Dumma datorer borde skjutas :P

Dumma datorer som ska gå sönder!! Usch va trist, helt lonely blir jag ;) Aja fixa det snart hörru :)

Kommer precis från skolan, var ju en lång föreläsning idag, hela tre timmar. Okej låter kanske inte så jobbigt, men klockan åtta på kvällen är man bara deg i huvet. Vad ska man då däga för vettigt om prostitution som idag då ?! Intressant dock...
Va tror ni om ett fördjupningsarbete om sexleksakspartyn?! Kan blir nåt hehe, lutar åt att de blir det iaf, det eller travestis.

Hm nu har jag kattsand i hela badrummet, tack Eddie va mysigt! Precis va jag va sugen på, att dammsuga badrummet.. hm.. Förresten är Eddie ibland mer som en hund i sitt beteende än en katt!

Oj nu i dessa tider så börjar nyår komma upp, vad händer, vilka ska umgås, vad ska göras o så vidare... Iår finns inte så mycket planer än, vi vet bara att vi inte ska försöka få ihop en tre rätters middag till 25 personer, va gaaaanska jobbigt förra året! O juldagen blir det nog inget festande, det är en dag som mina vänner inte festar på :) Är för mycket folk!
Tillbaka till nyåret just nu, hm planerna består just nu av mig o ett par. Ev ett annat par.. usch vill jag inte va! Såna stunder man vill va paris själv...

Vill ha lite pengar då, isf ska jag åka ner o hälsa på Sannis någon gång under julen... Skoj, men vi får väl se hur det blir med det. Kommer ha asmycket med skolan just då, fördjupningsarbete och sen en salstenta i juridik!

Hm är sugen på godis! Men jag har myskläder på mig o orkar inte gå ut.. hehe fördelen med att va lite lat ;)

Dagens tips: håll inte i en katt naken nära en vattenkran.. Eller med linne för den delen! O helst inte om kattens klor borde klippas! Aj aj säger man då...

I want you to want me... ♥

Man ska inte glömma snön..

Vilken härlig dag det känns att de kommer bli idag... Känns iaf härlig än så länge!
Vakna av att telefonen ringde (ovanligt? hm...), men det var hemtelefonen som ringde. Äntligen har de kopplat in den igen. Snacka med dem igår o de visste inte varför den var avstängd, uppsagd på min begäran stod de.. Hm jo jag vill gärna stänga av min egna telefon?! Aja nu funkar den iaf så jag orkar inte fundera vidare på de.

Var Anne som ringde, hon hade läst min blogg igår o va väldigt nyfiken. Hehe har märkt att hon inte var den enda som blev lite nyfiken. Men oroa er inte jag är varken alkoholist, gravid eller ska flytta utomlands :) Finns nog bara en person som kanske reagerar på de jag vill berätta, hur har jag ingen aning. Eller iofs finns nog fler som skulle tycka de va intressant... Mer säger jag inte :)

Va skoj att snacka med Anne, känns som det var ett par dar sen. Jag avskyr att snacka länge i mobilen, så det blir inte att man hinner snacka så mycket då. Samma sak med Hanna, henne träffa jag iofs igår, men är van vid att snacka med henne en gång per dag i telefonen också. Haha ne jag är inte telefonberoende. Men det har känts skumt att den inte ringt iaf. Märkte att nummerpresentationen inte funka, men jag får väl klara mig utan den ett tag. Får ringa dem o säga att jag vill ha de, men roligare att telefonen funkar än att nrpresentationen gör det.

Ska iväg till jobbet snart, kontoret idag dock o så möte då. Ska verkligen bli skoj o se vad som har hänt i frågan om vakter. Märker iaf att de som hände i lördags påverkat folk. Andra på jobbet känner sig inte alls bekväma med att jobba natt heller. Sen är det dags för skola igen. Känns som jag har föreläsningar för jämnan just nu. Den ikväll är om trafficking. Är sista föreläsningen denna termin faktiskt, har ett seminarium nästa vecka men sen är det dags för fördjupningsarbetet. Kommer jag va hemma ännu mera haha. Kan va lite skönt innan jul.

Hm sitter o funderar på om jag ska jobba i helgen, kan jag göra om jag vill.. Borde kanske de, eller rättare sagt gör jag det inte så blir det ont om folk. Aja får kolla upp det lite i idag.

Sen får man ju inte glömma att de är snö ute :)

Lite ensamt...♥


Några cider, sexsnack o flyttkartonger...

Ojsan dagen försvann snabbt.. När jag satt där i förmiddags o funderade på vad jag skulle göra idag undra Sanna om jag inte ville komma till henne på lasagne o plocka i kartong-besök. Visst tyckte jag o åkte ut till Lambo. Väldigt mumsig lasagne va det, den kommer jag gärna tillbaka till fler gånger Sanna :)
Sen satt hon, Alex o jag o snacka skit mest... Sex, fest o pojkar! Alex skulle åkt på nån bastuthing men det blev avbokat så Sanna o jag hjälpte henne tömma lite burkar haha! Vi satt där o va jätteparty! Satt o diskutera när man blivit för alkoholiserad, är det när man hellre tar en cider än flyttpackar? Fick dock höra en massa roliga saker om olika kog vetare, ska bli skoj att få ett ansikte på dem på Lussefesten.. Åh lussefesten ska bli så skoj... Hehe blir nog en ganska kinky tärna för min del. Sanna har ju bestämt hur mitt ljus ska se ut haha.
Kommer dock bli mycket mycket skoj :P Vi satt o kom på en massa skojiga saker till den, temarum, uppdrag o hångelregn... Hahaha ;)

Idag kom det snö.. när jag åkte hem nu så föll det stora fina flingor. Blev så glad, är så fint... Blir så mysugen.

Finns nåt jag vill berätta men jag vill inte, inte än..

Jag tror faktiskt julstämmningen börjar komma lite. Inte att köpa julklappar för de e jag inte ett dugg sugen på, men att göra juliga saker. Tror lite att de va chailatten jag tog igår, det är så gott! Helst Wayne's då. Är jag ute o fikar eller lunchar är favvostället där, iaf med Hanna.

Dagens skvaller: En viss anonym vän upptäckte idag att en viss person var en riktig snygging, eller som hon uttryckte de " Han var ju sketasnygg". Dock kom det snabbt fram att han var förlovad o hennes besvikelse var enorm ;) Humöret blev dock lite bättre när han erbjöd henne vissa tjänster som hon i dessa dagar är i stort behov av... Bestämde dock att de skulle ses imorrn, för han ville hinna tömma påsen innan :P

Idag vill jag :)♥

Julstämning please come sooon!

Idag måste jag göra det! Har skjutit upp det för länge nu o vad har det skapat egentligen? Inget annat än problem, men nu ska det bli gjort så är det bara!
Imorse var jag sååå trött, kändes som jag skulle velat sova i 58 tusen dygn. Har inga planer alls idag, ev Maxi med Hanna o Tommy ikväll då, men annars nope...
Känns lite skumt eftersom jag har saker o göra dygnet runt senaste veckan, kom på mig själv att jag inte varit hemma en hel dag på jag vet inte hur länge.

Vad dumt att inte mamma var hemma ikväll när jag för en gångs skull är ledig, fast man kanske skulle gå hem till henne iaf o hämta sladden. Så jag kan tända min fina stjärna hehe.

Ska på första julfesten på lördag. Jimmy som har den, ska bli kalas. Vet dock inte så många som ska dit men Fredrik ska dit så vi tänkte laga nåt ihop, haha det blir ju bra två halvkassa kockar blir det en hel kock eller en helkass kock? Kanske bäst att vi köper några burkar sill eller nåt istället. Iofs så gillar jag inte sill så. Gillar ju inte julmat överhuvudtaget så jag får väl se till att ta med nåt jag gillar... Julskum? :)

O nästa vecka ska jag på julkonsert o sen lussefest. Hm julen är nog här ändå... Måste hitta lite julstämning o inse att den infaller om mindre än en månad!

Sakna dig igår ju...♥

Kommer även du att le?

Måndag idag igen, ojsan vad fort den gick. Känns lite bra på ett sätt eftersom måndagar inte är de roligaste dagarna! Gick till jobbet då, man märker att det börjar nalkas jul. Mer o mer folk, men jag tycker det är helt okej så länge man inte känner att man är underbemannad utan att allt flyter på. Idag kändes det helt okej..
Men jag måste erkänna att det kändes lite jobbigt när jag gick in på jobbet idag o tänkte tillbaka på lördagen. Har dock tagit upp det med chefen o han har snackat med sina chefer, så det ska bli intressant att se vart det leder. Jag sa att jag gärna ställer upp o berättar hur det kändes att hamna mitt i det. Tror att armbågen i ansiktet o att Sanna fick ta skydd gjorde att det gick upp ett ljus för flera hur hemskt det kan vara att jobba en lördagsnatt o hur lite respekt folk har för en.
Hanna o jag diskuterade det, att t ex på Kebabbaren känner man aldrig samma hotbild, tror mycket har o göra med personalen!

Efter jobbet kom Hanna o mötte mig, följde med henne på lite julklappsshopping. Säger dock inte vad det blev för man vet ju aldrig vilka som är inne o snokar ;) Hm min julklappsshopping ska jag väl ta tag i nån gång, men inte än!

Mitt nästa projekt är ju Sannas o hennes kollektivs lussefest. Nu är temat bestämt, lusseinspirerad klädsel men för att det inte ska bli så trist så har dom lagt till kinky innan lusseinspirerad! Haha så jag sitter o funderar på vad jag ska va... En syndig lucia? En porrig pepparkaka? En kinky tärna?
Haha, får se vad det blir men ska bli skoj! Passa ju en porrmormor som mig ;)

Hanna o jag var o luncha, mumselimums! Åkte ut till Campus sen. En så otroligt intressant föreläsning. Har ni någon gång att gå och höra Mats Andersson så gör det. Man sitter med öppen mun ibland o undrar om han verkligen talar sanning. Tyvärr gör han de...

Fredrik skulle komma förbi snart, kolla igenom mina böcker lite o leta efter prostitution. Haha reagera inte för mycket nu, han ska kolla min kurslitteratur :)

Tack Hanna förresten om tipset om fördjupningsarbetet. Skulle vara mycket intressant att skriva om! Ska kolla så att det går bara :)

Fick förresten ett mail av min mamma som jag inte kan låta bli att lägga in, fick iaf mig att skratta en del :D

En av livets grundläggande frågor lyder: VARFÖR?

Vi har för bråttom i vår hektiska värld för att vi skulle ha tid att stanna och tänka på livets grundläggande frågor som:

•Varför kommer pizzan snabbare till kunden än ambulansen?
•Varför finns det parkeringsplats för rörelseförhindrade framför skridskobanan?
•Varför beställer folk dubbel ost hamburgare, stor pommesfrites och Cola light?
•Varför köper vi hotdogs i tiopack och korvbröd i åttapack?

och har du tänkt på:

•Varför målar kvinnorna sina ögon med öppen mun?
•Varför är inte ordet förkortning kortare?
•Varför trycker vi på start när vi vill stänga av datorn?
•Varför finns det inte kattmat som smakar mus?
•Varför står det i hundmatburken "ny bättre smak" vem har testat detta?
•Alla känner väl flygplanets svarta låda som alltid håller sig oskadd.
Varför tillverkar man inte flygplanen av samma material?

och vidare:

•Varför trycker du fjärrkontrollens knappar hårdare när batterierna är nästan slut?
•Varför tvättar vi handdukarna, våra händer är väl rena när de torkas?
•Varför använder Kamikaze flygarna hjälm?
•Hur har man fått skylten "gå inte på gräsmattan" mitt på gräsmattan?
•När ett ord är fel i ordboken, hur vet man det?
•Har arbetarna på Lipton kafferast?
•Varför springer inte fåren in när det regnar?
•När jag köper en ny bumerang- hur blir jag av med den gamla?
•Varför har byggnader som ska var öppet dygnetrunt över huvudtaget lås?

Visst log även du :)

Hög energinivå för min del, är din på väg uppåt också? Hoppas det :)♥

Ps verkar som snön är på väg litegrann iaf, så glad :) Bara längtar tills en promenad när stora flingor singlar ner. Ska vi ta en promenad då? ;)

Känns lite bättre idag...

Kom nog i säng kl sju imorse, kände att jag var tvungen att varva ner lite när jag kom hem halv sex. Försöka bearbeta lite först all den rädsla jag känt som mer och mer gick över i ilska. Hur några idioter ska få utsätta mig för den skräcken som de faktiskt gjorde. Vill aldrig mer bli utsatt för det igen.. En förändring måste ske. Säkerheten måste höjas och det nåt så enormt!

Vaknade runt 12, kändes lite bättre då. Men fortfarande kände man att vissa tankar inte kunde släppa en, frågan är om de någonsin kommer göra de. Kinden mådde dock relativt bra igen :)

Fick en inbjudan av Sanna att följa med henne o Alex till julmarknaden i Gamla Linköping. Var först ganska emot idé, ville bara sitta inne med mina tankar. Men samtidgt kände jag att jag ville komma ut, o sen kändes det skönt att träffa Sanna för hon har precis samma tankar om gårdagen. Känns skönt att kunna snacka om det...

Är inte mycket för sådana där julmarknader, tycker att det finns mycket krimskrams som inte alls är i min smak. Hade dock inställningen att jag skulle försöka höja julstämningen inom mig. LIte kanske jag lyckades, åt ju lite pepparkaka, julgodis o saffransskorpor. Okej, nu är det första advent o kan väl acceptera att man får börja göra lite julbestyr o äta lite julrelaterade saker typ glögg, pepparkakor o skumtomtar. Var väldigt kallt så efter en runda, med inte allt för stor shopping, bestämde vi oss att gå till Ragnars Café på lite varm choklad.Var väldigt mycket folk där inne, men jag gör en insats o lyckats få tag på tre platser vid ett större bord där bara två andra sitter. Var skönt att värma sig o snacka lite skit bara..

Haha ni kogisar verkar mycket intressanta hmmm :P

Ikväll ska jag bara ta det lite lugnt, ska skriva klart på en skolgrej. Äntligen :)

Laga mat ska jag göra också, börjar redan bli hungrig. Har iofs bara ätit frukost än så länge o så lite plock där borta, men mat kanske skulle vara något.

Förgyll min kväll... och natt (?)♥

Fy faan, aldrig mer!

Idag avsluta jag mitt nattpass genom att börja gråta... Var nog den värsta nattpasset jag jobbat, o jag har jobbat en del. Är inte första gången något sånt här kan hända, men ikväll hände det. Säkerheten på natten är urusel hos oss, vi har uppmärksammat detta tidigare, men inget har skett. Va fan en jävla larmknapp hindrar ingen från att råka illa ut. Vi ska ringa polisen, men vad spelar det för roll när de kommer är det för sent....

Ska ta det hela från början, var en ganska vanlig lördagsnatt.. Började mycket bra o jag hade hur trevligt som helst i min kassa. (skulle varit i köket egentligen, men jag kände att mina handleder inte skulle palla de.. Hade redan fruktansvärt ont i dem efter dagen) Folk var fulla o skojade o hade sig.. Men de va trevliga.. Vissa tyckte jag skulle dansa fram maten osv.. Var på superbra humör!

Sen kom då sista timmen, folk var fortfarande ganska trevliga. MItt största problem var bara att jag hade en kö som stod 8 personer i bredd o alla påstods sig vara först. Sen märkte jag att några började slänga saker in mott oss, typ servetter o så. Jag sa till de skyldiga att slänger de igen så slänger jag ut dom. Men de lugna sig, när de sen kom fram o skulle beställa försökte de skoja lite o så. Jag var iskall!!
Hade tillslut min sista gäst, trevlig kille som satt i nån form av hjälpmedel för rullstolsburna, han undra om jag kunde hålla upp dörren för honom. Visst tyckte jag, ska ju ändå iväg o låsa dörren. Blev kvar ute i restaurangen för att samla ihop allt skräp som folk verkar tycka är helt okej att lämna överallt. Hörde jag de vanliga "dags för bråk snacket"... -"Vad faan kollar du på?" Helt plötsligt kommer en kille rusande mot bordet där jag precis står (vid detta bord satt gänget som slängde saker på oss i kassan tidigare).. jag sa till att de skulle lugna sig o det verkade som om de skulle sluta innan de ens börjat... Skönt! Men tji fick jag, de börjar slåss. Jag står ju precis brevid dom o hamnar i mitten. Får en armbåge rakt i ansiktet, aj satan va ont jag fick! Skriker åt Jimmy att ringa polisen o ev en ambulans, en av killarna har nämligen åkt rakt med bakhuvet in i en av stålkanterna. Tuppa av.

När jag kom tillbaka så hade allt lugnat ner sig. Så både Sanna o jag gick denna gång ut för att plocka skräp, då helt plötsligt börjar de igen. Denna gång betydligt allvarligt, stolar flög o de ramla över bord. Var bara rena turen att ingen av de andra gästerna satt där borta eller att jag o Sanna befann oss där, för då hade man garanterat fått en stol i huvudet. Jag hade som tur var inte kommit så långt utan var på behörigt avstånd, Sanna därimot fick ta skydd bakom tacklådorna o kunde tillslut springa därifrån.
Till slut hade vi fått ut alla utom två av killarna som fortsätter bråka, polisen är på väg..

Det som gör mig mest förbannad här är annat folk som inte fattar att jag inte går imellan o stoppar bråket, var inte bara en som sa det till mig. Då fråga jag dom om jag såg ut att va dum i huvet, tyckte de inte att de räckte med att jag fått en smäll? Då tystna de.. Sorry, men ingenstans står det på mitt avtal att jag ska behöva stoppa bråk! Restaurangbiträde är det enda jag blivit anställt till...

Tillslu kunde vi få ut alla o endast vi fem tappra arbetare är kvar i restaurangen... Då kommer polisen! Snacka med dom en stund o berätta vad som hänt, vilka de var osv.. När de gått så släppte allt, började stortjuta.. Faan vad rädd jag vart!

Sanna kom bort till mig o då släppte allt för henne också, tack Sanna för allt! Du va så bra då... Kändes så mycket bättre när man fått ur sig allt. Sen var det bara dags att ta tag i städandet. Men vi var kvar allihop så vi var klara till fem. Alla vi var överens, vakter behövs...

Denna natten tog  nog på oss alla som jobba :(
Hur faan har folk mage att utsätta mig för denna situation, det enda jag försöker göra för dem är ju att uppfylla deras önskan om fyllemat! Tack så jävlamycket säger jag bara... Är det tacken man får, att avsluta sitt pass i tårar och en ömande kind, att känna en rädsla inför vad som kunde ha hänt. Hur faan tänker ni när ni kommer in till min arbetsplats, en plats som borde var en trygg plats för mig som arbetare, och börja utsätta mig för fara??? Va? Kan ni svara på de??
Jag blir som Sanna, så arg så arg på dessa människor! Först var jag bara rädd, men nu har det övergåt i ren o skär ilska. Fy faaaaan för er!

Hade velat ha dig här just nu... En trygg famn♥

Så här vill jag bli uppraggad!

Är jag dum i huvet eller? Varför gick jag med på att jobba inatt? Jag måste ha nån allmän störning som inte fattar att de är bra att ta det lite lugnt ibland, men nej nej jag hoppar över de. Sova o sånt hinner man väl med nån annan gång, varför göra det i detta liv?:)

Nu får jag iofs vara ledig imorrn, men jag kommer väl vara halvdöd då. O så måste jag städa o så tvätta då, inte glömma boka tvättid bara...

Börjar jobba kl 24 då, får väl se hur många idioter man får inatt då? Please, jag tycker de e skoj bara ni är lite fulla o glada. Men är ni fulla o odrägliga så kan ni dra! O kolla mig i ögonen, o ögonen de sitter inte på brösten! Haha, får väl se hur natten går.. Är bara så trtt just nu! Hm kanske borde ta en tupplur... Joina Eddie, såg skönt ut.

Sanna kommer hit sen innan vi börjar, softa lite.. Ta en promenad för att få lite frisk luft! Jag hoppas på massa snö o stora fina flingor :)

Åh nej, kom på vilka det är som jobbar inatt. Jag kan verkligen inte stå på board, har jätteont i mina handleder, borde väl egentligen inte jobba alls.. men men..

Men har ni inget bättre för er, kom förbi inatt vetja ;) Se mig svettas o vara oljig, så sexigt! Sen får ni gärna ragga på mig, för jag älskar när nån står o väntar på mig när jag ska hem.. O jadå, jag lämnar gärna ut mitt nummer till folk som beställer av mig i kassan. Så nu vet ni :)

Har jag skrämt iväg dig nu?♥

Jaa ni, vill ni ha tag på mig inatt då.. Kom o köp er en burgare eller va ute 4-5 inatt haha... Hoppas er kväll är/blir/vart skoj!

Undvek nakenchock :)

Ojsan, vart nog mer dricka igår än vad jag tänkt... Så går det när man dricker upp en hel vinflaska själv... Men jag tycker inte jag skrev så mycket konstigt igår nattens inlägg :) Eller?

Hade tänkt o läsa en stund igår, så jag la mig i sängen.. Haha somna efter 2 minuter typ. Vakna till på morgonen av att Eddie lagt sig o sova på mig, haha det va nåt nytt men han tyckte väl de va bekvämt eller nåt. Fast sen gick han o la sig i soffan istället. Mobilen ringde, Naman. Han hade glömt frys- o kylnyckeln och tänkte komma förbi o hämta min, tack för att jag slapp pallra mig ner till jobbet för o lämna den. Höll dock på att skita på mig när det ringde på dörren, hade somnat.  Men det var bara att vira täcket runt sig, vill ju inte att Naman ska få sig en nakenchock så tidigt på morgonen ;) o pallra sig till dörren. Eddie var sugen på äventyr för han springer som en pil o vill leka med Naman. Tyvärr hann han inte stanna...

Kollade ut sen, o vad fick jag se? Jo snöööööö :) Tyvärr inte så mycket, men liiiite iaf. Jag tror jag behöver mer snö för att känna lite julstämning. Satt precis o snacka jul med Anne dock. Vi bestämde att ha lite myspys den 23e. Ska ju va hemma i Lkpg iår, men åker väl inte hem till mamma förrän på julafton så då kan de ju va trevligt med lite julmys med min gamla Moomin.

Hahahaha vet ni precis vad som hände? Eddie älskar att leka med draperiet jag har ut till köket. O nyss så fastna han med ena tanden i det. Hahahaha han såg för rolig ut, kom loss väldigt snabbt... Nu ligger han på sin favvomatta o kollar på draperiet o begrundar sina synder kanske ;)

Jaa ni, vad ska man göra idag då? Jobba såklart hm.. Sen ska jag försöka få tag i en tvättstuga på kvällen. Weei låter inte de som den perfekta lördagskvällen? Tvättstuga :) Fast Sanna skulle nog komma förbi, skoj skoj! Hon börjar jobba sen kl 24 så då kanske man hinner ta en liten promenix innan o snacka skit om det motsatta könet :P

Intressant det där förresten med killkompisar. Igår då så var ju i stort sätt alla par. Var två andra singlar, jag o så Fredrik som inte hade Elin med sig. Men han o jag kom ju ihop så alla tolka det som om vi var ihop,  haha de vart jätteförvånade när vi sa att det var vi verkligen inte... Är så skumt det där, går man två styckna av olika kön så antar folk att man är ihop.

Förresten glömde ju tacka Eric på min bana igår, han satte tre strikar (hm ser det ut så i plural? eller strikes? aja...) på raken så alla på vår bana blev bjudna på shots :) Mums det va då!!

Ne nu väntar duschen på mig...

Blir du smickrad eller stressad?♥

Oj, oj, oj... Dagen äntligen färdig...

Hihi... japp jag fick som jag ville. Lyckades faktiskt få se utröstningen, fanns nån eldig själ där på festen som bara var tvungen att se hur de gick. O japp jag blev nöjd :P

Mycket trevlig kväll, men gud va skönt de var när jag äntligen var på väg ner till stationen för att ta tåget! Hela dagen kan sammanfattas med stress, stress, stress.. Fattar inte hur jag pallade! Kom till slut till tåget då, tyvärr gick de inte då vi trodde. Men jag hävdar fortfarande för att lina hade sagt fel på msn till mig... Hehe, hon verkade mer stressade än vad jag o Fredrik var. Vi lovade att skynda oss på. Bowling, va skoj det är. Vann första serien faktiskt, andra gick det åt skogen o jag kom sist totalt sett :( Men men jag bryr mig inte så mkt jag hade skoj o Sanna o Eric som jag spelade med var hur härliga som helst. Sanna R har jag ju träffat en massa förut, min polare på vinkvällar ju, så det va inget nytt. Eric tror jag adrig jag träffat förut. Men han va trevlig.
Sen var det dags för pizza, hm jag va mer social än hungrig så jag delade en med Fredrik, gillade degen mer än fyllningen men det va okej. Sen satt vi o drack hemma hos Lina P:s pappa då, hon bor ju nu för tiden här i Lkpg. Vi var inte så många från Lkpg, dessto fler från Nkpg. Vissa utav dem är så pryda, men de va skoj! Synd bara att de blev lite uppdelat, men jag hade det verkligen jättetrevligt :):)
Sen drog vi hem, Sanna ville till Platens men vi kom fram till att dra hem. Fredrik o jag drog t jobbet en sväng för att få oss en burgare. Hehe lite hungriga. O så blir det ju ganska billigt :P

Fredrik på Halloweenfesten, idag såg han normal(are) ut ;)

Nu är jag dock hemma.. Men alla är borta :( Sover alla :*(
Eddie vill leka musleken så jag ska väl leka den me honom en stund om inget roligare händer ;)

Jobbar imorrn, men börjar 12.30, så de känns hur lugnt som helst ju...

Nu vill jag ju ha mys...  Kom då! ♥

Inget mys innan dusch :P

Oj, jag är helt slut o klockan är bara halv fem. Är ju roligaste delen av dagen kvar ju. Är bara så trött o så har jag ont i min handled igen, hehe Hanna nu kan jag höra dig sucka o be mig ta det lugnt med den. Jag skaaaaa :)

Kom hem nyss o ska springa iväg om mindre än en timme, möta Fredrik vid tåget! Hm han o jag är ungefär lika bra på att komma i tid, men blir jobbigt om vi missar tåget... Har lyckats följa min plan någorlunda idag dock, har dock glömt bort en sak.. Äta! Hehe nu hör jag Annelie sucka... Jag ska försöka hinna med det också :)

Ska in i duschen, känner verkligen att jag har ett lager olja i ansiktet, isch.. Tur att ingen är här o vill mysa! Hehe hade inte blivit nåt mys innan jag fått mig en dusch ;)

Eddie har fått sin mat, presenten är fixad... Kom på vad de skulle bli, bara att de hinner inte komma förrän om ett par dagar. Aja Lina får ett kort som berättar om det. Måste hinna plocka ihop lite saker till.. Usch, är era mammor också så att de ger er lite pikar om att man har det lite stökigt? Snacka med Susanne o hon sa att hon skulle aldrig låta sin mamma komma hem till henne om hon inte var hemma.. Aja måste ju :)

Nej allihopa ha en trevlig helg va ni nu gör eller inte gör.. Hemma vid 1-2 inatt igen är det tänkt, kanske hörs då :) Förresten, hann inte med Systemet, så det blir en flaska vin.. Haha kommer nog bli bra det här!

Mysa?♥

Ps hoppas Sibel åker ut idag :P

The plan!

Oj nu tycker jag faktiskt lite synd om mig själv... Haha ni tycker väl iofs att jag klagat hela tiden senaste dagarna. Igår natt när jag kom hem så gjorde jag ju upp en plan, hur har det gått hittills?
Jo jag är ju uppe ganska tidigt, dock 45 minuter efter vad jag tänkt men det är ganska ba jobbat iaf. Eftersom jag gick o la mig betydligt senare än vad jag tänkt. Dock han jag med 95 % av disken inatt, så nu är det inte mycket kvar på den. Då är det ju lugnt tänker ni.. Ne eftersom jag kom på fler grejer jag måste hinna göra innan jobbet kl 12, måste till veterinären o köpa kattmat till Eddie, sen måste jag till banken o lägga in förskottet på min lön som jag tvinga till mig. Förskott my ass iofs, är ju de som klantat till sig o glömt massa timmar, är från oktober månad så det så!
Sitter o funderar på om jag ska till systemet, har iofs vin hemma men att dra i sig en hel vinare ikväll kan bli lite mycket :) Så jag köper mig nog några burkar istället! Så även de kom med på listan nu då.
Jaja jag är väl en Stålis eller nåt!

Hm här hade jag tänkt lägga in en bild på mig själv. En bild som är taget på jobbet i våras tror jag, men kom på att jag skiter i de. Ser ut som en mupp på bilden, o den ser inte så glamurös ut!

Men största skälet att jag tycker synd om mig är faktiskt min otroliga värk i nacken, gick inte över. O nu känner jag det i huvet också :( Jag har så sällan huvudvärk så när jag har det så tycker jag det är jätteplågsamt... Vet att man inte ska klaga när man hör folk som talar som sin migrän, jag lider verkligen med dem o känner mig lyckligt lottad. Men jag gillar det inte iaf.

Hm, har märkt att min blogg analyseras väldigt mycket... Kan ni inte berätta om era funderinga lite? Blir så nyfiken ju! Nu känner jag mig som lärarna i skolan, o deras utvärderingar stup i kvarten hehe. Men det känns lite som det är dags för en :)

Förresten kan jag tipsa om en bra sida:
www.hemmagjorda-sexleksaker.com .Fick tipset inatt o höll på o garva ihjäl mig åt vissa, tack för uppiggningen :) Sen att jag fick en liten utskällningen att jag inte låg o sov fast jag inte mådde bra får jag väl ta som att du bara bryr dig. O känner ni att de hemmagjorda grejerna inte var nåt för er, utan gillar sexleksaker med lite mer, hm va ska man säga, fart (?) i. Så kom hrmtill mig den 5e dec :)

Dags att ta tag i planen igen...

Analyserar du min blogg som alla andra? ♥


Dubbla täcken ikväll? ;)

Ojoj... Varför gör jag så här mot mig själv? Ska hinna med 1000 saker på noll tid? Ska ju då till Lina P imorrn, eller vi ska till hennes gamla hemtrakter, Norrköping! Bowling o lite dricka står på planeringen, låter ju inte allt för ansträngande nej... OM , där kom det, det hemska OM:et!
Om det då inte vore så att jag ska jobba på dan, måste hinna städa innan eftersom mamma ska hänga hemma hos mig o leka med Eddie och om jag hade hunnit köpa födelsedagspresenten.

Men jag har en plan, vakna tidigt (hm, hur ska det gå när jag jämt är så morgontrött?), diska o slänga in saker i garderoben (får ta tag i skiten senare...), ut på stan o leta present, börja jobba kl 12 fråm till 16 då (skulle eg jobbat till 17, men söta Sanna ställde upp o börja en timme tidigare), sedan skynda sig hem, duscha, byta kläder (vad jag nu ska ha på mig eftersom allt jag äger typ ligger i tvättkorgen, springa ner till tåget o ta det kl 17.39... My deadline:)

Vad tror ni vänner? Låter det som en plan? Tror ni den kommer funka? Kanske dör på kuppen, men den måste funka... Får väl försöka hinna andas på lördagskvällen, eftersom jag jobbar hela lördagen. Tänkte försöka ta det lugnt på lördagen. Lite soft med Sanna kanske? Eller vad säger du? :)

Just nu sitter jag dock o är ganska nöjd, jag har nämligen en delicatoboll i handen :) En av mina mumsigheter i livet.. Hehe ge mig en delicatoboll eller stek lite pannkakor då blir jag nöjd! Hehe fick höra att jag var billig, när det kommer att bli nöjd! Kan nog stämma, jag gillar omtanken mer än saken. Jag får hellre en röd ros med kärlek, än ett helt fång bara för att... Tänk på de ;)

Förkylningen börjar släppa tror jag, har inte haft ont i halsen. Bara snorig nu... O visst är jag fortfarande trött, men jag fryser inte iaf.

Tack förresten, en natt denna vecka behövde jag inte sova med dubbla täcken ;)

Oj glömde nästan nämna bion, Harry P då. Vi vart ett litet gäng på fem personer, haha inte jämna par alltså ;) Fredrik, Elin, Jimmy , Hanna o jag. Tror alla de andra hade läst böckerna, utom jag då. Så för mig var allt nytt. Men var de tvungen att lägga in en "haj" i det hela.. Skrämde ju skiten ur hajrädda mig ju :P
Men jag gilla filmen, liiite läskig dock ibland.

Hm ska jag ta o sova lite? Njae inte riktigt än, sitter faktiskt o fundelurar på om jag inte ska diska redan ikväll. Kommer nog uppskatta det imorgonbitti :) Nån som vill hjälpa till?

Tycker du också kvällarna varit underbara? Ska vi möta morgondagen ihop?♥

PS dock mycket att göra känner jag att min energinivå är på väg tillbaka! Beror på mycket

Kunde vara betydligt lägre ;)

Vakna imorse o mådde lite bättre.. Du har fått mig att gå o lägga mig tidigare, tack! Jag känner att jag behöver de.. Tog fram en bok igår, första gången jag gör de på hur länge som helst. Kände att jag behövde koppla bort skolans alla böcker o välja vad jag ville. Okej att jag började på boken Bakom stängda dörrar, som handlar om bland annat incest. Kan väl inte koppla bort skolan helt, men det är ändå en annan sak att läsa för att jag själv vill det.
När jag vaknade idag låg jag faktiskt kvar i sängen i två timmar o bara läste, var hur skönt som helst.. Såå avkopplande.

Sen gick jag såklart till jobbet, ska dit snart igen... Men när jag kom hem satte jag mig i soffan, då kröp Eddie upp i mitt knä o myste lite. Då kände jag mig verkligen omtyckt :)

Bio sen ikväll då, vi blir nog ett litet gäng iaf.. Skoj!! Oj måste höra av mig till Jimmy  o berätta när vi ska träffas.. Fast han vet iofs att jag jobbar till 20...

Min energinivå idag är sådär... Men den kunde varit betydligt lägre säger jag bara hihi.

Min nacke o axlar gör ont, lyckades väl att sova lite skumt inatt...

O bara så ni vet så är det inte inne med brödkorgar just nu! Iaf inga roliga. Får väl se vad jag hittar på LIna ;)

Åh ska få träffa andra Lina idag också, hon ska med på bion. Så skoj, va evigheter sen! O imorrn kväll ska bli skoj.. Ahh nu gick energinivån upp lite iaf :P

Nu längtar jag faktiskt till december, inte för att jag har julstämning men 5e e det "partyt" hemma hos mig o 10e då j-lar är det fest hos kollektivet... Hm Sanna vad ska det heta??

Gör jag din dag, eller är det bara en utopi?♥

Vilken energinivå ligger jag på idag egentligen?

Dagen har tagit musten hur mig...
Vaknade med ett ryck av att telefonen ringde, hemtelefonen. Hade väl hunnit sova ca 5 timmar då. Orkade inte svara. Jag brukar inte vara den som inte svarar när nån ringer. Sen att jag är sämst på att höra min mobil är en annan sak. Men imorse orkade jag helt enkelt inte, halsen kändes ihopsnärjd o jag hade fått mig en härlig whiskeyröst.
Ett par minuter senare ringer dock mobilen, jag svarar. Är Susanne från jobbet. Undrar om jag kan köra utbildning idag eftersom hon skulle jobba med bara relativt nya personer.. Kan inte säga nej så jaag ställer upp. Är dock två timmar tills jag ska börja så jag slummrar till lite till. Dock var sömnen halvbra, är fortfarande halvt om halvt död när jag till slut går upp. Stressar som vanligt..

Får posten, lönebesked.. Blir så j-a förbannad för jag har sagt till om timmrna som måste läggas till o avdragen som ska ges tillbaka. Är det gjort? NEJ! O just nu har jag planerat med de pengarna för fasiken... Är arg som ett bi när jag kommer till jobbet, skäller ut chefen lite!
VARFÖR kan inte sånt fungera? Är ju timmar jag jobbat (kursen i gbg), försöker inte lura dem. O NEJ jag vill inte ha pengarna nästa månad är nu jag räknat med att få dem! FY FAAN!

Dagen på jobbet går ändå bra, kör mest kassautbildning o lallar runt. Får dock för mig att gå in o rensa i frysen, mitt dumma nöt! Är ju jättesmart att göra när man håller på o bli sjuk.
Blir sen kvar ett par timmar för att pyssla med papper o scheman. Fattas tider o får då frågan, kan inte du ta dem? Ehh joo men visst jag vill jobba dygnet runt, samtidigt som jag pluggar o försöker ha ett normalt socialt liv... Tycker redan jag jobbar väldigt mycket!
Kom hem en snabbis, fick i mig en smörgas o sen åka iväg till Campus...

Då mådde jag inte bra, frusen, ont i huvet o snora! Men men man får kämpa på...
Var en intressant föreläsnins, Sexualiseringen i det offentliga rummet. Föreläsaren var ingen akademiker o det märkte man genom att hon svor o inte va rädd för att visa att hon var feminist! Inte varje dag man hör ord som fan, jävlar o knullar på en föreläsning ;)
Lite synd att den var lite för basic, mycket hon talade om (Kön, genus o så vidare) var gammal skåpmat för mig.. Sen satt jag iofs hela föreläsningen med en kliande hals o snöt mig.. men men..
Kom så äntligen hem, kände att jag verkligen förtjänade att få krypa ner under täcket o bara få ta det lugnt.

En intressant sak som föreläsaren idag pratade om var att sexualitet (o när man är kär) ger 100 % energi och när man är deppig är det 0 % energi.. Satt o funderade på vilket energiprocent jag ligger på idag...
Tyvärr inte 100 %, o jag tror inte ens jag är uppe i 50 %...

Kan du hjälpa mig få upp min energinivå?♥



Hon dansar med månen...

Ah jag fick ett tips från Hanna om hur man kan lindra halsont, hm gurgla panodilbrus tror jag de va. Måste jag pröva. Jag vet att jag tjatar om mitt halsont, men jag tycker synd om mig när jag har det o då vill jag att alla andra också ska tycka synd om mig :)
För övrigt så hade jag o Hanna en mycket intressant konversation idag om sex. Haha, lite olika åsikter hade vi allt. Men det för väl inte så mycket, alla är vi olika o gillar olika saker :)
Bland annat satt vi o kolla på en smiley som hon skicka på msn, vi hade helt olika tolkningar på den. Sen skicka jag den till Anne o hon hade en helt annan teori om vad som försegick. Vill ni vara med o analysera den sig till mig så skickar jag den :P

Sen kollade vi på massa bilder från Halloween festen, o en del småfilmer som togs då. Tyvärr är de väldigt mörka o man märker att Lina är lite fullilull :P Några bilder blev dock bra.. Ego som jag är så sätter jag in en på mig själv :)

Fredrik(Mias pojkvän), Hanna, jag o Sara

Sitter o funderar på vad jag egentligen vill skriva mitt fördjupningsarbete om, usch känner inte att jag kommer på något spännande :( Brukar inte ha svårt att känna för nåt ämne som jag skulle vilja fördjupa mig i, men nu står det still. O sen vill jag ju inte lägga ner för mkt tid på det heller. Är bara på två poäng.
Slutade med att jag satt mig o börja läsa i en gammaldiktbok.

Jag har ett rum i mitt hjärta
Det är tomt
-Vill du flytta in?

Har suttit o sorterat en massa bilder på min dator. Då hittade jag en låt som är skriven till mig. Han som skrev den hade en speciell plats i mitt hjärta, o jag tror nog att jag hade en speciell plats i hans hjärta också. Är en fin låt, jag gillar den... Hon dansar med månen heter den, o handlar om mig :)
Tack för låten!

Ska jag gå o lägga mig lika tidigt idag? Får se om jag kan släppa mitt hjärta...

Känns som saker har förändrats... till de positiva, eller hoppas jag bara på de? ♥

Känns bättre att göra det på finska!

Perkele, voivittu sataaana... Usch gillar inte att svära så därför gör jag det på finska! Känns mindre hemskt då... Jag hatar verkligen att ha ont i halsen. Känns inte som man kan göra nåt åt de, okej dricka varmt men de hjälper inte speciellt mycket. Har du ont i huvet kan du ta en huvudvärkstablett, fått ett sår sätt på ett plåster o så vidare, men halsont.. är bara o plågas!

Gick o la mig väldigt tidigt igår. Anne vart jätteorolig när jag kl 23 sa att jag skulle sova. Hon vart rädd att jag skulle dö eller nåt, föreslog att hon skulle ringa mig så hon hela natten kunde höras om jag andades :) Hehe tack gumman, du är för söt. :)

Vart o jobbat idag, bara grabbar o jag. Var länge sen de va så, känns som de bara vart tjejer som jobbat på BK ett tag! Men det är bra att de är lite mix, så de är bra att de anställts grabbar nu! Blev kvar ett tag efter, som vanligt.. Sitter o pysslar med papper, på min fritid! Varför gör jag så? Varför kan jag inte bara gå hem när jag ska o se till att nån annat fixar det? Ne jag gör det hellre själv i så fall så jag vet att de blir gjort!

Är skönt att va lite ledig ikväll... Bara ta det lite lugnt. Imorrn är det skola på kvällen. Är inne i den delkursen som jag tycker är intressantast vilket är bra. På torsdag är det dags för bio igen, denna gång är det Harry Potter som ska granskas. Är väl inte största Potterfanet men jag har insett att det är en film som man bara ska se, och jag kan inte påstå att jag tycker de är dåliga. På tal om filmer som man ska se så är jag sugen på att kolla på Sagan om ringen filmerna igen. Hanna o jag funderar på att ha ett maraton med dom :P
Visst ja, måste komma på nån skoj present till Lina P. Ska till Nkpg på fredag o fira henne, ska bli skoj! Bowling o tårta det är inte fy skam. Ska bli skoj att träffa Nkpg-folket igen, var länge sen!

En annan sak, kollade på Under Cover igår. Okej att det inte är världens mest seriösa program o att journalistiken inte alltid ligger på topp men bortser man från de kan jag tycka det är ganska intressant. Igår var det fenomenet manligt o kvinnligt. Kan väl inte påstå att man riktigt kan dra så seriösa slutsatser av det de visar, men det är intressanta synvinklar de försöker visa. Igår visa de bland annat en kille som skulle göra saker som han ansåg vara kvinnligt, typ vaxa bikinilinjen, fixa lösnaglar o använda string. Sen att jag inte riktig tycker de e så bra att förstärka såna tankar om att de ska vara nödvändigt med allt det där för att vara kvinna.. men det får man somsagt bortse från. Killen insåg sen efteråt att han aldrig ska be sin tjej att göra alla de sakerna, han gillade det inte alls.. Hehe så tänk på de killar! vaxning gör skitont ;) O sen kan jag inte påstå att jag tycker att en man är mer manlig bara för att han orkar klämma i sig en biff på 900 gram... Du är manlig som du är ;)
Men som jag nu sagt miljoner gånger... Underlig program, se det men ta det med en nypa salt! :)

Vill bli ompysslad av just DIG ♥

Nu kan ni snacka porrpung med min mamma ;)

Känns som en lång dag... o min hals gör fortfarande ont :( Annars har det bara hållt i sig under morgonen men idag har jag haft det hela dagen. O så är det kallt, ligger nermysad under min filt med myskläder o skulle vilja att halsontet var borta nästa gång jag sväljer....

