Recepttips :P

Hehe får väl börja med att kommentera passionsläsksdrickandet igår.. Var det enda vi kunde enas om typ =) Jag gillar inte Cola som Hanna ville ha, ska jag dricka den typen så vill jag ha Pepsi Max ville inte Hanna! Inte för att de inte e nåt socker i, för cola light gillar jag inte... Så det fick bli lite passion för oss :P
O så jordgubbssaft o energidryck då!

Idag har jag bara jobbat, jobbat o åter jobbat.. Gaaah har inte jobbat så här många timmar sen i somras. 10 timmar! Hm känner mig extremt osocial nu, eller alltså hm kan väl övertalas.. Men mina planer på en soft hemmakväll själv känns gött! Tänkte sitta o garva för mig själv, med Kvarteret Skatan o Torsk på Tallin. Fast iofs skulle Sanna kanske komma förbi, för en liten nattpromenad innan hon skulle börja jobba.

Fast iofs regnar de så får vi väl se hur det bli rmed mysig nattpromenad ;) Hm min promenad hem gick sådär. Hade ju då i morse tagit mina kära gamla svarta adidasskor som jag haft i massa år. Resultatet av favvoskapet hos dem har gjort att de har ganska stora hål i undersulan. Gör ju inget när de inte regnar som det inte gjorde i morse.. Men på hemvägen.. Så mina fina rosa strumpor är ju nu då genomsura o har svarta fläckar.. Sexigt!

Ska alla ut o partaja idag? Faktiskt inte så många som jag känner... De är bortresta eller jobbar! Alla måste skänka Hanna en tanke inatt, hon ska jobba vak mellan 23-08. Vilket alltså går ut på att hon måste sitta vaken medan alla andra sover... Haha riktigt drygt!

Ne får väl se hur social jag är ikväll, du får väl höra efter o se om jag e pratsugen... Vissa har jag ju alltid lust att prata med ;)

Förresten ett recept! (kommer från mästerkocken själv ;) )

Stekta makaroner

Mina vänner tycker det är en konstig maträtt, men jag tycker det är jättemums. Måste väl finnas andra som också ätit de???? Ingen jag har hört verkar ha gjort det...
Tar man ju då kokta makaroner o lägger i en teflonkastrull, lite lite margarin o så är det bara o värma dem tills de får lite stekyta. Blir mkt knaprigt o gott :)

Vart ska vi sova inatt?♥



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback