Så lugnt, tyst o skönt...

Men åååh Sara nu förstörde du ju min vision om en oändlig värld o rymd ;)

Japp vi drabbades av strömavbrottet. Märkte de inte först för jag var på väg till jobbet, vart bara lite förvirrad när jag kom till korsningen vid mig alla bilar bara åkte hur som helst. Sen var det lite skumt att gå genom ett helt svart garage, då började jag förstå att strömmen nog gått. För allt var så tyst på jobbet, annars är det musik på, piper i miljoner maskiner o jag vet inte vad... Nu var det bara tyst, ganska skönt faktiskt! Strömmen var väl borta 15-20 minuter kanske så vi kunde inte göra nåt. Inga maskiner funkade ju!

Helt plötsligt kommer Bengan in med några polare o ska äta, jag frågar honom om han tror att vi brukar ha så mörkt.. Hm njae kanske inte, o då kommer han på att allt är tyst o mörkt o frågar om strömmen gått.. När allt väl kom igång så dröjde de ju iaf, alla temperaturer had eju gått ner. Hissen stod still o kassasystemet hade lagt av. Men efter mkt om o men så funkade allt till slut, tiden gick ju fortare än vanligt :)

Efter jobbet så träffa jag Kashal en snabbis för att kolla födelsedagspresent till Talin. Sen drog vi en paj på McDo, de va kinkiga där. Vi var 5 minuter efter en kupong gått ut, dom sa nej.. Jag ska också göra de om de vill använda kupong hos oss :D Fast tjejen på H&M var ännu värre, shit vilken bitchig kommentar hon kläckte då! Aja, hon har väl mens eller nåt ;)

Känns skönt just nu, är relativt städad hos mig o jag ska precis in i duschen. Det är fredag o jag ska softa ikväll! Gött säger jag bara..

Hörru du glömde nåt ;) Vad får jag för kompensation för de då? ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback