Vädret grått, mitt humör grått...

Usch grått väder gör mig inget gott, späder bara på alla andra olyckor runt omkring en liksom.. Blä!

O så är jag hungrig, väldigt hungrig. Men känner ingen aptit, måste komma på nåt bra man kan äta. För jag vet att det inte blir bra om jag inte äter, jobbigt det där med ätning. Nödvändigt ont! Ska bli skönt att få gå på den där röntgen så jag får reda på vad orsaken är, så vet man vad som ev kan göras åt de. Men de kommer säkert inte hitta något o så kommer jag få gå omkring o vänta som vanligt, inte roligt...

Hm nån som märker att mitt humör inte är på topp? Tror de kommer bli betydligt bättre när jag kommer ut lite, o kommer på nåt att äta. Möte på jobbet idag, sen ska det hängas lite med Jimmy innan bion ikväll. Nej jag har inte läst boken o kommer säkert tycka att filmen är bra för de verkar alla som inte läst boken tyckt. Men men jag tycker mest det är mysigt att gå på bio med mina vänner o vara lite social. Alla har så mycket o göra nu vid terminssluten så det ska bli skoj att hinna umgås lite. Själv har jag sommarlov nu, eller vad man ska säga. Har iaf lov fram till den 12e juni när mina sommarkurser börjar. Längtar faktiskt, ska bli skoj att bli kursare med Anne, lära sig lite om datorer osv.

Vill göra något skoj i helgen, men alla verkar vara upptagna redan. Iofs är jag också det, har lovat att gå på Filbytergallerianfest. Vi på BK dyker aldrig upp på såna, men kan ju bli skoj haha...

Nej, nu vill mobilbatteriet ha lite mat o även jag..

Jag vet att jag kommer först, det är lugnt ;) ♥

Jädra skitväder som Hanna skulle sagt ;)

När jag vaknat till ordentligt liv så blev jag väldigt sugen på mjukglass. Skulle precis ringa till Hanna, efter att jag läst på hennes blogg att hon var rastlös, då börja det ösregna o mitt glassug försvann. Blev istället sugen på film o skräpmat o Hanna var på. Möttes inne i stan för att hyra lite film, blev en Deppkväll, Cry Baby o Corpse Bride. Planerna på att promenera till Hanna försvann snabbt när vi kolla upp på himlen, mööörkt det var de. Jädra skitväder, som Hanna sa fler än en gång :)

Filmerna var bra, att Cry Baby är en så stor kultfilm har jag lite svårt att förstå. Bra men kult? Gillar 50-tal, men ibland blev den lite väl mycket ploj över vissa saker. Corpse Bride var jättebra, se den gärna. Skräpmaten blev pizza, är en sån rätt som jag inte har som favorit men får lite craving efter då o då. Så nu behöver jag inte äta de på ett tag :D

När jag kom hem så hade jag tänkt kolla lite på tv, var ju inte nåt skoj. O Debatt som jag brukar kolla på hade ju inga roliga ämnen alls idag... Cykelhjälmstvång, barnomsorg o nåt om intelligenta växter eller nåt :D Jag saknar Lost!!!

Imorrn ska vi kolla på Da Vinci-koden, nån som vill följa med? Efter de ska vi nog ta nån öl, eller Jimmy o Fredrik var sugna på de. Får se om jag tar en cola kanske hehe, gillar ju inte öl så :D

Ne nu funderar jag på att ta mig en kopp chaite, är mums! Samtidigt ska jag flytta på Eddie som ligger o blöter ner mig, badade honom förut.. Han hämnas genom att ligga o torka sig på mig haha

Ikväll sover vi ihop! ;) ♥

Bullmoster nästa ;)

Okej kanske ska uppdatera er hur det gick för min kladdkaka igår... Faktiskt inte så dum, klart den inte blev så god som den kunde, men faktiskt helt ätbar. Kunde kanske varit lite kladdigare men jag hade nog kunnat bjuda på den utan att skämmas. Sen måste jag ju säga att jag nyss provsmakade en bit o den var mkt godare idag efter en natt i kylen än igår när den var lite varm. Vet inte om jag kommer bli en kladdkaksbakande fanatiker, men jag kommer nog våga göra en igen :)

Så nu känner jag att jag inte längre behöver titulera mig som kladdkaksinkompetent haha. Nästa utmaning är ugnspannkaka... Men jag måste skryta med att mina kanelbullar är mumsiga! Haha bullmoster nästa ;) Njae tror inte, jag är ingen som bakar i första taget... Jag håller mig till att bara var moster:)

Någon som har tips på hur man får en kattmorgontrött? Eddie väckte mig kl halv 5 imorse, det var på tok för tidigt. Kan tycka det är okej när han väcker mig vid 9, men halv 5 no way! Vill jag hellre har en Alfons som sover på morgonen...

Jag är sugen på färskpotatis!

Så får jag godkänt som poteniell fru ;) ♥

Lost, so confused!

Shit pommesfrites, nu har jag hängt på Hansosidan igen (Lost)... Får helt krupp på de, finns ju sååå mycket. De som är riktigt inbitna, har de nåt liv? :D Nu finns de ju en annan sida också med ännu mera skumt..

O sen all läskig musik, sitter ju o är nervös när man kommer in på nån ledtrådssida! Gaah

Har du kommit nåt längre?♥

Äntligen sushi!!

Måndag, kändes inte riktigt som de. Vet inte vad, men mina veckor flyter ihop lite. Tror det är alla röda dagar hit o dit som gör de. Är ju en ny nästa vecka...

Vaknade tidigt o var väldig väldig trött. Men Eddie förstod inte alls att jag hellre velat ligga kvar i sängen, utan upp de skulle jag. Men man kan lura de lilla kräket, genom att gå upp o gå o lägga sig i soffan istället. Där kan man somna om, men han tror man är vaken, så då kan ju han gå o lägga sig i sängen helt själv. Egokatt, ska ha sängen för sig själv! :)

Hanna ringde o småväckte mig sedan, men skoj o snacka med henne. Varit borta ett par dagar ju. O Hanna är nog den som jag snackar mest regelbundet med, varje dag typ. Hon föreslog lite lunch på stan o sedan fixa lite ärenden. Sen när hon föreslog sushi, eller vad de jag som sa att jag va sugen på de, då var de ju en självklarhet!  Lunch på Wasabi med andra ord, helt okej priser.. där kommer jag hamna på mina luncher oftare :P mycket trevlig lunch, vi fick lite oväntat sällskap.. Mycket intressanta saker man fick reda på hehe..

Bestämde mig för att jag skulle börja på mitt arbete som ska in på onsdag, hoppa tom träningen för att jobba på de.. Men nu är de inte mkt kvar. Men de fixar jag nog imorrn...  Hör o häpna, fick för mig att göra en kladdkaka. Ni som känner mig vet att jag aldrig lyckats med någon, men jag fick ett infall. Kan ju inte bli fru o mamma o sånt innan jag lärt mig att göra en kladdkaka. Den står i ugnen nu, undrar hur den blir... Gick ut med Eddie en sväng, han gick faktiskt omkring en del, fast bara åt de hållet jag inte ville gå. Sen charma han nån tant på en balkong, hon var helt övertygad om att han ville leka med papperstussen hon torkade balkongen med.. hm yeah right!

Förresten är jag orolig för mig själv, jag diskar regelbundet. Funderar på vd jag ska laga för mat på kvällen o planerar in nästa gång jag ska tvätta.. What is happening to me?

Hm varför produceras de så många program om mannens könsorgan? Kan inte komma på en enda gång jag sett ett program om kvinnans... Ikväll kommer "den perfekta penisen" (tror den hette så..), kommer "den perfekta musen" nästa vecka då?

I veckan ska det kollas på Da Vinci-koden skoj skoj!

Du o dina regler... suck suck! ♥

Blir så arg på vissa saker..

Idag har jag vid två tillfällen blivit upprörd. Första gången var när jag cyklade till mamma o cyklade förbi en massa urrivna blommor som låg över hela gatan.. Nu vet jag ju inte sanningen, men jag tror nog det är några som förstört något blomsterarrangemang nånstans i stan. Sånt gör mig arg! Varför göra en sån grej? Man förstör ju bara, förstår att folk tröttnar på att vilja göra staden fin när det bara vandalieras iaf..

Andra gången jag blev upprörd var när en advokat på tv skulle komma med nån sorts förklaring/ursäkt varför den sk 26-åringen dödade sin styvdotter. Han har sökt hjälp tidigare för sitt beteende, men va fan det är väl ingen ursäkt. Ingen som tvingat i honom pillrerna o alkoholen tror jag, utan dessa tog han helt på eget intiativ. O att inte minnas är bara fegt, finns ingen ursäkt för att ha dödat en annan människa! Helt oskyldigt barn till på köpet.. Sådär, nu har jag fått ur mig två upprördheter.

Annars så satt jag o ägna förmiddagen åt Mp:s kongress, lite skoj faktiskt. De hade lite humor haha. Sen drog jag hem till mamma, klart jag glömde mors dagpresenten hemma haha. Skulle hjälpt henne tvätta fönster, men när jag kom dit så bestämde mamma att vi skulle skita de idag, var ju F1 på tv, mycket roligare.. Tyvärr gick ju min favvos motor upp i rök, as usual känns de som.. Men men, jag drog o träna med Naman istället.  Gick hem till mamma o käka sen, makaronipudding. Såååå gott, o sen rabarberkaka till efterrätt. Utmärkt måltid!

Hehe frågade min mamma varför hon aldrig gjort ål o fläsklägg, då bara garva hon o undra varför jag skulle viljat ha de. Är ju inte ens gott.. Tyckte hon att hade jag velat prova de hade jag kunnat testa de på finlandsbåtens buffé. Får väl se om jag vågar göra de nu när vi åker om två veckor, wiie skoj! Inte äta ål, men åka båt...

Nej nu ska jag fortsätta kolla på den verklighetsbaserade filmen på femman, hm kommer nog bli upprörd igen. Varför kan inte folk bara behandla personer som de själva vill bli behandlade? Våld löser inget..

Sötnos, be nice to me :) ♥

Upptäckt!

Jag har upptäckt en grej om mig själv..

Själv är jag ganska slarvig av mig, kan glömma diska o sånt... Men i sällskap med andra är jag tvärtom! Märkte jag lite när Sanna bodde här de två dagarna, som gick väääldigt snabbt! Men typ när vi hade ätit så plockade  jag undan o sedan diskade upp, kändes liksom okej. O tänker jag tillbaka på vissa perioder i mitt liv så har jag varit likadan. Hm okej Anne, när vi bodde ihop var jag inte jämt så haha.

Sen har jag också märkt att man har vissa rutiner, rutiner som man gärna inte ruckar på. Kommer det någon främmande o gör något på ett annat sätt är det nåt som stör mig. Intressant när man upptäcker dessa saker. För de mesta bryr jag mig inte, men ibland kan faktiskt denna ändring gnaga inom mig o störa mig något enormt. Sedan kan man fråga sig om detta är en grej i början, att man sedan när man vuxit ihop ändrar sig. Kan ju bara kolla på mig o Anne, vi var ganska lika, lika bekväma eller nåt hihi.. Så ens beteende kanske påverkas ganska mycket av andra..

Mm, alltid lika skoj när man kommer på saker om än själv...

Hur är du? Hur skulle jag bli? Hihihi ♥

Vill tro på att kärleken övervinner allt..

Jag gillar verkligen inte fåglar, får panik av dem. Måste ärvt detta beteende av min mamma för hon satt o våndades, på bänken i väntan på bussen, lika mycket som jag. Nej, kommer nog aldrig förstå personer som vill ha en fågel som husdjur!

Mamma o jag var ute i Tornby efter jag hade jobbat. Mamma skulle kolla på skor o träningsbyxor. Försökte vad allt jag var värld att mamma skulle prova ett par converse, men nope, så cool är hon inte hehe. Men de hon köpte var helt okej, inte min stil riktigt men som sagt helt okej. Rosa o svarta :P Träningsbrallor hitta hon inga, o inte jag heller.. Men jag tror jag ska köpa de gröna, har faktiskt suktat efter dem i ett halv år nu!!

Sen lärda jag min mamma hur självscanningsapparaten fungere på ICA Maxi. Hehe hon var helt fascinerad o tyckte att det var ju hur smidigt som helst. Jo jag håller med! När jag blir stor o ska åka o storhandla på riktigt, då ska jag alltid självscanna o fylla hela kundvagnen, jag ska skriva inköpslistor o planera veckans måltider...

Okej, jag är nervös. Nu har jag lovat att följa med Jimmy på Silent Hill när den har premiär, är redan vääldigt nervös. Usch usch, vill ju se den men kommer vara rädd.. När jag ser den. Idag var jag ju nervös när jag satt o kolla på Criminal Minds ju! Men verkar som det blir lite Da Vinci kod i veckan på bio, trevligt trevligt..

Usch, kärleken kan verkligen vara orättvis. För jag tror det är kärlek o ingen vänskap, vad som än sägs om det.. Jag håller tummarna, för vissa människor känns som de bara är menade för varandra! Jag ser saknaden, mtt råd är att våga!

Håll tummarna med mig för kärleken... ♥

Yesterday, Today...

Yesterday:

Jobba på dagen, mycket mycket folk! Finns inte så mycket mer o säga :)
När jag kom hem så mötes jag av en massa kartonger i minn trapp, Sanna som inte riktigt visste vad hon skulle göra av dem. Så nu står de i mitt förråd...
Sen var det ju meningen att vi skulle köra en lite "last night spontanfest", hon o jag. Men problemet flyttstädning fanns kvar, Sanna var inte klar. Så hon drog dit o jag satt hemma. Efter nån timme drog jag också dit o hjälpte till så vi iaf kunde göra nåt skoj ihop under kvällen/natten. Jobbigt o flyttstäda, finns väldigt mkt som kan städas!! Hehe när vi var klara så trodde folk att vi skulle "trasha" en fest... Eller så såg vi desperata ut haha. När klockan var typ 12 så var vi hemma hos mig igen o iordningfixade, så vi drog ner till stan för lite mat. Sanna ville ner på Platens en last tajm, så de gjorde vi. Trevligt o vara typ nykter o kolla på folk haha... Najs evening!

But today is a new day...

Today:

Ska iväg o jobba snart, väntar på Sanna som ska hämta lite grejer innan hon åker till Gbg. Going to miss you k2p, very much. Men du får komma o hänga hr i Lkpg lite i sommar o så kommer jag o hälsar på dig i Gbg! Efter jobbet ska jag till Ikano en sväng med mamma. Undra hur länge de har öppet, men IKEA har öppet till 20 iaf så då borde ju hela Ikano ha det också. Ska handla lite träningskläder... Ikväll ska jag bara vara hemma. Ska bli skönt, bara kolla på film o softa typ.. Hm, hela kylen är ju full ha saker så jag får nog äta nåt där, fastän det hade varit gott med sushi! En annan dag..

Ska vi leka ikväll då? Puss! ♥

Nu är vi kvitt Sanna :D

Lindeli är en trött Lindeli... Somna på tok för sent för att gå upp till tvättstugan kl 8! Kom väl i säng relativt skapligt igår ( ja gick o la mig ungefär när vi sa hej då..), men så låg vi o snacka lite. O sen när jag somnat så ringer Sannas telefon. Gah gah, blev jag pigg fast samtidigt trött...

Sen ringde då väckningen klockanrunt åtta o ville ha upp mig, men jag snooza ett par ggr. Sorry Sanna om jag väckte dig genom mina snoozningar :D Men din telefon väckte mig så vi är kvitt ;) Åh jag vill också ligga kvar o sova.. Men nu ska jag ner til tvättis snart igen, o har jag väl gott upp så kan jag sällan gå o lägga mig igen.

Annars vad händer idag? Ska jobba igen då, några timmar över lunchen. Sanna skulle iväg o flyttstäda, hehe kanske bra att jag jobbar för då kan jag inte ens erbjuda mina tjänster i städbranchen ;) Ikväll ska Sanna o jag laga mat, sen får vi se vad som händer. Ska nog färga håret på varandra tror jag.. Tänkt bli ljusarebrun med ljust i, tror ni om de?

Hm tillbaka igen, undra om alla i mitt hus använder samma tvättmedel? Ser ut så iaf, för jag såg typ 5 tomma kartonger i soporna av samma märke, hihi o japp jag har samma också. Fast det kanske är för att de märket finns nere på ICA o alla kommer på dagen innan att de inte har nått tvättmedel:P

Hm jag är hungrig, äter nåt. Sanna får äta när hon känner för de :P

Fina du, har en bra dag så hörs vi puss! ♥

PS 1: Rabarberpajen blev hur god som helst!!

PS 2: H.I.V. det är humor de...

Paj mitt i natten :P

Var det då kära Jesus flygfärd idag då? Hur påverkar det mig? Inte mycket faktiskt förutom att vi har öppet  kortare än vanligt. Men ojoj vad folk skulle äta när vi väl hade öppet. Man kunde tro att vissa inte ätit på flera dagar! Här var det inte en enkel Whopper som gällde, minst dubbel skulle det vara. Men gärna tripper, hm kan man tolka de som att många festa igår o lite bakishungriga idag hihi...

Nu har jag fått min tillfälliga inneboende också. Trevligt :) Var skoj att laga mat ihop o sånt igen... Faktiskt sånt man saknar med att bo själv. Kommer ihåg min tid i olika kollektiv. Att gå o handla ihop, få för sig att göra en rabarberpaj mitt i natten... Precis när jag skriver de så säger Sanna Ne jag tror jag ska gå o göra pajen, vi köpte nämnligen ingredienserna till den men frågan var om hon skulle orka göra den ikväll eller om vi sparade den till imorgon, Jag gjorde nämnligen maten så hon skulle göra pajen hade vi sagt.. Mums med paj!!

Kvällen ägnades annars åt lite Astrid Lindgren, Ronja Rövardotter. Fin film så kan ses om och om igen. Kan inte säga annat än att jag älskar deras "grälkonversationer", eller vad sägs som Dra åt pipsvängen osv. Sen sa det ett intressant ord AVEDONK, någon som vet vad de betyder? Förklaring önskas tack :)

Sitter o funderar på om du är upprörd... Vill inte att du ska vara de, hoppas vi hörs ikväll så du kan stilla min oro... ♥

Forsberg, min partner.. hm.. haha..

Jag vet, när jag är på fel humör är jag inte speciellt trevlig. Försöker, men jag vet att alla avslut inte alltid blir till min fördel. Döm mig inte för hårt...

Inatt hade jag riktigt skumma drömmar. Drömde att vi var ett stort gäng som var iväg på olika tävlingar/uppdrag. Man tävlade i par o min partner var Peter Forsberg. Kommer inte ihåg alla uppdrag men jag vet att de sista gick ut på något med gissa dialekter. Vet att Gustaf o Danne från jobbet var med... Alla andra retades med mig o Forsberg för att vi var så kärleksfulla, myste, kramades o pussades. Haha, var jag tvuungen att välja en av de, sorry Peter, fulaste hockeyspelarna att ha en romans med i drömmen?

Var man vaken igen då, usch hade gärna sovit länge till. Ville inte vakna idag, för då ska de fixas lite.. Vilken tur att Sanna skiter i om det är stökigt:) Sen ska jag till jobbet, schemat var ju fucked up så de sluta med att vi öppna senare men då helt plötsligt fick mitt pass den förberedande rollen. Ville jag ju inte!

Igår var jag sugen på att lämna staden över sommaren..

Du finns i mitt hjärta vad jag än säger eller gör, kom ihåg de.. Puss, sov gott så hörs vi (väldigt snart hoppas jag) ♥♥

Förändringar...

Hahaha, vet ni vad? Jag ska få en inneboende, iofs bara till på lördag men ändå. Aja Sanna är så välkommen o bo här, finns det hjärterum så finns det stjärterum. Fast hon skulle komma o bo här först imorrn så jag hinner plocka undan lite :)

Idag har varit en väldigt trevlig dag. Börja med lite lunch på stan med Naman o diskutera jobbproblem. Verkar som schemat har funkat sådär sen jag sluta med de, men de är faktiskt inte mitt problem... Verkar som det kommit till ett döläge på jobbet när tyvärr allt inte funkar. Får väl se vad som händer, men jag misstänker att det kan bli en del förändringar. Stora förändringar... Undra hur de kommer påverka oss som jobbar där, men som sagt kommer förändras en del!

Bion var skoj. Men jag insåg ganska snabbt att hade varit roligare om jag sett 1an o 2an, så jag kom ihåg dem. För då hade jag haft större koll på deras förflutna o relationer till varandra. Fast jag måste säga att jag hängde med ganska mycket ändå... Helt okej film! Vi hade nästan hela bio salongen för oss själva, hoppas de kör sådana här förhandsvinga fler gånger :P

Efter bion blev jag lite trött på vissa personer, funkar inte alltid med nöje före allt annat. Blev inget möte i vilket fall. Dumt eftersom jag tycker de hade behövts! Folk är inte nöjda det är ett som är säkert... Sen måste jag ju säga att Kostas känsla för tajming inte är den bästa... Jag vill faktiskt bort därifrån... Kanske blir bättre när förändringen äger rum, får se.. Ja, jag är faktiskt lite bitter...

Gick lite på stan efter jag hängt på kontoret, mina uppgifter har ju blivit lite färre, men det gör bara att jag slipper vara där längre.. Hitta två tröjor som jag unnade mig. Har betalt alla räkningar o har kvar lite, så då kan man unna sig nåt tyckte jag :)

Ikväll är jag inbjuden att dricka lite alkohol hemma hos Lina o Richard, Elin o Fredrik skulle komma dit också. Får se om jag knallar över, var inte förrän vid 21... var lite folk som tyckte jag skulle gå utut, men jag tror inte de.. Ska jobba imorrn o är mer på chillhumör.

Oj nu blev jag väldigt seg... O hungrig, är sugen på sushi, men orkar inte gå o köpa de tror jag.

Telefonen har ringt en del ikväll, Hanna ska till Tyskland ett par dagar, ha de skoj gumman, mamma vill diskutera fönstertvättning o träningskläder...

Du är söt när du sover... ♥

Lite funderingar..

Blääää vakna imorse o hade jätteont i huvudet :( Eller hade, jag har de fortfarande... Undra varför jag har de, inte ofta jag har huvudvärk över huvudtaget... Så jag hoppas träningen på dagen, får se om jag tränar senare ikväll istället. Eller så tränar jag imorrn, den som lever få se...

Snacka med Naman o vi ska gå o luncha innan bio iaf. Vi har ju besämt oss för att testa igenom stadens olika couscous/bulgur-sallader. Så idag är de Wayne's som gäller. Mums mums, är ju min favorit:) Bio sen då, okej okej jag såg första filmen för väldigt länge sedan o när jag igår skulle kolla på 2an på tv var jag inte alls sugen på det. Kollade väl med ett halvt öga, så jag kommer väl inte riktigt ha koll på filmen.. Men men blir trevligt iaf, får väl föröska haffa hångelsofforna eller nåt (not) haha!

Igår satt jag o läste om BB-finalen på nätet. De har ju alltid såna där undersökningar Vann rätt person, Vem tycker du ska vinna osv. Kollar man på dem så verkade det som många tyckte att fel person vann, o de flesta hade någon annan än vinnaren som favorit. Hur går det ihop? Betyder det att de som hänger på typ aftonbladet.se o de som röstar inte är samma typer av människor? Är det typ pensionärer som inte har internet som röstar? Eller unga som inte får låna föräldrarnas dator för de är rädda att de ska porrsurfa? Eller var det en massa norrmän som rösta på vinnaren som inte hänger på svenska nätsidor? Aja funderingarna är många... Men är de så intressanta o viktiga? Nope inte ett dugg, så jag lämnar dem därhän:)

Ska nog gå o fixa lite frukost, fil o flingor o en iprén blir det nog...

Idag ska jag äta glass! Ser ju solen också, undra om det är varmt?!? Väl mött...

Söta tröttisperson :) ♥

PS Hanna du åker inte t Tyskland utan att ha lämnat receptet! O hoppas Tommy kryar på sig!

Coolheten är tillbaka hehe

Aah efter dagens pass så känner jag mig lite coolare iaf.. En helt annan typ av danspass, men här hängde jag med. Lite yr i bollen blev jag dock, mååånga snurrar var de!

Annars varit en mycket trevlig dag. Vaknade iofs o var tröttare än när jag gick o la mig, gick upp timmar för tidigt. Var hur trött som helst men kunde inte somna om, så jag gick upp o la mig i soffan.. 20 min senare somna jag :) vaknade o kollade på Sagan om konungens återkomst. Så då har jag kollat igenom de tre filmerna, grymt! Vad ska jag nu ägna mina förmiddagar åt? Iofs har jag nog inte så många lediga förmiddagar kvar denna vecka tyvärr. Jag är ju sån som jobbar när andra har ledigt...

Åkte hem till Lina en sväng på eftermiddagen. Gillar verkligen deras lägenhet! stor o ljus, men samtidigt mysig! Vi gjorde inte så mycket, utan käka lite o satt o snacka. Vet inte om vi löste världens alla problem, men samtalen gjorde mig glad iaf :P

Har varit så skönt med dessa dagar helt lediga, har verkligen kunnat varva ner... Kunnat tänka mera, iofs kan det vara både bra o dåligt... Men känner att jag fått saker gjorda, o då menar jag mer saker som att kunna kolla lite film, laga mat, diska, varva ner o bara ta det lite lugnt. Finns nog andra i min omgivning som skulle behöva göra samma sak!

Imorrn händer en del, fast överlag ganska roliga saker. Träna först med Naman o Mia. Sen gratis bio X-men 3, möte på jobbet sen o efter de ska jag väl sitta kvar lite hade jag tänkt. Känns som det var nåt jag skulle göra på kvällen, men kommer inte på vad det var.. Aja, nån som känner att de vill umgås eller nåt får väl höra av sig :) Tors-lör jobbar jag. Hm händer de nåt mer skoj då? Märker att jag inte haft så mkt kontakt med min omvärld om man inte räknar med de jag tränar med :D

Förresten, Hanna jag vill ha "receptet" på broccoli- o pastagratängen... För den e jag sugen på!

Well I think that will be all for me at the moment. Have fun, and enjoy a happy new me :P Mohahahaha...

My precoius... ♥

PS Elakt av tvn att visa en strut med glass, blev ju jag väldigt sugen på de ju!

Jag är inte så cool jag:P

Ojoj, idag har jag känt mig väldigt ocool! Var på BodyJam, det är ju mkt funk o streetdans o jag är nog inte född till att se cool ut när jag dansar. Jag gillar nog mer flyingmoves... Men skoj det var de! O mina förösk till att försöka se arg ut, vilket oftast slutade med att jag börja skratta ännu mera, de bjuder jag på...

Imorrn ska Mia o jag köra vanliga Dancen, lite mer min stil... dansa är skoj skoj skoj!

Jag har några funderingar. Började med att Anne o jag i lördags diskuterade fenomenet pausunderhållning. Känns som det alltid ska vara så fint o duktigt. Det ska vara folk som hänger i snören o trapetser, eldsprutare o styltor hit o dit. Ska jag vara ärlig så tycker iaf inte jag att det är så roligt. Att vi diskutera det i lördags var med anledning av Eurovision Song Contest. Där var det snören med folk i osv. Ser man tillbaka till de svenska schlagershowerna så minns jag folk i korvar o sånt.. :D

Åh imorrn blir en trevlig dag, ska väl se till att se sista delen i Sagan om Ringen. Sen ska jag hem till Lina. Skoj skoj. Prata o diskutera livet... Jag tycker om Lina! Sen är de dags för träning för oss båda, inte tillsammans tyvärr. Hoppas Lina också kommer över till W C, skulle vara skoj:)

Finns mycket underbara människor i världen, blir så glad av vissa!

Oh my darling, oh my darling, oh my darling Clementine... ♥

Mat mat mat...

Hej mina vänner!

Har ju faktiskt ett par av mina vänner som också är fast i bloggens värld o jag har iaktagit en grej... Alla gillar att skriva olika mattips, eller berätta vad de ätit för mums under dagen... Är jag likadan? Kanske inte så att jag skriver in recept men jag kanske berättar vad jag äter. Aja, så idag ska jag berätta vad jag ätit/kommer äta. För min kvällsmeny är redan förberedd.

Till lunch gjorde jag en enkel pastarätt, men tomater, champinjoner, lök o basilika. Allt detta gojsades ihop med just tomat- o basilikagojs. Myket gott! Ikväll efter träningen blir det marinerat kött, med hemmagjord klyftpotatis o sweet chilisås. Inte så illa pinkat va för en filur som mig som inte gärna hänger i köket. Börjar bli rädd för mig själv, är det hemmafru det ska bli av mig? Alla mina universitetspoäng skiter jag fullständigt i utan hittar mig en karl som jag kan passa upp på o stå vid spisen o föda hans ungar, typ 10-12 styckna...

Annars har jag kollat på Sagan om de två tornen. Insåg idag att nästa gång jag ser triologin ska jag kolla på den tillsammans med nån som har koll på alla folkslag, för nu sitter jag o är lite förvirrad... Men kan inte säga att jag inte gillar filmerna för de :)

Nej nu ska jag snart börja bege mig ner till W C, dubbla pass idag. Först lite Pump med Mia, sen kommer även Naman o Elin o vi ska Jamma lite. Hahaha ska bli riktigt intressant, undrar hur vi kommer se ut :D

So long my friends o glöm inte tipsa om maträtter, Hana den där örtgrejen eller vad det var kan du ju skriva ner ;) Hehe eller jag kanske ska starta en mailing lista där man kan skicka över recept. Nån som är intresserad? :P

Blä, kommer sakna Sanna!

Nu har jag kommit på vilket det var! Puss ♥


Alla är vi nöjda :)

Då har jag tagit reda på mormors reaktion till Lordis seger igår. Hemskt, trots att de vann. Hon var upprörd över att de ens skickat dessa monster... Hahaha.. Fast hennes humör blev genast bättre när hon kom på att de ikväll börjar sända uttagningen till årets Tangofestival :D

Idag var vi ett stort gäng som intog World Class. Började med att jag gick dit med mamma, sen kom Mia, Naman o Elin o vi körde lite core. Min mage e fortfarande otränad haha. Men är skoj att vi är ett litet gäng som svettas ihop, o svettas det är faktiskt kul!

Drog hem till mamma efter träningen o käka, hade lovat att komma förbi för att hjälpa henne i källaren. Kanske inte mer än rätt eftersom typ hälften av alla kartonger där faktiskt är mina... Men en sak som de inte tänkt på i den källaren är lampan. Det är en sån som släcker sig automatiskt = väldigt irriterande för det blir verkligen helt svart där nere o är en bit till lysknappen...

Gick hem så jag kunde kolla på hockey, gött vi vann... O mamma var glad för Finland iaf tog bronset.. Härligt när alla är nöjda :D

Visst ja, idag hände det igen.. Min jädra katt börja gnaga på nätvärkssladden. Hann som tur va stoppa honom innan han bet av hela. Hm så nu behöver jag nån sån där färgglad tejp, har jag sånt? Nee, har ju knappt en hammare :) Om nån råkar sitta på lite extra tejp så maila gärna över den, eller lämna en kommentar...

Hm blir ingen film idag heller va? ♥

Hihi är jag knäpp?

God morgon! Söndag, var försvann denn helg då? Iofs så kändes inte gårdagen alls som en lördag, kanske för att jag satt fast på jobbet fram morgon till kväll. Jag förstår verkligen inte hur man kan jobba dessa scheman vecka in o vecka ut... Ja vet att jag själv jobbat dessa tider, men nu är jag bara less! Hm kanske ni märkt...

Fast jag måste ju berätta en skoj grej som hände igår på jobbet. Visar att man ska alltid ha barnasinnet kvar, blir roligare då. Tyckte iaf jag :) diskmaskinen fick damp av nåt slag, började läcka som ett såll, så golvet runt omkring mer liknande en mindre sjö än ett vanligt golv. What to do? Jaa vet inte vad ni skulle göra men jag, jag hoppade i det. Splash, splash :D Lollo kommentera det med Linda du måste vara den knäppaste människa jag känner, om nån skulle vilja göra samma sak så skulle de iaf vänta till 5 i 7 när vi snart slutar, inte några timmar innan.... Jag svarade bara med Oj jag blev visst lite blöt o så glad ut :) Hihi okej jag kanske är knäpp men skoj det var det:P

Söndag idag, händer idag då? Jo nu ska jag kolla på Sagan om Ringen... tar ju några timmar så.. Sen ska jag hem till mamma en sväng o hjälpa henne med  nåt i källaren o äntligen fixa lysen på cykeln. Är ju sån som inte gärna cyklar utan lysen... Sen ska jag ner på gymmet o hänga lite, o sen belönas det med mat hemma hos mamsen. Undra vad det kan bli?!?

Ikväll ska jag äntligen försöka få se en viss film, beror iofs inte på mig.. Aja, we'll seee:P

Kanske är konstiga saker o gilla, men vissa saker med dig gillar jag verkligen :P Vad tror du det är? ;) ♥

Låååång dag!

Får väl börja det hela med ett stort GÄSP! Är verkligen trött... Vaknade vid halv 6 imorse o var verkligen pigg. Men insåg att det funkar inte om jag går upp då. Kunde inte somna om, o när jag väl slumra till så drömde jag om att jag inte kunde somna o att de sluta med att jag gick upp o gick till BK vid 7.20! Kommer aldrig ske..

Ne jag gick dit så jag var där vid 9 när jag börja, kändes lite jobbigt att gå dit o veta att jag hade 10 timmar arbete framför mig. Dagen gick bra, alla skötte sig... Lite segt emellanåt iofs!! Känner nu hur trött jag är på stället, har faktiskt inte så mycket motivation kvar att ge där. Får se vad som händer. Men som jag säkert sagt tusen gånger, ångrar inte för en sekund mitt beslut om sommaren!

Efter jobbet åkte jag direkt till Anne o Johan. Mums vilken mat, o sen rabarberpaj till det. Lite vin till maten o sen en mojitos, kan kvällen bli bättre? Kvällen skulle ägnas åt Eurovision Song Contest. O nej, jag tyckte inte att Carola skulle vinna. Vem tyckte jag skulle vinna då? Hm jaa ni, Ryssland kanske, Finland vore skoj (hehe söta lappar de satt o höll då ;)) eller så digga jag iofs Litauens (hm tror de var de iaf..) Men Finland vann, hehe skoj skoj ska jag gratta mormor imorrn ;)

På bussen hem höll jag på o dö av skratt, tyvärr var jag ju tvungen att hålla tillbaka dem.. Men det var klurigt, så jag såg nog ut som en stor solstråle som fnissa till ibland. Jezzez va skumma kommentarer folk kan kläcka när de är fulla..

Ah nu är kryssningen bokad förresten, wiie va skoj det ska bli!!!

Jaha o vart är du nu, är ju jag som är hur trött som helst nu ju! ;) ♥

Chokladen var god iallafall!

Intressant dag... Jaa ni gott folk vad har jag gjort idag? Hm ja dagen ägnade jag då åt Askungen och Lost, kvällen kolla jag först på bil. Eller jag kollade väl inte så mycket, jag satte mig efter en stunds vandrande omkring i en fotölj, tog mig en dubbel varm choklad i automaten o läste tidning. Inte så hemskt sätt att tillbringa en stund hos Peugout på :) Den varma chokladen var stark o god, just as I like it... O gratis! O glöm aldrig gratis är gott.

Sen var jag faktiskt o handlade, så nu har jag lite i min kyl igen. Så nu kan jag laga mat igen hehe... För nu är jag inne i laga mat hemma o äta lite ordentligare, så vi får väl se hur länge de håller i sig! Bara o komma upp på en måltid, men jag gillar inte oväntade besök så ring innan hehe...

Kvällen hängde jag på 55an, vi vart väldigt många människor. Vet att de andra tyckte jag var tråkig som drack cola o sen drog hem när de skulle till Platens. Men men hade aldrig sagt att jag skulle ut. Funderade ett tag på att följa med en stund, men det var för tidigt för o dansa o det är de jag gillar o göra när jag är ute:) Men det var kul att träffa alla, inte varje dag man träffar vissa. Måste erkänna att jag då o då kan tänka tillbaka på gamla tider o sakna dem faktiskt...

Usch imorgon blir en lång dag. Börjar vid kl 9 o sen jobba heeeeeela  dagen verkligen, o sen direkt till Johan o Anne på de. Iofs där blir det bara lugnt o skönt så det är ju inte så ansträngande, men jag kommer nog gäspa litegrann, så det får ni stå ut med ;)

Ska du göra  min kväll även idag? ♥

PS Har vunnit ett gäng biljetter till att kolla på Sverige-Paraguay på SF, nån som lust att följa med?

Traditionen är igång igen :)

Sitter man här och väntar... Naman o Malle är sena! Hm undra när de kommer?!? Aja, jag har ingen bråttska alls, är ju fredag o planerna för dagen är softa... Ska ner o träffa folket vid 19 typ, den årliga traditionen om att varje fredag (var 3e alltså..) som Jimmy jobbar till 19 på fredags så träffas vi efteråt o sätter oss nånstans. Tvivlar p åatt vädret ska spricka upp, så uteservering hoppar jag nog :) Är typ pank så dricka mycket har jag inte en tanke på, plus då att jag ska köra hela Susannes skift imorrn.. Gah 10 timmar, det är en del de!!! Men nu drar traditionen om soft var tredje fredag igång igen, brukar göra det framåt sommaren...

Idag har jag bara softat. Du fick mig väldigt nyfiken på hansoprojektet så där har jag undersökt en del. Fast jag tror tyvärr inte jag kommit längre än dig:) Men mycket saker man blir helt knäpp på, så många frågetecken! Vi får undersöka vidare, men jag är fast in the Lost mystery!

Kollade på Askungen också, så fint så romantisk. Jag vill också hitta min prins o leva lycklig i alla mina dar :)

Intelligens är faktiskt sexigt ;) ♥

PS Nu är de påväg, så då bär det av mot IKEA eller vart de var vi skulle. Skulle kolla på nån bil.. Haha mycket intressant att jag ska med, vad kan jag bidra med? Tycka färgen är snygg kanske hihi

Ett par PS..

PS bajs också, missade ju Insider idag ville jag ju se. Handlade om porrindustrin. Men jag bytte kanal när det var Efterlyst, ville ju ha vanliga Efterlyst o inte Hagamannen special. Så jag bytte till den där musiktävlingen som det är sån hysteri över i alla tidningar... Nej tycker fortfarande att Sveriges låt är trist! Men då missade jag ju Insider, buhu... Men jag får reda på om Sverige går vidare till lördag.. wiie.. hm..

PS2 Mia ska vi anmäla oss till Du är vad du äter, såg att de söker nya deltagare.. haha ska jag föreslå lite poopgenomgångar även i svenska varianten ;)

Eller pussas ;) ♥

Välkommen till "Kasta skit på plugget"-jouren, vad kan jag hjälpa till med? ;)

Ojoj, man ska ju inte följa med Mia på Pump första ggn. Shit tjejen vilka vikter du lägger på :D Tur att jag inte bryr mig o ska tävla o måste ha samma.. Tog nog ganska bra, ville köra lite lugnt för att testa passet. Men nu kan jag de o kan lägga på lite.. Men några 20 kg på benen, det får nog dröjas med ett tag Mia ;) Men definitivt att vi tränar ihop igen!!

Okej erkänner, inte pluggat mycket idag... Men hunnit med lite annat, hm okej nej det har jag väl inte.. Men jag vet hur soffan känns att sitta på :P Även sova i, okej idag kan ni fått kalla mig för latmask för jag har varit de! O sen får man ju inte glömma att jag haft jour på "Kasta skit på plugget" hehe...

Hm har insett en grej, denna vecka har jag ätit två mål hemlagad mat per dag. Gosh vilken kostnad. Var ju mycket billigare när jag glömde bort o äta o sånt ju! Måste handla, men orkade inte idag. Morgondagens projekt...

Sen måste jag ju berätta vd jag lyckas med. Har hela dagen hört från mobilen att det varit dåligt med batteri i den, men inte orkat sätta den på laddning. När jag ska få tag på Mia för att höra när vi ska träffas på gymmet så dör den helt. What to do? Leta efter laddaren, hittar den inte efter typ 40 min riner jag till Hanna, men hon är ute på Alfonspromenad. Så jag leta vidaren, måste ju få tag på Mias nummer. Då man inser att msn inte är så hemskt, för där kom Mia så jag fick tag på henne i vilket fall. Sen hittade jag faktiskt min laddare också, så nu funkar den igen :D

Imorrn ska det tydligen drickas öl, fast tvivlar på att de vill sitta på en uteservering :D har inte besstämt mig om jag ska med, kanske siter o softar en stund. Men öl är inget behov... Ska träna innan o hade funderingar på att hänga hemma hos mamma en stund efter de. Aja, får väl se om jag vill vara lite social... Lugn kväll i vilket fall, ska jobba hela lördagen känns det som. Blääää!

När ska vi kramas då? ♥

Morot sökes!

Hm har haft riktigt skumma drömmar senaste nätterna, fast alltid lite skoj att drömma. Men jag vill ju drömma samma saker som Hanna drömmer, de verkar mycket..  roligare ;) Iofs inte o vakna då haha. Idag skulle det då ägnas åt mitt paper. Men läste ett mail om att vi inte skulle ha någon officiell redovisning på dessa, utan de seminarien var högst frivilliga. Äh japp japp, gjorde en ju inte mer motiverad att börja just idag. För det gör att jag ska lämna in den senast den 31 maj o har inget efter de iaf... Hm jag måste ha nån morot!

Var kvällsträning som gällde idag, läste det i ett mess som Mia skickat innan 7 imorse. Stackars flicka som är vaken den tiden! :) Men skoj att träffa henne, en mycket trevlig flicka måste jag säga haha.

Förresten mina vänner, jag har en efterlysning igen. Jag vill gå på en sån där stadsvandring de har i Lkpg under sommaren. Verkar intressant o sen skulle jag vilja få reda på saker om Lkpg som jag inte vetat. Någon som är sugen att följa med? Jag vet att vi kommer dra ner medelåldern med typ 50 % men kan ju va skoj ju! Som jag förstått det så är de på onsdagar vid 19. Nån som hänger på?

Är det ingen som vill kidnappa mig ifrån böckerna? Jag vill göra nåt skoj! Men jag vet... borde fixa mitt paper. Tycker ju faktiskt det är skoj, inte det...

Usch nu börjar jag faktiskt tröttna på hela skiten... Vill därifrån!

Mycket besviken, du är skyldig mig en romantisk förmiddag! ;) ♥

Strååååålande :D

Idag la jag allt pluggande på hyllan, kändes bra. Men imorrn är det tänkt att hårdköra lite med den... Har i stort sätt hela dagen ledig. Bara träna lite BodyPump med Mia, hm måste kolla med henne vilket av passen vi skulle träna det på dagen eller det på kvällen, upptäckte idag att det var två...

Idag träffa jag då Björn, mycket trevlig kille måste jag säga som gillade ordet strååålande :) Satt bara o snacka en stund, skulle träffas nästa vecka igen när han lagt upp ett program. Så jag blev klar typ 40 min innan Naman skulle komma, så jag satte mig o cykla o gick typ en halvtimme innan han hann komma. Sen gick vi en stund till o gick ner i gymmet. Måste erkänna att jag tyckt stora gymmet vanligtvis varit lite läskig, är ju nästan bara en massa biffkillar där bland alla hantlar. Men idag när det var lite lugnare så såg jag att det var många maskiner som även jag brukar köra.. Aja kommer nog våga mig dit oftare. Beror lite på hur mitt schema läggs upp...

Efter träning o dusch bar det av för att införskaffa mat, bulgursallad på Café & Kök. God, men det slår inte Wayne's. Mötet gjorde mig arg, var nära att jag sa upp mig, kände att all motivation för jobbet försvann. Men får väl se vad som händer, men den planen Kostas hade gjorde att jag tycker det skulle kännas meningslöst att jobba, får inte utnyttja min kompetens! Men men, verkar som sagt som han insåg att hans plan inte var så klyftig...

Hanna kom o hämta mig, köpte med oss lite grejer från Lucullus till kvällsmat. Lasagne.. Gosh idag har jag ätit ordentligt jag, hm men det är mkt tack vare träningen. Faktiskt ett av skälen till att jag tränar, mina matvanor blir bättre o framförallt jag äter. (Så nu får allt DU också bli lika duktig :P) Vi satt o kolla på Kingdom Hospital som jag har alla avsnitt av, tack Fredrik. Hann väl kolla tre avsnitt o det är lite spännande faktiskt. Sen fick Hanna dra hem, eller hon gick frivilligt, för jag skulle kolla på Lost. Hm har jag förstått det rätt så var de sista för säsongen... Så ni menar att jag måste vänta tills efter sommaren för att se nästa? Blä, me not like!

Idag har jag varit duktig o druckit massa vatten, så huvudvärken är inte här än iaf :)

Kommer vi ha nåt att snacka om nu när det var säsongsavslutning ;) Hihi jag tror de.. ♥

Halvvaken?

Igår somna jag som en stock, usch usch huvudet höll på att sprängas av onthet! Halvvaknade av telefonen. (Okej nu ska jag förklara ordet halvvakna = det är när man redan är lite vaken, men inte gått upp o pillat bort all sömnsand i ögonen.. got it? :P) Jimmy som undra om jag vill jobba, nej tack tyckte jag. Min dag är redan full... Kunde redan fått in ett par grejer till men varit tvungen att skippa dem.

Jaha o vad kan jag ha så mycket o göra idag? Jaa ni, vid 12 ska jag då till gymmet o träffa Björn. Han ska vara en stor man o där ska lilla jag sitta o lyfta vikter, haha blir intressant... Sen skulle jag träffa Naman så vi kunde träna en stund. Möte på jobbet o sen har jag Hannadejt. Kolla lite på Kingdom Hospital hade vi tänkt... O äta mat. Vad jag har blivit duktig att laga mat hemma senaste dagarna, har ätit hemmalagad mat varenda dag både till lunch o kvällsmat. Fast jag måste erkänna att jag är väldigt sugen på sushi! :)

Åh jag blev precis sugen på glass, chokladglass! Men har man ingen riktig frys så har man inte sånt hemma, får bli en smörgås till frukost istället. Sen på med träningskläder o bege sig, fixar mig iordning där så det är skönt att bara promenera iväg. Ska nog busa med Eddie en stund först...

Hihi du blir nästan sötare för varje dag som går... Puss! ♥

Skoj att dansa!

Åh vilket kul pass det var! Okej att jag inte hängde med på alla snurr hit o alla armar dit, men jag tyckte jag klarade mig skaplig för att vara första gången på det passet. Ett pass jag gärna går på fler gånger, skoj skoj! Hihi Naman såg ganska söt ut då han för de mesta var mer lost än mig... Träffa Mia efter hennes pass o innan mitt, så nu har jag bevis på att hon faktiskt tränar där o inte bara skojat om de :D Vi ska nog träna ihop på torsdag, kul! Imorrn ska jag dit o träffa den personliga tränaren Björn, hehe jag kommer känna mig som en liten svag myra...

Annars har jag bara softat idag, lite plugg men mycket soft. O jag har inte ett dugg dåligt samvete :) Ska väl plugga lite ikväll, för imorrn hinner jag nog inte så mycket. Läste på Hannas blogg att hon hade tänkt o kommao våldgästa mig ett tag, hihi men det är bra Hanna att du inser att kl 21 ska du vara väck för då är de Lost :) Hm ska väl se till o dubbelkolla de, de har ju lurat mig inte bara en gång på mitt onsdagsnöje :( Så Hanna sure kom förbi du, du kan ju få äta lite korv också om du är sugen ;) Hehe eller inte!

Annars har jag på kvällen lagat mat, lyckats hälla en massa matlagningsgrädde på mina nyduschade ben.. Hm tänkte skrivit nyduschade kropp men det lät lite skumt haha... Halvtittat lite på filmen Snygg, sexig singel. Lite weird film måste jag säga, o jag tror inte rikitigt på allt som sägs. Men så har ju min mamma lärt mig att man inte ska tro på allt som sägs på tvn ;)

Du är söt o jag hoppas snart du kan få lite lugn o ro :) ♥

Som en smäck!

Japp japp.. träningsvärken sitter som en smäck där i magen, så trevligt.. eller inte! Men men sånt man får ta, jag kan faktiskt röra mig iaf, får se det som positivt haha. Idag ska det dansas, ska bli riktigt skoj! Jag gillar danspass...

Är lite sömnig, tror jag somnade halv fyra inatt. Låg o läste, det var trevligt. Saken var att jag vakna klarvaken klockan sex, men insåg att det funkar inte om jag går upp då så jag sov vidare till tio typ. Fick ett lite panikuppvaknade eftersom jag igår bytte alarmsignal på mobilen, denna var hemsk måste jag säga. Bytte snabbt tillbaka :)

Aaah fick precis posten, guess what, jag har fått en kallelse till röntgen. Ultraljud av buk, intressant... Får se om de hittar nåt, men känns faktiskt lite skönt att kolla upp de. Måste säga att jag blev välditg förvånad när kallelsen damp ner..

Idag ska jag inte plugga allt för mycket. Har gjort det lite nu under morgonen, men tror jag ska ge mig snart. Hanna o jag ska köra en liten softis o sen ska jag träna... Har lite sushicraving! Men det blir nog inte idag, får se vad som händer..

Nej, frukost kanske?

Nöjd nu? ♥

Så härligt...

Ojoj, här har ni en som kommer ha träningsvärk i magen imorgon. Har jag inte de så kommer jag bli väldigt förvånad. Var på mitt första träningspass på World Class idag, så nu är jag fast där... Naman o jag börja med lite kondition i den avdelening innan vi skulle in på ett core pass. Och jag säger då de, jag har gått på många corepass men detta var nog de tuffaste! Var ett helt nytt pass men jag ät inte den som ger mig efter en gång, nu vet jag vad som gäller :D Imorrn ska vi prova på ett annat pass, dansa lite. Hihi ska bli skoj att se Naman dansa... Så skönt att vara igång igen. Märker också att de är flera som gärna har med mig när de tränar, gött gött! Bara o säga till, jag är för de mesta inget svår att få med på ett träningspass eller två :P

Annars har dagen mest tillbringats i böckernas värld eller vid datorn. Lagt upp strukturen för mitt arbete, börjat skriva lite o läst en del.. Känns som jag har det hela under kontroll. Hann även med att göra en snabbis"Hanna" i soffan på eftermiddagen o läsa lite skojläsning också :)

Nu är planerna för vår kryssning i full gång, ska nog försöka boka ganska snart faktiskt vore trist om hytterna tar slut... Skoj med liten minisemester. Träffa folk o dricka drinkar :P

Hm nej kanske skulle ta sig nåt o äta, har typ glömt bort att göra det idag... Åh nu kommer jag få skit för detta uttalande jag vet!

Så nu kan vi svettas ihop ;) ♥

Känns som ett nytt kapitel!

Sådär nu var de gjort! Nu har jag fixat mitt medlemskap hos World Class. Jag är fast! Känns så bra, har varit träningssugen riktigt länge nu, o imorrn börjar de :) Aah va skönt, träna är skönt... Intressant också att börja på ett nytt ställe, hoppas jag kommer trivas men det tror jag..

Dagen gick ganska smärtfritt o jag gjorde de mesta jag tänkt, tom halvslumra hemma hos mamma :D

Oj där gick min lampa, vart riktigt mörkt. Hm kanske borde byta den så jag slipper sitta i mörkret. Borde egentligen ta en räd med alla lampor, typ ingen av mina taklampor har nån glödlampa i. Som mina nära o kära säkert har koll så använder jag mig sällan av dessa. Trivs bättre med lite flera mindre lampor, ska inte vara så ljust alltid tycker jag :)

Nu har Eddie överskottsenergi, han springer som en galning mellan köket o min säng, hm allt ligger lite snett därimellan haha. Åh förresten, måste ju berätta vad jag blev sugen på o göra förut idag. Rensa mina bokhyllor. Jaa jag vet att de finns en massa skit i dem. Men jag fick sån där, nä nu slänger vi en massa fram med svarta sopsäcken. Så vi får se vad som sker imorrn. Beror lite på hur de går med pluggandet:) För som alla som pluggar vet så finns det inga bättre tillfällen än just när man ska plugga som man kommer på en massa saker som kan städas, plockas etcetra :D Fast jag känner att jag har gansak gott om tid.. Ja vet Hanna, så säger jag alltid :D

Oj nu har jag gjort sådär dumt igen.. Förlåt mina vänner...

Hehe jag skyller på PMS... ♥

Ny dag, nya tag..

Usch jag blir bara så arg på vissa människor! Vilka tror dom att de är, o sedan till på köpet ifrågasätta varför jag inte vill... Sedan förstår jag inte ens vad människan vill! Det vi kanske en gång hade försvann för så många år sedan o vi har båda gått vidare i våra liv.. Eller ska jag vända på det hela o ta allt som en stor komplimang? Äh, jag orkar bara inte bry mig så mycket, blir bara arg att jag ska få samma anspelningar varje gång vi pratas vid!

Förlåt om jag var ohyfsad, blev bara så arg... Sen var jag trött o somna! Hoppas du inte tog illa vid eller nåt, iofs fäller du klantiga kommentarer ibland...

Men allt det där var gårdagen, idag är det en ny dag o vad bjuder den på då? Hm ja vackert väder verkar det som iaf. Vet iofs inte om det är varmt eller kallt, men solen är framme iaf. Ska jobba om en stund, lovade att hoppa in lite så att timmarna gick ihop. Efter de drar jag nog till mamma, kolla formel 1 o äta mat. Kanske ska fixa World Class också, har tyvärr blivit lite dåligt med träning senaste tiden :( Men nu är det dags igen, så vad säger ni Naman, Elin, Mia osv ska vi svänga de lurviga o lyfta lite skrot ;)

Ska ta med mig en bok o sitta o läsa på mammas balkong tror jag, eller så somnar jag i hennes soffa :D

Vill säga så mycket... ♥


Nej jag är inte full:D

What a night.. and day!

Kan ju börja med o fråga om någon kan gissa på vad jag har i mina fickor på min bruna tröja? Jaja, ni som jag berättat det för vet ju... Jag har den skumma saken som två urrivna tidningsbilder på ormar. Varför kan man ju undra. Jo jag har ju då nämnligen en mamma som har extrem fobi för ormar. Så när vi satt o käka efter jobbet så ger hon mig en tidning, typ Linköpings Posten eller nåt, med ordern att snabbt som bara den riva ur alla bilder som visar ormar. Hon har nämnligen gått omkring o haft ångest tom med bilderna i väskan. O läsa den kan hon ju inte göra om de skulle finnas såna bilder i den :D För en ovan låter detta kanske ganska bisarrt, men jag är van.. Har ju bott tillsammans med henne i ganska många år...

Vad har jag annars haft för mig det senaste dygnet? Jobbat då, trodde ju då att jag skulle vara ledig tills nästa lördag då jag vart snäll o tagit en extra tid. But no, lovade jobba lite imorrn.. Annars ska jag nog bara försöka plugga imorrn. Känner mig ganska motiverad faktiskt :)

Efter jobbet så träffa jag mamma, fixa M och M's presenter. Presentkort, wiiie. Var o käka lite o sedan gick jag hem o tog de lite lugnt. Hanna kom o mötte upp mig o vi gick iväg på glassjakt, var ju mumsig glass som skulle inhandlas o det klarade vi galant :P Hemma hos Sanna väntade tacos. Som alla andra av vra vinkvällar så var denna super också. Vi spelade RappaKalja. Hm o ja jag vet, mina förklaringar kan ibland vara lite udda.. men sånt bju'r jag på hihi.

När klockan börja närma sig halv 12 fick vi för oss att vi skulle dra in till stan (hm ja för Sanna bor ju såå långt därifrån.. not), gissa var någonstans vi hamnade? LaScala... Aja, en drink senare drog jag hem.. Jag har skoskav aj aj.. De andra kanske sitter kvar, eller är hemma... Hoppas de har skoj iaf :)

Nej du, du får klara dig med mig! ;) ♥

Jag ska ingenstans...

Oj vilken dröm...

Jag drömde att jag skulle åka tillbaka till den plats i Frankrike som jag bodde på för ett par år sedan. Jag skulle vara borta i tre månader.. Inte så skum dröm hittills kanske, men det udda var att min resekamrat var Talin. Inget fel på Talin, men jag har svårt att se att hon o jag skulle åka för att bo i Frankrike ihop :) Andra lustiga var att vi hade åkt ner Frankrike för att kolla läget lite innan vi väl skulle flytta ner, så vi åkte ner över dagen bara. Sedan skulle vi åka hem för att åka ner för tre månader då dagen efter. Kommer ihåg att jag i drömmen gick omkring o hade ångest för att åka tillbaka till Sverige för då skulle jag nästa gång jag reste åka för att vara borta ganska länge... Andra skumma saker som ägde rum i denna dröm... Aja, jag hade inte tänkt o dra från stan i tre månader så ta det lugnt:)

Finns dock en möjlighet i sommar o dra iväg om jag vill, till Kalmar. De ska öppna en BK-restaurang där o behöver hjälp med upplärning o sånt. Hanna, du o jag funderade ju faktiskt på de.. Skulle vi få bo på hotell när vi är där... Kan va skoj, fast jag hade ju inte tänkt hänga på BK i sommar. Är faktiskt ganska trött på stället, blir arg på alla bestämmelser osv.. Sen är jag inte så förtjust när jag får ta en massa klagomål som jag inte har nåt med o göra! Jag sköter mitt jobb o allt är inte så lätt alltid, saker bestäms uppifrån o måste tyvärr meddela att verkligheten ser ut så.. Take it o leave it liksom!

Ja ni, igår smakade jag då på sådana dära billiga nudlar. Hanna snackar ofta om att de är så smidiga, billiga o faktiskt goda. När hon fick höra att jag inte riktigt koll på hur sådana smaka så offra hon snabbt för att jag skulle få testa. Så nu till recensionen: Tyvärr Hanna jag tyckte inte de var så gott, hade velat ha massa grönsaker runt omkring för att uppskatta dem. Lite synd för de gick snabbt att tillaga o som sagt riktig billig mat...

Nu är det dags o ta tag i dagen, in i duschen o få fram lockarna igen = tvätta håret. Sen till jobbet :( Efter jobbet ska jag träffa mamma, vi ska gå o äta sushi ihop. Mums! Ikväll är det sedan dags för vinkväll med bruttorna (fult ord!). Hörde rykten om att de ska bjudas på tacos, inte så pjåkigt. Efterrätten står Hanna o jag för, glass! Ska spelas lite rappakalja också, hehe vilken tur att jag inte är dålig förlorare för det är ju spelet jag förlorar för de mesta....

Jag somnade med ett leende.. ♥

My day..

Mm så var man hemma... Följde faktiskt med mina vänner ikväll. Fast Fredrik o Jimmy hade ju då börjat dricka öl redan vid kl 19 på 55an. Jag kom ner först vid halv tio ungefär. Drack en cider mest för att vara social. Sedan bar det då av till den Gula Paviljongen för att lyssna på lite Bettlare & Lösfolk. De är bra, o jag har nog nån favorit av låtarna. Efter en lite kylig promenad in till staden igen (egentligen så hade ju jag preparerat mig för lite kyligare stunder, men eftersom jag är Guds gåva till jordefolket, eller ikväll iaf Fredrik, så lånade jag ju ut en av mina tröjor :P, fast jag är väl inte den som är så frusen av mig så, så jag överlevde jag). De andra skulle till Platens, bestämde för att följa med ner en liten stund. Trevligt med lite dans, men drog mig hemåt för en liten stund sen... Helt okej kväll måste jag ändå sammanfatta den som.

Dagen hände det inte så mycket under, jobba o firade sedan att det var helg med en glass. Polkagris mmm...

Hm jag är tydligen kräsen tycker Hanna. Hon tycker inte jag ibland kan se det som uppenbarar sig framför mig.. Nej hon har kanske rätt, men mit hjärta öppnas för vissa...

Verkar som Eddie är lite knäpp nu igen, spökena i väggarna runt min sovalkov är tillbaka.

Hoppas dagen blev precis som du ville, men än får du inte sova ;) ♥

Grattis!

                                                 Grattis

GRATTIS! ♥

Att sakna..

Trevlig kväll, men jag gick inte ut... Vi hängde ganska länge hemma hos Tessan så de känd onödigt att gå ut kl 01. Tjatas om att jag ska med på konserten imorrn kväll.. Jo kanske, men jag vet vad jag drömmer om. Men det är nog omöjligt tyvärr.

Lycka till i USA nu Tessan, kommer kännas konstigt att du ska vara borta så länge. Vet vissa som kommer sakna dig extra mycket :)

O jag vet vem jag saknar just nu... ♥

PS Just nu är det något som inte stämmer... Är det värsta tänkbara så kommer jag inte vara en glas Lindelin, undrar bara vad förklaringen är. Går helt emot allt jag hört innan... Snälla var ärlig!

Till Hanna!

Hörru tjejen, detta inlägg är direkt till dig! Vill ha dig här nu.. Du är 8 minuter sen ju. Jag vet, tid är inte så viktigt, men nu gäller det ju vin ju!

Är ju törstig ju :D

Lugn jag tar hand om mig själv..♥


Vin är ju också vätska, glöm inte dricka en dag som denna ;)

Hm hur kunde jag ens tvivla imorse på att de skulle bli varmt idag? Känns som det varit varmare idag till och med! Var ju då på Make Up Store idag, riktigt nöjd blev jag. Hoppas nu bara att jag kan göra lika snyggt själv. Sen skulle de då promeneras till capus. Trodde ju Naman skulle följa med, men icke sa Nicke. Blev Hanna (min gamle promenadbuddy) o jag, haha som vanligt tänkte jag säga :D          
Men Hanna funkar utmärkt, absolut inte det jag försöker säga..

Strosa runt lite på stan efter promenad, fast det enda vi egentligen ville var att sitta ner med något kallt o dricka. Får inte glömma att jag ska göra de, brukar vara ganska bra på att glömma sånt. Hm aja, jag har ju vin jag ska dricka ikväll... Får väl se till att fixa vätskebalansen då ;)

Nu är jag trött, skulle faktiskt gärna ta mig en tupplur... Men tror bara jag skulle blir tröttare. Hm jag är konstig. Jag menar de flesta brukar blir tröttare när de är mörkt o kallt (hm inga namn nämnda, men det har ju varit din ursäkt hela vintern ;) Så känn dig träffad haha), jag är tvärtom. Senaste dagarna har jag varit hur trött som helst på eftermiddagarna. Solen o värmen gör mig ju sleepy.

Hehe vet ni vad jag lyckades med nyss då? Plocka isär tangentbordet, eller mellanslagknappen. O sen var de lite klurigt att få ihop den, men nu sitter den där så fint :P

Nej man kanske skulle ta sig en liten snabbdusch, kan vara skönt. Svalkas lite... Hanna kommer om en timme, ta oss ett glas vin innan vi drar till Tessan. Kommer ett stort gäng med bekanta ikväll, mkt skoj! Mitt mål ikväll är nog att få Fredrik o dansa, haha kan bli klurigt... But it isn't over until the bla bla bla..

Imorrn är en speciell dag, o jag har en surprise :P Jaja jag vet att du inte vill.. men... PUSS ♥

Är du vaken Lars? Är jag iaf :)

Detta inlägg skriver jag främst för att visa att jag faktiskt är vaken.. Vaknade tom för en halv timme sedan, men har läst en stund i min skolbok (duktig jag e va hihi).

Du frågade igår om jag var trött, mitt svar blev sådär.. Hm eftersom jag somnade 20 min senare så var jag nog det iaf :) Så du behöver inte inte känna dig elak, bara jag som inte gillar att skiljas tror jag...

Inatt har Eddie varit världens gosigaste katt som velat ligga typ "sked" hela natten. Sällan han vill ligga så nära, men det var väl spökena i väggen som gjorde honom lite rädd eller nåt hihi.. När jag vakna så insåg jag att jag kollat för mycket på den gamla klassikern Beverly Hills på tv. För jag drömde om dem! Gosh!

Var inte så mycket sol när jag vakna, hoppas de ändras. Hade ju tänkt att ha en av mina favvotröjor på mig idag (hittade den igår när jag faktiskt städade ur en av mina garderober!) Så det får se till o bli lite varmt idag också, annars faller ju hela min plan ju... Hehe

Idag ska jag på make up-rådgivning, skoj skoj! Har ju haft detta inbokat i ungefär två månader nu, men äntligen är dagen här. Sedan ska de promenaras lite med Naman o hämta min bok. Sen träffa Hanna på stan o fixa en liten "ha det så bra Tessan"-present. Sket i att dra igång nnån insamling, så alla får fixa de dom vill, om dom vill! Ikväll sedan då är de dags för lite fest hemma hos Tessan. Eller som hon säger, lite party med barnkalas tema. Hon skulle nämnligen bjuda på kladdkaka, glass o jag vet inte vad. Mums! Får se om det blir nåt ut o dansa sedan... Beror helt på mitt humör, tänker inte tvinga mig själv att gå ut om jag inte e sugen men samtidigt tänker jag inte gå hem om jag är jättesugen på utgång! Tiden får utvisa sådant :)

Funderar på att plattånga mitt hår, vad tror ni om de?

Du är sååå söt sötnos! ♥

Eddie är knäpp :)

Just nu är mitt lilla busfrö knäpp. Han har nu suttit på soffkanten o kollat upp i taket i ungefär 20 minuter.Efter ett tag så ställde han sig o stäckte ut sin fulla längd upp mot väggen o började krafsa. Hanna trodde på att jag har spöken i väggarna o Tobias på att han antingen har en 1-års kris eller har börjat knarka. Aja, han ligger ju bara o stirrar så han stör ju inte.. men knäppt, det är det!

Verkar som de blir en liten kryssning för att fira lite sommarlov. Eller terminsslut iaf. Många ska ju jobba eller plugga under sommaren, men skönt att få en liten minisemester ett par dagar. Skulle vara riktig skönt om det är fint väder också, så man kan ligga på däck o gassa i solen när man kanske är lite bakis dagen efter. Hittills verkar vi vara fem styckna som är på, men det kommer säker bli flera :P

Suttit på jobbet idag o fixat med schemat en massa, timmar ska försvinna men ingen ska få för få. Klurigt värre säger jag bara!

Lost var riktigt skumt idag, eller iaf slutet! Spännande o se nästa vecka, så försök inte boka upp mig då!

Imorrn verkar de bli lite fest, skoj skoj.. Dansa lite! Tessan åker ju till USA på måndag så det är det är lite "hej då" för henne... Fredag är det folk som vill ha med mig på Bettlare & Lösfolks konsert (alla som bor i LKpg har säkert sett posters om deras spelning, gå på den, de är bra!) men jag är inte så sugen faktiskt... Lördag kväll är de dags för månadens vinkväll hemma hos Sanna. Vad trevligt vad trevligt! En sån bra tradition vi skapat:)

Idag mår min hals förresten bättre än vad den gjort på hela veckan :) Hoppas den läker helt nu!

Finns så många tankar som jag inte vet vad det tänks om... Tänker flera som jag?

Tänker du som jag? ♥

PS Imorrn ska jag till LiU o hämta min bok, har fått gåsällskap av Naman :)

Efterlysning!

Idag efterlyser jag en person som vill gå. Hon eller han ska trivas med att promenera ett par kilometer o egentligen inte få ut något utav de förutom lite trevligt samtal och sol o värme. Personen ska vara tillgänglig från nu fram till tidig eftermiddag då denna promenad gärna ska äga rum. Eventuellt kan denna promenad kombineras meden lättare lunch eller dricka på en bänk. Känns detta som en ba idé men just idag blir lite svår så finns denna idé fram till fredag. Då lite andra tider dock. Känner du dig träffad, är det bara att slå en pling! Ser fram emot ditt samtal:P

Annars idag så ska jag bara till jobbet och försöka rensa lite i garderoberna då en av mina favvotröjor spårlöst försvunnit:(

Sedan kan jag ju uppdatera er hur det går med mitt arbete. Igår kväll så läste jag faktiskt en del i en av böckerna. Iofs den boken jag har som lite bakgrund mest. Men den har jag läst ungefär en fjärdedel i nu. Den egentliga boken är ju den som för tillfället ligger på HumSam-bibblan o bara väntar på mig... Har 2-3 dagar på mig att hämta den, men ack så trist att gå dit själv...

Ne nu är jag hungrig, dags för frukost o sedan in i duschen. Ska föröska vara lite effektiv idag, för jag tycker alltid bättre om mig när jag är de!

Jag diggar hela dig, kläder o allt ;) Puss ♥

Gjorde en "Hanna"

Hanna o jag gick till Lucullus o köpte på oss lite mums, baguette, ost med mera... Sedan satte vi oss i Trädgårdsföreningen o kollade på pojkar som spela boll eller kasta frisbee. Vilken skön eftermiddag, så lugnt o skönt! Är lite detta som jag älskar med varma dagar, att sitta ute o äta. Alla har väl förstått min stora passion för uteserveringar. Så den som gifter sig med mig i framtiden kommer nog få äta en del måltider ute på verandan/balkongen eller vad det nu finns för möjligheter:)

När jag kom hem så var jag riktigt trött, så jag gjorde en "Hanna". Tog mig en tupplur...

På kvällen gick jag på bio med mamma o kolla på Heartbreak Hotel, jaa ni.. Sådär. Lite roliga saker o kommentarer hade de allt o lite fnissa man nog till. Sen lyckades ju jag få salongens pladdertackor brevid mig, vad hände me biogodis tysta mun? Efter bion gick mamma o jag o åt lite toast på George's. var väl inte de smartaste jag kunde tagit, bröd är kantigt o gör ont i en lite brännskadad hals :D Men men, va är de man säger tugga 20 ggr o sedan svälja...

Sen har jag en allmän utfrågning, har ni också störande mammor? Inte i allt, men min mamma har en grej som är väldig störande. Om jag sitter o pratar i vanliga telefonen så ringer hon till mobiltelefonen. Första hon säger, det är ju upptaget hela tiden. Eh jo tycker jag, kan ju tyda på att jag är upptagen o inte har tid o prata med dig just nu! Sen hade det varit skillnad om hon haft något väldigt viktigt o säga, men det hon kan ringa för o säga kunde hon istället sagt imorgonen då hon säkert ringer... Jag menar, är inte jätteviktigt att jag kl 23 får reda på att jag måste skicka ett mail till henne med ett par grejer, eftersom hon inte kommer läsa det förrän imorgon på kvällen... Är ju inte så att mail tar ett dygn att komma fram!!!

Ah nu har jag en idé :P ♥

Hanna, dagens räddning!

Oj vilka sovvanor jag fått, somna när jag la huvet på kudden igår redan klockan 24. Hade tänkt o läsa lite i boken En riktig våldtäktsman, till mitt arbete. Men som sagt, snark snark..

Vakna väldigt tidigt imorse, kvart i 7 första ggn, men somna om o gick väl upp vid halv 9. Eddie var på bushumör o skulle hoppa lite på mig, jaa alla har vi olika intressen.

I badrummer upptäckte jag att Eddie så fint hade gjort en sandstrand över halva golvet, så var bara att sopa lite.. Hihi vilket litet busfrö jag har!

Dagens projekt var att gå ut lite, få lite sol o lugn o ro. Funderade länge på om jag skulle sätta mig på nån gräsplätt o läsa lite. kanske ta med Eddie så han fick luftas lite... Men samtidigt så vet jag hur uttråkad jag skulle bli snabbt. Jag är för rastlös för att orka sitta o sola.. Men nu ringde räddningen.. Hanna!

Hon kommer förbi om en stund o så ska vi ner o sätta oss lite i Trädgårdsföreningen. Mycket trevligt!! Ikväll ska jag försöka få med mamma på bio, Heartbreak Hotel vill jag se. Hon lät inte så anti det faktiskt. Sedan ska det ses på reprisen av Lost också. Jippi yeah:P

Nej dags att fixa sig iordning lite o vänta på Hanna, dagens räddningspatrull :)

Tar du chansen? ♥

Faktiskt synd om mig med ju!

Jag tillhör den skalan som inte har sommaren som favoritårstid. Inte alls så att jag avskyr den, men jag tycker den är lite för upphypad. Alla ska vara glada på sommaren, vädret ska vara strålande.. Ja ni fattar. Sen är jag inte en soldyrkare på de sättet att jag älskar att ligga o sola i timmar, enda gången jag gör det är på solsemestrar. O får jag välja så åker jag, för det mesta iaf, hellre på en resa till nån cool stad än en vecka på playan.. Well well...

Okej då tänker ni att jag inte är så förtjust i vädret just nu... men det är precis det jag vill komma till, jag bara älskar vädret just nu.. Så jag hoppas att de varar veckan ut! För idag fick jag reda på hur min skolsituation är då. Jag får välja när jag vill börja mitt sommarlov, antingen 29e maj eller 7e juni. Beror helt på när jag vill lämna in mitt ca 6 sider långa arbete om våldtäktsmän. För det ska in en vecka innan seminariet, så i vilket fall så är den första deadlinen om två veckor. Härligt tycker jag! Förlåt mina stackars Anonyma Uppsatsskrivare att jag inte har det lika tufft som er. Men faktiskt är de lite synd om mig också, för jag får ju inte umgås med er när ni är så upptagna *buhu*

Var i skolan idag, upptäckte vad lycka (definition nedan) kan vara när jag cykla dit. Vi hade redovisngar idag och läraren gav oss mycket beröm. Kändes väldigt kul! Annars fick jag sitta o på arbeten om nedsatt lust, transexuella o vem som har rätt till sex. Intressanta! Men nu kan jag iaf lägga orgasmproblem bakom mig, o ägna mig åt män som våldtar...

När jag kom hem så ringde Hanna o undra om jag inte ville följa med henne o Tommy på en liten uteserveringshängeri. Så vi satte oss o mumsa lite sallad på Steve's o sedan glass som vi tog med oss o satte oss på en bänk i Trädgårdsföreningen. Kvällar som dessa jag bara älskar!!

Nu ska jag bara slå mig ner i tv-soffan o njuta lite!

Dagens definition av ordet Lycka: Lycka det är när man kommer på i trappan ner till cykelnatt man igår glömde äta upp Gott & Blandat påsen man köpte för att mumsa på i bussen hem. O det som gör det till lycka det är att man upptäcker att det är massa lakrits i just denna påse...

Bollen tror jag är hos dig... ♥ 

Min helg...

Imorse vaknade jag då i skräck, en geting surrar omkring över mitt huvud. Ja, jag erkänner jag är en sån hysterisk människa som skriker för dessa små djur. Eddie tyckte det va skoj o jagade runt lite efter getingen, till slut fick jag ut den lille djävulen, men då var det ingen idé att somna om. Så upp gick jag!

Jaha mina vänner, vad har min helg bestått av då? Jorå i lördags lite härligt strosade på stadens gator med Syrran o mina gulliga systersöner. Hm säg inte till dem att jag kalla dem guliga, för de vill nog hellre kallas tuffa:)

Vi var och käkade på Gula Huset, där lyckades jag med något utöver de vanliga. Nämnligen bränna mig inuti halsen. En förrädisk potatisbit satte sig på tvären o var brännhet. Så nu känns det som jag har ont i halsen, men det tror jag inte jag har... Efter middagen blev de såklart en glass på Bosses:P (Så äntligen fick jag min glass..mmmm polkagris..)

Efter de åkte vi till Sthlm, alltid lite lyx att åka bil dit, för er som känner mig vet ju att jag tycker åka bil är skitcoolt hihi. Kvällen hade jag lite individuella moments med var och en av grabbarna. Marvin fick jag lite kär i mig när jag designade lite coola sjörövarkläder som han skulle ha på ett kalas dagen efter med sjörövartema. Han älskade sina kläder o gick omkring i de hela tiden efter de var klara. Med Malcolm snacka jag mest om basket o Eddie. Han blev nämnligen lite kär i min katt, tyckte jag kunde tagit med mig honom :D Med Max la jag pussel, sånt där stort 1000 bitars. Måste säga att detta var nog de svåraste jag lagt. Väldigt mycket himmel o likadana små små figurer. Lite fick vi ihop, men inte klart på vääääldigt långa vägar. När ungarna lagt sig ägnade jag o syrran uppmärksamheten på vin o diskutera människor. Hehe mest skitsnack faktiskt ;)

Söndagen var det då dags för slutspelet i basket. Först möts vi av en fortfarande ganska förfriskad Abbe som absolut måste följa med o kolla. Hehe gällde det att hålla koll på honom för han fladdra iväg en del :D farligt o festa sent på nätterna ;) The Blue Stars Badboys vann kvarten ganska överlägset men förlorade semifinalen. Gud vad synd jag tyckte om dem, för de spelade bra o kunde lika gärna gått åt andra hållet! Förlora med nåt poäng bara.. Man såg verkligen hur besvikna de blev, men duktiga det var dom!

Efter Fryshuset-hänget så drog jag in till stan där jag träffa Bengan. Vi ägna all tid åt att softa bara. Först satt vi på en bänk vid Plattan o glodde på folk, sen förflytta vi oss till McDo o fortsatte glo på folk. Då hände nåt riktig skumt. Helt plötsligt fick nån brud damp o börja anklaga mig för att sitta o garva åt henne (varför skulle jag ägna min dyrbara tid åt de? kan inte riktigt rå för att hon sätter sig på bordet som är precis utanför där jag sitter..) Hon kalla mig en del fula saker, o fick värsta utbrottet. Men hennes polare tyckte hon va dum i huvet också o sa till henne. Konstigt förresten att hon blev arg på mig, varför inte på Bengan? Han hade ju för tusan suttit o glott mera.. Jaa ni, se tjejer i typ 17 årsåldern!

Sen var det bara o bege sig av hemåt! Bussen var riktigt seg... Men hem det kom jag:) Ett tag funderade jag på om alla i min bekantskapskrets hade något emot mig, för när jag ringde dem så var de antingen upptaget, fick höra att de inte var hemma eller så sa de att de skulle ringa tillbaka senare för de var viktiga saker på tvn (hihi vem kan ha sagt denna kommentar ;))

Nej ni, nu ska jag ägna mig lite åt min redovisning i eftermiddag. Slappt värre, men men kanske ska läsa igenom det ett par ggr iaf... Seminarie som gäller i eftermiddag, sen får vi se om det kanske kan bli lite häng med Sanna :)

Jaså vi ska bli seriösa nu, haha... ♥

Idag så..

Efter en god natts sömn så är det dags för en ny morgon... Var lite lat igår o sköt på städningen, så bara att ta tag i den idag. Är iofs inte så mycket eftersom jag städade häromdagen.

Vädret verkar vara på alla frusna svenskars sida även idag, kommer nog vara en hjord av folk på stan då idag. Vilken tur att jag inte jobbar. Fast jag vet att många gärna skulle sett mig göra de, men icke, denna helg är vigd åt min systeryster o grabbarna grus! Hihi jag vet att du säkert inte vill bli avslöjad, men ringer man full ( o visserligen väldig glad så får man stå sitt kast). Sanna ringde ganska full igår o ville att jag skulle jobba, för hon ansåg ju att jobba slår ju Stockholmsresa med hästlängder. No way gumman! ;)

Vad är dagens planer idag då? Jaa bilen från Sthlm kommer väl om ett par timmar, ska jag väl möta upp dom på stan eller nåt. Nån gång under dagen ska vi gå förbi mig här, o typ strosa lite på stan. Fick ju ingen glass igår (eller orkade ingen rättare sagt) så jag drar nog iväg, iaf ungarna på glassmums. Sedan skulle vi sitta ner o käka nånstans tänkte vi.. I skaplig tid i kväll drar bilen iväg till Sthlm igen o då med en person till, nämnligen jag :P

Ikväll blir nog ganska lugn, softa lite med syrran...

Hanna, jag köper jeansen då. Kom ju på att vi har rabatt där också :P

Ut i solen alla idag, få lite D-vitamin!

Underbara du... ♥

Vilken härlig dag!

Vilken härlig dag! Är faktiskt dagar som dessa som får en att klara av de pissiga dagarna. Sanna o jag tog oss en promenad i solen upp till LiU. Jag hade kjol :P Viserligen den kjolen som har en tendens att blåsa upp, var nära att jag senare på eftermidagen visa hela härligheten för Stora torget haha...

På vägen upp till LiU så kom Alexandra, så efter de fixat med LiU-korten så satte vi oss på C-fikets uteservering med en macka o dricka. Till efterrätt blev det att dela på en muffins med mandelmassa, grymt go :)

På vägen hem ringde Hanna, tror hon var lite avis på min hellediga dag.. Tycker lite synd om henne faktiskt som har sin uppsats o kämpa med. Men jag har ju min i höst så, passa på o njuta nu! När man kan... Så vi träffades o gick runt på leggins jakt, hittade ett par jättefina. Annars köpte jag bara lite smågrejer, nya hörlurar så jag har nåt o lyssna på när jag åker bussen hem på söndag. Sen hittade jag då ett par Cheap monday jeans. Ska nog köpa dem. Trots Hannas chockade OJ när hon öppnade provhyttsdörren. Men hon övertyga mig att de var för att hon inte är van att se mig i tighta jeans, inte att de satt fult. Får väl tro henne då :D

Ah, sen fick vi kondomer. Måste säga att jag tycker det är bra att RFSU står på torget o delar ut sådana! Själva kondomen var inte så intressant, jordgubbssmak iofs haha, men man fick den i ett etui. Som ett busskortsfodral, mycket fin :)

Sen ringde Lina E o undra va vi skulle göra, när jag sa att vi skulle iväg o käka nånstans så ville hon med. Sedan träffade vi på Jimmy, Andreas o Jonas. Efter mycket om o men fick vi med dom, så vi satte oss på O'learys. Mums vilken god Ceasarsallad jag åt! Mums mums mums säger jag bara.

Några utav dem skulle iväg på fest o sedan ut, men jag orkade inte så jag gick hem. Måste städa lite, Syrran ville se min lägenhet imorrn o hälsa på Eddie. O sen orkar jag inte vara bakis när de kommer på besök...

Du betyder så mycket... ♥

Me-tajm!

Update!

Behöver inte jobba idag :P Eller jag kunde fått byta tid o jobba 16-19 istället, eller vara helledig. Jag valde helledig. Är inte ett dugg behov av timmarna så jag softar istället.. Ska följa med Sanna ut t campus på en promenix istället. Najs, lite sol på mina kritvita ben haha

Men som Hanna o jag kommit på, leggings vilken räddning. Allt löser sig med leggings så är det bara :D

Home alone tonight, lite skönt eftersom hela helgen e uppbokad! I like Me-tajm!

Idag ska jag äta glass, så är det bara! O jag ska ha kjol!

Bissebus på alla!

Pussilago på dig ♥

Väder o kläder...

Godmorgon mina vänner, o vilken fin sådan...

Har varit uppe med tuppen, ja för 7.30 är uppe med tuppen! O därmed basta, kom inte o säg att jag sover bort mina dagar! Dagen ska börjas med lite jobb som vanligt, gör jag nån nytta idag iaf. Efter jobbet kommer Hanna o vi ska njuta lite av vädret, kanske ta sig en glass :P Njuta av lite kvällsmat på nån uteservering även ikväll. Japp, jag älskar uteservering. Sedan älskar jag att slippa laga mat också :D

Just nu är jag inne i valet o kvalet mellan kläder o väder. Jag ska förklara...
Varje år när vår går över till sommar har jag lite ångest för vad jag ska ha på mig. Tittar man ut idag så är det praktiskt taget sommarvärme, o skulle jag ha kjol på mig skulle ingen slå mig. Men det känns så konstigt. Att från en dag till en annan gå från jeans o jacka till kjol o linne. Men jag ska nog ha kjol idag, för det är ju faktiskt fint väder.. Men samtidigt känns det som jag ska ta med mig ett par jeans för de kanske blir kallt. Hm  vilka funderingar..

Ikväll måste jag nog dammsuga lite, syrran ville komma förbi en sväng imorrn o kolla på lägenheten o Eddie. O sen åker vi då t Sthlm på kvällen. Skoj skoj!!

Nej nu ska jag fixa mig iordning så jag hinner strosa lite innan jobbet...

Sover mycket? Är trött? ♥

Drink- o filtmys!

Åh vilken trevlig kväll jag haft!

Hanna mötte upp mig efter jobbet så gick vi till Sangria o åt paella o drack lite vin, Väldigt gott, men yttepyttesmå portioner tyvärr :( Efter de gick vi o satte oss på NHs uteservering o tog oss ett par drinkar. Bidde Orgasm o grasshopper för min del. Väldigt mumsiga drinkar, men man får som en fetthinna i munnen... Eftersom vi fortfarande var lite hungriga så avsluta vi kvällen på Fivan över en minipizza, ingen orka äta upp o colan stod halva kvar. Insåg snabbt att jag fått en fettchock, så jag mådde nästan illa.. Isch :D Men trevlig kväll, det var det.. Vill ut o sitta på uteservering snart igen, finns ju mysiga filtar att krypa in under :)

Innan idag så kollade jag då på Kevin. Han såg helt okej ut, sov iofs typ hela tiden.. Skönt, ungar har ju en tendens o skrika en massa ju! Han var faktiskt ganska söt tom.. Men fy faaaan vad det verkar göra ont o få barn *ryser*

Sen jobba jag lite, tiden gick snabbt för de var en del o göra... Blev lite själv ett tag när Danne var iväg, då var de lite svettigt o jag stod o yla om att jag ville ha tillbaka Danne, haha kände hans sig ganska uppskattad när han kom tillbaka :D

Nu ligger Eddie på golvet o strirrar på mig, tycker väl att vi kan gå o lägga oss. O eftersom Anne ska komma i ottan o hämta statistikgrejer så kanske man borde det *gäsp* O annars är de jobb som gäller..

Ditt jobb snor min tid.. Inte gilla ditt jobb ;) Puss ♥

Kort...

Sorry Hanna, men jag hade skrivit ett fint inlägg här.. Men eftersom jag skrev på de under så lång tid så loggades jag ut så allt försvann. Så därför får ni nöja er med en sammanfattning

1. Känner mig ensam eftersom alla är så upptagna, ingen o leka med. Alla har så mkt i skolan mm o jag har gjort min skola för denna vecka = softiga dagar.

2. Har inte varit ute än trots att alla tjatar om de fina vädret. Jag vet ska gå ut, snart. Men jag har inte orkat än. Jag vet att jag är lat :D

3. Gillar programmet efter 10, idag fick jag reda på att Bodström gillar att skicka flirtsms.

4. Sanna kommer hem ikväll, sa att vi skulle träffas men kom på att jag lovat bort mig på annat. Men hon ä hemma till tisdag denna gång så vi hinner ses hoppas jag!

5. Ska snart iväg o kolla på Kevin. Låter som jag snackar om nån tavla, men det blir nog mest kolla påhonom för jag tvivlar på att han o jag kommer ha några djupa diskussioner...

6. Vet att jag sa att jag inte skulle jobba idag, men jag ljög... Men det är bara några timmar! (Du är värre hihi)

7. Fick igår höra något som gjorde mig väldigt glad. Vet inte om personen menade så mycket med det eller ens tänkte på det. Men jag blev väldigt glad. Tack!

8. Ska sitta på uteservering med Hanna en stund ikväll, jaa!

Japp sådär, nu fick ni reda på allt. Inte mitt fel att de blev på ett boring sätt :D

Tack... ♥


ARG!

Bajsa på dig!

Just nu är jag arg, varför varför varför?

Finns en enda sak som jag senaste månden sett fram emot på tv, Lost! Förra veckan blev jag lurad på denna lycka men så äntligen ikväll så fick jag äntligen se folket på den mystiska ön igen. Jag log. Satte ett stort upptagen på datorn, när telefonen ringde så sa jag att jag inte hade tid osv.Så vad händer? Jo jag njuter i fulla drag fram till första pausen, funderar på om jag kanske ska ta ur linserna o tvätta på sminket. Men jag ägnar reklamen åt lite Cheap Monday jeans istället. Hinner väl kolla ett par minuter på Lost igen innan jag somnar. Ja ni läste rätt, jag somna. Tror mina fem timmars sömn inatt tog ut sin rätt, men varför just då??? O när jag vaknade kan väl alla räkna ut, vid eftertexterna. Så förbannad jag blev!!!

Jaha o hur har min dag varit innan då? Jorå funka väl, var ute på campus ett par timmar o umgicks med min grupp. Arbetet blev riktigt bra tycker jag! hade bestämt mig för att möta upp Hanna så vi kunde ta en härlig promenad in till stan igen, me like the weather today :P

Sen var det lite möte på jobbet, soft fast med äckliga havrebollar. Kvällen sprang jag runt lite på Maxi med Hanna o Tommy. Så nu är min kyl o mitt skafferi mera fyllda än på länge, kan jag tom bjuda på nåt när ni hälsar på ;)

Visst ja, vi stötte ju på Anne + uppsatsbuddy på Bibblan ute på campus, de satt o skrev påuppsatsen. Fick för ett tag sen reda på att de råkat ut för en liten olycka. Anne hade råkat komma åt en sladd med foten så den dragits ut = datorn stängdes = inloggningen försvann = arbetet försvann. Fyra timmars arbete upp i tomma intet. Okej, är kanske lite mer synd om dem än om mig...

Vet inte ut eller in...♥

Bad luck!

jag

Osis för er om ni inte fattar hur grym jag är!


Övervinner allt?

Oj oj oj.. jag har ätit för många delicatobollar. Mår ju illa nu :( Varför ska de vara så goda? Får ju skylla mig själv, eller så ska jag skylla på tillverkaren som gör dom för goda, mm japp det ska jag. För jag gör ju själv inga fel! Hihi...

Soft dag idag. Det mest anträngande var nog när jag var och handlade, så opsidäjsi jag har mycket mat i min kyl för att vara mig då. Jag o Anne hitta faktiskt riktigt söta babykläder, finns en del faktiskt. Sen är ju de där, hur viktigt är färgen? Kan en kille ha rosa? Vi funderade ett tag på att köpa nåt rosa o se hur de reagera o se om de använde de... Skulle ni kunna de? Jag kommer ihåg att jag hade mycket rött.(eller kommer ihåg, ehh njae har sett bilder..) När mamma flyttade så hittade jag faktiskt en kartong med lite av mina gamla kläder, måste säga att visa grejer var riktig tuffa. Hade en svart lite typ nitjacka, så min unge han eller hon kommer bli tuff ;)

Ägnade någa timmar på kontoret också, skönt då är de gjort. Är bara mötet imorrn. Fixa lite med semestrar o sånt, hoppas nu bara att folk kan skriva in lite. De är väldigt dåliga med det måste jag säga! Jaja, inte mitt bekymmer. Jag ska ju faktiskt inte hänga så mkt på BK i sommar hade jag tänkt :P Hoppas jag kan vara duktig o följa det nu bara...

Kvällen satt jag i valet o kvalet om vad som skulle ses på tv. Att bli som Hanna blir jag inte att tisdagar är min tvdag, tvärtom. Var antingen Uppdrag granskning (verkade intressant faktiskt) eller Äntligen hemma. Valet blev faktiskt Äntligen hemma, fast med ett halvt öga. Gillar inredningprogram, blir inspirerad. Efter de så satte jag på Robin Hood, jodaladihoo... Kärleken övervinner allt. Tror ni på de?

Har gjort en grej som jag märkte blev ganska bra bemött.. Trevligt :)

Undra vad du skulle tycka... ♥

Jag är snäll som offrar mig haha

Seg morgon, vaknade o kände mig utvilad o pigg. Kollade ut. Bläää, ville återvända till sängen då.. Men jag pallra mig upp o satte mig för att börja på min del i grupparbetet. Igår nr jag snacka med min gruppis så föreslog han att jag istället för att skriva en sida om psykiska orsaker till orgasmsvårigheter så skulle jag skriva en sida inledning. Men han var väldigt noga med o påpeka att jag inte fick ta på mig för mycket, hehe för mig var det en befriselse då jag tycker att inledning är softare o skriva mer faktadelen.. Men jag är snäll som "offrar" mig hihi..

Gården var mkt trevlig, först en fika hemma hos Lina o Richard. Är imponerad hur mycket dom fått iordning trots att de bara bott där en vecka :) Gillar verkligen era soffor :P Åkte sedan direkt till Anne o Johan o hängde där lite. Fick mat, mums grillat. Såå gott det var! Kan inte bli annat med sweet chili sås ju, my favorite! Åkte hem mätt o glad o färdigbusad med Smilla, en riktig busunge. Man ser lite likheter hos henne med Eddie som liten.. mhm..

Ne måste ringa Sis så jag kan kolla planerna för helgen, o boka hemfärdsbiljett...

Ska ner på stan o träffa Anne senare i eftermiddag, vi skulle kolla på nåt till lille Kevin. Konstigt att börja kolla på babykläder till en bebis som har föräldrar i sin egen ålder. Iofs min syrra var i min ålder när hon fick Max.. men ne jag väntar nog ett tag med ungar!

Annars ska jag väl ner o kontora lite på jobbet, kanske åka till Maxi med Hanna o Tommy, det vore trevligt.. Var ett tag sen!

Dagens ord: Pussilago

Jag är sugen på o kolla på läskig film, men vet inte om jag vågar själv. ingen som vill offra sig lite hihi :)

Pussilago till nån speciell :P♥

En dag i vänskapens tecken..

Lite mer om gårdagen då...

Gårdagens citat: Jag har Namansmak mellan benen
Jag som kläcker det i bilen till Jimmys land. Vi var ju då en person för mycket i bilen så jag hade Naman i knät, inte allt för bekvämt. Tessan börjar snacka om att träsmak i rumpan, då jag kläcker denna fina kommentar... Var ju då inte riktigt så jag mena :D

Fick aldrig se vattnet igår, jag o Naman var på väg ner men det var väldigt väldigt mörkt o jag hade endast en lykta med ett litet värmeljus till min hjälp. När man då börjar tänka att de kan finnas ute i mörkret såsom svarta moln, isbjörnar etc ;)

Åh prata med Sanna nyss, min k2! Länge sedan de blev en kebab, är våra liv lite klarare nu eller? :) Hon kommer hem på fredag, dumt bara att jag åker till sthlm över helgen då... O sen drar hon till.. hm Gbg(?) eller Skagen (?) (Gumman jag vet aldrig vart du befinner dig nuförtiden...) på tisdagen typ, aja lite hinner vi ses iaf...

Nej nu ska jag nog fixa mig iordning, ska ju då på mina seriösa kompisträffar idag haha. Först hem på fika, Elin o jag, till Lina o Richard. O ikväll middag hos Johan och Anne. Då är det Hanna o jag som ska dit.. Många av mina vänner jag hinner träffa idag :D

Finns iofs några kvar som jag gärna umgås med lite också... hihi, japp känn dig träffad! ♥

Segare än råttan!

Japp jag är redan hemma.. Kom faktiskt hem redan inatt, men då kunde jag inte göra ännat än gå o lägga mig på en gång. Mamma var ju nänligen hemma hos mig, hon skulle hänga med Eddie lite. Vilket nu då egentligen inte var nädvändigt eftersom jag kom hem, men jag kunde ju inte riktigt slänga ut mamsen vid halv 3 på natten så jag intog snällt soffan. Sov rikitigt gott i den, trots att den är ganska liten :P

Så varför åkte vi mitt i natten? Var det så tråkigt? Njae inte riktigt, mer att festen dog av lite.. Var en av de andra bilarna som åkte hem o den som var kvar har ett gäng som har en tendens att vilja synas mest o högst på alla fester. Jag tyckte iofs att hela festen redan från början hade lite efterfestvarning... Inget fel på efterfest absolut inte de jag menar.. Jag hade en väldigt trevlig kväll!!

Var ganska soft, jag drack väl lite vin men kände knappt av de. Ägna en del av kvällen åt frågesport o korsord. Kan inte göra annat än gilla korsord, helst om man är ett litet gäng som sitter ihop. Maten blev supermumsig, kan grillat bli annat?

Nu är jag lite seg, men dagens planer är ganska softa. Eller iofs så vet jag inte hur säkra planerna är, vet mera att de är lite svävande. Men ev så blir det lite fika hos Lina o Richard på eftermiddagen, Elin o jag som ska dit. Ikväll kanske Hanna o jag jag ska till Anne o Johan en sväng.. Fast skulle vara skönt att sova en stund till, är väldigt gäspig!!

Ska vi kolla på eld ihop nästa år? ♥