Måste ut med lite ilska!

Just nu är jag skitsur!

Förstår inte vad jag gör för fel, jag skulle vara lite snäll o fixa en skiva att ta med till ikväll. Men såklart så är hela min fucking dator helt dum i huvet o bara trilskas med mig. Jag tycker helt ärligt att den kan bajsa på sig!!!

Mitt andra utbrott idag får bli på personalen på Twilfit. Ja jag ville ha hjälp, men jag ville inte ha miljoner BHar att prova o inte såna som kostar 500-1000 kr, va tror dom jag e gjord av? O helst när min egentliga fråga var om min favvoBH fanns i andra färger än svart, tex vit eftersom det var de jag sökte efter. Efter att fått en stor bunt att prova så går jag själv o kollar upp om den finns i vitt, o klart gjorde den de. Varför kunde hon inte bara givit mig den o skitet i resten som jag ändå inte var intresserad av. Sen går de ju så jädra snabbt, helt plötsligt står man där med en hög innan man hunnit blinka... Aja jag valde själv vilken jag köpte så de så!

Ne nu ska jag skita i datorn, den e bara dum i huvet iaf. För att inte tala om min hemtelefon, varför funkar den inte???? Ni tekniska prylar, ni kan bajsa på er!

Nu ska jag duscha, om nu inte vattnet har bestämt sig för att spela mig ett spratt också.. Over and out!

Hanna jag tror jag vann!

Okej Hanna ska vi slå vad om vem som har shoppat mest denna vecka? Jag tror på mig själv o det med hästlängder!!

Idag började dagen bra med att jag åkte o träna lite Pump med Mia. Dock ganska jobbigt då armarna mer hade spagettifeeling än stora o starka, men jag dog inte så jag ska väl inte klaga. Sen drog jag hem till mamsen för en dusch o dagens matintag bestämdes. Var ju sista dagen på häftet o den ska ju utnyttjas till max :D Sen bar det av för lite shopping. Kan ju avslöja att jag efter dagens slut gick omkring med två bauta kassar o ett antal små. Vad blev det för skoj då? Höstjacka, ny bh, skärp, vinterskor... Då kan ju tilläggas att jag redan shoppat en del denna vecka hihi. Iofs så var inget av de inhandlade speciellt spontant utan planerat. Nu ska jag klara mig igenom denna höst o vinter är de tänkt :)

Namans present blev också inhandlad. Hehe ganska jobbigt att när jag ska köpa den o precis ställt mig i kön tittar upp o vem står i kassan, jo Naman själv i egen hög person. Bara att springa o gömma sig bakom en stolpe o hoppas han inte såg en....

Ikväll är de fest! Jippi, så trevligt det ska bli!!!!! Får hoppas min nya outfit ska bli bra också. Får se om jag lyckas fixa till lite rolig partymusik a la Linda. Just nu ser de lite dåligt ut på den fronten då jag fattar nada av vad jag ska göra :) Hjäääääääälp!

Fattar ni?

Mitt huvud gör ont! Och min hemtelefon fungerar inte igen... Bläääää!

Men annars är de mesta bra :)

Var o boxades med Mia idag, gaaah tjejen vi var vilda! Så skoj o få slå o sparkas lite, efter ett sånt pass så var min cola mkt välförtjänt tycker jag.

Annars, jobbade lite idag. Lärde Daniel vad som gäller när man gör en Whopper Peppar, fast han lät mer som en häst än en gnisslande dörr haha. Fast roligt det hade vi! Flöt på rikigt bra, så tiden gick fort o en del skratt blev de.

Ah nästa helg ska jag åka till Stockholm, såååå skoj det ska bli! Hihi o min syrra är inte farlig, jag loooooovar! :)

Ja nu är min mamma hemma igen, ska på stan med henne imorn jippi. Fast jag håller med Hanna, gah vad jag shoppar ibland. Fast jag är en sån som shoppar i perioder, sen går de långa perioder då jag inte köper nåt alls. O imorn är de fest :P Med smörgåstårta, inte så dumt!!!

Nej kanske dags för en IBU METIN, fattar ni? IBU METIN... ibumetin

Svårt!

Jag har hunnit med en del idag ja..

Klippt mig. Mycket nöjd, inte så jättestor skillnad kanske men bort med de slitna o klippt ur det en del så nu är det lite normaltjockt igen. Sen gick jag runt lite på stan, letade efter en vit skjorta. Det är ganska svårt kan jag säga, jag kan ju inte knäppa dem över tuttarna ju! Får fortsätta min jakt på lördag tror jag... Då ska jag träffa min mamma, jag saknar min mamma!

Sedan åkte jag ut till Tornby en snabbis, skulle kolla om jag gillade bootsen lika mycket i verkligheten som jag gjorde när jag såg dem på nätet, det gjorde jag. Så nu är jag ett par boots rikare o lite pengar fattigare:)

Nu ska jag var lite duktig o plocka o framförallt diska! Sen ska jag ner o träffa Anne, köpa hårfärg... Sen är de dags o slinga lite! Ikväll blir det Åhlenskväll som gäller...

Det flyter...

Jag är på sånt bra humör! O känner mig verkligen lycklig...

Saker som jag vill ska flyta på flyter också på, jag har kontrollen. Allt kommer ordna sig :)

All denna posetiva energi gör också att jag tar tag i saker, jag orkar bry mig. För ibland orkar jag inte göra de, saker går åt helvete men jag bryr mig nada...

Hade en trevlig dag på stan med Jimmy idag. Blev väldigt god lunch på Kikkobar o därefter lite dukshopping o stövelkollning. Japp, Linda ska skaffa stövlar/boots. Ska ut till Tornby imorn o kolla in ett par jag sett på nätet. Sen boka jag klipptid imorn också, plus lite slingning av Moomin. Ja vi får se vad det blir, men det lutar åt kopparblont faktiskt. Måste ju matcha Eddie ju :P

Okej Zlatan har blivit pappa, men varför, kan någon förklara de, varför är de speciellt att han spelade första matchen sedan han blev pappa idag? Sorry men han har väl inte legat på nåt förlossningsbord o klämt ur sig en vattenmelon? Visst e de skoj att Zlatan har blivit pappa, grattis! Men varför sånt ståhej?

Nej, Eddie är på ställen han inte får vara.. dags o jaga honom lite. Sen blir det lite CSI innan sängdags!

Min dag

Idag:

Tränat Pilates o sedan Combat

Somnat på mammas soffa

Ätit sushi

Fått ett underbart fint sms

JAG ÄR GLAD!

Ganska bra jobbat måste jag säga :)

Ojoj nu är mitt huvud som en kastrull potatismos! Har hunnit med de mesta idag känns det som o varit på språng i över 12 timmar. Eller hunnit med allt kanske är fel, men de tre stora grejerna som tar upp en del tid i mitt liv.. Skola, träning o jobb.. (jaa min nära o kära, ni är den fjärde grejen som tar upp tid! OBS inte nödvändigtvis i den ordningen!)

Var ju ny kurs idag, jag gilla läraren skarpt! Tror verkligen att denna kurs kommer vara givande trots ganska glest mellan förläsningar o seminarium. Sen kan jag inte påstå att arbetsbördan på denna kurs var speciellt jobbig :P Men det är bra, kan man sätta igång med uppsatsen ganska snart kanske.

Sen var det träning då. Elin o jag skulle låta våra bukmuskler träna lite. Var evigheter sen jag körde Core o de kände magen, ojoj vad jobbigt det var! Kommer nog ha träningsvärk imorn :)

Sista grejen som hans med var lite jobb, eller lite sex timmar typ...

Så vad säger ni, inte så illa pinkat va?

Nej, vad säger ni igen.. sängen kanske:)

Gör ont!

Maj fiiit höörts!

Men jag är väl inte så förvånad, efter att jobbat 8-9 timmar per dag nu lördag o söndag... Man står ju upp en del då :P Idag gick allt så bra, lugnaste söndagen på länge. Men igår var det värre, iaf de sista timmarna. Hanna vilket team vi är, fast vi var underbemannade så krossa vi alla motstånd :D

Fredagskvällen var hur trevlig som helst. Mumsig mat o snacks plus intressanta konversationer, kan det bli bättre? Vinkvällar är en gym tradition! Sen att konversationsämnena varierade kanske bara gjorde kvällen mer intressant, allt från att bli vuxen, jobb o skola till djur o flytande hm föremål :)

Lördagskvällen, ja den var underbar! Puss på dig ;)

Söndagskvällen, ja det är nu de.. Nu ska jag lägga mig ner i soffan o intre röra en lilltå! Jobbigaste jag ska göra är nog att trycka på fjärrkontrollen o ev gå o hämta mig ett glas oboy! That's my evening, take it o leave it :P

Jaa för man måste ju vila upp sig, för imorn börjar nya kursen. Får se vad man säger om den då efter morgondagen...

Intensiv vecka börjar lida mot sitt slut...

Well well, back in business.. Nu har jag min sladd o kan därför öka på mitt datorbehov varje dag igen. Fast jag tror inte rikitgt att det kommer blir så hemskt, för ja har liksom fått lite distans till den. Men känns skönt att kunna läsa nyheterna o kolla tv-program o sånt igen. (Nej jag gillar inte text-tv!) Nu kan jag även kolla på de avsnitten av Robins som jag missat. Fast det får bli en annan dag för min kalender är fullare en fullast just nu känns det som.

Idag var det sista seminariet på den första fempoängs kursen, skönt säger jag bara! Detta har ju inneburit att jag denna vecka suttit med ganska mycket plugg, två examinations uppgifter skulle då in. Härligt att vara klar! Både Hanna o jag kände att en lunch på stan med efterrätt var helt befogat en dag som denna, men ojsan vad mätt jag blev. Håller med Hanna, känns jobbigt nr jag får höra om allt mums som ska tas med till vinkvällen ikväll. Japp, dags för månadens vinkväll, jag är värdinna men måste säga att det inte känns så betungande :)

Dammsög lite nyss o ska strax ta på mig träningskläderna. Mia, Elin o Naman ska få sig en omgång på Boxpasset. Hehe eller så blir det som jag själv skulle gissa på, jag som får en omgång... Ska bli gott med lite vin ikväll iaf!

Mm ska iaf bli skönt med lite helg, dumt bara att jag ska jobba långpass både lördag o söndag...

Visst ja, såg en lapp om att det varit inbrott i källarna i huset, ska väl gå ner o kolla om jag e drabbad..

Hundvakt!

Just nu är jag hundvakt för första gången i mitt liv, iaf vad jag minns.. Är trevligt, Smilla är en trevlig hund. Vi har varit på två promenader, sovit en del o lekt en massa. Buuus!


Stolt!

Ojojoj, förstår ni hur stolt jag är över mig själv just nu? Nåt enormt!
Gick upp skapligt i morse och cyklade iväg till mamma för att skriva klart det sista. Ska iväg på föreläsning vid kl 13 så jag tänkte att jag skulle utnyttja timmarna även innan den. När jag väl satte mig o skrev så var jag klar på ungefär en timme, jag hade iaf räknat med att jag skulle sitta 3 timmar. Oj o jag är hyffsad nöjd över de jag skrivit också. Uppgifterna var lite kluriga, men jag tror iaf jag skrivit om rätt saker :)
Detta leder ju till att de timmarna mellan föreläsningen och jag ska hem till Anne o vakta Smilla blev helt fria helt plötsligt. Synd bara att jag är totalt pank för annars had ejag unnat mig nåt roligt på stan, nu får jag väl nöja mig med att hämta min datorsladd. Iofs ganska kul nöje det med...

Jag säger då det, måste vara Il Divo som gör att pluggandet hos mamma går så mycket snabbare än vad man tänkt!

Hm jag är hungrig.. men mammas kyl är väldigt tom :( Kanske ska försöka få tag på nåt att äta innan föreläsningen..

Visst ja, gårdagens film. Hemsk! Jag tror att jag kan ta den ganska bra eftersom det som kom fram i filmen inte är något nytt och jag vet saker runt omkring som gör att vissa saker kanske inte är så hemskt som det på filmen kan verka, eller tvärtom om jag vet att vissa fakta är så hemska.. Håller med Hanna, kan bli svårt att visa denna film för ungdomar och inte få dem att få en pessimistisk syn på hur en våldtäktsrättegång kan gå till. Usch säger jag för vissa fenom som finns i detta samhälle vi lever i!

Duktig med Il Divo

Jahapps nu sitter jag då här hemma hos mamma igen.. Är faktiskt ganska skönt att komma hit o plugga, ingen murvel som stör en. Eller för den delen ingen telefon som ringer. Har varit rikigt duktig idag faktiskt, hann med mycket mer än vad jag trodde. Hade som plan att att skriva klart den uppgiften som ska in imorgon och kanske börja lite smått på den som ska in på fredag. Men det gick av bara farten så jag har typ skrivit klart det som ska in imorgon och har skrivit över hälften av de som ska in på fredag. Härligt:P Vad mycket man kan göra med Il Divo som pluggmusik, kanske ska ha mamma som huvudkvarter när jag ska plugga hehe, har ju inte skivorna själv utan vill jag lyssna på Il Divo så får jag snällt cykla hem till mamma....

Måste erkänna att jag faktiskt börja känna mig lite småstressad med alla uppgifter som ska in nu såhär i slutet av kursen. Eller jag hade planerat in tiden men de skulle gå så i dessa två dagar och även fredagens morgon. Men efter att jag varit så duktig som jag varit idag så komme rjag nog hinna skriva ut grejerna redan imorgon hos mamma o slippa en extra cykeltur på fredagsmorgonen, jippi sova längre:)

Kanske ska skriva lite till när jag ändå sitter kvar här hos mamma. Ska träffa biofolket om en o en halv timme typ och jag e inte sugen på att kolla på tv, Roomservice som är de jag skulle velat se hinner jag ju ändå inte se klart ju :( Vi ska se Säg att du älskar mig ikväll, ska bli intressant. Har velat se den sedan den kom ut! Ska vara ganska hemskt, utan ljusglimtar.. Men jag har ju ljusglimtarna i mitt egna liv så jag få väl tänka på dem istället :)

Imorn har jag skola igen, har inte varit ute på campus på en vecka så de ska bli skoj faktiskt. På kvällen ska vi, Hanna o jag, vara lite Smillavakt. Verkar inte allt för jobbigt om jag ska vara ärlig... Utan bara roligt!

Ni som varit hemma hos mig senaste tiden har nog märkt att jag möblerat om lite o bytt ute lite gardiner mm.. Är inte helt klart, men jag är verkligen supernöjd so far.. Byte gardinerna igår o de blev jättebra. Hade lite problem med att sätta upp persinnen, men efter att monterat ner de gamla gardinbeslagen och satt upp kortare så fick jag äntligen upp åbäcket (ja, jag tappa den på tån en gång.. skratta ni bara.. :b)

Nu har jag äntligen fått mitt schema för nästa kurs, intressant upplägg.. Vi ska bara gå på måndagar några timmar o vissa är inte ens lärarledda utan vi ska diskutera själva o sedan skicka in kommentarer till läraren som sitter i Gbg o GU, där han egentligen undervisar. Dumt bara att man ska ha läst saker till på måndag o jag inte har böckerna, fast det tror jag iofs inte att nån har..

Ne, vad säger ni.. ska kanske fortsätta vara lite duktig igen. Jag tycker om mig själv när jag gör saker som jag inte förväntat mig av mig själv!

PS Tycker att min omgivning verkar så harmonisk, har jag fel?

PS2 Nu har de ringt o min sladd e klar... jippi!

IKEA skärp er!


Okej dagen blev, som vanligt, inte riktigt som jag tänkt.. Hängde ju då hos mamma ett tag, plugga faktiskt en del o Rome blev kollad... Men så ringde Karl o ville åka till IKEA, klart man följer med. Me ♥ IKEA!!!

Vi gick omkring där o hade väldigt trevligt i största allmänhet, kivades om hur bred persienn jag behövde, snurra i stolar o kollade i lådor.. Sen kom vi mot utgångarna o vad ser jag? Fick en chock! De har börjat plocka fram julsakerna, gaaaaah. Min första tanke var att de inte hunnit ta bort allt från förra julen, men sen insåg jag att det faktiskt tom en sommar sen det var jul senast... Gah gah gah man ska inte ens tänka på julen nu. Sommaren har  ju precis tagit slut! Skärpning! Som ni vet, jag bojkottar jultomtar mm tills december är här!

Ne nu har jag hängt alldeles för länge hos mamma, ska väl ta o bege mig hem till min murvel snart.. O byta gardiner :P


eddie32


Om 15 år...

Mina vänner jag vet att jag är saknat i det så kallade cyberspace... Min sladd ligger fortfarande inne på lagning o min terapi mot en datorfri sfär hemma hos mig verkar bara gå längre o längre. Nej då! Än har jag inte insett att datorn är djävulens verktyg eller nåt sånt, annars skulle jag väl inte begett mig till min kära mor för att ockupera hennes medan hon är på arbetet? Iofs så är det inte enbart för att nöjessurfa, tyvärr kanske man ska tillägga, utan skolan kräver en del av mig även denna vecka. O denna vecka gäller det att ha tillgång till en dator som har ordbehandlare, för två olika uppgifter ska in senare i veckan. På fredag ska då denna första fem poängs kurs vara slut. Dumt bara att vi inte fått något schema inför nästa, så jag har alltså inte en susning om hur min skolvecka (eller skoltermin) ser ut i fortsättning...

Kommer från ett pilatespass med Elin, ganska skoj.. känns som jag gjort alla andetag som behövs för att klara dagen dock. Men nån vis snubbe sa att man måste andas för att överleva, så jag får väl tro på honom o fortsätta andas resten av dagen också. Funderar lite på att hänga hos mamma tills Body Combaten ikväll, då är det ännu en gång jag o Mia som ska lära oss alla regler i att slåss o sparkas igen... SKOJ! ! ! (jag vet Hanna att du tycker jag är galen som ska träna två ggr under en o samma dag hehe)

Jaha vad har annars hänt i mitt liv? Hade en mamma dag i lördags då, vi var på stan lite o mammas fundering var om vi såg ut som moderater eftersom vi inte fick någon ros från sossarna haha.. Sen var vi då på Ladie's night på Cloetta Center på kvällen. Hm ne inte min grej riktigt, min kommentar efteråt löd: "Antingen kommer dessa kvinnor här inne ikväll ut alldeles för sällan eller så är jag alldeles för nykter!" Slutstats: Om sisodär 15 år när jag sitter där hemma med man o barn o är trött på skiten så kommer jag ta med mig tjejerna till en sådan show, jag kommer hälla i mig en flaska vin.. O sen kommer även jag att stå där o dansa på stolarna o jubla så fort jag ser lite manshud på scenen!

Ja sen har det då varit val, nej jag är inte nöjd.. Simple as that. Men jag är inte den som är den så jag ger dem en chans to prove me wrong.. Men glömmer ni bor era medmänniskor ( i vilket läge de än ligger i ) då blir jag sur!

Ne kanske ska ta tag i lite pluggeri, men först ska jag nog kolla in mammas kyl o kanske kolla på ett avsnitt av Rome :)

So long my friends, gillar er skarpt..

Spagettiarmar, Elins fel ;)

Fredag... Veckan, eller iaf vardagarna, börjar lida mot sitt slut denna vecka. Helg!
Sitter hemma hos mamsen o är lite död i armarna, Elin helt klart ditt fel :D Den busungen lura iväg mig på Powerbox i eftermiddags. Hihi vi är ganska roliga, ingen utav oss vågar säga att vi inte orkar gå, om nån utav oss verkligen inte kan vill säga. Utan både tänker "ne nu får jag rycka upp mig hon vill ju!". Haha iofs ganska bra för då kommer vi iväg bägge två :P Men jag kan inte bara klaga, utan det var faktiskt jätteskoj. Kommer jag nog på betydligt fler ggr kan jag säga... Fastän armarna kändes som spagetti där ett tag så var de bar o kämpa på, man är väl ingen mes! Kommer nog sova gott ikväll :)

Imorrn ska jag ha en mammadag, först ska vi gå på stan lite sen på kvällen ska vi på Ladies Night på Cloetta, kan bli skoj. Mamma fick biljetterna av mig i födelsedagspresent...

Ah, BTW nu fungerar mig hemma telefon igen. Var nog bara nåt litet glapp i handenheten tror jag, för jag banka lite o hade mig o så fungera den igen. Så nu är det bara datorn som är död hemma hos mig.. Ne ska nog börja dra mig hemåt snart, lägga mig i soffan. Hm kanske ska köpa mig lite godis på vägen hem :P

Nån förvånad?

Hahaha ingen i min närhet blir egnetligen förvånad när tekniska prylar lägger av hemma hos mig...
Jaha vad är det som inte funkar hemma hos mig då? Ja datorn då.. O nu har även hemtelefonen lagt av! Tror det är handeneheten som är lite trasig, får skaffa en ny. Just nu är det ju så att jag hör att det ringer, men jag kan inte svara... Hihi så nej mina vänner jag är inte otrevlig bara för att jag inte svarar :)

Blev ju då lite problematiskt eftersom jag gett mitt hemnummer till databutiken... O de skulle ringa när sladden var fixat. Men jag var inne o ändra på det så nu ska de väl kunna nå mig.

Idag har varit en trevlig dag. Lunch med Hanna, häng med Karl o så mat hos Anne o en löpande Smilla... Naaaajs! Nej, nu ska jag vara social med Anne o lite japansk snacksmix :)

Utan en dator!

Sådärja! Då var min sladd inne på lagning, får väl se hur lång tid det tar...
Men jag får ägna mig åt andra saker istället för att sitta förtrollad vid en dataskärm :) Så vad har jag för mig? Pluggar en del, jag har varit väldigt duktig :P, har tagit tag i träningen igen, duktigt värre (var typ död igår o idag så känner man att man sparkades o slogs en del!), använder mig av telefonen för att kommunicera o text-tv för att få reda på vad som kommer på tv. För tvn har fått lite mer uppmärksamhet faktiskt...

Well well, back to business!

Jag åt en!

Jag åt min dammsugare idag... Jaa alltså den var väl okel, men jag föredrar fortfarande delicatobollar :P Men tvingar nån i mig en nån gång i framtiden så blir jag väl inte jätteledsen...

Nu sitter jag här i väntar på att min dator ska lägga av, råka nämnligen dra av batterisladden nyss.Hm hur lagar man såna. Karl yra nåt om att man kunde byta översta delen, den jag haft sönder, får ta o slå en pling till honom imorn tror jag:)

Kommer från jobbet, e kinkig. Skulle ju träna Pilates med Elin imorn. Men kom ju på att jag har seminarium vid 1 o måste läsa en massa innan dess... Gah skulle inte jobbat ikväll, då had ejag ju haft tid o plugga under kvällen ju! Aja får träna det med henne nån annan vecka, hoppas hon kan nästa! :)

Ne, nu vill Eddie mysa o jag vill sova :D

Puss o gonatt!


Varför dammsugare?

Vilken skum morgon.. o natt!

Drömde skumma saker om dammsugare, kakan alltså. Har aldrig gillat dem vad jag vet, men i drömmen älskade jag dem o just nu är jag jättesugen på en. Kanske får bli min grej idag, att äta en dammsugare:)

När klockan ringde i morse för att gå upp var jag hur trött som helst, bestämde mig för att för en gång skull   skita i klockan o så så länge jag ville. Efter, vad som kändes som timmar, vakna jag o trodde jag sovit bort hela dagen... Kolla på klockan o fick lite av en chock, klockan hade inte ens blivit så mycket att min väckarklocka hade ringt, hade bara drömt om att klockan ringt o jag stängt av den :)

Så jag har nu varit uppe ett antal timmar, hunnit med en del redan:) Pratat ett tag med Hanna, pluggat lite, hunnit se nån dåligt tv-program, lyssnat lite på partiledarna i Alliansen osv. Men måste ta tag lite mer i pluggandet, har ju lovat att jobba hela kvällen/natten så då blir det inte så mycket plugg gjort.

Men först lite ärtsoppa, min favvorätt som femåring... o så dumt e de inte :P

Glans my hero!

Hahaha jag älskar Johan Glans! Kvarteret Skatan... o just nu Veckans nyheter *fniss* *fniss* *fniss*

Igår hänge jag med Sanna o Alexandra, najs gamla tider :) Innan Alex kom till stan skulle jag o Sanna äta lite, blev McDo. Vi tyckte vädret var så härligt att vi bestämde oss för att ta med maten o sen äta utomhus.. Hm skulle vi kanske inte gjort :) När vi köpt maten kom vi på att systemet stängde 2 så vi var tvungen att springa in där, Sanna handla o jag satt med våra påsar o filosoferade. Riktigt skoj att iaktta alla männsikor som köper väääldigt mycket alkohol. När inköpen var klara gick vi vidare, en bänk.. Blev järnvägsparken, usch vad äckliga bänkarna var! Men vi la ut servetter över hela så de fixa sig. Sen var jag lite kinkig att jag inte fått nåt sugrör. Men men fick ta bort locket helt enkelt... Då kom dom! Getingarna, gaaah va de är hemska. O de kom massor.. Sluta med att vi båda sprang runt i parken samtidigt som vi åt haha måste sett ganska skoj ut!

Sen mötte vi då Alex, strosa lite på stan.. Satte oss på en bänk o fick kd efter oss haha.. Efter en fika gick vi hem till mig för lite softish. De skulle ut, så ett långdraget pyssel ägnade de sig åt. Jag skulle ha soft filmkväll så för mig gick de snabbare :)

Idag har de jobbats, mycket folk som vanlig nuförtiden på söndagar. Sen drog jag hem till mamma för lite te o mackor. Satt o snacka lite f1, vad tycker vi egentligen om det att Räikkönen ska byta stall... till Ferrari... gah har ju så svårt för dessa röda bilar! Sen drog jag hem för att kolla på Duellen, den var rolig! Men så mycket svar fick man väl inte, men det var väl inte väntat hehe...

Nu är frågan.. ligga kvar i soffan o slötitta på tv, eller lägga sig i sängen o läsa pluggbok?

I just remeber the risgrynsgröt!

Vilken trevlig kväll!

Först var de lite kalas hemma hos mig, en del dricka blev de ju... Kvällens sämsta drinkblandare måste jag nog utnämna Anne till. Mixa ALDRIG saft o mjölk, iaf inte om du inte har en mjölkskummare hemma ;)

Efter alkoholintaget så bar de av till Platens, kan det bli annat än lyckat än när man kommer ner o den första låten man hör är en Ebba Grön låt? Naaaaaj! En skojig kväll som faktiskt avslutades med fyllemat. Jag har inte fyllekäkat på hur länge som helst känns det som, iaf inte på kebab. Iofs så kommer jag inte ihåg att det smaka kebab, kommer bara ihåg att de smaka risgrynsgröt, gaaah jag saknar pommes!

Vaknade förvånadsvärt tidigt igår med tanke på att jag kom i säng vid 3 inatt, men känner mig utvilad. Ett glas mjölk gör mycket :P Och sen när man får två avsnitt med simpsons på tv så kan de inte blir hemskt! :)
Idag blir nog en softdag helt igenom.. En bakisSanna är på väg hit, o jag tvivlar på att jag får med henne på styltvandring, studsmattehoppning eller hockeyträning. Vilken tur att jag inte är så inne på de heller :)


Kanske lite för tidigt :)

Idag tog jag helg alldeles för tidigt! Eftersom jag igår satte upp lite grejer på min TO DO-lista, saker jag skulle göra sen var de helg, så nr den var avklarad så var de liksom helg. Gjorde ju allt igår då förutom plugga klart, men det fixade jag i morse o när klockan var 11 så var det ju då helg. Men nej, hade ju en föreläsning kvar. Äh den klarar jag o cykla glatt iväg.. haha satt är o anteckna så fint, men var i en annan värld. Var i helgens värld. Så det var tur att jag inte fick några frågor för med den nivån jag hade hade jag nog knappt kunnat svara på vad jag hette :)

Men nu, nu är de heeeelg! O snart kommer det folk hit. Så jag ska väl ta o fixa mig iordning lite tror jag o börja med maten. Anne skulle komma o käka lite, trevligt! Sen kommer lite mer folk.. o så kvällens huvudgäst, Sanna! Vad skoj det ska bli att träffa henne, känns verkligen som evigheter sen!! Har saknat henne jättemycket!

