Nu vet jag vad Bruna brickan gör om dagarna hahahaha

Jaha då blev även denna vecka fylld med jobb då :) Men ska väl inte klaga så mkt har ju haft det väldigt lugnt o skönt resten av maj... Lite roligt att nu börjar de komma en massa tider på bilprovningen :D

Har fått mitt schema för juni nu, så nu vet jag hur jag ska jobba :) Är inte 100 % så jag kan ju faktiskt jobba lite på Addici också. Skulle va skoj ju, prata med lite unga människor. Haha efter denna sommar komme rjag vara mer eller mindre tant ju! SÅ mkt jag fått höra om barnbarn o trädgårdsblommar :D Men det e skoj jag säger inget annat.. (alltså inte att lyssna på barnbarn o trädgårdsblommot.. men att jobba på SK)

Ah idag blev jag även väldigt full i skratt. Då det kära gamla orginalet "Bruna Brickan" även hänger väldigt många timmar på SK. Haha jag trodde bara hon hängde på BK! Mennu vet jag vad hon göra innan hon kommer dit. O jajamensan hon har skumma saker för sig även på SK... Shit alltså vad orginal kan va skoj. SK har nog ännu fler orginal än BK tror jag...

Imorn ska jag äntligen fixa mina naglar igen. Härligt!! Sen måste jag boka om min tattootid :( Just den dagen jobbar jag ju...

Ne nu kurrar magen, jag ska unna mig sushi idag tror jag. Lagar ju en massa hemmamat nu för tiden då matlådor är ett måste!

Ah verkar som det kan bli lite träning även i sommar Mia :P

Snabbt de gick då

Oj denna veckan har då försvunnit... Redan torsdag!

Idag hade vi lite mer teori o fick kläder. Så nu ser jag även ut som en bitter o sur postkassörska ;) Nejdå är bara lite ovant med byxor som är höga :D Iofs har jag inte fått några byxor alls, de är ju då ganska så korta... Men beställnigen är gjord!

Blir nog en del häng där även nästa vecka så jag är i stort sätt fullärd den 4e när jag börjar, hoppas bara jag får mitt schema snart.

Ikväll är det academic-fest som gäller... lite vin de blir allt mums!

Känns så skönt efter mitt beslut att skjuta på uppsatsen. Skickade då ett mail t min examinator.. Jaha o vad gjorde hon med de? Jo skickade det till min handledare. Lagom skoj om jag då ska behålla henne, när hon läser att jag inte på långa vägar var nöjd med henne o att jag helst ville byta! Aja, får väl se när man får svar på de mailet. Är ju då 3e mailet till henne från mig. antal svar? NOLL!!!

Så Lotta jag håller tummarna för dig att det går bättre med din B(ajs)-uppsats ;)

Nej hem o in i duschen...

Beslutet är taget!

Okej jag har nu tagit ett beslut!

Min uppsats ska allt får ligga tills i augusti. Inte för att jag inte orkat skriva på den.. nej nej jag är väl uppe i 15 sidor o är nästan klar med empirin, stora delar av analysen o så.. Jag är bara så jädra trött på min handledare. Så jag har skrivit till min examinator o klagat! För så här är de då.. Skickade väl in ca 8-9 sidor för mååånga veckor sedan o har fortfarande inte fått svar. De har lett till att jag inte riktigt vetat om jag legat i rätt spår osv. Skulle hon då svara så skulle jag fortfarande ha lite kvar som jag då skulle skicka in.. O svar på de skulle väl bli närmare juli med den takten hon svarar!!! Så nej, jag har frågast om jag kan få någon annan! Ja jag är sur för jag vill inte ha 1 natt på mig att läsa igenom de innan den ska in nästa vecka.. Nej jag hade hellre fått min repsons tidigre o mer kontinuelligt under tiden, för nu har jag inte ens susning om eftersom jag inte fått NÅN ENDA repons alls under våren... Blä!

Annars så har jag då börjat på Svensk Kassaservice idag, gosh vad många sker o hålla reda på.. O vilka summor det kan vara. Men det känns bra efter första dagen så det blir nog bra imorn :P Måste bara fixa matlådor, för har man 30 min rast så hinner man ju ingenstans...

Nej nu måste jag hem till murveln!

Vilken händelse ska man välja?

Haha vilken kväll!

Eller kanske ska säga vilka kvällar jag har haft... I fredags blev det Sköna Gröna Cloetta med bland annat John Stridh och Aguson. Härlig musik, som väntat!

