                      
"Anne"

Med anledning av dagens linedanstillfälle, då vi för första gången skulle prova oss på en dans i valstakt. (Mm vi såg ganska skumma ut!)

För starka för vårt egna bästa!

Alltså det börjar ju bli riktigt riktigt jobbigt på boxen.. Jag o Mia börjar bli för starka för vårt egna bästa liksom. När man förut kunde andas ut när man höll mitzarna måste man nu kämpa minst lika mkt som när man själv har handskarna ju! Hörru bruden vi är ju grymma...
Igår gick de så långt att Mia börja blöda efter att jag råkat ge henne en rak höger typ.. Hon hämnades iofs snabbt genom en snäll spark mellan benen på mig. Får jag inga barn i framtiden är det ditt fel Mia;)
Njae då skämt o sido.. vi har så skoj!

De ni!

Måndag.. min helg skrev jag om, men bloggen kände att det int eskulle publiceras så allt försvann. Osis för er att ni inte får reda på min underbara helg!

Idag var jag på campus, skumt att ha en förmiddagsföreläsning. Har jag inte haft sen förra terminen ju. Var intressant..  Bestämde mig för att promenera in till stan. Var ju ett bra beslut, men varför var jag tvungen att ta detta beslut den dagen de skulle regna kallt på mig?

Sen körde jag. Vill verkligen bli klar med den, men först ska teorin fixas. Den ska jag ta tag i redan denna vecka. Eller jag har ju läst allt, men måste sätta mig o traggla vid datorerna på skolan för att få tid hos vägverket. Så detta, tillsammans med femtielva andra saker ska rymmas denna vecka!

Mitt liv känns ganska busy just nu, läser ju tre kurser som på nåt underligt sätt ska examineras ungefär samtidigt. Betyder att jag under en period av 1,5 vecka ska ha 3 redovisningar och 2 hemtentor... Det gott folk!

Sen ska jag gratulera Hanna, jag är så otroligt glad för din skull!!!!!!! Du är ju bäst när allt kom omkring :P

Förvirrat ögonblick...

I väntans tider.. det är vad jag sitter i.
I något förlorat ögonblick så tyckte jag att jobba natt inatt var en bra idag, vad tänkte jag på? Aja kanske kommer på det vid nästa löning.

Mitt liv består av väldigt mycket läsande för tillfället. Läser trafikkunskap för fulla muggar, plöjer igenom en roman per dag typ o så då en del våldtäktsfakta. Höll jag på o glömma.. singelfakta också! Kan ju avslöja att de sistnämnda är uppsats- respektive grupparbete.

Är hungrig. Är hemma hos mamma. Här finns det mat. Jag ska äta mat.

Bara sådär superlycklig liksom!

Förstår ni hur lycklig man kan känna sig när nåt går riktigt bra?? Superglad är vad jag är!!
Nu är inte körkortet allt för långt i fjärran säger jag bara :P

Snart skoldags, lååång dag säger jag bara. Eller vad tycker ni om 13-21?! Tycker jag är en riktigt lång dag!

Inatt var jag ynklig o kinkig, förkylningen börjar komma på även hos mig.. Det kompensera jag med att ringa o väcka Hanna imorse. På nåt sätt måste min förkylning vara hennes fel.. hehe :D

Tack Hanna för att du är en så grym coach by the way :D Känns lite som jag är tonåring igen när jag talar ut hahaha!

Inte går det bra

Nu har jag kidnappat Hannas dator lite.. Vi letar jobb! Jag hittar inget, det är jättedumt.

Annars är det bra, jag blir lite smittad av Hannas sjukdom, det blir bra i dessa tider... o så läser jag ju Teodor också. Ikväll ska jag cykla, jag ska cykla fort.. men inte kommer jag komma nåt framåt. Det är kasst.

Hej då! Fy fan vad det är hej då

Så?

Hm helgen... Händer det nåt då?
Funderar på o tjäna lite pengar!

Hoppas Hanna mår bra!
Får inte glömma o ringa Moomin!

Nej kolla på Lost nu :) O sen boxas...

Jaja, grymt liksom ba'!

Ett lätt illamående snurrar både i o utanpå mig just nu... Tror iofs att den största boven i dramat är chokladfestivalen. I feel for you Hanna! Men jag åt iaf en kula Ben & Jerry o tänkte på dig :)

Helgen har varit underbar. Igår åkte mamma o jag till Nkpg. Det var roligt. Jag köpte mig en ny burk. Burkar gör mig glad! På kvällen var det Carror surprisefest. Roligt roligt att träffa de gamla kära vännerna, de vänner som jag under ungefär ett år umgicks med varje helg. Vad hände med the gang? Aja nu har vi iaf bestämt att det inte ska gå lika långt mellan gångerna vi ses.. Oj oj oj, sanning o konka bjöd på en del roliga/intressanta/skamliga gamla minne. Fniss fniss fniss! Jag som skulle vara duktig o inte gå ut, hamnade såklart på BK/Harrys o beviset på de finns i ett antal kameror som ville ha mig på bild. Jaja vi var lite kamerakåta allihopa igår tror jag :D

Idag var det då lite chokladfestival. Snart spinning, det känns mycket bra
 Hej då

Hej då...!

Nej nej nej

Nu får jag inte missa bussen bara.. för isf får jag spendera ännu en del av min dyrbara tid här ute på campus. Känns inte bra! Har idag spenderat tillräckligt här ute.

Annars har jag backat runt hörn, gick riktigt bra faktiskt.. Fick även köra en del i stadstrafik, gick superbra!!!

Vad hände egentligen?

Jodå men min lugna vecka då?

Nej kan jag någonsin bara göra ingenting? Verkar inte som så, för min lediga tid denna vecka ägnar jag åt jobb. Men kände det lite såhär, är så glad för att jag är ett steg längre härifrån att det gick mkt lättare att jobba. Varför inte passa på när humöret är på topp o tjäna lite extra cash då? Eftersom min dator hemma verkar givit upp RIP så är ju en ny sådan ganska högt på agendan över Things I need!

Annars är jag väldigt lycklig! Vårkänslorna bara spritter i kroppen.. mmmm HAPPY! Jag vill så mkt just nu. Vill fixa mitt körkort, jag vill tatuera mig igen osv. Om vi börjar med körkortet så kändes det verkligen toppen efter dagens lektion, gick superbra o den där förargliga backen har jag nu lyckats starta i ett otal ggr utan motorstopp!! Jippi!! Backning nästa :P Vad gäller tatueringen så har jag sedan länge bestämt mig för vad det ska bli o vilket ställe. Det har nu fått ligga o mogna inom mig o den känns fortfarande lika rätt. Så en sådan ska det snart bli. Längtar!

Massa saker i mitt förflutna har jag lagt bakom mig, Känns skönt. Kan fortfarande inte känna det totala lättnaden men ångesten har lagt sig och det liksom bara är.. o så kommer det nog vara i fortsättningen...

Wow vilka snyggingar!

Oj!!

Vilken härlig kväll det var igår. Mina vänner är ju helt fantastiska ju, o snygga!! Jag var grymt imponerad vad folk ansträngt sig för att verkligen se så snygga som de bara kunde bli. O det ska jag säga att ni lyckades!

Igår var det då dags för 50 årsfesten! Jo jag måste nog säga att den blev lyckad. Idag insåg vi dock att vi blivit gamla. Såå städat, vad har hänt med tiden då allt var halvtom halvt trashat?? Hihi inte för att det gjorde nåt, var ju skönt att städa idag.

Sen måste jag tacka för de fina presenterna, ska bli trevlig med lite Moominhäng! O så fick jag grymt fina ljusstakar, dom som jag varit o gluttat på mer än en gång :P har ju inte skrapat min lott.... Tänk om jag är miljonär:P

Hur härligt det än varit o planerat denna fest är det ganska skönt att den är över, o blev lyckad. Känner att jag själv försvunnnit en del denna vecka. Mitt egna fel som ska göra allt, allt o så allt på det med. Märkte att kroppen inte riktigt klarar av sånt hela tiden. Helst inte om man inte äter ordentligt, o det är ju just de som jag skippar när jag får för fullt schema. Att äta :( Men nu är det en ny vecka, en vecka med mycket lugn.. Ska bli en bra vecka :)