Så lugnt, tyst o skönt...

Men åååh Sara nu förstörde du ju min vision om en oändlig värld o rymd ;)

Japp vi drabbades av strömavbrottet. Märkte de inte först för jag var på väg till jobbet, vart bara lite förvirrad när jag kom till korsningen vid mig alla bilar bara åkte hur som helst. Sen var det lite skumt att gå genom ett helt svart garage, då började jag förstå att strömmen nog gått. För allt var så tyst på jobbet, annars är det musik på, piper i miljoner maskiner o jag vet inte vad... Nu var det bara tyst, ganska skönt faktiskt! Strömmen var väl borta 15-20 minuter kanske så vi kunde inte göra nåt. Inga maskiner funkade ju!

Helt plötsligt kommer Bengan in med några polare o ska äta, jag frågar honom om han tror att vi brukar ha så mörkt.. Hm njae kanske inte, o då kommer han på att allt är tyst o mörkt o frågar om strömmen gått.. När allt väl kom igång så dröjde de ju iaf, alla temperaturer had eju gått ner. Hissen stod still o kassasystemet hade lagt av. Men efter mkt om o men så funkade allt till slut, tiden gick ju fortare än vanligt :)

Efter jobbet så träffa jag Kashal en snabbis för att kolla födelsedagspresent till Talin. Sen drog vi en paj på McDo, de va kinkiga där. Vi var 5 minuter efter en kupong gått ut, dom sa nej.. Jag ska också göra de om de vill använda kupong hos oss :D Fast tjejen på H&M var ännu värre, shit vilken bitchig kommentar hon kläckte då! Aja, hon har väl mens eller nåt ;)

Känns skönt just nu, är relativt städad hos mig o jag ska precis in i duschen. Det är fredag o jag ska softa ikväll! Gött säger jag bara..

Hörru du glömde nåt ;) Vad får jag för kompensation för de då? ♥

Hm vad ville han?

Jag vet att det inte är något nytt men jag kan inte låta bli att fascineras lite av att virveln på andra sidan jorden går åt andra hållet. Får en att fatta jorden inte är ensam utan att allt runt omkring en är ganska stor...Mmm är ganska häftigt faktiskt!

Gäsp, är inte så trött mera att jag väcktes av telefonen. Bengan som satt på tåget, haha han är för söt vet liksom inte vad han ville för de han sa visste jag redan :) O det bröts typ 5 gången men han ringde upp för o säga samma sak igen.. Jaja var iofs ganska bra att han ringde eftersom jag råkat stänga av klockan i sömnen, inte för att jag hade något jag skulle upp till. Till klockan 12 vaknar jag. Men jag vet inte varför, men jag ställer klockan jämt! Även om jag komer hem lite rund under fötterna o inte har något planerat till dagen efter. Klockan ska bara ställas, o faktiskt ganska tidigt. Tror jag har det i mig från när jag var yngre o bodde hemma, man ska inte sova bort dagen.. Enda gången mamma inte väckte mig var sista tiden jag bodde hemma o hade jobbat natt. Nejdå, hon väckte mig inte klockan sju. Men liksom innnan 11 skulle man gå upp fast man varit ute kvällen innan o kommit hem sex på morgonen. Jag tror iofs inte mitt beteende är negativt? Kan iofs vara irriterande för blivande partner att vakna en timme innan av min klocka bara för att jag ska snooza :D

Jobb om en timme ungefär o innan dess ska jag ha fixat lite, dammsuga o diska hade jag tänkt. Man får ju inte överdriva liksom... Iofs tror jag Bengan bryr sig nada om hur de ser ut hemma hos mig, är värre hemma hos honom! Hm kanske skulle hinna med en promenad med Kashal efter jobbet också.

Just nu leker Eddie kasta mus leken, med livet som insats känns det som. Jag kastar den (han fick ju en ny mus av mig för några dagar sen o den är ju såååå bra) o han springer som en galning. Jag förstår att mina mattor aldrig ligger rätt :) Inget stoppar The Snake, han kommer somna vilken sekund som helst nu. Haha jobbigt o springa efter mus ju!

Gaaah Olof från Lund ringde nyss. Han är på väg till Stockholm o ska åka förbi Lkpg, ringde för att höra vad jag gjorde o undra om en spontan lunch skulle funka. Men nee jag kan ju inte, ska ju jobba. Va trist :( Hade vart skoj! Aja, får åka ner till Lund senare i vår istället...

Hihi 4 timmar kvar, o jag väntar :P ♥

Ingen rör mitt godis!

Jaha o blev dagen som jag trodde? Nope inte ett dugg!

Vandra då iväg till US för att träffa Hanna, härlig promenad, där frukost intogs på vägen. Lite blåsig bara. Skumt de där, men runt US går man sällan, o framför allt inte i korridorerna där inne så vi hade lite problem sedan när vi skulle hitta ut. Hanna du gjorde ett bra jobb där inne, jag är stolt över dig!! Du är stark!

Efter besöket där gick vi ner för att ta en lunch. Hanna skulle upp till campus så jag gick in på jobbet för att fixa påskschemat, Susanne mådde inte så bra så jag hoppade in o jobbade hennes skift. Så jag kominte från jobbet förrän vid halv sex. Då gick jag o köpte kattsand o gick hem. Satte mig ner en stund o helt plötsligt var klockan 20. Hade pratat bort en timme i telefon med Anne. Hon fyller ju år idag! Grattis gumsan, välkommen till denna eminenta ålder!

Kvällen har jag mest ägnat framför tvn, eller jag har inte kollat på den men liksom haft den på o halvkollat. Är trött... Känns som jag de senaste dagarna bara jobbat o sovit.. Så helgen ser ut också. Förutom lite skoj på kvällarna! Imorrn kommer Bengan, på lördag ev hem till Lollo o sen HG o på söndag hem till Talin på födelsedagskalas :) O sen då, ja då är det måndag igen...

Ett av de program jag halvsåg var Du är vad du äter, alltså seriöst. Byta ut vanliga maten till linfrösoppa, selleridrinkar o jag vet inte vad. Visst, han som de gällde hade väl ganska dåliga matvanor, men sån förändring. Rensa kroppen hit o aromabad dit, visst visst men skulle någon sno mitt godis skulle jag bli sur!

Vilket steg funderar du på mest? ♥

Vad jobbigt vissa verkade haft det igår...

Oj kan man bli annat än lycklig när man vaknar av att solen strålar in i rummet? Nu ska jag inte ta ut nåt i förskott, vem vet hur de känns när jag går ut, men just nu känns vädret härligt! På med  solbrillorna idag.

Gårdagskvällen gick så bra så, fick Lollo så de va så trevligt. Stackarn hade redan jobbat hela dagen men fick jobba kväll också... Hände inte så mycket, ganska lite folk då. Hm ganska sent så kom de in lite småfulla människor, verkade som mycket var jobbigt för det var tjejer med sminket som runnit i hela ansiktet pga gråt, var domm som tvinga i sina kompisar kaffe för att nyktra till lite o sen hade vi killen som hällde läsken över sig för att tyckte de var roligt. När jag sa till honom att de faktiskt var ganska onödigt eftersom det var vi som fick städa efter honom så verkade han inte ens fattat att han hade cola i hela håret o ansiktet... Jaja det blev ju inte bråk iaf..

Sen mötes jag av en trevlig överraskning när jag kom hem :P

Var hur trött som helst när jag väl kom i säng, jobbigt att Eddie inte var det utan sprang omkring som en galning. Men när man väl lyckats ignorera honom så somna jag så gott o vakna i ottan. Men men bara o somna om...

Nu ska jag snart till US med Hanna, ingen oro folk. Ska bara följa med som stöd, o nej ni behöver inte oroa er för Hanna heller hon ska bara på en undersökning. Jag är bara med om hon behöver ta lugnande för att hon ska hitta hem sedan när det är klart:)

Nej ska man duscha nu så man kan ta sig ut i det som iaf verkar som fint väder...

Vet inte vad jag ska säga, tack o puss liksom :) ♥

Kändisskådning på BK!

Japp idag var det då dags igen att se en kändis, eller kändis kanske är fel ord.. Men iaf någon som fler än 100 personer sett på TV :)

Big Brother- Muffe var inne o åt, med någon brunett. Kan det vara "hon där ute" måntro? Isf verkar det som hon förlåtit honom. Sedan måste jag bara tillägga hur fult jag tycker det är med Muffes mustasch, ser ju ut som Günter eller nån.. Nej såna hårbeklädnader klarar jag mig gärna undan!

Nej back to work, eller back to break rättare sagt...

Hihi, jag hoppas du sov lite på eftermiddagen då ;) ♥

Tur att det är uppehåll!

Jag hade rätt, you can't get it both the same day!

Var riktigt trött igår, så innan halv ett sov jag som en gris. Hade tänkt läsa lite men palla inte utan sov så sött... Då hade jag redan hållt på o somna i soffan flera gånger. Vem kan ha smittat mig med en massa trötthet säg?!? ;)

Just nu sitter jag och är riktigt uttråkad, liksom har massa energi men vet inte vad jag ska göra av den! Varit så här sedan jag vaknade. Även denna morgon riktigt tidigt 5.20, funka inte för att gå upp så jag sov till 9.14 istället. Då hade jag sovit i många timmar, flera än vad jag är van vid...

Men nu sitter jag här då o är sååå uttråkad, ingen oro gott folk jag är fortfarande på sprudlande humör är ju just det. Vad ska jag göra av mitt humör? Finns det ingen som är på dåligt humör som jag kan komma o glädja? Har suttit o pluggat nu, men gett mig för idag. Orkar inte tänka mera.. O sen tycker jag att jag inte behöver plugga hela dagen eftersom jag ska jobba halva natten. Känns konstigt att köra skiftet, har liksom inte kört ett stängningsskift på väldigt länge. Aja det fixar väl jag. Hoppas bara att jag får nån skoj o jobba med, ryktet sa att jag hittills inte hade någon partner... Blir många timmar på gamla kära BK ikväll, ska ner o jobba på kontoret tänkte jag o så sedan jobba skiftet som börjar 16.30 till stängning vid midnatt. Fattar inte hur jag ska palla de om man tänker hur trött jag varit senaste dagarna. O som igår somna jag innan jag nog ens kommer vara hemma idag... Nej nu ska jag inte fundera på de, kommer ju va rik som ett troll i slutet av denna månad så mkt jag jobbat extra denna månad. Hm kan ju va trevligt haha

Tur att Lost har uppehåll ikväll, annars skulle jag ju inte kunnat jobba ju...

Nej duschen nästa o sen leta föda, är väldigt hungrig! O väldigt sugen på kycklingsallad så det ska intas idag...

Många dagars tystnad blir det nu... :( ♥

Synd ju! Vill ha båda :P

Idag fick man då en härlig överraskning, återbäring.. Fick 71 kronor, riktigt mysigt :D:D:D Sen vart jag då tyvärr inte miljonär men jag vann iaf 50 kronor. Jaha så idag har jag ingen tur i kärlek eller? Synd isf...

Haft en härlig dag, Hanna o jag gick o luncha på Åhléns. Mums vad god woken är där, rekommenderas verkligen. Sen kom ju då dagens suck. Vad hittar jag i kylen, jo påskmust! Blev sugen på must (kan tilläggas att jag inte är ett stort mustfan), men tyvär jag kan inte dricka påskmust så här tidigt, Emot mina principer. Jag vet Hanna, det är samma must bara olika etiketter men det känns fel. Vill liksom inte stödja denna handeshysteri att man ska köpa grejer så långt i förväg. Aja blev päronsoda istället :P

 Sen åkte vi ut till Tornby. Köpte lite grejer, men ganska många såna där nödvändiga saker som strumpor, deo, trosor, schampo, glödlampor, batterier o så vidare. Lagom skoj, men samtidigt nödvändigt.

O idag åt jag faktiskt min första semla, har bara ätit några tuggor tidigare iår. Men idag åt jag en.. Iofs efter en tugga insåg jag att jag borde tagit en delictoboll istället. Var vaniljkrämen som va godast iaf :) Nu tänker ni, men om hon nu är emot saker innan varför äta nåt så längt efteråt.. Jaa ni, har jag inget riktigt svar på. Då har liksom hysterin lagt sig, så vi får väl se vilken månad jag kommer äta våfflor. För de gjorde jag inte i helgen :D

På kvällen var jag då på Åhlénskvällen, o jo jag åt tacobuffé. Så jag har ätit på Åhléns två gånger bara idag hehe.. Men finns ju söta kockar o kolla på ju ;) Skoj att även Lina hängde på. Hon är så härlig!!! Köpte inte så mycket ögonskugga, bok och en tröja... Hm väldigt mkt jag shoppat idag för att inte vara ett shoppingfan :)

Sen måste jag ju kommentera par med dåliga sexliv, iaf de man ser i sex inspectors.. Hm kommunicera? Ganska viktigt tycker iaf jag... hur ska man annars få reda på vad som funkar? Man ska väl inte vara så rädd att göra fel hela tiden!

Vilket steg är det svåraste? ♥

Lycklig!

Åh allt bara känns så bra just nu!

Jag har koll på mitt liv, jag vet saker jag inte visst förut. Jag är bättre på att ta ansvar...

Idag bestämde jag mig för att ta helt ledigt, skicka ett mess till Hanna inatt där jag undra om inte hon ville rymma iväg o göra nåt idag. Visste redan igår att även hon skulle ta dagen ledigt idag...

Så hon ringde imorse o är på väg hit nu, vi ska ner på stan o luncha o sen dra iväg till Tornby. Ska bli så skönt att bara få släppa skolan för en dag o ha lite skoj. Har inga riktiga planer bara få lite miljöombyte från böckerna:)

Ikväll ska jag träffa mamma o gå på Åhlénskväll. Hm jaa ni, vad ska jag göra där? Inte en susning de heller, förutom en ev tacobuffé...

Jag hoppas verkligen att alla andra känner att livet känns bra just nu o att ni har kontroll över det! För den känslan jag har just nu skulle jag vilja smitta alla med. Man vill liksom skrika över hela världen JIPPI!!

En jobbiga i livet för tillfället är att jag vaknar så tidigt på morgonen, imorse vakna jag första gången 6.20, men nej kan inte gå upp då så jag somna om, andra gången 7.45, men nej kan inte gå upp då.. Så jag sov till 9.05 :)

Jag är glad, o du är en del i den glädjen...

Ps funderar på om jag ska tatuera mig igen, nåt förslag?

Ps2 Inatt drömde jag massa igen, jag var med barn. Fick en son!

Dubbeljippi!

Wiiie känns som jag fått dubbla vinster idag...

Började förmiddagen bra genom att promenera till skolan med Hanna, gillar våra promenader. Synd att vädret var sådär o man blev lite småblöt. Vi mötte Sandra, de va skoj. Fika snart :P

Skoldagen gick okej, vi diskuterade filmen Lilja4-ever. Hemskt men samtidigt ganska nödvändigt. Var intressant att denna gång hålla sig till ämnet sex trafficking. Förra gången jag hade föreläsning om det så tyckte jag den mer handlade om prostitution än trafficking. Gillade föreläsaren, hon var saklig o ställde många motfrågor som skapade debatt...

Efter föreläsningen bra det av till Cloetta center på en gång. Lite jobbigt eftersom jag endast ätit yoghurt o två mackor. Va inne på Pressbyrån o köpte en macka, va sådär god... Men den stillade hungern iaf. Fastän vi var på plats över en timme innan matchstart så var alla sittplatser slut, så vi fick snällt stå o kolla på matchen. Fick iofs bra ståplatser..Blev ju vinst då, o kändes dom det var bra drag i hallen!

Det var första vinsten det, andra låg i att reslutat på restgrejen kommit in. Så skönt, så nu fixar sig allt :P

Jippi!

Nu ska jag bara koncentrera mig på uppsatsen. Jobba onsdag, fredag o lördag bara. O i helgen kommer Bengan till Linköping, va skoj!!!!

Hihi du är sååååå söt! Liksom hela du! ♥

Alltid måndag...

Måndag.. o jag håller med ALLTID MÅNDAG.. Måste finnas flera måndager i en vecka för jag tycker alltid den där måndagsmorgonen kommer! I morse skulle jag då tvättat, men det funkade. Har sovit för lite i helgen, inte för att jag gått o lagt mig sååå sent utan mer att jag varit uppe tidigt. Så imorse kom jag inte hur sängen, var på väg o var uppe en stund o satt o börja läsa men sen däcka jag o sov tills klockan tio. Eller rättare sagt, från början vaknade jag 5:40, men kände att den tiden kan jag inte gå upp så jag somna o gick upp vid åtta första gången. Men jag tror redan jag igår hade bestämt att jag inte skulle tvätta nu på morgonen, är ganska typiskt mig. Har jag en känsla att jag inte kommer göra något då gör jag sällan det.

Gjorde inte så mycket att jag unnade mig denna sovmorgon, för de jag skulle gjort nu på förmiddagen det gjorde jag igår. Vet vad jag vill skriva om till grupparbetet, så då kommer jag tjinga de. Får de som inte kollat upp nåt helt enkelt ta de som blir över, det måste ju vara rättvist?

Ska börja fixa mig iordning nu  hade jag tänkt, funderar på att åka till skolan lite innan idag, Ska leta upp en lärare så jag kan få en restgrej av henne också. Isf är de inte mkt rest jag har förutom ogjorda tentor då. Men nån ska jag ta tag även nu i vår, funderar på statistiken, för NEKen skulle vi väl göra lite med i sommar eller vad hade vi sagt Anne?

Har för mig att det var en intressant föreläsning idag, o efter den är det ju dags för hockey. Skoj skoj skoj! Kom iofs på att jag kommer vara vrålhungrig då, får försöka hitta nåt o äta därimellan. För hem hinner jag nog inte...

Förresten vem vet jag kanske är miljonär..

Det kommer lösa sig... ♥

Godkänd bortförklaring?

O där försvann söndagen...

Vet tyvärr inte om jag fick så mycket vettigt gjort, eller jo men jag kommer ingen vart. Men som jag skrev i förra inlägget, har ingen deadline sådär så därför är det okej. Har faktiskt flyttat fam min egna deadline, mest för att jag jobbat 9 timmar lördag-söndag som inte var inplanerat när jag satte den deadlinen. Hm, tycker ni jag skjuter på saker eller får min förklaring godkänt?

Var ganska trevligt på jobbet faktiskt, en massa folk bara.. Skumt, söndagar brukar ju va döa. Hade lite konstiga gäster måste jag säga, vissa ställde så skumma frågor. O vissa var spydiga men de fick svar på tal. Tror många uppfattade mig som väldigt trevlig idag, för jag var verkligen på sånt humör. Alla fick ett extra leende och så...

Fick min träning också fast jag aldrig gick o träna, insåg snabbt att städa övervåningen gav lika mycket som ett träningspass haha... fast jag måste säga att vanlig träning är roligare! På tal om träning, Naman ska joina oss på Sportis, va skoj! Ännu en som jag kan träna med. Har vart inne i en liten träningssvacka då jag bara hunnit träna 2 ggr, men nästa vecka är de dags igen :P

Jaha o vad får man reda på nu... Det kommer snöa inatt o regna imorrn. Jippi vad lycklig jag blir nu, not! Jag är verkligen inte den som klagar på vädret ofta, har accepterat att vi har fyra årstider i Sverige o tycker det är okej med de. Men som de ser ut nu så förlängs vissa o förkjuter andra. Jag ser ju iofs de som vårat eget fel o att en dag kommer allt braka ihop pga växthuseffekten o tinande poler...

Imorrn har jag tvättis kl 8, nästan i klass med Hanna. Men hon är ännu drygare, som diskmedlet ungefär :P

Jag bestämmer namnen på barnen... det har jag insett!! :P ♥

Tyck inte synd om mig...

Söndag, helgen försvann snabbt!

Sov så gott o vakna som vanligt ganska tidigt, men jag kände att jag skulle få ta det lite lugnt innan dagens bestyr ska påbörjas. Så jag började med att ligga kvar i sängen, läsa Cosmo o äta exotisk yoghurtgodis, mums! Sedan förflyttade jag mig till soffan där jag kollade på filmen Stockholm Boogie, ganska rolig o gullig film. Ganska skön start på denna sommartid va?

Dagen ser ju inte lika härlig ut, ska sätta igång o plugga nu och om ett par timmar ska jag jobba. Iofs bara några timmar o jag ska städa övervåningen, men jag förlorar några pluggtimmar. Okej nu undrar ni om jag har något akut som ska pluggas till, nej inte direkt. Har inte deadline på första grejen förrän den 10 april. Men det är ett par andra grejer som jag äntligen ska ta tag i, har skjutit upp dem två år nu... Men just nu känner jag att jag måste lägga gamla saker bakom mig och fixa klart, innan jag kan ta tag i nya saker. Så jag har gett mig själv deadlines, o idag ska en sak vara klart. Blir jag inte det så får jag sitta i natt, mitt egna fel! Annat jag ska plugga är mer leta lite efter fakta tills imorgon, grupparbetet i sexkursen.

Oj, verkar som jag vill att alla ska tycka lite synd om mig som ska vara så "duktig" idag.. Inte alls, är ju jag själv som valt min dag :) O jag lovar, jag kommer softa en del också... Kanske ska köpa med mig nåt mums till ikväll, kommer vl plugga efter jobbet också o då kan de va lättare med lite mums till ;)

Hoppas kvällen igår var skoj:) Sugen på hus nu? ♥

Undrar hur jag blir...

Jaha, min lediga dag.. O vad gör jag? Jo jag ställer upp o jobbar... Så jag ringde till mamma o sköt fram vårt möte en halvtimme. Måste varit första gången jag ringer mamma en lördagsmprgon o undrar om vi inte kan träffas tidigare. Tror inte många uppmärksammat mina nya vanor. Jag går upp på morgonen o är jag ute på msn klockan 8 en morgon så är det inte för att jag inte gått o lagt mig än, utan tvärtom jag har redan sovit mina timmar.

Blev presentkort på Stadium, tror de blir bra. Kille, 12 år, gillar sport då borde ju de bli bra, eller vad tror ni?

Sen blev de jobb då, va ganska skoj.. jag körde push mest. Skummaste var nog när jag börja ösa olja emellan olika fritöser. Lugn bara lugn gott folk, en av fritöserna är trasiga och det var där jag öste ifrån. Så jag höll inte på o lekte med varm olja, jag lovar!

Efter jobbet var de bara o dra hem o fixa lite, hann ju inte med de jag skulle idag eftersom jag jobbade istället. Men men.. hinner jag nog med imorrn. Slappa framför lite hockey, tyvärr förlust då :(

På kvällen drog vi hem till Carro o Fritte. Känns skumt att de ska ha barn, alltså tänk er.. Ett helt nytt liv, en bebis liksom som kräver väldig mycket kärlek o omvårdnad. Hm, ganska bra att jag tänkt vänta med det där tror jag... Eller vad säger ni? Hm undrar om jag blir en bra mamma...

Skönt att vara hemma skapligt iaf, haft en trevlig kväll. Skoj o träffa "de gamla gänget". Men vilka diskussioner vi hade egentligen hahaha...

Men som sagt skönt att vara hemma skapligt, förlorar ju en timme sömn inatt o jag vill hinna med o plugga lite innan jag ska jobba imorrn igen...

Nu ska jag ta mig en macka!

Hoppas vi hörs.. är sugen på dig liksom ;) ♥

Vad vill den säga mig?

Hahahaha...

Vilken dröm...

Hur kommer det sig att man drömmer så knäppt ibland? Har funderat ibland om drömmar vill säga en någonting. Har i allafall insett  att mycket i drömmarna reflekterar saker du upplevt i vardagen. Nattens dröm innehöll mycket, kommer väl bara ihåg fragment av allt. Kommer ihåg att jag gick omkring på jobbet, det var lördagsnatt och vi hade varit på krogen. Än så länge inte något jättekonstigt, men de kommer nu. Jag gick omrking i linne och trosor, en modell jag sällan har på mig. Men hade dem iaf i drömmen och fick väldigt mycket komplimanger för rumpan, vill drömmen säga mig att jag kanske ska börja använda den modellen? Haha... Sen kom det in fulla Tornby-jobbare. Känner inte dom, men det gjorde jag i drömmen. De började diskutera någon skiva vi har. Hade återgått till cdskivsystemet o nu fått in en ny sådan. Skivan var inte normalstor utan väldigt liten. Artisten var en tjej som precis var på väg o slå igenom, hm kommer inte riktigt ihåg namnet men dubbelnamn i stil med Ana-Cia. Låtarna var riktigt sköna faktiskt. Så slår hon igenom så vet ni vart ni läste om det först;) O vad detta vill säga mig har jag inte en susning om :D

Idag ska jag jag träffa mamsen en sväng på stan. Vi ska köpa födelsedagspresent till Max som fyller 12 nästa vecka. Shit egentligen vad tiden går... Ikväll ska jag hem till Carro o Fritte, ska bli skoj o träffa alla igen. Carro vill hinna träffa alla innan bebisen kommer om några veckor. Blir nog ingen utgång utan vi hänger nog bara hos dom... Soft ska de bli iaf!

Nej nu vill Eddie leka kasta mus, så klart han ska få göra de:)

Jaså jag får inte klaga?;) ♥

The silent treatment!

Oj då var det fredags natt då...

Dagens timmar försvann ganska snabbt, jobb jobb o så jobb! Usch blir så trött på folk, fattar inte att man kan vara så egoistisk ibland. Varför ska jag offra mig själv för någon som inte gör det för andra? Ibland blir det en principsak och så blev det idag...

När jag känner att diskussion med någon inte ger något, då skiter jag fullständigt i den.. Då ger jag hellre the silent treatment. För det ger mig inget och prata med den personen, pratar jag hellre med personer som ger mig nåt utbyte. Sista timmarna var dock väldigt trevliga. :P

Efter jobbet kom en glad Hanna. (Tyvärr hade Mia fått andra planer så hon kunde inte, men men.. det bli flera såna här kvällar:) )Skoj o se henne o jag hade verkligen sett fram emot denna kväll. Vi gick direkt till Kikkobar och köpte med oss sushi. Sen gick vi till Ica o köpte blåbärspaj o cola :P Mums vilken kvällsmat det blev. Vi hade inga direkt planer utan tvn stod i fokus. Legally blond. Riktigt skön film tycker jag.. hehe go blonds!

Känner mig avslappnad...

Tänker nåt på mig? ♥

Ska unna mig sushi!

Jag märker nu att sista veckans långa dagar och ständiga "mycket att göra"-tänkandet har gjort mig väldigt trött. Igår höll jag på attt somna redan runt 21 men höll mig vaken till halv 1 ungefär. Då däcka jag totalt. Vaknade nån timme senare av att Eddie va uppe o lekte, hittade en boll till honom så  han kunde busa med den istället för med mig. Somnade om...

Vaknade som vanligt vid åtta men bestämde mig för att få sova en stund till, en så kallad sovmorgon. Tror ni mina sovmorgnar ser ut som förr? Nej. Nu är att sova till halv 10 en riktig sovmorgon, som för de flesta andra. Sen låg jag och drog mig en stund och läste lite. Hanna ringde och vi bestämde att vi skulle vara hos mig ikväll. Eftersom jag jobbar till 19 så kände jag att jag ville veta om det innan..

Ska ju då iväg o jobba om en timme, tills 19. Valt det själv, skulle slutat 15.30 men sa att jag kunde jobba Namans skift på slutet. Hoppas det blir en skön dag, vet att de är grymma personer där idag så det blir nog skoj :P

Efter jobbet kommer då Hanna och Mia. Jag bestämde mig nu på morgonen att jag skulle unna mig sushi ikväll. Känns bra för då har jag nåt o se fram emot. En soft kväll, vi ska bara kolla på nån film o sitta o snacka typ. Passar min trötthet väldigt bra :)

Idag har man fått pengar, mycket skönt! Kan jag gå och handla lite, mina kära rågflingor har nämnligen tagit slut så idag får de bli havregrynsgröt. Gott men inte som råggröt.

Ne nu ska jag ta ett varv med dammsugaren...

Jag märker hur du mår.... Känner dig ganska väl vid detta laget serru;) ♥

Nu är det slut...

Haha nej du "Gud" jag tror inte på dig.. Tror nämnligen inte att du skulle skrika Porrmormor Gud. Därför tror jag fortfarande att det var Sanna som var ute och rumlade lite inatt;)

Dagen blev lång, men jag känner att jag gör nåt. Går liksom inte bara runt och driver, jag presterar nåt. Det känns bra. Åkte ju då till skolan imorse, tog 213 vilket betydde att jag fick gå en bit. Var iofs ganska skönt, men jag gillar inte att gå om jag känner mig stressad om att komma i tid. Föreläsningen gav mig inte mycket, efter att ha läst 10 poäng metod o forskning innan så ger inte en föreläsning om referens o uppsatsskrivning. Gruppen kom fram till att eftermiddagen skulle bli onödig eftersom det var handledning i grupp o ingen kommit så pass långt i sina arbeten :)

Jag åkte ner till stan på en gång och jobbade till 19. Lång dag, men helt okej... Lite trött måste jag säga att jag var. Men kanske ganska förståligt efter för få timmars sömn. Skönt att dagen var lugn, fastän jag fick börja dagen med att gå runt i en extremt ful keps. Blä! Varför kan jag också få gå omkring o vara snygg på jobbet???

Efter jobbet fick jag först i uppdrag att inhandla saltlakrits åt Jimmy, han hade riktig craving tydligen hehe. Sen när jag väl kom hem så kom Sanna, klart att hon lyckas pricka in ankomsten precis när jag stod i duschen. Så hon fick snällt ta att jag öppna i handduk... Usch, min trappuppgång luktar verkligen äcklig. Eftersom vi inte har nåt sopnedkast utan man slänger soppåsarna nere i sopprummet på baksidan så låter många sina sopor stå i trapphuset innan de ska gå hemifrån nästa gång = ibland luktar de apa där! BLÄ!

Sanna o jag skulle se de sista avsnitten av Lost, så nu är det gjort. Känns väldigt jobbigt att man nu ska sitta o vänta en vecka innan man får reda på nåt nytt. Och då när man väl får se ett avsnitt så är det just bara ETT avsnitt. Vi är ju vana vid att se minst 3-4 när vi kollar... Lite ångest:)

Sen tyckte Sanna att vi skulle kolla på Saw, vi kollade en kvart typ sen kände jag att jag inte alls ville se den idag. Var alldeles för seg och inte förberett mig tillräckligt för läskig film. Så vi ska se den en annan dag istället...

Usch vad jag är trött! Skulle vara skönt att bara få ha sovmorgon och inte behöva springa iväg på en massa... Hm tisdag nästa vecka kan nog bli sån. Eller rättare sagt den 10e april, för då är första arbetet inlämnat och det andra är ett tag kvar... Men just nu känner jag att jag är inne i ett flow o får mycket gjort. Är faktiskt stolt över mig själv! Samtidigt så är jag glad och känner mig uppåt, så hoppas de håller i sig.

Kom inte försent idag tack... ♥

Klart det inte var Gud!

Blev väldigt sent igår... Jag vet att jag runt 1 inatt sa att jag skulle gå och lägga mig, men jag gjorde aldrig det. Nu får ni inte tro att jag satt uppe och bara lalla runt, jag pluggade nämnligen. Och klar blev jag. Ni som känt mig ett tag att denna restgrej har förföljt mig sedan min första kurs på universitetet, har skjutit på de av ren lathet. Men så nu bestämde jag mig för att få den gjort. När jag väl börjat skriva om John Locke och hans syn på äganderätten så tog det inte många timmar, dumt att man ska skjuta på saker egentligen...

Detta ledde till att jag inte kom i säng förrän vid halv fyra inatt. Men då mötes jag av en glad överraskning. Precis när jag börjat slumra till så höra jag mitt namn ropas nånstans i fjärran, är det Gud som pratar? Nejdå, så religös är jag inte att jag tror Gud pratar till mig utan insåg ganska snabbt att denna röst tillhörde ingen mindre än Sanna som nog var lite rund under fötterna och på väg hem. Hon som bara skulle ta någon öl haha. Såg dem trippa iväg i natten efter dom stått utanför mitt fönster o hojtat lite. Hehe om man tänker på att jag bor på tredje våningen och hörde dem så bra så kan man ju fråga sig vad dom längst ner hörde :D

Och nu är man då vaken igen, hade gärna sovit ett tag till, men nej skolan kallar. Naman ringde nyss och undra om jag kan jobba, får väl se vad han säger när han ringer tillbaka. Skulle ändå ner till kontoret så till jobbet skulle jag.

Usch är sur på min tå, har en jätteblåsa under den. Fråga mig inte hur jag lyckats få den, men det känns lite jobbigt att jag ska stutsa massa på den på Body Combaten idag, så jag får nog skippa den :(

Uppdaterat, jag ska jobba hela dagen idag. Så min dag blev såhär:
10-12 Föreläsning
12.30-19 Jobba
19- ? Plugga
USCH!!!
ev Lost = skoj :)

Nej duschen nästa!

Du är söt! ♥



Erbjudande om morot mottages gärna!

Jaha så vad tycker jag egentligen om att dagar som är upptagna morgon till kväll? Är det så man ska ha det sennär man kommer in i arbetslivet? Vakna på morgonen, skynda iväg till jobbet vara där hela dagen, gå o träna på kvällen, komma hem o äta, kanske kolla lite på tv o sen somna för att vakna o börja om från början... Hm är det så livet kommer se ut?? Njae, jag vill nog inte de.. Eller jag vill nog ha ett jobb som inte ligger i skift, jag vill inte ta med mig jobbet hem på kvällarna utan känna att jag kan slappna av i soffan med älsklingen:P

Jag har inte riktigt haft en sån dag som jag beskriv där uppe, men det har varit lååååång! Vakna vid 8 imorse o fixa de sista inför case-seminariet på morgonen. Sen drog jag till universitetet o kände mig som en packåsna, hade två fulla väskor, en med träningskläder i o en med dator o skolböcker. Seminariet gick hur bra som helst, tror lärarna gillade våra idéer riktig mycket. O deras frågor kunde vi besvara väldigt bra :) Seminariet blev klart tidigare så vi körde även eftermiddagens föreläsning på förmiddagen. Det gjorde att när jag träffa Hanna för lunch så var min skoldag avklarad...

Efter en mumsig lunch så bestämde vi oss dock för att hänga kvar i HumSam o leta lite böcker. Så nu tror jag att jag har alla böcker jag behöver för att kunna stänga in mig några dagar nästa vecka! När klockan närmade sig 14 bestämde vi att vi var klara o började promenera in till stan. Gick bra, jobbigt bara att man hade så mycket grejer o släpa på. Men en mycket skön promenad o kul att diskutera livet lite med Hanna.

När jag bara sprungit upp o dumpat av lite grejer hemma så bar det av till jobbet för möte. Verkar som Kostas äntligen gått med på att ändra benvitt till grått, så nu är de bara att ge sig av på stan efter gråa blusar.

Sen drog jag o träna. Är ju då inne i en konditionsperiod där jag främst satsar på de så cykla, trappa o gick jag större delen av tiden.. :) Jag hade mycket energi som helst. Hoppas bara att den håller sig tills imorrn när jag o Sanna R ska prova på Body Combat (hm kan väl beskrivas som kampsport i grupp kanske). Det är ett jobbigt pass, men ska bli skoj!

Jaha, då tycker man att jag efter denna dag kunde unna mig lite tv, men nope... Sa t o m nej till Lina Es erbjudande om filmkväll med henne o Andreas. Måste plugga lite... Får jag nån belöning eller nån som kan ge mig en morot? Du har rätt Hanna, känns bra om man har nåt o se fram emot.. Så erbjudanden om detta mottages gärna!

Tack för igår... var riktigt trevligt! Hoppas du också tyckte de... ♥

Ps tack för de fina bilderna Hanna, känner mig hedrad att få sitta i din blogg också :D

Läskigt med B-hus!

En bra dag, förutom mina nära ramla på rumpan upplevelser... Tack Lina för att du var snabb o fånga mig :)

Började dagen med lite extra sovmorgon o sov tills halv tio, sen var det dusch o frukost. Har blivit riktigt duktig med att äta en tallrik råggröt varje morgon. Sen bar det av till universitetet. Skulle träffa min grupp i B-huset (för er som kan uni så vet ni att i B är de bara teknologer som hänger = man är själv aldrig där o därför inte har nån koll på alla korridorer). Gruppmötet gick snabbt o vi snacka mest om andra saker, trevliga grabbar de där...

Åkte hem för att leta reda på en bok, men jag hittade den inte. Blir så arg på mig själv för jag fattar verkligen inte vart den kan vara. Stör mig på att jag alltid ska lägga saker lite här o var istället för på nån bra ställe som är logiskt. Måste hitta den senast i helgen så jag kan skriva klart den grejen! Kom iaf på lite andra grejer jag kunde göra så jag drog med mig Sanna (vet att du hellre ville sitta på balkongen o sola hehe) till NH o pluggade lite. Vi orkade iofs inte allt för lång stund utan drog hem till Sanna istället o lagade mat. Mums mycket gott :P Efter de satt vi o hittade flirtobjekt på nätet haha, Sanna snart hittar vi honom;)

Lina ringde o undra om vi inte kunde ta en långpromenad, passa mig perfekt eftersom jag inte tänkt träna i gymmet idag, blir torsdag istället o insett att man måste ta nån dag lugnt också... Så vi gick runt i Vasastan och kollade färger på husen. Även idag gick mycket snack i inredning. En trevlig promenad som gärna görs om snart!

På kvällen kom Sanna o japp vi kolla på Lost. Hanna ringde mitt i o undra vad jag gjorde, skratta lite åt att jag svara Lost. Jag lovar Hanna, jag kollar inte jämt på Lost... Hann inte snacka så mycket men bestämde oss för en gemensam lunch ute på universitetet imorrn. Vad trevligt, ser verkligen fram emot den!

Inte många avsnitt kvar på Lost innan vi är ifatt, vi är på avsnitt 13 nu så...

Igår natt var jag bara glad :) Din förtjänst... ♥

Finns många svåra ord inom sexualitet haha ;)

Idag funderade jag verkligen varför man ska planera så mycket? Jag menar jag hade så sent som i morse en tro om hur dagen skulle se ut, kändes som ganska säkra planer. But no, klart dagen inte blev så :)

Började som jag trodde med att jag åkte till skolan för o träffa min grupp. Fattades folk så vi snacka inte så mycket om vårt grupparbete, är över en månad kvar innan de ska in så ingen panik direkt. Istället satt vi o snacka porr, intressant de också haha. Själva föreläsningen som skulle handla om "sexualitet i professionella samtal" var urtrist. Har nog mest o göra med att jag inte har nåt som helst intresse av de. Satt o rita fina teckningar iaf. Men då är de skönt att hon tanten som jag inte är så förtjust i frågade vår föreläsare vad fistfucking är. Hon hade ju aaaaaldrig hört det. Hm, hon har inte hört mycket inom sexualitet, senast var det drag kings hon inte visste vad det var. När jag åkte till föreläsningen så trodde jag den skulle pågå till 17, men den slutade redan kl 16. Jag drog iofs redan vid 15, för de vi skulle göra sista halvtimmen (vi skulle ha rast en halvtimme då vid 15) kände jag inte gav mig nåt....

Så jag åkte hem istället o pluggade. Men jag tänkte att jag för en gång skull skulle kolla lite på tv, sällan jag gör de på eftermiddagar. Insåg efter lite zappning att det bara visas olika talkshows. Läste om dem o fastnade för hm Martha Stewart tror jag den hette, den skulle handla om hälsomat o det lät intressant. Efter två minuter var jag tvungen att byta, hujedamej vad var det där för nåt program??? Amerikanskt o käckt så jag tror jag mår illa! Ne, tvn stängdes av o jag slog mig ner med en bok istället :)

Sen drog jag ner till Sportis för att träna lite, efter vi vart där ett tag så kände vi att friska luften hägrade istället. Så vi drog ut o tog en rask promenad runt ån istället. Riktigt najs :P

Blev Drevet jag kollade på ikväll, övergav CSI. Men den går ju i repris så de fixar sig... Var mest intresserad av debatten kring cam (en annan grej som min kurskamrat inte hade en aaaaaning om vad det var) stripshowerna med mera, har haft en del föreläsningar om det o ingår i många av mina kurser.

Så det är inte mycket som jag stör mig på just nu, förutom isen. Idag har jag två gånger varit väldigt nära att ramla på rumpan... Bort med den snälla, är livsfarligt att gå till mig. Går uppför o inte sandat överallt! Men visst känns det att våren är på väg...

Njuter bara :)♥

Bara med på två bilder.. för en gångs skull :)

Måndagsmorgon igen och en ny vecka att se fram emot. Vad har då denna vecka att erbjuda, hm vad är de för vecka? Tolv eller? Det är väl egentligen skitsamma vilket nummer veckan har det är denna vecka i vilket fall. Ganska lugn vecka, mest gamla vanliga saker såsom föreläsningar, plugga, träna, jobba o iofs nån fika på stan också.

Insåg härom dagen att jag inte festat (o gått ut på krogen) en lördag på hur länge sen som helst. Har iofs ine festat allt för mycket senaste tiden alls. Vet inte om jag behöver ändra på de, har haft det ganska trevligt iaf. Lugn mina vänner jag har inte blivit antiparty, bara att kravet på mig själv att behöva festa flera gånger i veckan inte finns kvar. Kan vara ganska skönt, I remeber the days när de inte gick många dagar utan att jag var iväg på fest. Vet inte om jag ska tolka de som att man börjar bli äldre? Vad säger ni? Börjar jag bli för gammal för att ha ett partysug för jämnan?

Denna dag erbjuder inte så mycket som får en att hoppa av glädje direkt. Inte för att det är en dag av tristhet, men liksom bara vanlig. Ska iväg till campus snart för att träffa min grupp o diskutera oförmågan att få orgasm, sen är det som vanligt föreläsningar och så avslutar jag dagen med lite träning med Kashal. Kvällen ska väl spenderas med lite tv, måndagar är ju den enda dagen jag egentligen vill kolla på tv. Har sett att de nu förtiden finns 3-4 program jag skulle kunna tänka mig att se på måndagar klockan 21...

Idag kom jag äntligen ihåg att kolla in
www.agatan.se o klart jag hittade bilder på mig själv. Från personalfesten, men jag var faktiskt bara med på två för en gångs skull. En av bilderna såg väl sådär ut, men jag ser väl ut så helt enkelt i den vinkeln i den sekunden, så kan man egentligen klaga?

Din favoritdag är här igen :) Puss♥


Lina, jag gillade den!

Dagen blev inte alls som den var tänkt. Men vad gör väl de? Har haft riktigt skoj...

Sanna o jag sköt på Lost, hon skulle på yoga eller nåt istället o jag satt o plugga. Plötsligt ringer en lite smått panikslagen Lina. Hon o Richard ska ju måla om sin nya lägenhet o frågan är vilken färg. Så jag blev hämtad 20 minuter senare för att åka dit o ge mitt utlåtande. Vilken fin lägenhet, jag gillade den skarpt! Bra planlösning o fräscht intryck... My kind of appartment. O så skoj att kolla på färger, är intressant de där hur samma färg kan bli så olika beroende på ljuset i rummet o så vidare. Men jag tycker de valt ut bra färger, en del av dom skulle jag också valt! Jag vill flytta nuuuuuu...

Sen drog vi hem till Linas nuvarande hem, inte lika stort men mysigt. Jag gillar Vasastan, där kan jag tänka mig o bo. Sanna skulle kommit också men planerna ändrades. Så Lina o jag käkade hembakade bullar, gud vad gott det är med såna egentligen, o snackade en massa. Idag blev de mycket lägenhetssnack, gardiner, färger, möblering o sånt. Jag tycker sånt snack är riktigt skoj så det var en trevlig kväll. Ska bli skoj den dagen när man själv flyttar sådär. Senare på kvällen kom Richard hem till Lina. Innan jag insåg att de var jobbkläder han hade på sig funderade jag verkligen på vad han börjat med för stil. Ljuslila skjorta o mörkare lila slips är inte riktigt hans stil :) Alltid intressant med jobbställens kläder, men jag måste säga att PC Citys är bättre än våra :) Får väl se vad våra blir, just nu ligger vi i operation "Övertala Kostas om att grått e fint". Ni får väl följa denna tvist med spänning:P

Kan ju meddela att mobilen funkar igen, den låg bara nere ett par timmar. Iofs verkar misstaget fortfarande stå kvar, men så länge de funkar o de inte begär pengar av mig igen så låter jag de vara.

Okej till dagens utseendesgrej, jag har även idag målat naglarna, gjort en mini manikyr o låtit mitt hår vara lockigt. Kändes lite skumt efter jag haft de plattat nu ganska länge... Spegel spegel på väggen där säg mig... ;)

Är det närmare nu? ♥

Förvirrade tankar om att va kär...

Jag blir inte förvånad längre...
Aja för att göra en historia kort, min mobil funkar inte... Men det måste vara ett misstag så den ska väl funka snart igen!

Men jag orkar faktiskt inte lägga nån energi på ett misstag, för kolla ut! Vilket väder, blir lycklig o vill bara ut. Kanske borde ta ut Eddie på en promenad. Nån som vill följa med?

Vad ska dagen annars bestå av? Jaa ni, ska plugga lite. Eller jag ska klippa ihop lite info om BSE till grupparbetet o skicka iväg, ska väl inte ta så lång tid. Sen ska Sanna komma förbi, men hon ligger fortfarande o sover den lilla slappstjärten :D Ringde henne för en timme sen o tyckte hon skulle komma förbi på lite Lost, hon gäspa o sa att hon bara skulle sova klart...

Ikväll är jag inbjuden på fika hos Lina en sväng, skulle vara trevligt. Träffa henne o andra Sanna... Får väl se vad som hinns med :)

Jag har kommit på att föreläsningar o plugg inte alltid är så bra. Inte att det är dåligt o lära sig nya saker utan mer att de gör att man ibland blir lite paranoid o tror att alla är på ett visst sätt bara för att jag gått på en föreläsning om att vissa är så... Jaja tror vissa kan förstå vad jag menar iaf :)

Ett roligt program som börjat förresten, nej det är inte Rampfeber eller vad de heter.. Utan 100 %. Ska kolla reprisen snart, lyckades ju då inte förstå mig på min dator så jag fick inte upp nån bild utan fick helt enkelt lyssna på programmet bara.

Vad är kär för er? Vet man när man är kär? Är det nåt som kommer plötsligt eller liksom smyger sig på en? Jag kan känna ibland att jag kan vara kär i en låt eller dylikt, just nu är det "Alla vill till himlen" med Thåström. Men kan man annat än de när man stått där o sjungit med i den tillsammans med 2999 andra personer i ett fullsatt Globen Annexet? Nej! Lugn bara lugn, jag blir inte bara kär i låtar utan även personer... Men där är det mer komplicerat, för där vill man ha ett gensvar.. När de kommer till låtar som behöver de bara spelas för en för att man ska bli glad. Hm nån som förstår mina förvirrade tankar om kärlek? :)

Ne duschen nästa...

Tack för blomman :) ♥

Varför svenska folket?

Ojoj vilken kväll... Först tvinga jag Sanna att kolla på Melodifestivalen, hon var lagom nöjd. Fast sen fick jag henne lite engagerad när de visa sig vem som skulle vinna, hm Carola. Varför svenska folket? Varför? Tyckte både Johnsson o BWO var bra så mellan dom var de strunt samma.. men Carola? Sluta med att Sanna o jag stängde av o kolla på Lost igen. Nu är de verkligen ruggigt spännande. Vi sitter o har en massa teorier hit o dit. Man vill bara veta mer! I de avsnitten vi såg idag så tyckte jag ändå att man fick reda på vissa grejer. Fast samtidigt kom nya frågetecken in... Undrar om vad författarna tänkt, ska de blir fler än två säsonger? Nån som vet?

Ikväll kolla vi bara 4 avsnitt, eller bar ao bara.. men de avslutades så bra så.. O imorrn blir de nog flera! Annars blir det en gansak skön dag imorrn. Eller jag ska väl plugga lite, kanske träna vore trevligt...

Jag vet inte om de bara är jag som har tänkt på att man nu för tiden överallt får höra om att alla kvinnor har fel bh-storlek. Kanske bara är jag som tycker jag läser eller ser de på tv överallt. Klart man börjar fundera på vilken storlek man egentligen har då. Idag tror jag att jag hade fel storlek, men den låg liksom närmast. Aja kanske ska bege mig till nån bh-palats o be dem mäta lite :D

Usch jag e trött, kanske tidigt morgon o för mig lång arbetsdag på stående fot i värmen gör en så..

Vet varken ut eller in... ♥

Jag vet att jag är fast i Lost :P

Idag jobbade jag typ dubbelt så länge än vad som var meningen. Men jag vaknade imorse så kände jag verkligen hur skoj det skulle bli att jobba, var nästan lite besviken över att jag BARA skulle jobba fyra timmar! När jag berätta de för Lollo så erbjöd hon mig så snällt att jobba till 19 istället för 15, jag nappa. Tessan tyckte jag var riktigt skum som ville jobba, aja gäller o passa på när man är sugen...

Visste redan innan att kvällen skulle bli soft. Ringde Sanna senare o jag hade så rätt så, hon var bakis :D Men verkade haft trevligt iaf, o de är väl de viktigaste. När jag berätta att jag ville kolla på  Melodifestivalen fick jag kommentaren " Aja om du insisterar". Hehe ja men jag måste kolla på den, känns liksom som en tradtion från barndomen. Insåg efter första delfinalen att de inte var nödvändiga, men att jag iaf skulle kolla på finalen o så kom den dagen. Hm har ju inte hört hälften av bidragen så jag vet inte riktigt, men jag tycker väl av de jag hört att Andreas Johnsson, Linda Bengtzing(den e skoj ju;P)  o BWO är mina favoriter. Sen måste jag väl säga att jag gillar Niklas Wikegård o hans kommentarer :)

Är det någon som kan gissa vad jag o Sanna ska göra sen? Hm japp ALLA har rätt, vi ska kolla på Lost. Hehe läste Hannas blogg om lite pikar att jag försvunnit med mina Lostavsnitt, men nu är det inte många kvar :) Så efter denna helg så kanske jag är mer tillgänglig även under helgerna, dessa har ju mkt på senaste tiden innehållit Lost.  Men ja Hanna, jag är på lite drinkar på NH. Nästa fredag kanske? Eller spelar iofs ingen, vi får höras...

Ne nu kom Sanna o knacka på dörren, hm duger inte ringklockan nu? :P Skvallertajm haha... Hon verkar poppis hon ;)

Vad händer ikväll då? ♥

Får jag den nån gång?

God morgon!

Denna morgon har börjat som de flesta andra denna vecka. Vaknat vid halv nio men legat kvar i sängen till halv tio o läst. Hört Eddie röja runt lite en stund men sedan somna på nån av de mattorna i min lägenhet. Ganska skön start på dagen, man känner sig redo att möta dagens äventyr liksom...

Frågan är om det blir så mycket äventyr idag. Jobba o sen vet jag inte riktigt. Hm får ringa Sanna o kolla om vi skulle hänga ikväll o kolla lite Lost. Fast jag tror jag gör det lite senare, eller ett mess kan jag skicka, tror nämnligen hon sover o är hon vaken är hon nog lite bakis hehe.. Hoppas du hade skoj igår K2!

Jag undrar om jag gjort nåt? Eller finns det nåt annat skäl till denna tystnad?

Ibland skulle jag vilja bli överraskad. Tror iofs att lite skuld ligger hos mig själv, jag kan få allt de jag vill.. Men det är fel person, jag går in i ett spår o släpper inte de. Jag ser inget annat då, men vill heller inte de. Varför ska jag nöja mig med nåt bara för att? Jag vill iaf ge det en chans, frågan är om jag får den chansen nån gång...

Ne nu ska jag göra råggröt till frukost, mums. Sen en snabbdusch o ner till jobbet. Iofs är det inte länge jag ska jobba o det är skoj folk... Kanske ska ner på stan en sväng efter jobbet, leta benvita blusar haha...

Är du som vanligt? ♥

Blandade känslor...

En match o en kväll med blandade känslor var detta. Nu snackar jag inte om själva matchen, för resultatet var väl trist. Men jag dör inte för att LHC förlorar liksom...

När man kom in så delades det ut roser till alla tjejer. Att få en blomma gör mig alltid lika lycklig, är väl inte så van vid det. Ett säkert sätt att charma Linda, ge henne en ros:)

Själva matchen kan de flesta läsa sig till nånstans så den tänker jag inte kommentera så mycket. Svängde hit o dit, o avslutades med en massa slagsmål. Alltid trevligt hehe... Jag har kommit på att jag har nån konstig förmåga att alltid hamna brevid nån supporter från andra laget. Ikväll hade jag på miin högra sida en lulesupporter. Bakom mig hade jag första perioden en man som skrek hela tiden, det var NEEEEJ när vi missa o så vidare. Andra perioden hade jag några unga killar som nog spelar hockey för de kunde en del. I sista var det några utbytesstundeter. Tjejen som de hade med sig hade nog aldrig varit på hockey, för hon tyckte så synd om alla spelare som råka bli lite tacklade o så vidare...

MItt humör var på topp när jag lämnade Cloetta Center o gick mot hockeybussen. När jag stod där men en massa andra (främst killar) o vänta på bussen så blev jag rädd. Stod brevid ett par killar med luleåtröjor o de kom några lhc fans o börja tracka dom. Då kom alla de där "de kommer bli bråk o jag vill inte vara kvar här"-känslor... Usch mådde verkligen illa! Som tur vad kom bussen så inget hände.... Men vad jag avskyr att känna dessa känslor. Min önskan nu är att jag bestämmer mig för att jobba en natt o klara de, min önskan nu är att jag inte kommer reagera mera än vad barnsliga folk är som ska bråka.. Så reagerar jag inte nu, nu blir jag rädd!

Ville inget mer än komma hem då... Som tur var så var himlen snäll o visa mig stjärnorna, dom lugnar mig alltid! Tack stjärnorna...

Du kommer lugna mig, jag vet de... ♥

Prova den, jag gilla den!

Var skoj att jobba idag, tiden gick fort! Stod inne i köket hela dagen så jag har ingen aning om om gästerna var trevliga eller dumma i huvet, men åt de gjorde dom. Vi har ju fått en ny kampanjeburgare, Piñata tror jag den heter. Smakade den efter mitt pass o den var riktigt god faktiskt. Brukar vara ganska skepitiskt till nya saker, tycker en hederlig gammal whopper (dock lite Lindaspecial över den..) är den godaste! Men denna var mumsmums, var lite skeptisk till att ha nachochips på en burgare, men de funka. Sen att jag tog bort feffisarna (sorry Jimmy men me not like!), o lite stark var den... Hehe men jag e ju ganska känslig för sånt:D Rekommenderas iallafall!
Sen är det ju alltid trevligt att jobba många timmar med BARA latinomusik, för det är sånt man kan höra på BK för tillfället. Så länge kampanjen håller på o resturangen har så fina dekorationer... hehe:)

Men nu lämnar vi BK tycker jag... Eller iofs så fortsatte min eftermiddag i BKs fotspår. Gick omkring på stan för att leta blus. Japp ni läste rätt, jag leta blus! Njae så konstigt är det inte, vi blå skjortor ska ju leta nya kläder så jag letade efter en benvit sak som Susanne o jag ska kunna ha på oss. Kostas bestämde ju att de skulle gå i benvit, vilken enligt oss andra e ganska dumt eftersom vi jobbar på en restaurang o då även i köket.. Vi tyckte grått va bättre.. men men..
Frågan är om Susanne hittat nåt för de va inte lätt.. Är inte jätteinne med benvita blusar insåg jag :D

Nej nu har jag inte tid att sitta här, måste hinna ta en snabbdusch innan jag ska iväg till Cloetta Center för lite hockey. Vore inte dumt med en vinst... Tråkigt att Brynäs har åkt ut, gick snabbt hehe...

Jaha o vad får jag för present från din resa då? :P ♥


Broccolicraving!

Uppe med tuppen som vanligt jag;) Eller kanske inte, men jag inte upp senare än nio o det tycker jag är helt okej med tanke på att jag inte börjar förrän kl tolv. Idag börjar mitt nya schema. Istället för min torsdagstid så ska jag jobba fredagsluncher, helt okej tycker jag. Bättre än o jobba varje fredagskväll iallafall. För ikväll hade de ju inte funkat, ska ju på hockey då! Sen ska jag bara vara hemma o slappa, ser jag verkligen fram emot! Hockey är lagom, brukar va slut runt halv 10 o då har man ett par timmar kvar o bara slappa på:)

Känns verkligen som äntligen fredag, har längtat till denna dagen av många anledningar :P

Just nu är jag inne i ett sjukt craving efter broccoli, är ju sååååå gott! Så är de nån som typ gör en broccolipaj eller varför inte pasta med ädelost o ugn så bjud över mig, jag kommer springande som jag vet inte vad:D Vill så gärna ha en frys hemma så jag kan ha min påse med broccoli där. Då kan jag ta fram litegrann o bara göra nåt mumsigt med dom, men nej nej.. Hehe jag kommer bli en morsa som kommer tvinga i mina ungar broccoli:D

Ne skulle man ta o äta lite frukost kanske? Vet inte om man klarar sig på några russin som frukost. Får bli lite ostknäckemackor också...

Just nu har jag en önskan. Den ligger i att det ska bli lite vårigt o att jag ska få åka bort en week-end. Roligast skulle väl vara Paris eller London typ, men det är kanske lite för mycket begärt. Men Göteborg eller Stockholm skulle funka utmärkt. Även Helsingfors skulle vara skoj! Nån som känner att de har en massa extrapengar liggandes i madrassen o vill dra med mig på en resa? Ne jag tänkte väl de.. Så jag får väl helt enkelt önska på vår här i stan o ha trevligt här. Tror jag iofs går bra, jag gillar Linköping.. O jag vet vissa saker som gör stan så bra som den är!

Blev ju inte träff på stan, men vanliga stället kanske funkar.. Eller vad säger du;) ♥

Jag e rolig, aldrig tråkigt med mig;)

Blev inte så mycket plugg idag... Men de gör inte så mycket, kom igår fram till att jag kommer ha ledigt i över två veckor under påsken. En kurs som tar slut o en kurs som har påskuppehåll. Då kommer jag kunna få ganska mycket gjort hade jag tänkt!

Annars har jag mest kollat Lost idag. Sanna o jag upptäckte att vi missat sista avsnittet av säsong 1, så den såg vi först. Sen var det äntligen dags för säsong 2. Oj vad mycket som händer just nu... Men det var ju mycket onödigt av dom att lägga in en haj mitt i, jag satt ju o gömde mig bakom filten hela tiden då! Jag e rädd för så skumma saker o de sakerna reagerar jag på nåt enormt!
Grejer som hajar, yxor, motorsågar, getingar o så vidare..

Sanna o jag tänkte att vi skulle var alite nyttigare idag. Våra Lostkvällar har ju inte alltid varit så nyttiiga med McD-mat, godis, cola, banan m choklad o såna mumsiga saker;) Så dagens mat bestod av: pannkakor m bara banan på (okej inte världens nyttigaste, men de kunde vart värre...) o russin. Satt o fick mandelcraving mitt i, så de får jag snacksa på en annan gång!

Imorrn ska jag vara lite mer aktiv, jobba, träna o sen hockey på kvällen!

Jag är inte arg... var jag aldrig, tycker du kan komma hem istället.. Jag e rolig, jag underhåller dig. Du får aldrig tråkigt med mig ;) ♥

Man är väl blondin!


Klarar du frågorna?

Frågesport för blondiner...

1. Hur länge varade 100-åriga kriget?
- 116 år
- 99 år
- 100 år
- 150 år
Blondinen använder sin rätt att hoppa över frågan .

2. I vilken land uppfanns Panama-hatten?
- Brasilien
- Chile
- Panama
- Equador
Blondinen tar publiken till hjälp

3. I vilken månad firar ryssarna oktober-revolutionen?
- Januari
- September
- Oktober
- November
Blondinen ringer en vän, en annan blondin.

4. Vad hette George IV?
- Albert
- George
- Manuell
- Jonas
Blondinen söker efter rätt svar på internet.

5. Från vilket djur har Kanarieöarna fått sitt namn?
- Kanariefågeln
- Kängurun
- Råttan
- Sälen
Blondinen åker ur tävlingen.


PS. Om du har skrattat när du har läst detta, så titta på svaren här nedan:

1. 100 åriga kriget höll på i 116 år (1337-1453).

2. Panama-hatten uppfanns i Equador.

3. Oktober-revolutionen firas i november.

4. Kung George IV hette Albert.

5. Kanarieöarna har fått sitt namn efter sälen. Canaria betyder på latin "sälarnas ö" (havshund).

Alltså, hur många rätt hade du ??

Inte alltid så dumt att va blondin va?;) Som många säkert vet så är jag egentligen blondin. Iofs har jag inte vart det senaste sju åren typ.. Men en dag kommer det kanske tillbaka, men en gång blondin alltid blondin :D Hittade denna grej på flini.se

Puss ♥

Snart är det fredag :)

Vakna tidigt imorse av att jag drömde.. Om dig Hanna. Fast du hade riktigt konstiga funderingar. Var meningen att vi skulle åka till Maxi men sen kunde vi inte de. Du hade fått reda på en grej, vilket betydde att en sak skulle förvinna så du var tvungen o gå hem o göra den saken massa nu.. Hehe, jobbigt om det skulle vara så i verkligheten! Plugga inte ihjäl dig gumman :)

Somnade om sen o vaknade vi nio istället, mer lagom tyckte jag... Nu sitter jag här o funderar på vad jag ska göra. Hade väl tänkt o plugga lite, frågan e bara om jag ska va kvar hemma eller gå iväg nånstans. Tror jag blir kvar hemma, ska bara läsa i en bok hade jag tänkt så...

Sen ikväll så är de Lost Lost Lost!! Jag vet att jag borde ställa upp o jobba, men jag har sett fram emot den här kvällen hur länge som helst... Sorry jag måste säga nej.... Vill liksom inte... Gaaah hatar att bli tjatad på när jag inte vill! Känner mig så skyldig...

Snart ska jag äta fisk, det ska bli mums.. O Sanna vad sägs som pannkakor ikväll? Hehe jag e inne i nån pannkaksfanatisk period! Fast fisken får nog vänta lite Eddie kom precis o kura ihop sig på mitt bröst.. Kan inte väcka honom nu ju...

Känns som tiden står still, o jag måste hitta på grejer för att roa mig... Samtigt känns det som tiden bara flyger iväg o snart är de helg :)

Hoppas du har det bra där i väst... Saknar dig litegrann...♥


Runkbullenkväll!

Gah har haft ont i huvet hela dagen idag! Nu känns det lite bättre, efter lite värktabletter iofs...

Dagen har gått i ett idag.. Börja vid 11 med grupparbete då. Vår grupp ska ju fundera över hur man ska informera allmänheten, hur ska man låta infon gå ut. Vi ska göra lite olika typer av folders o är snart klara med dem, så det är soft. Efter de satte jag mig i HumSam lite (bibblan på universitetet, eller en utav dom). Innan jag skulle på mötet så mötte jag Sanna o Alex på Myrorna. De kolla lite 80-tals kläder... För nu är datumet bestämt :P Måste börja fundera ut vad jag ska ha på mig...

På jobbet var de som vanligt, fixade på kontoret o så hade vi möte. Måste kolla upp vad Susanne o jag ska ha för "blus" som Kostas säger.. Måste tyvärr vara i samma  nyans som killarnaes skjorta o jag har ju inga ljusa bhar, hm jobbigt allt blev!

Sen var jag hemma en snabbis, mest för att skriva i blanketterna till sommarkurser. Ska lära mig lite data i sommar tänkte jag. Hm du vet vad du lovat va? Fixar jag de inte är du min privata lärare;) Sen träffa jag mamma en snabbis på stan, mest för att köpa ett kort till syrran som fyller år imorrn. Grattis i förskott!

Sen drog jag till Fredrik o Runkbullen. Hade två ärenden. Första var att få säsong 2 av Lost överförda till min dator, så imorrn Sanna är de Lost kväll igen! Andra anledningen var att kolla på matchen Luleå-LHC, gött med en vinst :P Hehe sen blev min dator lite kidnappad av skojiga grabbar, haha viken humor ni har :D

Väl hemma plugga jag lite. Intressanta böcker jag har just nu att läsa. De har titlar som Porrens profitörer, Erotikens ideologi o Porr... Hehe låter intressant?;) Duktig jag  varit ikväll som plugga o haft mig!

Imorrn e jag helledig från föreläsningar o sånt. Funderar ändå om jag ska åka till campus för att sitta o plugga lite. Får se hur de känns imorrn... Sen på kvällen är det då Lost igen :P Sanna vad sägs om pannkakor till de? Hm eller varma mackor?? Aja de fixar sig nog..

Ne nu ska jag nog krypa till kojs.. Lite tröttis!

Hoppas du har de skoj, saknar mig?♥

Ni får bjuda in er själva ;)

Onsdag redan...

Veckan har gått snabbt fram tills nu eftersom jag vart borta. Igår fick jag ju inbjudan av Sanna att komma på middag, så grymt gott var det! Så krångligt verkade det inte, borde jag fixa. Fast jag kan ju säga att jag kommer inte göra det bara åt mig så isf får nån bjuda in sig på middag och vilja att vi äter de :D

Satt o softa hos dom o diskuterade porr o prostitution. Är en riktigt klurig nöt o knäcka! Usch vad jag kommer sakna Sanna när hon flyttar... Min k2 så man spontanträffar för en kebab eller blir inbjuden på kvällsmat o soft i tvn. Lost kommer för alltid vara min o Sannas grej, får ha Lost som ett tllfälle när jag tänker på dig en stund o saknar dig lite extra mycket :P

Hemma gjorde jag inte så mycket, röjde med Eddie. Han verkar digga mina sittpuffar väldigt bra, ligger ofta på dom o sover  o så..

Nu ska jag snart till campus o träffa min grupp i info-kursen, vi ska skriva om lite galna ko-sjukan är de tänkt. Innan de ska jag göra mig några pannkakor, låter väl som en utmärkt brunch! Sen ska jag ge mig ut i den bortsprungna våren. Senaste är ju att de ska bli mildare ett par dagar men sen tillbaka som det är, o så kommer de vara fram till mitten av april typ...

Sen är det möte på jobbet som gäller, lite träning, måste förbi Lina o vattna blommor o så ikväll, då ska jag till Runkbullen. Kolla på hockey med grabsen o sen få lite lostavsnitt :P Så imorrn Sanna, blir det Lostkväll igen, vad säger du?

Usch, jag vet att jag reagerar dumt.. men du verkar ta det bra :) Hoppas du får de bra, på golvet i en gympasal;) ♥

Lite sorg i hjärtat...

Hemma igen!

Visst alltid skönt att vara hemma, men samtidigt lämnade jag Stockholm med lite sorg i hjärtat. Vill snart åka upp igen säger jag bara...

Idag gick syrran o jag bara runt på stan lite. Vi var främst i inredningsbutiker, passa mig utmärkt eftersom de e sånt jag föredrar. Jag fick min försenade födelsedagspresent. Eller jag fick välja den själv, valet stod mellan tre olika saker:
1. Vinglas
2. Ett rosa verktygsätt
3. Plåtburkar till spagetti o kattmat

Valet blev på burkarna, var så snygga o jag behöver såna så... Själv köpte jag bara en kattleksak till Eddie, får testa den sen, men nu sussar han. Annars var vi bara runt lite för o kolla på en stereo som Max ska få i födelsedagspresent. Kan knappt fatta att han fyller 12, känns som igår som han var en liten knatte som man busa runt med... Hm va skönt att jag är lika ung o fräsch ;)

Vi luncha på Gallerian, mums mums med broccolipaj!

Syrran skulle ha nån kund (hon är ju utbildad manikyrist nu! Synd att jag inte hann få en behandling.. Ska jag få nästa gång :P) Hon sitter inhyrd på ett frisörsalong nära Rådmansgatan, riktigt schyssta lokaler. Så jag drog mig mot Centralstationen. Hade ingen riktig koll på när tågen gick utan tänkte att jag tar det första bästa, behövde bara vänta 25 minuter. Alltid skoj att sitta o kolla på folk... Var X2000 så resan gick väldigt snabbt. Satt o läste typ hela vägen..

Insåg en sak när jag satt där på tåget. Känns nästan som man måst eta med sig en bärbar dator när mna åker x2000. Såg iaf 5 styckna därifrån jag satt, kände mig nästan lite onormal där jag satt utan min. Den hade jag lämnat hemma, men nu vet jag ju vad som gäller! På vägen upp åkte jag vanligt regionaltåg, hamna i en vagn med tre mammor med sina bebisar. Tur att man har mp3 säger jag bara ;)

Tror förresten att jag ska ändra min undersökning till sexkursen, köpte en bok när jag stod o vänta på Bengan, om porrindustrin. Det skulle vara nåt...

Ne nu ska jag knalla över till Sanna, blev precis inbjuden på enchiladas o det säge rman ju inte nej till, mums :P

Do not forget me tonight... ♥

Vilken dag jag haft... bara ler o ryser :P

Ja då sitter man hemma hos syrran.... Shit vilken underbar dag jag haft!!

Först en snabbfika med Micke, alltid lika skoj o se dig, sen en heldag med Bengan! Underbart skoj vi haft då, vi var typ överallt kändes de som.... Länge sen jag garvat så mycket som jag gjorde idag. Bengan är en skön snubbe, tjejer ta honom medan han är ledig ;)

Konserten var helt underbar även den. Konstigt egentligen hur härliga låtar kan bli när man hör dom live. Hm jaa ni svårt att välja vilken låt som var den grymmaste, men jag håller nog med dig Bengan Släpp aldrig in dom. O sen Karenina, o Neråtsång o ja.... ni märker att de är svårt att välja :)

Kan ju meddela att jag inte stött på några tjejligor på mina tunnelbaneturer, men de verkar tydligen finnas.. Micke berätta att en polare till honom sett dom mucka gräl med nån..

Jag gillar verkligen Stockholm, förstår inte att jag inte är här oftare. Kommer på det varje gång jag kommer upp hit! Nej nej ni behöver inte oroa er, jag kommer nog inte flytta hit. Men jag vill besöka vår huvudstad oftare! Bara o säga till om ni vill hänga på.. Så länge jag har pengar så är jag inte så svårövertalad!

Hm ska nog inte vara uppe allt för länge, min syrra skulle väcka mig när hon kom hem efter att ha skjutsat nån. O den personen skulle skjutsas vid halv 8... Hon o jag ska hänga imorrn, skoj att det hinns med också! Min syrra är najs... Fast nu får man väl skämmas lite att ens naglar inte är i tiptop :D

Undrar vad min mamma gör hemma hos mig nu, inte öppnar saker o harsig för då finns faktiskt risk att hon får nåt över sig :D

Jag är lycklig just nu.... Ryser i hela kroppen av välbehag!

Långt bort men nära ändå... ♥


Känns ju bra.. eller inte!

Oj det var ju väldigt bra att jag hann läsa denna artikel innan jag ska åka...

Står att det är nån tjejliga som misshandlar folk på gröna tunnelbanelinjen, men så bra då att det är just den jag alltid tar ut till Syrran!!! Usch vad är det för idioter så sysslar med sånt, står att dte är tjejer i 13-16-års ålder, det är ju småttingar ju... Aja tur att jag slipper ta den på natten iaf, då tar jag bara tvärbanan och buss tror jag...

Ne nu ska jag sluta läsa tidningen o hoppa in i duschen istället.. Vill inte hitta flera såna nyheter! :)

Puss igen.. ♥

Dagen äntligen här!

Ah nu är dagen äntligen här, Thåström!!

Tåget går om två timmar o här sitter jag i min jungfrufödsel, råka försova mig lite... Var lite dumt att stänga av klockan en morgon när man har en viktig tid o passa. Tur att min naturliga väckarklocka har börjat se till att jag vaknar vid nio i vilket fall!

Tror inte att min miss i sovandet kommer påverka mig så mycket, när jag bara börjar så är jag effektiv o så mycket är det inte som ska fixas. Jobbiga är ju det där att mamma ska vara hemma hos mig, då känner man att man måste ha det fixat så att hon tror att man alltid har det så. Det som är bra med min mamma är att hon inte öppnar saker. Hon kan öppna nåt men då är det för att hitta nåt, typ glödlampor eller dylikt. Men nu kommer hon inte hinna hänga hos mig så mycket så jag vet inte om hon hinner med såna strapatser. För jag kan ju säga att vissa lådor vill jag gärna inte att hon öppnar :P

Satt o fundera på vad man behövde ha med sig, inte mycket kom jag fram till. Är ju bara en natt jag är borta... O ska inte göra några speciella saker under min resa, så jag trort på lättpackning! För tusan jag tar bara med mig min ryggsäck...

Planerna för dagen är att träffa Micke vid spottkoppen så fort tåget är framme, han skulle komma på nåt mysigt fik. Tyvärr hinner jag inte stanna så länge. Är så tråkigt att det blir en sån snabbvisit, för jag vet flera än de jag ska träffa som skulle vilja hinna träffa mig! (Hm jobbigt att vara så poppis;) ) Men efter Micke så drar jag till gullmarsplan där jag ska träffa Bengan (gosh vad orolig han vart innan vi bestämde plats o ungefärlig tid :D, känns det bra nu Bengan haha). Middagen hos syrran hinns ju inte med, men Bengan lova att han skulle se till att vi åt nåt också, hm kebab eller vad var det :D. Måste iofs hinna hem till syrran o få en nyckel, jobbigt att komma dit mitt i natten o behöva väcka dom...

Morgondagen, jag o syrran ska strosa runt lite. Stan antar jag... O sen på eftermiddagen bär det av hemåt! Så jag kommer hem i skaplig tid imorgon faktiskt! Måste få tag på Fredrik då så jag kan få säsong 2 av Lost. Hehe trodde ni att jag skulle kunna skriva ett hela inlägg utan att nämna Lost? Där trodde ni fel hehe...

Ne so long my friends, tror knappt nån kommer märka att jag är borta, är en sån snabbis liksom!

Vi ses i drömmarna... puss ♥

Klar med säsong 1!

Jag gillar min dag idag...

har börjat vakna vid 9 nu varje morgon o känner mig pigg o kry för att möta en ny dag! Började dagen med att sortera lite tvätt o börja städa. Har inte så mkt o plocka, de var mest dammsuga. Moppa hinner jag göra innan jag drar imorrn. Visst ja boka biljetter ska man göra..

Hade tvättis vid 12, Sanna kom starx efter de. Vi kolla lost samtidigt som hon stajla mig. Fixa mitt hår och sminka mig till o med. Kände mig riktigt snygg när vi sen gick ner mot stan för att äta. Sanna tyckte han hon såg för hemsk ut, men nej då Sanna du var allt en riktig snygging även du :) När Sanna jobba så fortsatte jag mitt städprojekt. Var operation diskning som stod på agendan o det behövdes kan jag säga. Man tänker som man alltid gör när man står där med berget "Varför kunde jag inte bara ta fem minuter o diska upp efter mig varje dag?"

Efter jobbet kom Sanna förbi igen o då såg vi äntligen klart på säsong 1. Ojoj vad spännande de är... Förstår inte hur jag ska kunna hålla mig tills nästa gång jag ska se. Blir väl onsdag eller nåt, förstår inte hur de som följde Lost i vanlig takt pallade med o vänta så länge. Har ångest inför när jag kommer till avsnitt som sänds nu, då jag ska sitta o vänta en vecka på vad som händer...

Sitter nu o borde fixa till de sista jag måste göra innan jag åker.. Men jag tror jag sparar det till imorgonbitti... Är inte så mycket kvar ändå...

Hoppas verkligen Eddie kommer sova inatt, tycker han har sovit väldigt mycket idag! Hela eftermiddagen o kvällen. Iofs så ska ju katter sova större delen av dygnet, men de tycker jag aldrig Eddie gjort. Hm han kanske tog igen det idag :D Han ser iofs sömning ut nu också så kanske ska passa på o gå o lägga mig nu...

Jag vet inte riktigt vad du tror jag tänker om dig, men det är bara goda saker. Du är en person som för mig har ett gott hjärta o vill mig väl. Jag märker att du bryr dig och det uppskattar jag, samtidigt som jag hoppas du vet vilken stor plats i mitt hjärta du har o hur mycket jag bryr mig om dig... Jag hoppas du kommer finnas kvar, länge länge..

Jag har inga planer på o tröttna... tvärtom... Vad är dina planer? ♥


Städa, F1, promenera, tvätta, LOST = my day!

Idag känns allt lite bättre.. Är på ett grymt fixar-humör. O det är väldigt bra eftersom jag måste städa o sånt lite innan mamma ska komma o hänga hos mig måndag-tisdag. Så idag ska det tvättas, bytas lakan, diska, handla o städa i allmänhet. Sen ska det självklart ses lite lost, sista avsnitten måste ju hinnas ses :P

Men för att inte bli för soffpotatiga så ska Sanna o jag ta en långpromenad, strosa runt lite runt omkring i stan eller vad de kan bli. Kollar man ut så verkar vädret väldigt skönt! Åh jag älskar ju solglasögon, men de kanske är för tidigt att ha på sig?!?

O sen börjar formel 1 idag, måste kikas på! Nu sänds den ju på trean med aschberg, jag gillar honom.. Men vad ska Carolina Gynning göra där? Aja, bilarna o racet jag är intresserad av!

Ne nu ska jag ner till tvättstugan, ska tom tvätta badrumsmattan :P

Nu måste jag lägga i en högre växel, Sanna is on her way!

Hoppas gårdagskvällen var soft... o alla blondiner fick sig sitt.. hm eller inte.. ♥

Skulle legat kvar!

Hemkommen nu... intressant fest...

Inget fel på den, tillbringade ju ganska många timmar där innan jag drog. Fick mest ut av att sitta o diskutera vissa saker med Lina. Hehe vi satt o tipsa varandra om specialbehandlingar man kan ge killar ;)

Idag vet jag inte om jag borde gått ur sängen egentligen, känns som dagen började väldigt bra, sen blev den bara fel! Så nu måste jag ha ett "prata ut"-samtal, får väl gå. Men de va jag väl inte så sugen på, varför ska jag ta nåt som många tycker? Jaja, är väl min lott i livet har jag insett, bara för att jag reagerar så får jag ta de...

Jag gillar inte egoistiska människor, eller dömmande! Mötte en person som jag hade väldigt svårt för idag. Han sa själv att han inte gillade folk som dömmer andra o aldrig skulle kunna förstå en sån människa, i nästa sekund sittar han o gör just de.. Dömmer andra! Känner att jag idag blivit dömd väldigt mycket o jag gillar inte de..

Blir dömd för de jag läser, för då ska jag vara på ett speciellt sätt..
Blir dömd för mina kläder, för då ska jag vara på de sättet..
O så vidare.. o framför allt mina kläder o åsikter döms jag för på grund av att de inte alltid passar ihop...

Som jag sa i början, skulle legat kvar i min säng idag. Har bara vart arg, sur, ledsen o mått illa.... Hoppas imorrn blir en bättre dag..

Vill säga så mycket till dig, men jag vet inte hur jag ska börja.. Vill inte att nåt sk abli fel!

Du skulle kunna rädda min dag... ♥

Bara så arg idag!

Dagens ängel är Sanna idag. Skulle ju jobbat till 19 o när jag kom dit var jag bara arg.. Hon bytte med mig så jag fick sluta 15 istället, tack. Vet inte om jag skulle pallat att jobba mera... Vet inte varför jag egentligen var så arg, men jag pallar inte med vissa saker o det är egoism! Blev lite bättre efter ett tag o lite flykt ut i garaget med Kashal. Varför ska jag vara så jädra ordningsam alltid? Kan jag inte också få "skolka" lite? Alla andra gör ju också de...

Softa hemma under eftermiddagen bara. Röjde runt i lägenheten med Eddie så nu ligger alla mattor snett här inne typ :D Men men, jag har hellre roligt än pedantiskt snyggt runt omkring mig!

Ska dra till födelsedagsfesten strax, sitter o väntar på Lina bara. Skulle få skjuts dit, najs fastän de inte e lånt bort. Är ju inte jättelångt mellan mig o vasastan liksom. Är fortfarande inne på att inte gå ut.. Så så får det nog bli!

Vem vet vad kvällen har o erbjuda :P

Du är verkligen underbar.... Tänkte extra mycket på det idag! ♥

Happy vagina-day!

Vaknade redan innan nio o kände mig utvilad... Skönt att jag fått lite koll på min dygnsrytm, nu ska jag inte sabba den! Första jag såg när jag vakna var en stirrande Eddie. Intressant det där o vakna av att nån storrar på en. Han satt uppe på sitt nya favvoställe (fönsterbrädan till fönstret o sovalkoven). Favvosysslan är iofs att bita i persiennen vilket inte är så bra eftersom en lampa lätt kan trilla ner som sitter fast i den. Så man vaknar o får putta bort honom :)

Kollade på klockan o såg att klockan inte var så mycket, han läsa ganska många kapitel i Mias hemlighet innan jag bestämde mig för att ringa folk istället. Hanna var inte hemma, eller så sov hon o ignorerade mitt samtal, fy gumman ;) Ringde Anne istället o önskade Happy Vagina-day. För det är nämligen vaginas dag idag, ehh hur firar man de? Tror faktiskt att jag kommer låta dagens högtid att gå mig förbi totalt!

Plötsligt ringde Naman från jobbet o undra om jag kunde börja tidigare, nej jag pallar inte. Är faktiskt det värsta jag vet.. Att nån ringer på morgonen o vill att jag ska vara på nåt ställe sekunden senare. Eller att nån ringer o säger att de kommer en kvart senare. Funkar inte på mig. Lugnt att nån ringer dagen före o säger att jag ska vara nånstans vid halv sex på morgonen, så länge jag vet de bara! O sen tycker jag att jag jobbar tillräckligt idag också så jag sa att han skulle ringa Sanna, sorry gumman :)

Måste bara kommentera nyheten om bajsmannen i Mariestad. Just den händelsen var ganska äcklig, men om man kollar artikeln så ser man att de listat över bajsmän genom tiderna. Mycket intressant att bajsmän ens finns som begrepp. Ne inget för mig, har inga planer på att föröska hamna på den listan!

Ne nu ska jag in i duschen o sen dra en snabbis på stan innan en härlig dag av jobb börjar. Är riktigt hungrig också...

Tack för att jag får vara lite dum ibland... Puss!♥


Många timmar Lost idag...

Dagen fick konstig rytm idag, Sanna kom strax efter två. Hon fick börja o kolla på när jag städa lite o sen drog vi ner till stan... Gick förbi jobbet lite o kolla på lite nya kläder som vi blå skjortor ska ha. Än så länge är de bara bestämt vad killarna ska ha, men det är meningen att vi tjejer ska ha nåt liknande. Ska bli intressant o försöka hitta de, jag o skjortor gå rju inte hand i hand. Den jag har nu är ju herrmodell så den sitter väl inte så snyggt på mig egentligen... Framhäver inte mina bästa sidor iaf :D

Efter de gick vi till McD, tyckte jag förtjänade mycket pommes o cola eftersom jag faktiskt var lite bakis... O inte ätit nåt sen pizzabiten jag fick av Jimmy mitt i natten. Drog hem till mig o så var det äntligen dags för Lost igen. Klockan var då 16 o vi tog första pausen vid halv åtta för att gå ner till ICA för att köpa bananer och choklad som vi kunde mumsa på. Andra pausen blev vid halv elva då vi softkolla lite på Big Brother istället och snacka... Hehe finns alltid grejer att älta ;)

Vi har idag kollat på 8 avsnitt tror jag, är i alla fall på avsnitt 19... Vi kände att vi inte skulle sätta på nåt mer avsnitt för då fanns risken att vi inte kunde stänga av igen. Så vi gav upp för dagen. Men senast söndag är de dags igen...

Känns lite jobbigt att närma sig slutet av säsong ett faktiskt, iofs har vi en del avsnitt på säsong två som vi inte sett... Men sen så? Måste jag som alla andra sitta o vänta en hel vecka på ett nytt avsnitt? Jobbigt! För det händer så mycket som man vill få reda på o jobbigt att behöva vänta så länge. Iofs så tycker jag att det dyker upp mer frågor än svar i denna serie!

Hm ska nog sova snart, fick inte så många timmar sömn inatt... Fast jag somna verkligen när jag la huvet på kudden. Jobba en massa imorrn, min lediga helg... men men är väl trevligt i slutet av månaden kan jag tänka mig! På kvällen ska jag hem till Sanna o Jonathan en sväng på födelsedagsfest , men jag ska nog inte ut.. Får se, men just nu känns det inte som de.

Eddie ligger o sover på mitt bröst, ska jag ta det som ett tecken att det är dags o sova? Ja kanske de...

Så va kan du göra för att komma upp i samma snällhet som mig nu då ;) ♥

Vilken kväll... Så skoj!

Ojoj vilken kväll vi hade igår... Riktigt jädra skoj hade vi!! Kvällen började på BBQ. Kashal o jag kom lite efter dit (shit vad bruden går långsamt haha!). Aja vi börjar bli lite halvt kända där för han i garderoben kände igen oss... De hade missats en person så bordet var bara för 16 personer men vi var 17. Aja de fixa jag o satt mig på en kortsida :D Maten var helt okej, tyckte bara kycklingen var lite torr men den slank ner, eller en del utav den iaf. Var stora portioner vi fick. I middagen ingick två dricka också, eftersom jag hade vin till senare så tog jag cider. Till andra var Hanna, Anna o jag sugen på nåt annat så vi fråga om vi kunde få vitt vin o sprite, lugnt tyckte dom. Chefen tyckte vi lika gärn akunde beställa in en hel flaska då så visst.. Efter middagen drog vi hem till le boss, han bor mest centralt o har en schysst lägenhet. Där fanns det sprit som vi kunde dricka, plus att de flesta hade med sig enga grejer.. Ojoj blev en del alkohol. Hehe hur kommer det sig att våra jobbfester jämt gör alla så fulla?

Platå var utestället för kvällen, riktigt skoj hade vi. Tillbringa väl större delen av kvällen på dansgolvet. Musiken var skaplig men inte så hemsk ändå som jag trodde den skulle vara. Plötsligt kom det en jobbig kille som skulle dansa med mig, visst dansa med folk kan jag väl alltid göra men tyckte han var lite närgången så dansa jag bort lite närmare Hanna, Tessan, Gustaf med flera. Då gick han bort till Hanna o börja berätta hur härlig jag var eller nåt, o så kom han o skulle dansa med mig igen.. När han började o försöka kyssa mig på halsen o sånt fick jag nog. Hehe fick Tessan o gå fram till honom o säga till honom att hon inte uppskattade att jag stötte på hennes flickvän, då gick han.. Tack Tessan! Timmarna försvann snabbt o plötsligt stängde stället. Men vart var Linnea, folk skulle åka med henne men hon var ingenstans. Jag kolla upp o jackan hängde kvar men hon kom aldrig ut... Ringde till Jimmy o hörde att han, Anna, Andreas o Jonas satt på Fivan. Vi drog dit... Efter ett tag kom Linnea, haha stackarn hade mått lite dåligt o hängt på toaletten ett tag :D Jaja slutet gott allting gott..

Frågan var om det skulle bli efterfest. Jag tyckte jag fått nog o drog hem... Fick ett samtal efter ett tag från efterfesten när dom önska mig godnatt. Gjorde inget att jag inte var med, den dog ut efter nån halvtimme bara:)

Vakna vid 11 o mådde hyfsat, mest bara den där äckliga smaken i munnen... Tycker Eddie var väldigt snäll som inte väckt mig tidigare.Tack Eddie! Möttes av ett härligt mess när jag vakna till och kolla på mobilen. Sanna är på väg hem, så om två timmar kommer hon hem till mig så vi kan glo på Lost hela eftermiddagen. Tog mig en helledig dag idag, tycker jag förtjänar de efter att ha gått i skolan o jobbat mån-tors o sen ska jobba imorgon också... Nån som inte tycer jag kan få ta det lite lugnt idag?

Ne nu ska jag nog ta en dusch och få på mig lite kläder... Hm eller så ska jag sitta o kolla ett tag på Eddies nya hobby, bita sönder papper o kartonger o låta småtussarna ligga kvar.. Får nog bli en dammsugarstund idag med!

Hihi jo du sov nog när jag kom hem... Försenad godnattpuss då! ♥

Nejnej, nu tolka ni det fel!

Jag läste precis om den gamla klassikern Rubiks kuben. Den skulle tydligen vara på väg att bli innen igen, o jo jag tror också de.. För härom dagen på bussen satt en kille o pyssla med en sån. Måste säga att de är väl schysst bussunderhållning, istället för att sitta o lyssna på musik som jag brukar göra!

Dagen har flytit på annars, ganska lik gårdagen måste jag säga. Åkte till campus lite tidigare än vad jag behövde och lånade lite böcker på bibblan. Fick reda på att mitt LiU-kort inte funka att låna på eftersom streckkoden satt fel. Underbart tyckte jag eftersom jag tycker jag ser hemsk ut på mitt kort. Nu vet jag att ni tänker att "jaja det säger alla", men jag vet inte vad jag fått på för skum min på bilden :D

Föreläsningen idag var skaplig, kan inte säga att jag lärde mig så mycket. Skulle vara de då vem det är som har designat gubbarna som finns på toadörrarna o nödutgångsskyltarna då... Drog därifrån tidigare för att hinna till jobbet. Riktigt soft idag, ägnade större delen av passet åt att dumma mig med Gustaf. Höll på o hälla skumma grejer (typ ketchup, salt, peppar) i hans oboy... Undrar om han märkte de sista jag gjorde innan jag gick, hällde drizzlesås i den... Måste jag kolla upp ikväll. Tyvärr har jag världens sämsta pokerfejs, så det enda som han faktiskt druckit utan att vetat att nåt är skumt var när jag hällt ketchup i första gången...

Efter jobbet träffa jag Lina o fixa Sannas födelsedagspresent, vi hade avsatt en timme vi hitta den på 10 minuter typ. Så jag hann med mina andra ärenden också, Systemet (blir billigt vin ikväll pank som man är), Apoteket (ärende åt Kashal) o så.. Sen träffa jag Kashal o vi drog o sola, vet faktiskt inte om de syns nån skillnad på mig, tycker inte jag.. men men:)

Nu sitter jag här med en drink i handen faktiskt, vart så sugen bara... Ska hem till Kashal om en o en halv timme, så hon kan fixa mitt hår. Är inte så mycket som ska göras innan, duscha o sminka mig typ. Sitter o funderar på om jag ska städa lite om nån ska sova här. Nej nej nej, jag menar inte att jag ska släpa med mig nån hem.... Men nån blir alltid lite för full o undrar om dom kan sussa här, de jag mena!

Ska bli trevligt ikväll, är grymt hungrig bara. Men jag vill inte vara mätt när jag kommer till BBQ ju! Hm kanske får ta nån macka eller nåt, dumt att dricka nån alkohol på tom mage :D

Nej nu ska jag duscha så jag hinner...

Hur skulle du reagera om jag gav ett ultimatum? ♥

Stolt över mig själv!

Känns som en sån där effektiv dag, jag har hunnit med en massa. Kändes som jag va uppe med tuppen, halv åtta. Fixa mig iordning, fixa de sista inför seminariet o så drog jag ner mot jobbet. Fick efter lite krångel ut mina artiklar. Usch vad jag avskyr skrivare, förstår mig faktiskt inte på dessa hemska varelser! Tro faktiskt de har nåt emot just mig o gillar att jävlas... När jag fick ut sidorna så åkte jag till campus, kom fram en halvtimme innan jag börja så jag hann äta en macka till frukost o skumma igenom artiklarna igen. Seminariet var ju då flummigare än vanligt :D

Efter den var slut så var det bara att bege sig till jobbet o jobba där, stanna kvar o hängde på kontoret lite sen.. Skönt att få de gjort liksom...

Nu sitter jag här o funderar på vad jag ska äta till kvällsmat, valet ligger mellan fiskgratäng och pannkakor. Blir nog pannkisar faktiskt :P

Sitter o funderar lite på att engagera mig i nåt... Typ bli medlem och lära mig nya saker.

Åh idag eller rättare sagt hela denna vecka känner jag mig väldigt stolt över mig själv, känner att jag utnyttjat tiden, fått saker gjorda! Inte bara slappat igenom mig dagarna, verkar som jag kommer vara i skolan varje dag denna vecka. Men jag känner att jag vill de också, hade jag inte åkt till campus på fredag så hade jag nog gått till bibblan iaf och suttit o pluggat en stund. Hm vad har hänt med mig?

Längtar till måndag,ska bli så skoj. Träffa Micke o Bengan o så konserten. Sen ska de bli så skoj att träffa syrran också, är alltid så soft att vara där. Synd att de blir en sån kort visit bara, men bättre de än inget..

Har du funderat mera på de? ♥

Ska man byta?

Dagen har verkligen gått upp o ner..

Var verkligen hemskt o vakna idag, var så varmt o skönt i min säng. Sen att Eddie tyckte jag var tråkig o ville få upp mig var en annan sak. Skulle ju börja skolan kl 10 så jag var väl upp vid halv nio iaf, skapligt tidigt för o vara mig. Brukar väl vakna vid 9-9.30 tror jag...

Bussarna var inte på min sida idag, blir helt knäpp på dom. Saken är att de går 35 från resecentrum, men brukar vara vid mig vid 47 på måndagar ungefär, eller senare. Idag gick jag så jag skulle vara där ungefär 40-45, självklart har bussen gått snabbt o går så jag ser den innan jag hunnit fram. Aja inte hela världen för nästa buss kommer jag precis, men jag orkar inte stå o vänta så jag börjar promenera mot universitetet. När jag kommit en bit så ser jag att bussen ska komma nån minut senare så jag väntar vid en hållplats, självklart är denna buss sen tio minuter typ, så jag kommer försent. Hehe iofs är denna klass gansak lugn att komma sen till, säger man anledningen så får man en bekymrad blick o en kommentar om hur dåligt bussarna går = man själv har inte gjort något fel :D

Idag skulle vi börja med en grupparbete om ett case. Jag hamna med de två mupparna, mycket bra tyckte jag. Helsköna grabbar o vi hade riktigt skoj när vi satt o planera. Caset går ut på att vi ska lägga upp ett möte med en styrelse o berätta hur man ska informera folk (o vilka ska informeras) om att Sverieg nu fått ett fall med galna ko-sjukan. Soft måste jag säga. Denna klass är verkligen soft, lärarna gör allt åt en. Jag menar sällan man får lektionstid o bokade datasalar med gratis utskrift för att hålla på med ett grupparbete. Vi hade lektionstid mellan 10-16, men min grupp drog vid 13 typ. Såg jag drog hem, missa såklart bussen med 2  minuter. Då orka jag inte med bussar längre, utan gick in till stan. Drog till banken, eller bankerna.. Gaaah vad man får vänta!!!

Hm sitter o funderar på om man ska byta bank, vad finns det för fördelar med olika banker? O varför väljer man nån utav dom?!?

Softa hemma, plugga lite o så.. Var så trött att jag var tvungen att ta en siesta, förstår inte är så trött...

Sen var det träningsdags, kändes inte alls bra :( Mådde illa sista halvan av passet o under stretchen trodde jag verkligen jag skulle spy... Men jag fixa de:)

Nu sitter jag o äter broccoligatäng, så mumsigt! Läste nyss i corren om en väskryckning på Mörnersgatan strax efter kl 18, hehe på den gatan gick jag typ fem minuter i 18...

Menar du allt du säger? ♥


Ne vägrar fredagar!

Brrr kallt, mina ben är lite frusna. Promenaden från Cloetta center var lite kylig :P Riktigt rolig match, vi vann ju tyvärr inte men det var mycket fart i den o en o annan utvisningsminut. Hehe I like it rough;)

Dagens förklaring:
Jag som förklarar varför introt innan spelarna kom in på rinken var så lång. Lät ungefär såhär "ja men det är ju bara för att tillfredställa alla tjejer i publiken, är ju allmänt känt att vi gillar långa för-spel"

Missar ju tyvärr kvarten nästa måndag, ska ju till huvudstaden då. Blir skoj, min tripp är helt uppbokad dock. När jag kommer dit ska jag nog träffa Micke o fika lite, sen hem till syrran o käka kvällsmat o sen träffa Bengan o gå på konserten, sen hem o sussa hos syrran är det tänkt. Hoppas nu Sis är ledig på tisdagen så vi kan hänga lite.. Sen är det back to Linkan som gäller.

Dagen gick fort, Sexkursen o sen hockey. Klart vår kära klassis kläckte nåt smart idag också, men har insett att de bara är ba för då har E o jag nåt o prata om på bussen hem ;)

Chefen ringde idag, personalfesten är flyttad till torsdag är väl lugnt. O sen berätta han att vi ska stänga kl 24 även på torsdagar, detta innebär att min tid på torsdagar förvinner. Förslaget var att jag skulle jobba samma tid på fredagar, men jag sa blankt nej! Jag vill inte jobba 16.30-20 varje fredag... Man får hita en annan tid för mig för jag vill inte looosa mina 3,5 timmer per vecka. Aja får väl fixa sig när jag snackat igenom de med honom, han är ju världens största optimist o hans favvofras är "Det e lugnt o de fixar sig..." Har fått timmarna denna vecka så nu e jag nöjd.

Oj jag har fuskat lite, skäms lite.. Ni har gett mig lite hintar men ville inte säga sanningen, utan att jag skulle vänta o se.. Jag råkade se vilka som dör... Men gaah vad ska jag göra, vill ju kolla men lovat Sanna att vänta...

Tänker du på mig nån gång? ♥

Inte min drömmorgon!

Usch vilken morgon! Väcktes kvart i sju av antingen Eddie eller att jag hade fruktansvärt ont i sidan av magen. Är liksom inte magen som gör ont utan nåt annat där inne... Kände att jag bara var så trött o ville sova bort allt ont, ville inte Eddie. Han var på ett sånt där riktigt jobbigt humör när han skulle hoppa, studsa o springa runt. Försökte med alla knep jag har men ne, inget hjälpte. Efter att han sprungit en stund så lugna han ner sig litegrann s jag lyckades somna, vaknade ett par timmar senare o det onda hade gått ner litegrann men jag var forfarande helt slut... Insåg att jag inte skulle få somna om för monstret (som fortfarande var på jobbigt humör), så jag läste i Mias hemlighet istället....

Fy egentligen att det kan vara så att man kan älska någon så mycket att man kan tänka sig att fortsätta leva med honom/henne fastän man blir misshandlad av personen. Jag hoppas för allt i världen att jag aldrig kommer hamna i den sitsen! Just nu har jag väldigt svårt att se det eftersom jag har en extrem ångest för allt vad våld o slag mot en annan person har o göra med... Märker man ju bara på mitt illamående om det blir bråk på krogen typ, usch!

Ne jag ska väl börja fixa mig iordning, föreläsning som vanligt på måndagar tror dagens föreläsning skulle handla om manligheter. Sen ikväll är det hockey, skoj skoj...

Förresten så fylle Bengan år idag, grattis!

Om en vecka åker jag till sthlm, najs :P

Finns så mycket jag vill... Glöm inte vad du ska göra idag... Snälla... ♥

Lostnarkoman

Okej jag erkänner, Lost har blivit som en drog för mig o även Sanna. Efter att suttit o kollat på avsnitt i timmar så stängde jag av  dvdn. Var med ångest, Sanna satt o tyckte ett till ett till... Var faktiskt så vi satt redan vid kl 23 typ, ett till bara ett till... Båda insåg att vi skippat andra saker för att se Lost! Scary ju när första tanken när jag vakna var: Jag vill se på Lost! Jag var tvungen att verkligen ta all min energi för att stänga av för dagen, är ju lite jobbig eftersom Sanna åker till Gbg imorrn så vi kan inte fortsätta förrän tyo tidigast torsdag! Kommer få allvarlig abstinens, så jag hoppas alla mina vänner att ni finns där för mig :P

In i det sista när Sanna skulle dra så var det om vi skulle se ett till... men insåg att vi skulle aldrig vilja stänga av då heller.. Vi är Lostnarkomaner, bara o inse!

När Sanna kom hem så börja vår msn-konversation så här:

*Lindeli* säger:hehe sanna du ska inte komma tillbaka på lite lost
sanna säger:jooo
sanna säger:vill du?
sanna säger:=)
*Lindeli* säger: hehe egentligen jaaaaa
sanna säger:men du är den enda med förnuft

Är lite scary när vi avslutar lostkonversationen med att Sanna säger detta:
sanna säger:aa...vem behöver män när det finns lost

Oj oj säger jag bara! Sanna vad är det som händer med oss? Vi är på avsnitt 11 just nu! O vi har bara kollat i två dagar...

Annars har jag haft en bra dag (inte för att Lostdagen inte varit bra..), när Sanna va o jobba gick jag hem till mamma för att äta. Mums nån kyckling (vem blev förvånad?!?) o hasselnötsglass till efterrätt, my favorite!
Annars har jag knappt gjort nåt idag..

Veckan ser helt okej ut, imorrn är en sån dag när man går från en sak till en annan, skola först o sen hockey.... har mycket skola denna vecka, går fyra av fem dagar :O

Nej nu kanske man skulle sova, men Sanna cooooooome hoooooome sooooooon :P

More and more för varje dag... Trodde jag fick reda på en grej idag, men det verkade inte som de :( ♥

Saaaanna kooooom hiiiit!

Hehe, jag har blivit Lostfanatisk! Vaknade vid tio imorse med en tanke, jag vill kolla på Lost. Har gått så långt att jag ska skita i träningen för att se på Lost istället. Sanna jobbar ju tyvärr 16-20.30 så då hinner man ju inte se några :( Men då kan jag dra hem till mamma o käka o umgås lite..

Skickade ett mess till Sanna så fort jag vaknade med budskapet, KOM HIT NU! :) Så hon är på väg nu o då ska vi iaf hinna se nåt avsnitt.

Sen har jag en liten fundering, när jag berättat dett för mina vänner jag jag fått skumma blickar... Var i fredags när jag var på väg till bussen för att åka till Hanna. Kom fram till hur roligt sån där korrekt engelska låter. Såna som man alltid fick höra på banden under hörförståelsen o som hörs i typhögtalare. Svensk variant på sån är till exempel när de på bussen läser upp hållplatserna, men men back to the story. Jag gick där och hade sådana meningar på hjärnan till exempel Don't touch my pony, Please press the red button och You are number... FIVE.. in line, please hold. Men för att verkligen få effekt på de så gick jag o sa dessa meningar högt o ganska ljudligt. För att de skulle bli ännu roligare för mig så överdrev jag ju en del... Detta tycker mina kompisar är underligt, att man frivilligt går Drottninggatan ner o halvskriker konstiga meningar på korrekt engelska :D Jag hade jätteskoj o det är ju huvudsaken tycker jag! Är ju inte första gången jag "gör bort mig" på Drottninggatan, kommer ihåg förra sommarens incident som igår. De flesta hade nog skämts, jag bara garvar :D:D:D

*smile*♥

Lost o godis = najs kväll!

Åhh, nu har jag sett fyra avsnitt av Lost, första discen... O jag gillar den verkligen! Sen att jag tycker att det är mest spännande med relationerna bland personerna o deras förfluta o allt sånt. Är lika rädd varje gång de ska ge sig ut i djungeln o ha sig...

Vi ska fortsätta kolla på nästa disc imorrn, ska bli väldigt spännande vill fortsätta se redan nu ju!! Ligger ju lite efter 24 avsnitt på säsong ett och man har kommit till avsnitt tolv andra säsongen..

Blev ingen fisk idag, min kvällsmat bestod av godis.. Hm kanske inte så bra men men det är ju lördag! Hm fast jag är iofs fortfarande hungrig, kanske en macka?!?