Igår kollade jag in kårtegen på dagen och avnjöt middagen på Yogi. Maten var helt okej, men jag erkänner helt frälst på indisk mat det är jag inte. Efterrätten däremot, mums! Var en indisk dessert med smak av kardemumma till det en kul ingefärsglass, kalasgott! Hm undrar om man kan gå dit o bara äta efterrätt? :P

Hem o lite ombyte till kvällens eskapader... Hem till Lina o Richard! Kände typ inte en kotte när jag kom dit, men efter lite... eeh luft(?) under vingarna så blev ju de hela hur superbra som helst haha. Bland de roligaste var nog att komma in i ett rum där typ 15 personer sitter o försöker hänga med i Mora träsk låt fader Abraham... eller bilfärden in till stan. Där kom vår undersökning fram att det faktiskt i en väldigt liten tvådörrars bil faktiskt får rum sju personer. Kan ju tillägga att jag satt hur skönt som helst!! Att det råkade hända en liten olycka (totalt omedvetet för oss andra i bilen) på Linas jacka kom ju som en glad( eller inte) överraskning vid utgången ur bilen. Isch det va inte så mysigt.. helst inte eftersom personen druckit rödvin! Men men det verkade inte bekymra Lina så mycket, var ju bara att lägga jackan i bagaget o sen bege sig mot stan :D

Mycket dans på BK/Harrys blev de. O jag van ju danstävlingen mot PC Citys okrönte(?) dansdrottning.. hihi :P

O Richard blev ju hur snygg som helst i sina blåa fläckar haha...

Idag blev lite segt, men efter att ha repat mig snabbt så har jag faktiskt pluggat riktigt duktigt :)

Min plan!

I am really proud.. över mig själv!

Denna period fram till juni innebär väldigt mycket plugg för min del då. Är tre olika projekt som ska in.
Den 28e maj: Människans sexualitet 8-10 sidor
Den 1a juni: B-uppsats 15-25 sidor
Den 7e juni: Genus & religion 10-12 sidor
 
Jaha o hur står det till då...

Jo igår började jag på Människans sexualitet och har redan skrivit 5 sidor. Har inspiration just nu så kommer väl att bli 1-2 sidor till nu på förmiddagen. Det betyder att jag endast kommer ha en fråga kvar på denna tenta. Det fixar jag på söndag = klar i god tid!

B-uppsatsen har ju börjats på sedan tidigare. Den är jag uppe i 12 sidor på, men då är den inte speciellt strukturerad. O vissa avsnitt som är lättskrivna på ungefär 4 sidor är inte färdiga. Så den känns mest som jag måste bearbeta teoriavsnittet o sedan skriva en bra slutanalys på :) Ska jobba stenhårt med den sön-mån! Måste verkligen få tag på min handledare, hon har ju fortfarande inte svarat!!!!!!! Gah blir galen! Ska nog skicka ett mail till till henne o fråga om man kan få sig en handledareträff... Frågan är bara när den ska hinnas med denna vecka då jag har utbildning tisdag till fredag hela dagarna. Kanske måndag nästa vecka?! DÅ har jag faktiskt fem dagar på mig att ändra det sista innan dead-line.

Enda problematiska nu är ju då Genus & religion.. Gaaaah tycker ju verkligen hela de arbetet är supertråkigt!!! Men men de får jobbas med där i början av juni tror jag, vore skönt att påbörjat de o hunnit skriva ett par sidor då iaf :)

Äh detta fixar jag.. Haha jag vet vad du tänker Hanna:P

Ne nu lägger vi ner skolprat! Ikväll är de Sköna gröna Cloetta som gäller. Rooooligt! Ska bli skoj o se hur Magda tar haha

Tatuerare... morgonpigga?

Ojsan där blev min sommar lite annorlunda än vad jag hade tänkt då..

Fick idag reda på att jag kommer börja redan vecka 23. Hm kan bli lite prolematiskt eftersom vi ska ha uppsatsseminarium den veckan, men det får ordna sig helt enkelt! Jag tänker inte ge upp mina extra veckor pga det ju! Borde man ju kunna fixa att man får vara ledig ett par timmar eller nåt en dag?

Jaha, jag skulle ju då plugga idag. Blev inte så mkt av de. Men efter att kollat lite på Lottas sida så insåg jag ju att uppsatsen ska vara med 1,5 radavstånd. Jag har ju hittills skrivit i enkelt, så mkt snabbt o enkelt så blev uppsatsen helt plötsligt 10-11 sidor långt. Hahaha känns det som jag gjort något idag, uppsatsen ökades ju faktiskt idag med typ tre sidor ju :P Aaah skönt när man varit duktigt ;)

Ska snart iväg o köra lite bil då, hm hela den grejen blev ju också lite ändrat nu ju när jag börjar jobba tidigare.. Men det få rjag fixa :) Kommer ju troligtvis jobba 10-18 så på morgonen där hinner man ju jättemycket!!

Sen min taturering då, hade ju en tid inbokat den 12e juni.. Den är ju också körd nu ju :'( Hm funderar på om jag ska dra till Viking en fredag istället. Men denna fredag har jag ju inga pengar o nästa är de utbildning. Får bli fredagen efter de kanske. Eller så får jag ringa Mad Cat o kolla om de har tidigare på morgonen. Hm hur morgonpigga är tatuerare? :P


Halkan.. check!

Oj vad roligt det var att sllira runt på halkan idag :) Visst var det lite småläskigt att verkligen inte ha nån kontroll över bilen. ABS är bra! Aaaah nu är körkortet förhoppningsvis inte så långt bort :P

Sen blev det Hannamys på stan!

Imorn ska jag föröska ta  tag i skolan igen. Pysslat med lite andra ett par dagar nu, men onsdag-fredag ska allt försöka ägnas åt lite sexualitetsprojekt o uppsatsen. Hoppas nu bara att min handledare kan ta o svara på mitt mail med uppsatsen. Gah att det ska vara såna problem med att få tag i sin handledare.. eller framförallt att få svar från henne. Jag gillade verkligen min handledare jag hade i stats 3, okej att man inte fick träffa honom så ofta eftersom han va från Gbg. Men han var en jävel på att svara snabbt på mail :)

Åh vårkänslorna börjar komma på allvar nu!!!

Så lyckad kväll!

Vilken kväll det var igår då! Så lyckad :)

Började med grillning hemma hos Jimmy. Mums med mat o gott med min nya drinkfavorit (cola+rödvin). Sen när vi blivit lagom kalas (hehe vissa mer än andra :P) så drog vi till Cupolen. Där väntade Linköpings kulturdagar och bra konserter. Aguson o Bettlare var väl de vi främst var där för att lyssna på! Har ni inte koll på dessa band så har ni verkligen missat nåt, så grymma.

Därför så får jag tipsa om Sköna gröna nästa fredag då, där kan ni lyssna på Aguson. Är de lika underbara som de va igår så kommer även den kvällen bli så lyckad!!

Ne nu ska jag nog äta lite rabarberpaj. Mamma locka med de så jag var ju bara tvungen att åka hem till henne för att äta upp minst hälften haha...

Eddie är knäpp ännu en gång!

Åh satt o läste Lottas blogg, där blev jag lite avis! Kommer ihåg när vi var på Singha-festen. Hihi roligt :P O Mintshits är gott :D

Idag är jag verkligen ledig! Får ju inte nåt svar från min handledare så jag lägger uppsatsen på is lite tills nästa vecka..

Jag har en knäpp katt. När han var bebis så köpte jag en sån där mjuk o skön kattbädd till honom. har han legat där? Nej inte en enda gång... Så den har mest tjänat som plats för hans leksakaer... Så vad händer nu? Jo mamma tog bort madrassen som ligger i den så det bara är en tunn plastbit till golvet.. o jajamensan, nu ligger Eddie där o sover o myser. Ne jag förstår mig inte på honom! Men jaja då är de väl bara o slänga madrassen om han njuter mer av hårdhet än mjukhet :D

Ikväll blir det spindelmannen. Roligt! Fick faktiskt följa med grabbarna.. hihi hoppas inte de tycker jag stör för mkt. Men jagvill verkligen se filmen!

Ja!

Jippi jag fick jobbet på Posten. Japp jag kommer då bli postkassörska i sommar. Kan ju bli riktigt kul ju... Ah nu verkar min sommar kunna bli riktigt bra :) Längtar tills det bli sommar faktiskt!

Så Elin du o jag blir ännu en gång jobbarkompisar. Iofs så kommer jag hänga på Svensk Kassaservice.. men men



Gjort!

Så nu har jag varit hemma ett par dagar... Gosh vad jag längtar tillbaka!!!

Lite har jag dock hunnit med här.

- Jobbat
- Bokat tid för nya tatueringen
- Fått en jobintervju
- Fått besked om att jag får betala 3000 om jag vill ha en frys, no way!
- Haft en jätterolig körlektion ute på motorvägen
- Bokat tid för halkan
- Skrivit ihop 7 sidor till min uppsats

Hm sen har jag bara gjort vanliga saker typ ätit, sovit, kollat på tv, tränat o härjat med Eddie - the man. Japp just nu så är han enda mannen i mitt liv. Vet liksom inte hur jag ska förhålla mig till de könet just nu, så jag lägger det lite på is tror jag...

Sthlm fortsätter o vara underbart

Idag blev det en riktig basketdag. Urladdning helt enkelt! Började tidigt i morse med Malcolms final. De förlora o var verkligen jättebesvikna. Jobbigt att se dem, men hoppas verkligen att de snart ser att de faktiskt är två i hela storsthlm. Det är stort o jag är mäkta stolt moster :)

Andra matchen var Max kvartsfinal. De vann ganska överlägset. så imron är det semifinal. Hoppas bara att laget har samma inställning imorn o kämpar som idag. Tyvärr kan detta lag ha ganska lätt för att va lite kaxiga o sen möta på jobbigt motstånd o då låser sig deras spel... Aja jag kommer sitta o krika hejarrop iaf!

Mellan basketen blev det lite lunch o stros i Kista galleria. Trevligt!

Kvällen var alla verkligen trötta. Vuxna tog oss lite vin o de yngra cider. Fritt från alkohol som Marvin efter en stund lyckades få fram hehe. Vi spela lite Swimming o kollade film. 4 av 6 personer lyckades somna i soffan.. jag en av dem. Så nu blev jag lite piggare.. men ska väl snart sova jag med. En händelsetrik dag imorgon med :)

Älskar fortfarande denna stad så mycket!

Är glad!

Oj vad det kändes onödigt att sitta där på seminariet idag. Eftersom jag själv inte kommit riktigt till ro med min uppsats så är det svårt att hitta nåt bra i mitt PM. Eller rättare sagt att inte hitta ställen dä rjag säger emot mig själv. Aja jag var där iaf :)

Sen är jag väldigt glad just nu vad gäller min fortsatta arbete. Har ju blivit en del problem med Addici då prognosen gått ner nåt enormt = vi får inga tider. Var sagt att vi inte skulle få tider på hela maj t o m. Men så hastigt o lustigt ändra de sig o vi fick tider på måndag till en början med. De insåg att det är ganska bra att ha oss... Sen fick jag ju från min chef en väldigt trevlig nyhet. Hon vill rekomendera mig till ett till uppdrag. Får reda mer nästa vecka, men känns verkligen kul att ens chef lägger in ett gott ord åt en :P Det skulle vara ett sommarjobb på heltid. Fördelen är ju att jag även jobbar för Addici om det finns tider. Hoppas det för då är sommaren fixad :)

Nu är jag i Sthlm. Fick ge mig av som en dåre efter seminariet, hade ju ett tåg o passa...

Ah syrran har fixat mina naglar. De är fina!!

Nej sova, upp tidigt imorn o kolla basketfinal..

Att ett litet mail kan göra så mkt...

Jippi! Jag är nu en stolt ägare över ett papper med texten GODKÄND. Jajamensan jag klarade teorin idag då. Så nu kommer då körkortet bli fixat inom ett år iaf...

Ska ju till Sthlm imorn då. O finns väldigt mycket jag ska hinna med innan. Jag säger då de.. Så egentligen borde jag sätta mig på cykeln på en gång. Men är de så lätt, nej nej fick ju ett mail i fredags eller när de var att jag ska var amed på ett PM-seminarium imorn förmiddag. O att jag då skulle skrivit ett PM till igår. Det låg ju inte alls i min planering, men Pm:et kom in igår.. Inte speciellt bra eftersom jag verkligen inte hade en susning om vad som skulle vara med. Den infon hade ju jag inte fått då eftersom jag inte gått mer än litteraturkursen i detta ämne, denna termin. Okej, då ska de ju även opponeras imorgon då. Varför ska jag vara med på detta? Jag har ju redan fått betyg i metodkursen ju. Gaaah, jag som skulle sova länge o packa på morgonen. Men det hinner jag ju inte alls nu eftersom jag slutar 65 minuter innan mitt tåg går. Hade ju tänkt att jag skulle sova ut eftersom jag ska partaja hela natten inatt är de tänkt... Usch vad ett litet mail kan förstöra mycket. Hm får väl hoppas på att Lotta tar tag i mig om jag ser allt för sömnig ut ;)

Igår var jag på Big Comedy show med mamma. Hon fick de i födelsedagspresent av mig, det var roligt. Jag skrattade mycket...

Nej nu måste jag dra, har ju tvättstuga till 17 också o första maskinen är nog redan klar..

Puss o hej!


Tummarna de hoppas jag ni håller!

Ja ni, här har ni ett huvud som verkligen är fullt av massa körkortsfakta. Hoppas bara all denna fakta kommer vilja komma ut! Jag är inte speciellt orolig för att jag inte kan tillräckligt, mer utformingen av frågorna. De kan vara kluriga! Håll tummarna för mig nu :)