Eddie var nog på sitt största äventyr idag då, verkar dock som de gått så bra. Enligt personalen hos veterinären hade han charmat alla. När han fick se mig så ville han ut ur buren o kela med mig! Men han fick vänta tills vi kom hem. Stackarn var ju hur hungrig som helst, hade ju inte ätit något sen igår kväll... Nu ska han äta vuxenmat. Dock diet, kan han behöva den lile tjockisen :P
Hehe han har porrpung n förresten. Sa det till mamma o hon frågade undrande vad det var.. Så nu vet även hon vad en sån är haha.

Egna dagen spenderade jag själv dagen hemma, i en bil o ute på BK i Tornby. (DTn som den ofta benämns som, men vissa tydligen inte hade en aning om;)). Städ work shop, hm jaa ni.. intressant? Nej egentligen inte, men fina städgrejer dår vi :P Kommer bara bli skumt att använda rosa till köket, det är ju toalettfärgen ju... Aja man vänjer sig väl! Får ta tag i det där imorrn o ställa iordning allt, annars blir det väl aldrig gjort. Är lite så, fixar inte jag det så gör ingen de... Kan ibland bli lite trött på sånt, folk antar att jag ska fixa visa saker. Inte alltid jag pallar med att fixa allt, jag är inte mer än människa. O jag har faktiskt andra saker i mitt liv som tar upp tid. Tur för er att jag inte har man o barn ;)
Igår till exempel, ne jag orkar inte jobba hela kvällen när jag jobbat hela dagen...  Aja jag ska inte bara klaga, är nog så att de e jag själv som tar på mig ganska mkt ansvar o arbete...

Åka bil då.. Jo först skulle jag då åka med Naman. Hehe vilken sötis han är när han kör, är nervös hela tiden o man ska kolla åt alla håll, hoppa ur bilen o säga om han kör in i nåt o har sig... Haha kan inte göra annat än le åt de :) Vi körde lite fel o sen fastna vi i lite bilköer... Naman hann också få en kvinna att nästan börja gråta för att hon ställt sig på BKs parkeringsplats. Haha men de e bra, gör nån fel ska man säga till ;)

Åkte ännu mera bil sedan, ahh va jag tycker om det. Gick förbi en snart öppnad bilskola vid mig o blev jättesugen på att skaffa körkort! Varför ska det va så jädra dyrt? O jag kommer ju säkert behöva ta miljoner lektioner :( Hängde på Hanna o Tommy ut till Maxi. O ja gott folk, jag har köpt en adventsstjärna. Usch gillar inte att ha gjort det innan första advent, men men... Kan inte ens känna i lilltån att de är första advent i helgen, o att julen inte är alltför långt borta. Har inte det minsta julstämning i mig, o att köpa julklappar känns väldigt långt borta! Har ingen koll på vad folk kan tänkas vilja ha. O vad jag själv önskar mig har jag ingen riktig koll på, en snygg sexig karl som blir min slav? Hohoho
Eller så nöjer jag mig med en tavla att i sovalkoven... Hehe eller speglar i taket över sängen, skoja bara ;)
Vad önskar du dig av mig i julklapp? ;)

Vad i livet älskar jag?♥

Om jag blir sjuk... Tar du hand om mig då?

Oj idag är jag trött... Hehe va uppe lite sent igår, men jag ska inte klaga de va trevligt. Eller vad säger du ;)
Somnade dock som en stock o sov hur bra som helst, men de kunde jag redan räknat ut innan.
Vaknade av den förbannade klockan, o hade ont i halsen :( Har fortfarande de, känns som jag haft de på morgonen nu ett par dar, hoppas det inte blir värre. Hinner inte va sjuk!
O sen blir jag alltid så ynklig när jag är sjuk, vill att nån tar hand om mig... Hehe ni kan ju fråga Anne hur jag var när jag låg sjuk i veckor för 2 år sen:P

Jag o Anne satt o diskutera en sak för ett tag sen. Om hur trevligt det är att förföra o inte få allt serverat på en silverbricka. Är härligt att själv få kämpa lite, är det som piggar upp lite :) Vet att det blev lite lustig förklaring, men de som vet vad jag snackar om förstår :)

Oj Hanna försökte lura iväg med mig på en föreläsning ikväll, som äger rum nästa måndag! Gaah Hanna du försökte göra min redan lite stressiga dag ännu stressigare. Vilken tur att jag upptäckte de innan jag satt där i C2 o undra när resten av folket kommer. Eller vem vet kanske har tur o hamnar mitt under en fysikföreläsning som jag tycker är så intressant.. not!

Är lite småavis på mina parisvänner. Ett va iväg i Barcelona för nån helg sen, ett ska på en liten mysig Helsingforskryssning o ett ska till Göteborg! Skulle va så skönt att komma iväg lite.. Hm ingen som kan komma med nåt mysigt förslag o ta mig med storm? ;)

Förresten, nu är Eddie iväg o blir några kulor fattigare. Vägde honom först oj jeezzezz va tung han blivit, han har typ ökat dubbelt i vikt på 2 månader! Han kände nog på sig att nåt hemskt skulle hända, för stackarn ville inte komma ut ur buren.. Hoppas han inte tycker jag övergivit honom för mycket :( Får kela extra mycket med honom sen ikväll, är första gången han är borta själv så länge! Aja han sussar väl. Hehe stackarn fick ju inte äta, han va helt förvirrad inatt. Han äter alltid på natten o så fanns där inget. Bara vatten o de vet vi ju själva hur det är, är man hungrig vill man inte ha ett glas vatten!

Intressant de här, är sällan jag är vaken o uppe o iväg vid 9 på morgonen, hann med en morgonpromenad också. Men då kom jag ju på en masa folk jag va tvungen o ringa ju, men tänkte att de sover nog. O sen e jag hungrig, käka frukost för flera timmar sen så nu vill jag ha lunch! Men jag kan ju inte äta lunch kvart i 11 ju.. Hehe kommer jag ju behöva äta miljoner gånger idag. Ska ut t DTn snart, lyckades ragga lift av Naman. De va skönt :) Hehe jag fick åka med om jag lovade att aldrig skicka fler mess kl 9 på morgonen :P
Är nog ingen risk, för den tiden var lite dryg att va helt uppe o iväg! Ne nu ska jag ringa Hanna o berätta att hon är helledig, o att föreläsningen är nästa vecka. Klockan är ändå snart 11 så..

Förresten, vi missa Beaujolais Nouveau premiären i torsdags :( Kommer alltid kännas som ett speciellt vin just för att vi drack det när vi bodde i Frankrike, iofs så gick man ut till nån bar o satt o myste. Osis för oss att det inte finns kvar i Linköping. Men Anne skulle fixa nån flaska från Eskilstuna när de skulle iväg i helgen. Är bjuden på middag hos dem nästa vecka så då kan man få sig en slurk o drömma sig tillbaka till Rivieran. Vad jag vill åka tillbaka dit ibland... Men det skulle inte va som då, den tiden kommer aldrig tillbaka. Så det är bäst som de är att leva i nuet :)

Nu ska jag plugga lite. Förresten nån som har nåt tips om vad jag kan skriva om som fördjupningsarbete i Sexualitet, Identitet o Samhälle kursen?

Var inte rädd för mig, är jag själv så det räcker o blir över♥




Mår bra efter omständigheterna!

Sådär ja, nu var helgen slut... Måndag imorrn. När jag snacka med Hanna igår o hon fråga hur min måndags såg ut så sa jag helt ledig. Efter en halv sekund kom jag själv på hur fel jag hade. Tvärtom ju! Hela dagen är uppbokad, först ska jag ju med Eddie till pungkrossriet, sen har jag lovat åka på en workshop ute i DTn, hämta hem Eddie o sen på föreläsning!
Föresläsningen på kvällen kommer dock bli väldigt intressant, kommer handla om Ungdomar o deras internetvanor! Hm är nog enda föreläsningen denna termin som jag verkligen sett fram emot =)

Skulle vilja skriva ner en massa massa här just nu... Men jag vill inte att alla ska läsa de så därför låter jag bli! Men jag har en del funderingar just nu, finns nog bara en person som kan räta ut de frågetecknen just nu.

Jag vill sova, men nåt håller mig tillbaka... Folk sover väl.. Varför kan inte jag göra de?

Ahh förresten, alla ni som legat o vridit er av oro för min fjärrkontroll. Bara lugn bara lugn, den är nu återfunnen o mår efter omständigheterna bra :)

Måste boka tvättid imorrn!

Du finns i mina drömmar tusen o en natt ♥

Vilken upplevelse...

Oj jag var nog me om nåt extra idag...
Var på bio med mamma idag efter jobbet. Matiné-föreställningen, tror det var första gången jag var på nån sån. Måste säga att det är ett bra påfund. Varför inte gå på bio en söndagseftermiddag istället för fredagskväll?? Filmen vi var på var också lite speciell, Den bästa av mödrar.
Handlar om ett krigsbarn från Finland som fick komma till Sverige. Hur jobbigt det är att lämna sin mamma kvar, lära känna en ny familj och sedan funderingarna över att åka tillbaka. Man märkte redan när man kom in i salongen att filmen var speciell, för dte första så sänkte jag nog medelåldern med 25 år när jag kom in, de flesta var i 60-70 års åldern... Det vanliga godisprasslet, viskande o skruvande var som bortblåst. Kändes nästan som alla höll andan ibland, man förstod att ett gäng av de som satt i salongen själva var gamla krigsbarn. När filmen tog slut satt alla kvar tills all eftertext hade rullat förbi, vanligtvis reser sig de flesta när ljuset tänds men idag satt alla kvar.. När man möte folks blick såg man många tårar i ögonvrån, andra grät öppet och på de flestas läppar mumlades det om vilken stark film o skådespelarprestation de hade fått uppleva... Oj säger jag bara!

Kom precis hem då, har verkligen vart på benen sen jag vaknade. Vet inte varför men jag har vart så trött på mornarna de senaste dagarna. Skulle då jobba idag också, så jag vakna tog på mig kläder o gick till jobbet typ. Vad folk det var idag, förstår mig inte på denna helg! Är ju helgen innan löning o vad jag har hört i bekantskapskretsen är många panka, men men tiden går ju fortare iaf när det är en del att göra. Idag var dock alla väldigt trevliga, men jag förstår inte en sak. På vissa av våra bilder så finns det en dricka med vid burgaren o då får man ofta frågan om de kan få välja en annan dryck än den på bilden. Hm är de så svårförstått att de kan välja vilken dryck de vill, bara att det är en med på bilden som exempel? Är folk tröga eller är det svårförstått? Kan nån svara på det? Enligt min mening så är folk tröga.. men jag kanske är för jobblind :)

Annars sitter jag o käkar på Ahlgrensbilar o slänge mus med Eddie, hans favvolek... Kanske ska va lite extra snäll mot honom idag, För imorrn då ryker dom!!

Förresten så har jag fortfarande inte hittat fjärrkontrollen :(

Har du insett att jag bara var en dröm?♥

Dagens I -landsproblem

Ojoj, vilken lagomkväll det blev... Kände att det alternativet jag valde var det bästa!

Blev ju då sushi (provade vegetariska denna gång o måste säga att jag föredrog dem...), Star Wars 3an o godis. Vart ingen yoga, hehe vi va för lata :P
Hanna o jag skulle då kolla på Star Wars, ingen hade sett den innan o nu var det ett tag sen vi såg 1an o
2an. Vi kom fram till att vi inte är några experter. Folk som kan filmerna skulle nog skämas när de hörde våra diskussioner.. Men mot slutet av filmen så började vi hänga med på vilka som var vilka. O japp, nu är jag sugen på att se 4an igen. Dock måste jag nog erkänna att utav alla de här "du måste sätt"-filmer, så gillar jag nog Sagan om Ringen mer än Star Wars...
Hm vad finns det mer för filmer man måste ha sett?

O förresten, vem utav er har snott min fjärrkontroll? Kan inte hitta den.. O frågan är om Eddie kan ha gömt den.. Inte för att de kom nåt på tvn, men nu måste jag ju gå ända fram till tvn om jag skulle vilja sätta på den eller byta kanal.. Jobbigt ju ;) Hehe dagens I -landsproblem ;)

Alfons är en intressant kissemiss.. Haha låg o garva så jag nästan fick ont i magen när Hanna skulle leka med honom. Vilken lekkräsen katt de va. Hanna va tvungen att va galen för att han skulle nappa. Hehe annat med Eddie det...

Åh nu sitter jag här även ikväll o undrar varför jag erbjöd mig att jobba imorrn, var ju onödigt... Hm kom på lite försent att jag skulle ju gått på bio me Mamsen. Får ringa t henne o kolla om hon kan senare.

Är man ute o festar ikväll? Ne nu ska jag nog sova tror jag...

Du måste vara trött i benen...
???
Du har sprungit omkring i min hjärna hela dagen ♥

Kog vetar-kontaktannons ;)

Aha nu har jag fått reda på hur det kommer sig att så mycket folk är intresserade av mitt liv... Är en massa kog vetare :P Har ju tydligen blivit länkad på nån skvallersida... Är ju jättebra då har jag ju nästan halva inne inför den stora lussefesten hos Sannas mfl kollektiv. Då blir det feeeeeeeest!
Sanna o jag har ju diskuterat om man kan använda en blogg till att söka det motsatta könet.. Hehe inte för att vi söker sådär, vi är ju underbara som vi är.... Bara så ni vet!

Bevis på att det sjöngs en del i onsdags :P Maria, Talin, Jag (lyckats få en röd lampa mitt i fejset så jag ser ut som en kräfta dock, tack för de televerket...), Hanna, Fredrik o Sanna

Men jag håller med Sanna i sin blogg, skriv en kommentar så man har lite koll vilka man skvallrar till ;)

Gaah är väldigt trött nu, kommer precis från jobbet. Va sååååå mycket folk idag, o jag antar att de inte kommer bli mindre folk fram till jul!

Ne nu kom Hanna, hon får leka med Eddie lite när jag går in i duschen. Ska dra hem till henne sen o bara ta det lugnt.. Star Wars, yoga o sushi... O så godis! När jag har slavat en massa på jobbet så var min dröm godiset ikväll :)

 Hanna o jag i onsdags... Hehe ser ju ut o ha kul eller va säger ni?





Ursäkta mig, får jag flirta med dig?♥

Halleluja och fyllebilder.. vilken morgon!

Ojojoj.. jag skämtar faktiskt inte med er när jag vakna av ett halleluja! Hade ställt klockan på 10, men vaknade med ett ryck för 5 minuter sen... Av vadå? Joo halleluja rop.. Ojsan!!
Vem orkar sitta o va frälst en lördagsmorgon?? Hm nån so va ute igår o ångrar nåt? ;)

Ne jag har bråttom, ska va på jobbet snart... O måste sätta upp håret. Orka inte tvätta de, o det känns lite skitsamma eftersom jag ska tillbringa min dag i olja känns det som!

Satt o läste söta Sannas blogg... hehe jag kan bara hålla med dig! Onsdagen o vår burgarfamilj är grym :)

Gick in på
www.agatan.se o såg att det kommit upp en massa bilder från i lördags... Hahaha som jag misstänkte jag är med på mååååånga! Vissa bättre än andra kan jag väl säga :P

 Vem tjejen längst till vänster är har jag ingen aning :) Annars är det Anna, Hanna o jag då!

O Sanna en lapdance är alltid trevligt... Hehe jag fick reda på igår att jag tydligen också delat ut såna:P

Förvinn inte... ♥

Premiären kom till slut...

Vintern är här... Jag fryser om mina fötter! Sitter här i soffan med filten på mig o raggsockor på fötterna. Känns som jag inte har fötter utan ett par isklumpar. Annars är det inte så kallt...

Suck, nu är jag lite trött på Eddie.. Har faskien gjort annat än givit honom uppmärksamhet ikväll. Men just nu så håller han bara på o gör saker han inte får. Han är uppe på diskbänken, han leker med en tavelprydnad o han hoppar mot spegeln. Nu kan han faktiskt få somna tycker jag... Missförstå mig inte, jag älskar min katt men ibland kan man faktiskt bli lite trött på honom.. Ni som har katt förstår mig :) Vet iaf att Hanna gör det..

Åh imorrn ska jag få träffa Alfons, Hannas katt igen..
Alfons :)


Han o Eddie är verkligen som natt o dag känns det som. Ska leka med Hanna imorrn då. Eller på dagen ska jag jobba lite. Blä, varför ställde jag upp o tog en extra tid? Aja, är inte så många timmar... Men kvällen ska bli skön. Är bjuden på en fest men den orkar jag nog inte gå på, sen är jag bjuden på Filbytergalleriansfest också.. Men vet inte om jag orkar närvara där heller.. Hehe eller iofs kanske spana lite på söta killar från Solo ;) Hanna o jag får kolla imorrn vad vi känner för! Kanske borde dra dit för lite gratis käk, sen dra hem t Hanna o glo på Star Wars. Japp nu är det d äntligen dags. Jag ska se trean. Hehe vet att jag är lite dålig som inte sett den än, men de blev ju aldrig av... Har iaf sett 1an o 2an, 4an o halva 5an...

Men gaah börja skriva detta inlägg när Eddie busa o hade sig, sen somna han.. Men nu vakna han o börja igen.. O han vet vad han inte får göra!!!!! Nu ligger han inne i sin bur o skäms...

Min roliga kväll tog slut nånstans efter halv 12.. då blev jag bara uttråkad ju! Satt o kolla på den väldigt kända Festmetod-dvdn... Men jag vet inte om jag tyckte den påverka mig så mycket. Tycker inte jag festar så hårt för det mesta. Jo jag vet, onsdagen var ett undantag :)

Lämna mig ensam en kväll som denna...

Kärleken skapar ett "vi" utan att förstöra ett "jag"♥


Jag och min vilda fantasi...

Idag har jag varit på riktigt bra humör... Va riktigt skoj att jobba :) Inte ens sura gäster kunde få mig på dåligt humör, tvärtom så var jag bara ännu trevligare. Det där med sura gäster är annars ett intressant ämne. Jag förstår inte vissa. Bara för att man undrar någonting så behöver man inte fråga det så det låter som jag har föröskt lura dem. Vill du ha något extra så kostar de faktiskt, inte välgörenhet jag sysslar med! O tyvärr så är just du inte den viktigaste gästen i mitt liv (försöker bara få dig att tro de;)), jag måste faktiskt ta hand om alla gäster. Bara för att du tränger dig så tänker jag inte släppa allt o komma springande, måste ju göra klart beställningen innan ju! O hur lång tid tog de? 1 minut... Kan du inte ge mig en minut så kan du få tjura på hur mycket du vill. Jag bryr mig inte!
Jag behandlar alla gäster med respekt så länge de behandlar mig med det... Gillar personer som är trevliga o effektiva. Har jag tid så står jag gärna o småpratar lite. Tanten med tomten till barnbarnet fick extra uppmärksamhet så det så! Okej ingen hänger kanske med i mina tankar om gästservice, men jag förstår mig själv iaf :)

Hehe förresten Hanna, klart jag har ett bakben. Har inte du? Att kläcka såna grejer tror jag ingen tycker är förvånande av folk jag känner.. Iställer för att säga bak på benet (eller vaden som kanske de flesta skulle säga) så förkortare jag ner det till bakbenet :P Eller renar som har vinterpäls, det blir vinterrenar de :) Hm kanske borde skriva en ny ordbok :P

Jag är lite likadan med historier, just därför jag ju kommer sist i Rappakalja. Just nu så skulle jag vilja att de tomma väskorna som ligger i trappuppgången betydde nåt skoj. Tyvärr ser väl sanningen ut så att brevbäraren eller nåt har lämnat dem. Ser ut som sådana. Men erkänn, hade de inte varot roliga om de hade innehållit knark eller nåt. Att de där väskorna var ett gömställe för knarklangning. Nån lägger knarket där o nån annan kommer dit o hämtar de.. Eller kanske en bomb? Hoho... Jag har vild fantasi :P

Idag är en speciell dag. Finns en mycket go tjej som fyller år! Lina, min vän, min tänkare, min peppare, min träningskompis, min underbara filosof! Tycker så mycket om dig... Hoppas du får en underbara dag. Grattis!!!! Firar dig nästa fredag :P

Lina & Jag myser i soffan!

Är hungrig o borde äta nåt... Får väl leta lite i skafferiet... Kunde inte mamsen bjudit på mat när vi gick runt på stan? Hehe iofs så har hon ju gjort det miljoner ggr innan, men ikväll hade det vart mums :)

Är så skönt att bara få ta det lite lugnt ikväll, haft nåt för mig varje kväll denna vecka. Inte kommit hem före
8-9 nån kväll.. Så idag ska jag bara ta hand om mig själv... Kanske just ägnar dig en extra tanke ;)

Dum spiro, spero♥

Föredrar vanlig massage..

Fredag :)
Ahh härligt! Många reagerar nog på att jag gillar helger, just eftersom jag lever de liv jag lever. Kan ju själv välja lite själv när jag vill plugga o så. Samma sak med jobbet. Jobbar ju ofta helger o så.. Men fredagen är ändå en speciell dag :) O jag tror många håller med mig...

Ska iväg o jobba snart. Tagit lite extra tider.. Ni får hjälpa mig påminna mig att jag måste ringa syrran. Kommer ju alltid på sånt så sent. Tyvärr kan man inte ringa syrran vid 23 för då sussar hon så sött. Hehe hon o jag är inte lika med våra sömnvanor, iofs kanske de också beror på att jag inte jobbar hela dagarna o har tre ungar menmen.. Hehe men våra olika vanor leder ofta till att lättaste sättet att få tag på varandra är ett mail :)

Mamsen som väckte mig imorse, iofs 1 minut innan klockan skulle ringa så hon är förlåten :) Då hade iofs Eddie föröskt väcka mig ett tag vid 8, men jag hade lyckats ignorera honom. Ajaj säger jag bara om hans metoder.. Han springer omkring i sängen o sen tar han spjärn mot mig o hoppas runt. Gör skitont, han börjar ju bli riktigt stor nu.. O helst när han springer runt på ens mage.. Ingen skön massage säger jag bara! Tur att man fortfarande var halvt om halvt i drömmarnas värld :)

Ne nu måste jag fixa mig iordning... Ska inte komma sent. Undra om jag får träffa nån utav alla nya som börjat. Skulle va skoj!

Hehe bara så ni vet så hade jag härliga drömmar inatt... Sen drömde jag iofs också att Hanna logga in på msn kl 10, o det var konstigt eftersom hon satt på en tenta då! Där sitter hon nu. Hoppas det går grymt sötnos!! Imorrn leker vi nåt skoj okej?!

Jag ger inte upp...♥



Jag förstår att du är singel Linda...

Idag log världen mot mig.. Eller världen, folk från gårdagen log. O undrade hur jag mådde idag då.. dagen efter.. O visst allt va lite segt. Fick börja tidigare på mitt pass för Naman mådde inte så bra. O att stå i kassan gick ju sådär. Hjärnan hängde inte riktigt med, o sen lät jag nog som jag var halvdöv också. Svarade va på varannan fråga hehe. Men jag tyckte ju alla prata så tyst!

Gick bra att gå på stan iaf. Va ett tag sen jag gick runt där. Hm oj vilka kläder det finns. Upptäckte att de va så mkt guld, pärlor o sånt på allt. Jag e nog mer förtjust i lite enklare kläder... Aja va Anne som skulle handla så. O toppen hon hitta va faktiskt jättesnygg. Fast jag skulle nog valt den i svart iaf :P
Vi va o titta på underkläder också :) Är såå skoj, underkläder är nåt jag tycker om att shoppa. Fast idag vart jag lite besviken, fanns inte riktigt nåt jag hitta som jag föll för. Jag köpte bara ett tv-spel. Haha stackars killen som jobba där. Anne tyckte jag va jätteelak. Han fråga om jag hade medlemskort. Saken var den att jag tyckte han sa om jag hade minneskort. O jag kände att jag orkade inte börja diskutera de med honom o jag fatta inte varför han ville veta de. Så jag kläckte i med ett oförskämt VA.. Fast Anne sa att det lät som om jag tyckte han va dum i huvet som hade frågat mig de.. Hehe skämdes faktiskt lite för jag hade själv hört hur taskigt de lät, men jag va för seg i huvet för att orka säga nåt. Så jag låtsades som ingenting, men va istället överdrivet trevlig när jag betala o tackade för allt :)
Hehe fast kommentaren jag fick från henne efter va elak ju! Jag förstår att du är singel Linda om du beter dig sådär runt killarna.. uss tack för den! Fast iofs så sa hon ganska snabbt att hon bara skoja! Anne, mitt Moomintroll, min beskyddare hehe

Ne nu ska jag lämna denna personalfest för denna gång, festen som hade allt det en personalfest ska ha.. Mycket sprit, dans, intriger, fyllemess, vinglig gång osv

Kärlek och hosta går inte att dölja♥

ps gillar era kommentarer :P
ps 2 blev inte så mkt hotell här, vart bara Sanna som sov här.. Fast va meningen att de skulle va Naman också men han åkte hem istället.. svikare ;)





Japp det vart ett fylleslag...

Hahahahaha säger jag bara om gårdagskvällen!!! Fasiken vad våra personalfester ska bli fylleslag.

Började redan hemma hos mig innan när Alex fick för sig att vi skulle ha lite förfest hemma hos mig... Är väldigt imponerad över mig själv som lyckas dra ihop en förfest på 5-6 pers genom att ringa dom en kvart innan!

Sen gick vi då till Basement, lite coolt att ha hela stället för sig själva. Vi var ju iofs runt 20 pers så det var ju inte tomt :) Maten var mumsig o mycket... Man vart proppmätt! Ingick två dricka till de, hann inte dricka upp den andra (hällde då i mig den) innan helrören kom in. Hm tror tillslut att det var 4 helrör vi dela på. Mina drinkar blev inte svagare kan jag inte påstå. Jag erkänner jag vart skitfull!
Fick igång dansgolvet också, o där stod jag o hanna o dansa i säkert en halvtimme själva. Hehe våra danser får Floorfiller att verka som ett dagis, eller vad säger du Hanna ;)
Sen var det karaoke dags. O visst står jag på scenen, dock stod där 5 pers till o skråla med i Vill ha dig. Jo det var väl den låten? Nån med bättre minne kan ju säga om jag har fel :P
Hm kan nog finnas med på en del bilder, var en fotograf som gick omkring o linslus som jag är haha
Sen drog vi till Platens, haha betala inte när jag gick in utan försvann ner när resten stod o förhandla...
Var skoj där också, dansa tror jag.. Hehe jagvet att jag hängde mycket på dansgolvet men jag kommer inte ihåg att jag dansa. Tvivlar dock på att jag stod still så jag tolkar det som att jag dansa! :)
Sanna o jag vi var så underbara som vi hade bestämt innan. O klara oss från män det skulle vi. Så vi höll på o rädda varandra hela kvällen!
Haha blev även räddad av Andreas, tack! Hehe jag vet att det hade varit lättare att säga till grabben men han fatta ju inte...

Sen blev det dags för grekhumor... Eller Sanna vad sägs om lite greksås? Rhodos Island hoho
Eller kanske en milkshake med greksmak... Haha, Sanna vi kommer garva åt de här sen ;)

Gjorde inte av med ett öre igår... Inte ens fyllekäket, den tvinga jag Kostas att betala haha... Sluta med matkrig inne på Hakepi. Jag var dock inte den skyldiga!

Ska på stan med Anne snart... Hon har själv sagt att idag blir det som att gå med en Zombie på stan. Antingen kommer jag grymta hela tiden när hon frågar om nåt e snyggt, eller så kommer jag be henne köpa första bästa så jag slipper se skiten mer... Haha inte va orolig Anne, mår inte så dåligt! Är mest väldigt seg!

Såg att jag skrev inatt i min blogg, men jag står absolut för det! Finns så mycket folk jag tycker om... O många utav dem var med igår Hanna, Fredrik, Jimmy, Sanna, Naman osv
Finns dock en del till jag tycker om som inte var där... :)

Vill du se skräckis med mig ikväll? Vågar inte själv...;)♥

Hemmamatch!

Finns människor här i världen som jag verkligen tycker upp...

Du gör mig glad, miss you baby♥

Uppdaterar mer imorrn, e lite för alkoholpåverkad just nu...

Linda+kjol+glas+fest= Ajaj!

Jaa du Anne, var du som väckte mig imorse... Bu till dig ;)
 Bilden är tagen på vår Halloween fest!
Eddie hade försökt ett tag, men hade till slut givit upp. Jag hade somnat o drömde, iofs en väldigt skum dröm men iaf, då ringer Anne... Tack gumman :b
Iofs så sa hon ganska trevliga saker så det är la lugnt då Moomin. Hon gav mig lite förmaningar om ikväll, jag ska absolut inte skära upp benen på glas. Hehe verkar va det sättet jag skadar mig på när jag festar.

Första gången var förrförra sommaren. Jag o Jimmy hade festat ihop, alla andra banga ju... O japp han söp mig under bordet. Hehe ekänner det för det är sant. Vi var nog på varenda krog här i stan, för hela armarna var fulla med stämplar. Men det var när vi skulle åka hem som de hände, vi delade en taxi. Bodde ju i Ryd då o han i Malmslätt. Hoppade av vid Ryd C o skulle bara gå den korta biten hem till Moomindalen. I vanliga fall tog det väl runt 5 minuter. Denna gång tog det 25 minuter. Komer ihåg att jag fick ett mess från Jimmy, då hade jag kommit 200 meter. Han var hemma då... Så vad hade jag lyckats med på denna bit? Jo jag hade undersökt den sönderslagna busskuren. O självklart hade jag låååånga skärsår på mina ben. Ajaj! Efter de har jag sagt att jag festar inte i minikjol med Jimmy igen :)

Andra glashistorian utspelade sig nu i somras. Var på BK på skumparty. Hade ju då kjol även denna gång, dock strumpbyxor på mig. Eftersom det var skumfest så serverades all alkohol i plastglas. Men tror ni inte att jag lyckas hitta enda glaset på stället? Jo, o får ett ganska djupt sår på bakbenet. Har fortfarande ett tydligt ärr efter de. Upptäckte det dock inte själv utan kände bara att jag fick lite ont. Var Tom som upptäckte de först när vi var på väg hem, hela baksidan av strumpbyxorna var täckt med blod o såret var ganska djupt. Men jag somna så glatt jag o kände först av den fruktansvärda smärtan dan efter! Ajaj...

Så vad kan vi dra för slutsatser av dessa historier? Jaa, att Linda inte ska va i närheten av glas på fyllan? Att hon aldrig ska festa i kjol mera? Ta det lugnt med alkoholen? Använda benskydd? Hm jaa ni, vad tycker ni?

Men ne ikväll blir det nog inte så farligt, får helt enkelt se till att inte ha kjol på mig :)

Haha, ikväll blir det skojskojskoj!! Party ooon dudes:P

Hjärtat har skäl förståndet aldrig kan fatta


ps Gör lite reklam för Sannas blogg, hon har blivit lite mer aktiv nu. Uppmuntra henne o fortsätta.
O min andra bloggare, Alex, henne ska vi hjälpa komma ur latheten o in på Sportis igen... Miss my traingsbuddy! You want, you know it! ds

Filtkompis sökes ;)

Min energi nivå är på topp! Ahhhhhhh :P

Kan ju börja med o säga att nu funkar mobilen igen. Blir så trött på sånt där. De säger att de ska fixa de med automatik, men görs de? Nope. Så när jag sen ringde dom så fixade de på 5 minuter.. SUCK!!
Men men nu funkar den iaf... Så nu kan jag skicka fyllemess igen haha...;)

Kommer precis hem från bio med Sanna o Alex. Första gången jag träffa Alex ordentligt, verkar va en skoj filur! :) Vi såg Om Sara, hm intressant film. Hoppas inte jag kommer bli så bara, men de va intressant de där med skillanden mellan kärleken o tryggheten. Känns lite som mitt dilemma ibland...
Gilla bio!

Blev inga pannkakor idag heller :( Gick ju då ner o handla, fick äntligen mina kanelbullar :P Orka iofs bara äta en o idag hade jag inte samma sug efter bullar, oboy o filt...
Men såklart glömmer jag att köpa ägg, jag o mitt närminne! Hm får väl se om jag hinner med dom imorrn, tvivlar tyvärr.. Kommer nog bli en jäktande dag imorrn! Iaf på eftermiddagen o framåt.

Kommer bli skoj imorrn.. Haha Sanna du o jag mot världen ;) Snygga, sexiga singlar de e vi de hahahaha. Nä skämt o sido, kommer nog bli skoj om inte annat!

Kan ju då uppdatera er om min kusins hund Senni. De upptäckte då i söndags på dagen att hon skulle ha valpar (Fick ju då ett påpekande av ordpolisen Anne att det heter valpar o inte ungar när de kommer till hundar, så nu får jag väl skriva valpar då:P). O på måndagsmorgonen så fanns där sex små miniSennis! Det gick snabbt haha







Badade Eddie förut... Haha måste fixa ett kort på honom när han precis är nybadad... Han ser inte så vacker ut då!

Inte försvinna från mig nu!♥

ps gillar era kommentarer :P

Så vacker...

Titta ut

Månen

Den är vacker...

Vi är så underbara... hoppas ni vet de!

Eddie måste ha nåt ondskefullt i sig.. Eller så är han bara riktigt smart. För tror ni inte att varje gång jag gått o lagt mig senare än vad jag borde, då väcker han mig på morgonen. De mornar när jag tänkt gå upp skapligt, då skiter han fullständigt i mig o leker för sig själlv för glatta livet..
Haha min sötnos!

Vaknade idag med ett mål för dagen, se till att få nåt gjort! Idag ska dagen inte försvinna som den gjorde igår. Gaah ska plugga o va duktig, ska moppa golven också! Haha Linda kan bara hon vill..

Men jag kunde verkligen inte börja där vid 8 när jag vakna, så jag tänkte jag skulle softa framför tvn lite... Hm nu vet jag varför jag inte kollar på tv den tiden. Enda som kom var tv-shop! Hm ne jag vill inte köpa nån bräda hit eller nåt verktyg där... Så jag satte på en film istället.

Idag ska jag äta pannkakor, have big plans for the day! Eller så ska jag göra potatisgratäng... Funderar lite på att ta en promenad också istället för att träna.. Verkar bli okej väder om man då inte räknar med för ett tag sen när himlen öppnade sig o isbitar föll ner :)

Imorrn ska bli skoj! Sanna o jag har bestämt oss för att rocka järnet. Alla ska få upptäcka hur underbara vi är :P Synd att vi båda ska ha skola innan...

Kan man lita på vad folk säger? O om de ljuger, vad är då skälet till det? Tror de inte jag pallar att höra sanningen? Hörrni, känner man för en människa så kan man ta mkt.. så länge personen bryr sig!

Ljug o kyss mig hårt en sista gång♥

Linda ger goda råd...

Är så trött.. Förstår inte hur jag kan va det, men dte är jag i vilket fall. Det märkte man idag på dagen när jag somnade. Är ingen dagsovare så de få gånger när jag gör det då är jag riktigt trött!

Va på föresläsning sen på kvällen. Om unga män med invandrarbakgrund ute i förorten. Intressant men lite segt. Självklart hamna jag längst fram så jag var tvungen att se intresserad ut hela tiden :P

Höll på o blåsa bort hela vägen hem, min enda önskan just då var filt, varm choklad o kanelbullar :) Nån annan som haft samma önskan idag? Enda som dock gick i uppfyllese var filten, men men man får nöja sig med det lilla..

Idag han jag iofs också med att leka Fråga Linda. En anonym kompis satt o förbannade sig över att hon inte kund elåta bli att skicka mess till en viss kille. Egentligen ville hon inte, ville inte verka för på... utan låta honom ta nästa steg. (japp ni förstår va komplicerat förhållandet mellan män o kvinnor är). Då gav jag henne det utmärkta rådet: Tänk varje gång du vill skicka ett mess till honom att gör du de så måste du slänga din mobil i toaletten. Och det vill du ju inte göra, för vem vill ha en bajsvattning mobil?
Hehe nån som behöver råd om nåt så är det bara o säga till :)

Intressant det där med förhållandet killar o tjejer. O jädrar vad det kan diskuteras! Hm ni killar tycker ni att tjejer kan va påflugna? O ni tjejer tycker ni att killar verkar inte speciellt intresserade o som om de ignorerar er ibland? När vet man om killen inte bryr sig? När vet man om man är för påflugen o egentligen bara borde ge upp?

Blev inga pankisar idag :( Får se till att fixa det imorrn, gå ner o handla lite. Hade tänkt o göra de när jag kom hem.. Iofs va kl 5 i 8, men de stänger ju 8 så... Men jag frös så jag palla inte de.

Finns vi för varandra?♥

Leende på läpparna...

Jaa då var det måndag igen.. Håller dock inte med vissa om att "alltid måndag".. Men nu är den här igen iaf :) Vaknade samma tid som jag gjort hela helgen, 9.07. Intressant det där hur snabbt min kropp anpassar sig efter en tid... Kom fram till inatt att jag ska försöka se över mina sovvanor lite. Ska inte va uppe hela nätter o sen iofs inte sova för länge på dagarna, men sova för lite. Skärpning Linda :P

Var såå trött igår. Somnade kl 20 o vakna kl 21. Min första tanke när jag vakna och kollade på klockan var att den var 9 på morgonen, trodde verkligen att jag hade sovit bort hela kvällen o natten. Läskigt det där, att vakna o verkligen inte veta var man är. Att jobba så mkt som jag gjort i helgen tod verkligen på krafterna. Skäms lite att jag känner så. Folk arbetar 8-9 timmar om dagen fem dar i veckan, o jag är helt slut efter bara två dagar. Är lättare när jag gör de regelbundet, som på sommaren.. men nu...
Har iofs vart en trevlig helg, gillar att arbeta med Susanne. Hon är så duktig, men det känns aldrig som hon får tillräckligt mycket cred för de. Är orolig för att hon ska arbeta ut sig totalt. Man måste se upp med varningssignalerna kroppen ger!

Japp, men nu ska jag inte jobba än på ett par dagar. :)

Idag när jag vakna kände jag glädje, vet inte varför. Vaknade verkigen med ett leende på läpparna...Underbart!

Planerna idag är inte så många, plugga på dagen o så föreläsning på kvällen då. Hoppas den blir intressant. Är alltid lite segt att åka iväg vid 17 för att ha föreläsning vid 17.30. Finns dock inte så mkt annat att göra än att gilla läget, eller iaf acceptera det.

Är hungrig, vad kan man tänka sig att laga för nån gourmetmat? Är iofs mest sugen på makaroner eller pannkakor. Dock har jag inga ägg hemma så det får bli makaroner tror jag, hm kanske skulle köpa ägg så kan jag göra pannkakor sen ikväll när jag kommer hem, mums!!

Vakna du med ett leende?♥

Helrör o biodejt!

Oj nu är helgen slut... Va fort det gick! O vad har jag egentligen gjort?? Hm jobbat tror jag blir svaret... Är faktiskt väldigt trött på maten där nu. Är intressant det där, äter så sällan där att jag faktiskt kan bli lite sugen nån gång även på min fritid. Men då när jag jobbar som jaggjort i helgen så försvinner suget totalt, då får jag nästan tvinga mig att äta bara för att jag måste få i mig nåt!
På onsdag är det fiiiiiiiieeeeeeeeeeeeesstt!! Ska bli så skoj. Våra jobbfester har inte bara en gång slutat med fylleslag o intressanta slut ;) Först två rätters middag, sen helrör o avsluta de hela med 2 för 1 på Platens, hehe kan det gå annat än bra?
Haha bara för att man bor i stan så har man redan blitt hotell, får väl se hur många som däckar här sen då ;)

Sen blev jag inbjuden till en biodejt idag, iofs av Sanna men men man får väl va nöjd med det lilla ;) O vi verka kunna ena oss om en film också, hoppas den går nu bara. Va lite lustiga tider på Sandrews. Hm iofs kan jag ju kolla upp det redan nu.. Men nej! Just den filmen vi vill se, Bröderna Grimm går inte på tisdag. Mycket dumt! Hm får ta nån annan film då...

Hm denna vecka är relativt lugn, förutom på kvällarna.. Har nåt varje kväll! Aja är ganska skojiga saker iofs :)

Hehe snacka precis med min kusin, en av dera hundar ska ha ungar! Det roliga är att de har ingen aning hur det gick till... Hm vad har Senni vart iväg p för sexäventyr??

Fars dag idag.. en dag som för mig aldrig haft nån betydelse. Vore det inte för alla affärers reklam om det skulle jag nog inte ens veta att de va just den dagen... Ta hand om era pappor!

Kiss and make up?♥

Kvällen gick..

Klockan är mycket o den närmar sig bara allt mer tiden för jobbstart igen... Borde sovit för länge sen ju! Klockan slår o tiden bara slår. Hm Alice i underlandet va?

Hehe jag ska böraj kl 10, o precis sa en person att han skulle upp senast 13 o skulle gå o lägga sig. Antingen är jag j-ligt dålig på matte eller så kommer jag få sova riktigt få timmar!

Min kväll har vart trevlig.. försvann väldigt fort bara! Kom hem där efter jobbet o slog mig ner i soffan. var riktigt seg. Snacka me lite folk, hehe vissa lite fulla andra inte :P
Hoppas ni hade skoj sen...

Jag fick en kebabsugen Sanna på mig, lura iväg mig mitt inatten på en kebab. Gah jag var ju proppmätt, så jag va riktigt äckligt mätt sen ju! Inte gilla.... Sanna o jag satt o diskuterade Meningen med män! Hm behövs dem egentligen??? Sen när Sanna gick till jobbet skulle Ales ha rast så jag satt o snacka goja med henne. :)

När jag sen kom hem kom jag på att jag va tvungen att skriva klart om skönhetsoperationerna! Hm vilket lördagsnöje haha, sitta o skriva om skönhetsoperationer en lördag kl 2 på natten :) Men nu e det klart!

Borde sova, kl är 4 o jag ska va på jobbet om 6 timmar! Hehe sicken natt.. Aja, kommer va död efter imorrn! 8 timmar där.. men men...

Så det vart en bortamatch ;)♥


Recepttips :P

Hehe får väl börja med att kommentera passionsläsksdrickandet igår.. Var det enda vi kunde enas om typ =) Jag gillar inte Cola som Hanna ville ha, ska jag dricka den typen så vill jag ha Pepsi Max ville inte Hanna! Inte för att de inte e nåt socker i, för cola light gillar jag inte... Så det fick bli lite passion för oss :P
O så jordgubbssaft o energidryck då!

Idag har jag bara jobbat, jobbat o åter jobbat.. Gaaah har inte jobbat så här många timmar sen i somras. 10 timmar! Hm känner mig extremt osocial nu, eller alltså hm kan väl övertalas.. Men mina planer på en soft hemmakväll själv känns gött! Tänkte sitta o garva för mig själv, med Kvarteret Skatan o Torsk på Tallin. Fast iofs skulle Sanna kanske komma förbi, för en liten nattpromenad innan hon skulle börja jobba.

Fast iofs regnar de så får vi väl se hur det bli rmed mysig nattpromenad ;) Hm min promenad hem gick sådär. Hade ju då i morse tagit mina kära gamla svarta adidasskor som jag haft i massa år. Resultatet av favvoskapet hos dem har gjort att de har ganska stora hål i undersulan. Gör ju inget när de inte regnar som det inte gjorde i morse.. Men på hemvägen.. Så mina fina rosa strumpor är ju nu då genomsura o har svarta fläckar.. Sexigt!

Ska alla ut o partaja idag? Faktiskt inte så många som jag känner... De är bortresta eller jobbar! Alla måste skänka Hanna en tanke inatt, hon ska jobba vak mellan 23-08. Vilket alltså går ut på att hon måste sitta vaken medan alla andra sover... Haha riktigt drygt!

Ne får väl se hur social jag är ikväll, du får väl höra efter o se om jag e pratsugen... Vissa har jag ju alltid lust att prata med ;)

Förresten ett recept! (kommer från mästerkocken själv ;) )

Stekta makaroner

Mina vänner tycker det är en konstig maträtt, men jag tycker det är jättemums. Måste väl finnas andra som också ätit de???? Ingen jag har hört verkar ha gjort det...
Tar man ju då kokta makaroner o lägger i en teflonkastrull, lite lite margarin o så är det bara o värma dem tills de får lite stekyta. Blir mkt knaprigt o gott :)

Vart ska vi sova inatt?♥



Världen log mot mig idag...

Ska väl först börja med att berätta vilken tid jag sedan gick in på banken idag, kl 14.56 inte en minut för tidigt :) Gick iofs snabbt därinne så jag mötte världen igen o bestämde mig för att strosa runt lite. Är så härligt med höst, musik i öronen o händerna i fickorna. Jag njöt! Folk verkade glada, kanske var det fredagsstämmningen som gjorde att folk så lite lyckligare ut. Blev iofs mkt konfunderad när en kille cyklar emot mig när jag går på trottoaren, han vinkar o ler som vi setts förut. Ingenstans i min hjärna kunde jag komma på vem han var, men jag log så snällt tillbaka :)
Överhuvudtaget log jag väldigt mkt under min promenad, fick en del leenden tillbaka också... Livet var härligt!

Kom hem o städade sedan, fick faktiskt beröm för det sedan på kvällen.. Hm vet iofs inte om jag höll med, men man tackar så mycket!

Var Hanna o Mia som kom först o vi gick ner till min ICA-butik, sedan kom då frågan vad skulle vi äta? Hanna orka inte laga nåt avancerat, hon tyckte tom köttfärssås lät avancerat.. Efter mycket om o men så lyckades vi enas om broccolipaj o passionsläsk. O det vart mycket lyckat, mums va gott de var :P
Sedan kom vi ju på att vi inte hade nåt mumsigt till TVn, men då kom Anne som en räddande ängel med en godispåse.

Så tillbringa vi resten av kvällen framför TVn då, först Idol... Hm ne rätt person åkte inte ut :)
Sen kolla vi på Pirates of the Carabien, sket i sista halvtimmen dock eftersom alla höll på o somna.

Bah, borde sova! Ska jobba långpass imorrn, suck var länge sen... Börjar om 9 timmar, kanske borde gå o lägga mig... Mmm jag ska, snart.. jag ska bara :P

Åh mina härliga vänner, fasiken en riktigt skoj kväll... Många garv o en hel del Eddie attacker, han kommer sova gott i natt!

Jag tror fortfarande på de..♥


Svenska hjärtan...

Idag tog jag sovmorgon... En äkta sån alltså! Dock väcktes jag av telefonen :) Söta Anne som ville diskutera världsproblem! Eller vi diskuterade iofs mest om skumma saker gravida kan få för sig o äta...

Ikväll kommer lite girls hit, Idol o middag?! Kan inte säga att jag brukar följa idol, men man har ju kolla på de iaf... En soft kväll, precis vad jag är upplagd för! Ska jobba hela helgen, så jag kommer nog va ganska trött om kvällarna.

Fick en underbar låt av Sannis nu på morgonen, Svenska hjärtan av Lasse Lindh. Shit fin! "...jag ger dig inte min morgon inte min da', du får nåt så mycket bättre du får hela jävla ja'... Svenska hjärtan tinar aldrig när de väl har frusit..Skitnsnack, ge mig kärlek o passion o hunger o magi  så smälter jag rakt av.."
Ahh en bra start på dagen!

O så kom posten, med preci sdet jag ville ha! Gaah nu kanske allt ska fixa sig :)

Idag är inte planerna många, kolla i almanackan o hela dagen var tom... Känns ganska ovanligt! Iofs så fanns ju kvällen uppbokad. Hehe klart att man fick ett annat skoj erbjudande om kvällsplaner när man redan var uppbokad, men men... Klagar inte på planerna jag redan har, lugn brudar vill träffa er :P

Ska till banken, älskar att sitta o vänta där :) Hm vad var det senast? 45 minuter? Haha, okej ska försöka att inte komma en kvart innan stängning en fredag denna dag. Hm iofs med min tidoptimism så sitter jag säkert där då :P

Dammsugaren väntar... Kommer nynna på Svenska hjärtan hela tiden :) "...De säger att de bästa är tagna men de ljuger de ljuger för vi finns  ju kvar. Och om de bara gav oss chansen..."

Jag är inte rädd att ta steget ♥

Hålfri...

Ojojoj... Jag o mina sena ankomster, kom nästan försent till tandläkaren idag också! Men hade precis hängt av mig jackan när mitt namn ropades upp. Fick lägga mig i stolen, känns alltid som man ska ramla bakåt. O sen gillar jag inte när de ska ta röntgenbilderna, ajaj gör ju ont i sidorna ju!
Men jag hade inga hål o fick höra att tandtråd är så bra, samma som vanligt ju! :)
Jaja nu är de avklarat för två år framåt igen då!

Sen var jag på jobbet en sväng o fixade sista med pappersarbetet, träffa Hanna en sväng sen o käka lite lunch. O diskutera intressanta grejer :P

Haha bara så ni vet så ligger min mobil nere lite, byter lite abonemang o har mig. Men jag finns på hemtelefonen eller så får ni väl skicka ett mail eller nåt :P Haha ett tag var de lättaste sättet att få tag på mig, var just genom att skicka ett mail .) Iaf om du frågar Lina E...
Ska iofs jobba hela helgen så...

Jobba på kvällen då också, oj nej nu glömde jag mitt vin där igen! Hm får hämta det imorrn, annars dricker väl Kostas upp det eller nåt!

En vän, just nu så vet jag faktiskt inte vad jag såg i vår starka vänskap... Är det du som har förändrats eller är det jag? Men just nu så är vi båda två minuspoler som absolut inte går ihop! Kom inte med anklagelser innan du vet fakta, sånt ställer jag inte upp på! O tyvärr, allt blir inte alltid som man vill.. Sluta tänk på bara dig själv!

Ska jag tänka NÄR eller OM? ♥

Alla buar åt Alex ;)

Hehe ja Alex skäms på dig! Som bara skiter i din träningsbuddy o sover istället! Buuuuu på dig Slappstjärt ;)

Eddie är för rolig, förstår inte varför han ska lägga sina leksaker i matskålen. Ligger alltid nån boll eller mus där, ja men då vet man vart de ligger iaf! Ni får komma o leka med Eddie nån dag, hans nya favvolek är att springa o hämta sin leksak. Väldigt enkelt för en själv, man slänger iväg den o han springer o hämtar den lämnar den i ens hand o så slänger man iväg den igen.. Skön lek ju, man behöver själv inte anstränga sig så mkt :) Köpte förresten en ny mus t Eddie igår som han fick idag, han diggar sin nya bästis stenhårt! Så även den fick ligga i matskålen ett tag...

Annes nya projekt: Komma på vad min blivande man ska heta... Senaste är Mårten, innan var det Jörgen. Hehe vet inte vad hon får namnen ifrån, men jag vet inte om jag kommer följa hennes råd :P Kan bli lite jobbigt om jag redan pga namnet måste skita i killen. Finns ju så mkt annat på killarna som är fel ;)

Uss, ska till tandläkaren imorrn. Jag är inte så rädd av mig, men jag gillar det inte... Gillar inte när de pillar bland tänderna med sin metallkrok... gaaaaah. Vill inte.. Men nu har jag iaf dubbelkollat datumet, förra ggn kom jag ju dagen efter! Dumt eftersom jag fick betala för det iaf...

Hehe fick lite respons på mitt "sexinslag", att det kunde jag gärna fortsätta med o bli lite smaskigare.. haha vi får väl se hur det bli rmed det:P

Hur är en puss pussig?♥

Hm är jag för oskyldig?

Imorse vakna jag o hade ont i sidan, hade sovit på en mus! Eddies leksaksmus alltså... Tänk inte ens tanken hörrni! Han har nog förkärlek för att vilja lägga sina leksaker i min säng när jag sover. Eller så lägger han dem i sin matskål eller så dränker han dem i vattnet. Hm undrar hur han tänker. Idag var han iaf gullig o lät mig sova, tack Eddie kunda jag behöva :)

Gick upp käka frukost o drog till träningen typ, kändes skönt. O handleden mår mkt bättre, bara vissa övningar jag känner av den :)

Hm, satt o läste en artikel över bloggar. Att det är flest att det kvinnliga könet som har dem o deras ämne oftast är sex. Kände mig genast lite udda, haha vet inte om jag nämnt sex alls faktiskt. Okej okej, jag kan höra er skratta. Jag inte talar sex, det är inte likamed-tecken mellan dem. Jag har inga problem att diskutera sex o sånt, för jag tycker att det är nåt naturligt! O kul att lära sig nya saker..

Haha så där gott folk, mitt första inlägg som innehåller lite sex?! Tycker ni jag är för oskyldig i min blogg? Berättar inga smaskigheter...?? Haha tycker ni verkligen jag borde de? Hm.. ;)

Duschdags gott folk, sen ner till the BK Lounge för lite papperarbete ♥

Njut av dem sista tiden nu Eddie...

Hm jag är sämst på att hålla tider jag... förstår faktiskt inte själv hur jag kan va så dålig på de! Men jag är alltid några minuter sen. Som idag när jag skulle träffa Hanna, då går jag typ hemifrån när jag skulle träffa henne. Iofs så ringde det en telefonförsäljare men ändå, hade nog kommit sent iaf. Det läskiga var att jag redan två timmar innan mötet hade börjat tänka att jag skulle fixa iordningen mig för att för en gångs skull inte skulle bli sen..
Roliga är ju i det hela att är jag i tid så kan jag störa mig på andra som inte är det.. haha skärpning Linda!

Var härligt att träffa Hanna, vi var o luncha på Waynes. Vårt absoluta favvoställe här i stan. Rekommenderar varmt. Couscous-sallad, mums mums! Sen drog vi hem till Hanna, så jag fick mig min promenad även idag :) Fick träffa Alfons igen, känns som en evigheter sen sist! Denna gång kändes han inte så enorm, så det måste betyda att Eddie vuxit till sig lite :P
Idag beställde jag förresten tid till Eddie kulbortagning. Nu har han fått haft dom tillräckligt länge ;) Hoppas han passar av att njuta av dem nu sista veckorna haha.

När jag var på väg hem ringde Naman, hade glömt bort att jag skulle följa med honom o kolla på bilar idag. Men det var inga problem, så vi åkte ut till Tornby. Vart iofs inte så mkt bil tittande, men litegrann. Haha jag tror bilförsäljaren trodde att vi var ett par, för han talade om de braiga bilarna till oss båda. Haha sorry Naman du är för go, men tanken får mig verkligen att börja garva :D
Vi gick runt lite på Ikea sen, vill köpa en ny soffa. Men vet inte om den skulle få plats... O så vill jag ha ett nytt köksbord. Förresten shopen utanför blev mitt favvoställe idag, de sålde delicatobollar jättebilligt! Älskar såna...

Ah förresten, den 5e dec är det äntligen dags... då ska de shoppas lite ;)

Jag skräms inte! ♥



Bilden är på hanna o mig från i lördags... Schnyggingar eller vad ;)

Ny passion..

Hm känns lite som jag levt i en lala-värld nu ett tag. Har gjort allt som faller mig in o inte tänkt så mycket innan. Alltså att har nån kommit med nåt skoj erbjudande så har jag nappat o inte tänkt på att man kanske ska hinna sova o lite sånt också. Frågan är dock om jag inte gillar de, att inte känna mig så fast.
Äh kommer jag bli fast så kommer jag fixa de, lugnt liksom...

Finns så många intressanta människor här i världen, man kan få så mkt utbyte av ett samtal bara. Sen finns det ju idioter också som man verkligen inte förstår sig på... Är du en idiot eller intressant?

Min nya passion är promenader, var så härligt igår! Hösten är härlig.... Så idag ska jag lura ut Hanna på en hade jag tänkt. Vem är nästa person som jag ska lura med mig? Kanske är det du ;)

Hehe fick precis en moralpredikan av Anne min moomin, men lugn bara lugn trollet jag gör inget dumt! :)

Åh fick tillbaka tenta igår, klara den :) va härligt!

Hm förresten Under cover igår, oj vilket program säger jag bara.. Men va är det för ny trens, musperuker... Mycket intressant, hm... Njae jag vet inte om de var nåt för mig! Haha men man ska ju aldrig säga aldrig, vem vet inom 10 år kanske alla har såna som man kan designa själv innan, hm undra va jag skulle vilja ha då?!?

Ska vi leka?♥  

Känns härligt..

Idag var en bra dag, kände att jag hade en massa energi! Vet inte var den kom ifrån, kanske sov djupt inatt ;)
För de kan inte va antalet timmar sömn jag fick, för de var alldeles för få. Somna vid 4 o väcktes vid halv 10. Var Eddie som tyckte att jag sovit klart, de dryga var ju va han gjorde efter de att han fått upp mig. Då gick han o la sig o somna. Hm kattskrälle ;)

Sen ringde Anne o tyckte jag skulle gå på glasögonshopping med henne, klart man ställer upp. O ja Anne dom du valde blir skitbra :) Vet att du tvivlar, men du komme rnog vänja dig... Kan ha mina också i början så du inte behöver gå omkring o va glasögonorm själv.. Va sägs om de erbjudandet ;)

Sen träffa jag Fredrik, vi tog en långpromenad va ute o gick i Tannefors o Hejdegården. Va härligt, bara snacka... Är för sällan jag hinner snacka med honom. Vi träffas för de mesta i hela gänget o då hinner man inte snacka så mkt! Är en grym kille :)

Hade föreläsning sen, om skönhetsoperationer... Var ganska intressant. Men inte nåt nytt direkt...

Så var det min tv-kväll, iofs så består den av ett program men men...

Snacka precis med Kashal, hon sa så smarta saker :) Man ska inte oroa sig för mkt utan leva livet, min filosofi också! Fast visst kan man ha bakslag :(

Syns i drömmarna ♥

Tröttis...

Oj idag var jag trött! Inte bakis men trött.. Hade ju lovat mamma att hämta Eddie vid 12 så det var bara att kliva upp efter 5 timmar sömn. Hm då kan man fråga isg varför jag är vaken så sent, jaa ni.. Jag vet inte! Satt o snacka med Anne, jag är så snäll så som håller henne sällskap ;)

Dagen försvann, drack lite juice,åt en macka, kolla lite på tv o jo jag plugga lite... iofs inte nåt anstängande, är ju söndag! Kan ju inte vara trött när nya veckan börjar ;)

Ja en ny vecka ja, vad kan denna har att erbjuda? Hm kanske vinner en miljon? Kanske träffar drömprinsen o drar till Vegas o gifter mig?
Tvivlar på att nåt utav sakerna går igenom... Frågan är om jag vill det =)

Okej kanske ska utveckla min kväll igår, de jag skrev inatt var inte riktigt så genomtänkt hehe

Sanna kom då igår o stajla mig, jag kan själv säga att jag vart snygg! För det tyckte jag, tack Sanna :P Jag har hennes nummer om nån vill bli stajlad ;)

Sen åkte jag till Hanna då, dekorerade stället medan hon lockade håret. Hon vart one sexy girl! Ursnygg :P
Sen börja folk droppa in, ursnygga allihopa! Anne som enligt henne själv såg ut som en transa i Uggla peruk, Lina som djävul me cool svans, Fredrik som en vampyr o Richard som den fruktade Liemannen... O så resten av folket, va så kul att se att folk lagt ner lite energi på de..  :P

Sen drog vi då ut, gick t Platens då, var relativt skoj. Slår iofs inte förra lördan på BK, de va skoj! Sen va ju då Anna o jag inne på Gulan... Hehe vi funderade på att dra in på Plaza o lite andra ställen, men vi orka inte köa så vi gick tillbaka till Platens. Drog inte väldigt sent, men innan Anna o jag drog hem satt vi i omklädningsrummet på the BK Lounge o snacka. Haha om vad vet jag inte riktigt, inget vettig tror jag:P

Drog hem sen då o satt o snacka me Anne...

Hm sovmorgon imorrn, till 17.30, kan man fortfarande kalla de sovmorgon ?;) 

Ska väl hinna plugga lite imorrn också, va en duktig flicka :)

Pussas mkt mina vänner ♥

Varför sover du?

Nyss hemkommen... Haft det riktigt skoj! Va på Platens o sen smet Anna o jag in på Gulan, hm va läänge sen man var där. Men det verkar som det blivit lite inne igen.

Aja, dansa lite gjorde man... Men nu snackar man me Anne, dom hade vart kvar o verkar ha haft trevligt. Blä jag hade också velat va kvar. Faan varför ska man ut på krogen? Ska va hemma en månad nu! Kan min ekonomi behöva..

O så har jag skoskav, men snygg i håret det var jag. Tack Sanna.

Ska jag sova, blä du sover ju iaf. Alla sover....

Sov ni alla, tänk inte på mig som sitter här o är lite onykter ♥

Skräckens dag är här...

Japp sprang iväg till Runkbullen igår då... Velade länge om jag skulle orka gå dit eller inte, men till slut så bestämde jag mig för att orka. Ville ju se filmen... Hehe härlig film!

Pyssla inte med mycket sen, men tiden gick på nåt sätt..

Aj vakna idag med två orossaker..
1. Sovit på nåt skumt sätt så min nacke gör ajajont!
2. Drömde en sak om att inget jag trott vart sant, utan jag bara inbillat  mig det
Aja, jag är inte den som oroar mig så mkt, så det ska väl inte va några problem. Får väl kolla om jag inbillat mig o sen får jag väl försöka ragga nackmassage ;)

Massage ja, alltså jag är ingen massage människa. Visst kan väl va trevligt, men jag är inte jättepå det. Inget nödvändigt alltså :)

Idag ja, ska bli en skoj dag.. Få klä ut sig, hehe jag har som vanligt inte kollat ut hur mina grejer ser ut ihop.. Men men jag har ju sakerna o det blir nog bra! Sötasanna kommer ju hit o ska styla mig. Japp gott folk, jag har dagen till ära en egen stylist! Festen kommer bli skoj skoj! Dumma bara är att vi inte fixat nån läskig musik :( Hm men de kanske Anne kunde råda bot på. Hoppas det blir nåt med det. Sen får vi hoppas för Elin o Fredriks skull att systemet är öppet haha
Verkar dock inte att de blir nån utgång, ingen som verkar vilja de... Aja vi får väl se hur det blir ikväll!

Ska iväg med Eddie till mamma snart, han ska få sova där inatt... Hm eller ska jag gömma mig under mitt täcke idag? Ligga där o bara gro o se om nån saknar mig?

Hm, skulle nog inte lyckas, folk skulle ringa sönder min telefon!

När man utplånar kärleken
utplånar man samtidigt lite av sej själv ♥


Jag passa inte in där...

Nu är jag riktigt arg på denna dator!!! Har skrivit en lång text TVÅ ggr o sen lyckats med att allt förvann... Gaaaaaaah arg arg arg!

Men iaf nu vet i fan om jag orkar skriva nåt långt. Får sammanfatta de jag nu försökt få fram de båda gångerna!

Jobbade på dan, kändes som väldigt länge sen men det gick snabbt så.. Sen skulle jag gå till banken, äntligen tagit tag i mig själv o planerat in de. Men nej då inte gick de för då ska man tydligen ha koll på att allt sånt stänger tidigare för att de är röd dag imorrn. Mycket störigt, får se när jag orkar ta tag i mig själv o gå dit nästa gång...

Sen träffa jag Anne o Johan, skulle åka på utflykt. Eller som de sa, åka o storhandla.. men jag skulle ju inte handla så mkt utan tyckte mer de va skoj att åka bil! Målet var Mantorp o Citygross. Vart där en gång innan, till förra nyåret. Iår kommer jag inte vara festfixare kan jag säga, iaf inte till en så stor fest med tre rättersmiddag!! Får se vad som händer detta nyåret :P

Men iaf tillbaka till Citygross, kom fram till att nästa gång jag åker dit ska jag ha 4 ungar o man! Fanns ju bara jätteförpackningar av allting.. va ska lilla jag köpa? En korv på 3 kilo? Eller köttfärs på 5?
Nej det bidde makaroner o bröd, fick räcka!

nej gott folk, nu ska jag till Runkbullen o kolla på Kalle o Chokladfabriken... Hemma sen, hörs då :P♥


Lasse o hans Elegi...

Jaa ni, gott folk... Miljoner tankar far igenom mitt huvud... Vad alla dessa vill säga mig har jag ingen aning!

Idag satt jag iaf på bk, occuperade kontoret o hade mig... Jag vill ha ett eget kontor! Som jag kan få inreda själv. Hm men skulle de se ut som ett slagfält? Ne tycker faktiskt jag har förbättrat mitt ordningssinne ganska mkt.

Sen åkte jag till campus en sväng, träffa min grupp o diskutera vilken uppgift vi ska välja. Vi valde skönhetsoperationer, hur de kan påverka folks egna kroppsbild. Är iofs ett väldigt litet arbete så det ska nog inte bli ngra problem.

Sen var jag på bio med Lina o Kristian. Fightplan. Så du hade kunnat hänga med ;)
Sådär måste jag säga. Kändes väldigt Jodie Foster faktiskt.... Biografer är intressant, man kan göra mkt där :P
Lina o Kristian satt o var gulliga, satt o pussades o sånt.. Jag vill också gå på bio o mysa!!!!!!!

Inatt blir jag nog själv :(

Du ser andra halvan av solen när den sjunker i väst.
Jag sitter ensam här och undrar var vi hamnar härnäst.
Med dig på andra sidan jorden får jag tid till ingenting,
medan natten fäller blåkalla skuggor här omkring. 
                                       
You are always on my mind.... ♥

En tävling...

Det där att ringa o väcka mig har blivit en tävling i min bekantskapskrets! Främst bland Anne o Hanna. Tävlingen går lite ut på att vara den som ringer först men inte väcka mig. Eller väcks jag så är det bara en bonus. Igår ringde Hanna o hennes första fråga var "Vann jag?" o idag ringde Anne o fråga samma sak. Men tjii  fick båda för jag var redan vaken. Skumt det där, somna väl vid 3 inatt, men vakna vid 9 iaf. Brukar vakna då, eller senast kvart i 10 iaf för då ringer klockan.
Idag vakna jag för jag drömde.. Hm fanns kanske en mening i drömmen men vet inte hur jag ska tolka de... Hoppas den betyder det jag vill :P
I nästa stund fick jag mig iofs en box i ögat av Eddie, hm det var inte så skönt!

Ska ner till jobbet nu, men det regnar inte skoj ju! Ska iofs bara sitta på kontoret, är ganska soft! Ska bara ta tag i mig själv o duscha o sånt. Okej, jag gör det... snart... Jag ska bara ;)

Hm måste ta tag o fixa lite med min outfit till på lördag, har iofs ganska klart ska bara dekorera den lite, hehe blir det som jag vill kommer det bli finfint! Hm kanske borde öva på sminkningen lite, får göra det ikväll kan bli lite för mkt för att gå ut med det nu ;)

"Last night love entered my dreams... and then it was morning" ♥

Två snyggingar lämnade Ljunkan...

Igår måste jag varit väldigt trött, somnade ju då nämligen sittandes i soffan med datorn i knät skrivandes på ett mail... Kl var 1 typ, vaknade då 3 timmar senare typ o fatta inte vart jag var.. Insåg att sängen nog var betydligt skönare än sängen!

Sov sen väldigt gott inatt iaf! Borta bra men hemma bäst, min säng :P

Idag träffa jag Hanna en sväng på stan, skulle införskaffa lite saker inför lördagen! Gaaah ska bli skojskojskoj!!

Sen var det då dags få ordning på kalufsen, drömde en skum dröm inatt om att jag inte fick va me. Att de tog in folk från stan o alla fick vara utom jag, men så var det såklart inte! Jag fick allt va o tid tog de, satt på stolen mellan 14-19.. Aj rumpan gjorde ont! Kan fortfarande inte sitta för länge på en stol. Jag hade ingen aning om vad det till slut skulle bli, jag hörde dem prata om att det skulle bli coca cola färgat med mischmasch slingor lagda i ett crisscross... Hm tyckte jag men det blir nog bra. Det blev det, jag blev iofs klar sist. Kanske inte så konstigt med min kalufs men men..
Det vart iaf brunt me blonda slingor som är lagda som ett kryss på huvet!
Lina blev en riktigt snygging hon också, granit o lightgranit lagda i trianglar på sidorna. Hm rött me oranga slingor på sidorna! Hon vart en babe hon också.

Våra planer var att dra ut o visa upp våra fina hår, men vi va så trötta efter att ha suttit där så många timmar att köpa med oss pizza, chips o godis o åka hem till mig o glo på tv! Hehe lagom slappt :P

Onsdag idag, ligger lite efter känns som måndag typ men de e väl för att jag va borta första dagarna. Aja är ju bara bra för då är det snabbare helg. Ska jobba imorrn o på fredag, iofs på kontoret imorrn. Lova iofs Susanne att jag kanske skulle komma ner om det blev mkt folk! Men så imorrn måste jag upp till campus för att sitta med min grupp, gaaaah va tråkigt att  åka dit så sent! Vet iofs inte ens uppgiften, ingen som skickar den fast jag frågat alla. Får väl reda på den imorrn hoppas jag :)

Hur många "den rätte" finns det för varje person här i världen? Tror ni på "den rätte"? Hur vet man att det är "den rätte"?

Make love not war ♥

Home again...

Hehe, känns trevligt att vet att man är saknad för det var jag det vet jag :P

Har haft det jättebra, dock tröttsamt! Igår trodde jag allvarligt talat inte att jag skulle palla med det, satt o gäspa o hade mig. Men det var väldigt intressant om man inser verkligen hur viktigt det är med FS. Efter många timmar där så fick vi äntligen komma till hotellet, helt okej o sköna sängar!
Naman börjar de hela med att ta fel på handduken o mattan i badrummet o torkar sig på den, jaja han är ju inte så gammal ;) Enda vi gjorde igår var att åka in till stan o käka, sen hade vi köpt godis o lite så för att mumsa till Tarantinos avsnitt av CSI, planerna gick dock i stöpet eftersom både däcka en kvart senare o sov så sött hela natten! Iofs efter att bara sovit 3 timmar så kanske det är lugnt :P

Idag var det en annan kurs pre BMT, hm jag tyckte nog den var intressantare för den hade mer med management o göra det är intressantare enligt mig. Hehe iofs så hade vi lite problem att hitta tillbaka till kontoret idag, fast det skyller jag helt på killarna från Laxå, Jimmy som körde lite fel o Andreas som inte var tillräckligt bra kartläsare hehe... Mitt bidrag var att upptäcka Pågen-huset, iofs 2 minuter efter att alla andra redan gjort det :) 

Lite tråkigt att åka hem idag faktiskt, var ett skoj gäng! Iofs var det en kille som verkligen inte kunde förstå hur jag o Naman kunde dela rum utan att sätta på varandra. Höll på o tjata på Naman igår o så även idag..... Hahahaha men ärligt talat, Naman o jag hahahahahaha kan inte göra annat än att skratta åt det!

Oj seg resa hem idag.... Vänta 40 minuter i nkpg är drygt, då är man nära hem men ändå inte.. Men nu är jag hemme iaf :P

Oj är trött, kanske borde sova. Ska bli skönt med egen säng... Min säng är så underbar!

Imorrn ska det bli spännande, färg färg färg... haha vem vet hur jag ser ut imorrn kväll!

Lev livet vänner, o våga ta lite chanser... kanske kan löna sig ♥