Redan lördagnatt, inte mycket kvar av helgen... Imorrn ska jag träna o kolla på Lost :P Sanna du får inte vara iväg för länge ju, jag vill ju kolla på fler avsnitt!

Snacka med Hanna o Anne förut, verkade som det blev ganska extrema frisyrer o klippningar. O korta frisyrer, jag hade inte varit så jättesugen på en kort frisyr eftersom jag försöker spara ut lite! O sen är jag supernöjd med färgen Sanna färga igår, tack k2

Hehe kanske var bra att jag drog mig hem så tidigt som jag gjorde igår förresten, verkade som det blev ganska vilt till efter jag gått. Folk som inte minns riktigt, lite pussar som kanske gavs till fel person.. Oj oj säger jag bara!

En grejt kväll, som avslutades på ett mycket bra sätt :) O du, jag säger bara snälla saker...

Nu har du lovat, o ett löfte håller man! Tycker om dig för mycket för att inte tjata... ♥


Hatar den känslan av att inte våga!

Var riktigt skoj att jobba idag, trodde att jag skulle ångra mitt löfte till Jimmy, men tvärtom tiden gick snabbt o jag tyckte det var roligt. Iofs hade jag huvudvärk hela eftermiddagen, men så hemskt var det inte:) Pga sjukdom är dom en man kort ikväll, funderade en stund på om jag skulle jobba. Jag vet att jag inte behöver o ingen förväntar sig eller kräver de av mig. Men för min egen skull skulle jag vilja prova.. Men samtidigt när jag tänker så mår jag illa o det känns skitjobbigt. Aja ska inte jobba idag, har jobbat hela åtta timmar så det skulle nog bli för mycket. Men en dag vill jag våga jobba, hatar känslan av att inte våga nåt som jag egentligen borde!

Sitter just nu o halvkollar på melodifestivalen, kan inte säga att jag är så intresserad. Kommer lägga min största energi på när det är den stora finalen. Sanna skulle komma förbi när som helst, blir väl lite psykologkväll :D Hon skulle ta med sig cola o jag är väldigt sugen på de just nu så hon är så välkommen så :)

Okej lite uppdatering vad gäller melodifestivalen, såg precis snabbgenomgången av alla låtarna. Hade innan bara lyssnat på 2 av låtarna typ... (Städade lite istället :D ) Måste ändå erkänna att erkänna att det var en del skapliga låtar, kan iaf tänka mig att ganska många utav dom kommer höras runt omkring på uteställen om en snar framtid. Bättre än förra veckan iaf.. Vilka var din favorit ikväll?

Eddie springer omkring som en galning, han kommer nog slockna om en liten stund! Har fnatt :) Hehe jag hade rätt, nu ligger han utstäckt över halva golvet. Jädrar egentligen hur lång en katt kan bli när de stäcker ut sig.

Usch, jag håller med dig Hillevi. Fy faaaan! Det hela handlar om att det finns sjuka männsikor som filmar när de dödar kattungar genom att trampa ihjäl dem med stilettklackar, o sedan säljer! Fyyyy faaaaaaan vad arg jag blir!!!!

Nej back to the candy! Är ju lördag, iofs så har jag redan ätit lite så nu är jag trött på dom! Mer sugen på min fiskgratäng som står i frysen. Men senast jag föröskte så glömde jag bort den i ugnen o den kom ut halvsvart....

Miiiiiii want jooooo... ♥

Ska börja följa den nu!

Aah lördag! Trevlig dag, får man äta godis... Ska jag nog göra! Fast först ska jag jobba en massa.

Istället för en soft tid 11-15 så blir det 11-19, iofs var det jag själv som erbjöd mig så det är lugnt. Har inte så mkt planerat idag så då kan jag jobba, jag gjorde Jimmy glad :) Ikväll ska jag nog ha en Linda kväll, äta godis (om jag nu är sugen på det ikväll) o kolla på tv. Har ju fixat Lost boxen första säsongen, sen har  jag att jag kan få alla avsnitt som visats i USA. Fast jag tror jag nöjer mig med dom som visats i Sverige för sen kan jag börja följa den på TV. Folk förstår inte att jag inte följer mer på TV, de flesta jag känner har iaf 3-4 grejer som de följer.

Men nu ska jag duscha, har faktiskt lampa där. Kände att det var ohållbart att inte ha nån i badrummet, upptäckte dock att alla mina glödlampor var slut så jag tog den från porrlampan i stora rummet (röd ristaklampa).

Ha en bra dag o på återseende :)

Do you miss me? ♥

Porrtårta!

Home again!

Helt okej kväll, men jag måste säga att jag trivs bäst i gympadojjor! Ibland kan jag känna mig ganska okvinnlig, typ genom att jag föredrar gympaskor, inte har extremtajta jeans utan gillar lite baggy, inte är nåt stort fan av handväskor (har det bara när jag går ut typ) o så vidare.. Fast samtidigt är det tecken på okvinnlighet? Ne jag vet inte.. Tror inte många skulle kalla mig okvinnlig, eller? Fast egentligen, måste man vara kvinnlig eller manlig? Jag föredrar att vara mänsklig!

Trevligt hos Hanna, tror hon gilla presenten. Skulle jag gjort iaf om jag fick den :D Vi fick tårta, mycket mumsiga. Jag käka ju mest av den med bara hallon, vet att jag har en konstig syn på när jag kan äta blåbär.. men men.. För en gång skull (hm hur låter det där då?!?) var det inte jag som kläckte att den med bara hallon såg ut som en porrtårta då. Var nämnligen Mia. Sorry Mia, men såna härliga kommentarer måste få hamna i denna eminenta blogg :)

Var nere på Platens en sväng, lite dåligt på häng! Skärpning ;) Dansa mest, kändes som all alkohol hade runnit ur mig totalt. Helt okej musik, men jag störde mig lite på mixningen ibland. Kändes ibland som om låtarna blev så långa o att man körde hela sen börja nästa!

Ne man kanske skulle dra sig i säng. Finns väl inget o stanna uppe för :) Ska jobba en del imorrn, lova att ta Jimmys halva skift. Så jag slutar 19 istället för 15. Gör mig inte så mkt, inte mkt planerat imorrn iaf... Har fått tag på Lost, så jag ska nog se en del på den tror jag.. Hoppas jag vågar det denna gång, kommer ju ihåg varför jag inte börja serien från början...

Morgondagens TO DO, boka tågbiljetter!

Okej, nu vet du... Jag saknar dig! ♥

Förklaring mottages gärna!

Sådär jag, får bli ett snabbinlägg.. Ska snart iväg till Hanna! Nackdelen med att vara för nära vän med värdinnan = man måste komma tidigare o hjälpa till! Nedå Hanna, är så lugnt.... :) Gör det så gärna!

En tidig morgon för mig idag, klipptid 9.30. Sällan jag är nere på stan så tidigt, o jag säger då de då möter man konstiga människor. Stötte på han som kan va väldig jobbig i sin permobil, han som undrar om man inte kan bli hans personliga assistent. Som Hanna sa, han vill nog att den assistenten ska vara väldigt personlig.. Inte min grej!

Sen var det dags för castingen, som jag misstänkte kom jag inte med... Men Hanna o Anne gjorde nog de, ska bli skoj att se dom! Verkade som de kunde bli ganska rejäla förändringar med klipp också. Hörde nåt om 80-tal hehe låter lite farligt ;)

Strosa runt lite på stan sen o bestämde mig för att färga håret själv, eller Sanna skulle få göra de! Så jag drog hem till Sanna med lite färg, mycket nöjd måste jag säga :)

Förresten så fick jag ett väldigt väldigt väldigt skumt telefonsamtal idag! Måste vara någon som skämta med mig eller nåt, för disneydejt??!!? Hm med Putte eller Tord?? Hm.. Om nån har en förklaring till samtalet så mottages den gärna!

Ne in i duschen o på med lite nytt smink, jobbigt bara att lampan i badrummet gick imorse o jag inte hunnit byta den. Får klara mig :)

Sen är det festdags :P Så skoj!! Dansa massa massa förhoppningvis, syns på Platens ikväll då ;)

Vill pussas! ♥

Chokladbollar framför Swing Fly!

Nej jag orkar nog inte gå till Platens ikväll... Skulle iofs va skoj, folk som vill gå... o det är ju gratis.. Men ne, jag blir kvar hemma. Ska ju ut imorrn så... Jag vet ju inte ens vem Swing Fly är :)

Känns lite som jag har en massa saker som måste fixas imorrn, klippning, casting, handla med Hanna, hemligt, ev träna o så hem till Hanna då på partaj!

Nu har jag bestämt att jag inte ska på konserten, gjorde chokladbollar istället. Jobbiga o tråkiga var ju att jag efter ätit lite av smeten (hm eller vad man nu kan kalla den) inte var sugen på såna längre! Så nu har jag en massa såna, hm men dom blir väl inte gamla så jag får väl bjuda hem nån imorrn eller nåt :)

Vart en soft dag, kan väl erkänna att min lista inte riktigt blev klar :D Men jag insåg ju redan när jag skrev den att jag nog inte skulle göra de. Jag fixa en del, sen drog jag ner till NH o träffa Sanna. Hon satt o plugga, men jag hann inte så mitt bidrag till pluggeriet var en läkerolask. Sen drog jag o jobba, gick väldigt snabbt idag måste jag säga. O det är kul att mina nya idéer tas emot på ett bra sätt, många tycker t ex min idé om mailinglista är väldigt bra. Så nu är den på gång, o kommer nog funka mycket bra hoppas jag!

Ah vad trevlig det är med egokickar ibland :P

Känns som helg, fast det är nog för att jag inte har mer skola.. O att jag jobbar gör ingen skillnad. För att jobba på helgen är mer regel än undantag för min del. Helg är det när det inte är nån skola mera... Vad ska ni göra i helgen då?

Trevlig förresten, Formel 1 drar igång snart :P

Undrar vad du tänker... ♥

Onödig lista insåg jag nu i efterhand!

Idag är en dag som det ska fixas en del, får passa på när jag är lite ledig och almanackan  blänker tom. Gör som på jobbet o skriver en TO DO-lista, kommer säkert ändras för jag kommer på andra saker som kan göras istället, men lets give it a try!

* Dammsuga
* Sortera tvätt
* Boka tvättid
* Diska
* Jobba i kväll
* Hitta min hårborste
* Köpa frimärke o posta ett brev
* Kolla upp sommarkurser
* Gå till Forex o växla in min födelsedagspeng
* Hämta ut min biljett

Hm finns nog en del saker till jag kan behöva göra, men jag insåg redan när jag börja skriva min TO DO listan hur lite jag tycker om sådana där listor. Iaf när man skriver dom som kom ihåg lapp, funkar inte på mig... :D

Jag drömde om dig o vaknade glad... ♥

En massa "dagens"!

Lång dag idag känns det som. Föreläsningar mellan 10-15, sen möte på jobb sen lång pass träning. Skönt att vara hemma nu känner jag faktiskt!

Första föreläsningen var verkligen tråkig, informationsbarriärer. Nu har vår klass utökats med två personer till. En tjej som verkar okej, säger typ ingenting o så Arne. Insåg ganska snabbt att han var mastermuppen. Anna börjar med o frågar om han är ny, han svarar att nej det är han absolut inte han har vart med länge. Skumt det där, måste suttit osynlig i ett hörn då för jag har aldrig sett han, o eftersom han har en ganska odiskret klädsel, limgrönt, så undrar man ännu mera :) (Vi fick sedan reda på att han gått en annan kurs, o bara skulle vara med på ett antal föreläsningar). Sen berättar han efter flera timmar att han glömt hörapparaten hemma så han hör knappt vad vi säger, hehe därför han suttit o kollat på en så lustigt så fort man sagt något :D Aja, inget fel på Arne men en megamupp det är han :)

Lunchen var riktigt trevlig Hanna, Tommy, Fredrik, Anne o jag intog Zenit. Hanna är söt när hon ätit upp allt o säger att de va helt okej bara att såsen smakade ingen kapris. Ne de var ju bra tycker jag eftersom jag inte gillar de... Och eftersom såsen inte var en kaprissås utan en paprikasås, kan vara skälet till att de inte smaka kapris :D

Eftermiddagsföreläsningen var kul! Handla om IT-samhället, vart många diskussioner o en del skratt. Synd att det var den föreläsningen jag var tvungen att gå tidigare ifrån. Var ju tvungen att hinna till jobbet på möte. Mötet gick bra o jag fick en del saker ordnade och sagda!

Sen drog jag direkt till Sportis, kom för tidigt till Core:n så jag började gå på steppen innan. Core är grymt skönt! Låg mellan två karlar, inte varje dag haha... Sen skulle jag träffa Kashal, hon var typ 20 minuter sen så jag började. När hon väl kom så körde vi vår vanliga timme typ. Så summa av de hela blev att jag tränade i två timmar, hm känns nu kan jag säga!

Nej nu ska en annan dumburk få sig lite uppmärksamhet! Åh kan ingen få mig att börja följa Lost? har ju alltid velat de.. men jag vet ju ingenting :(

Avslutar inlägget med ett gäng "Dagens" får ni reda på ännu mera om min dag :D Och ni, tyck lite synd om mig :)

Dagens dåliga start på dagen: Är jobbigt när bussen precis kommer o man upptäcker att busskortet är hemma. Fattar inte varför jag la ner det i väskan senast, har det alltid i jackan.. men det hade jag iaf gjort. Hittar ett värdekort i fickan jag använder, kommer för sent på att jag ju är ungdom. Vilket leder till att jag inte har kvar tillräckligt mycket på kortet för att åka hem. Så för att komma hem får jag betala kontant.

Dagens fundering: Varför sitter det fortfarande kvar en jätte adventsljusstake på Folkets Parks ingång?

Dagens onda: Mina hälar, fick extrem skovskav idag. Är inga nya skor bara att jag inte haft den på väldigt länge. Jobbigt bara att jag idag varit på fötter sen klockan halv 10 till halv 8! Stora blåsor, den högra har tom spruckit.. *snyft*

Dagens extrem onda: Mina hälar, speciellt den högra när jag klev in i duschen efter träningen.... Ajajaj :'(

Dagens omanligaste: Eddie när han kommer o möter mig i dörren. Inget mjau, utan mera pip pip... Plus att han är en riktigt mamaboy!

Dagens utropstecken!: När jag gick av bussen vid Länsstyrelsen, stod en välda massa ungar som skulle gå på antar jag. Bussen släppte inte på dem utan åkte iväg efter vi gått på, varför vet jag inte, är ju inte omöjligt att det skulle komma en ny buss eftersom de var högsäsong tid. Då går 202 ibland bara campus-ressecentrum, aja den åkte iaf. Utropstecknet ligger i en av barnen, en tjej på kanske 8 år som börjar svära o skrika om att busschauffören är en idiot och ett gäng andra otrevligheter... Hm vart är världen på väg?

Dagens mest stökiga lägenhet: Min tyvärr, men imorrn är jag ledig under dagen bara lite jobb på kvällen så då ska jag föröska hinna städa lite!

Är din rädlsa negativ för mig? ♥