Sen har jag en önskan, att min katt ska bli mer morgonseg. Har ju lyckats få honom att sova om nätterna o så, men han tycker att klockan 6 är en bra tid att vakna på. Tycker INTE jag!

Nej nej, duschen nästa!

I did it all... nästan iaf :)

Dagens restaurantips: SMAK!

Anne, Hanna o jag var ju där o åt lite fondue idag. Så gott det var då, o jag gillar de där att sitta o pyssla med maten gör att man sitter längre. Sen kan man inte proppa i sig en massa mat på en gång för att sen bli mätt utan man kan sitta en stund. Vi kom fram till att det var en ba restaurang för lite "första dejten", för då behöver de inte blir så mkt pinsamma tystnader. Eftersom man gör grejer hela tiden, slabbar inte en massa o kan diskutera de olika såserna :) Men som sagt, rekommenderar!

Annars har jag faktiskt varit ganska duktig idag, städat, diskat o tvättat! Gjort allt förutom pluggat klart då. Men börjar inte förrän sent imorn så jag kan skriva ihop den 3/4 långa uppgiften på morgonen tänkte jag. Sen kommer Sanna nån gång, hoppas hon får tag i nån biljett nu bara. Blir lite kalas där på kvällen o Sanna har önskat ett Platensbesök så det kanske det blir...

Ne man kanske skulle dra sig snart. Längtar ju så till att vakna av Jag känner en bot som heter Anna... NOT!!!

Gah gah gah

Dagen med en massa måsten först då..

Blev lite glad när jag läste Hannas blogg, jag är inte den enda som har problem med att sätta igång! Håller verkligen med henne om att när man vl sätter igång så är de inte så jobbigt, men just de där att börja gah gah gah...

Sen är jag hungrig! Har en trevlig lunchlåda men jag kan ju inte äta ännu, då kommer jag vara vrålhungrig ikväll när vi ska äta... iofs är de bra att jag är hungrig då, men jag vill ju hinna njuta av maten o inte bara slänga den i mig... Ser verkligen fram emot ikväll!

Men tillbaka till dagens göromål. Tvättstugan började precis nu, egentligen inte så jobbigt men man blir lite trött på det eviga rännadet upp o ner. Sen måste jag damma klart lite, kom iofs mkt längre igår än vad jag tänkt (tack tvn för att du inte visar nåt skoj! ;D), sen de jag våndas mest över att börja med.. PLUGGANDET! Iofs så de som ska srkivas tar inte lång stund, men måste se till o läsa igenom ett antal sidor först.. Jag vet jag vet, det tar inte så lång tid när man väl börjar.. men.. *suck*

Nej skärpning Linda, sluta klaga.. just do it!

Okej ner i tvättis, hm sen ska jag kanske ringa Hanna eller ska jag plugga? :)

Sååå fint!

Nej idag insåg jag på riktigt att jag inte gillar 8-10 föreläsningar/seminarium. Sömnigt värre att stiga upp då ju... O helst eftersom jag haft ett odjur till katt som inte alls ville sova inatt utan istället försöka få upp mig, gaaaah! Men efter en uppfriskade cykeltur, i min nya fina kofta, så var semiariet igång. Lagom skoj men tiden gick. Blev kvar på LiU för et långhäng idag, en del plugg och massa sudoku (stavning?). Lunch med Fredrik o en pucko på de, kan de bli bättre? :)

Jobbet nästa! Ganska kul faktiskt... Fick ju se en del intressanta människor i kameran ;) Puss på dig!

Fått en del uträttat idag o än var det inte slut. Möblerade om min stora lägenhet, men blev verkligen supernöjd! Min sovalkov blev jättemysig, känns som ett eget litet rum. Till o med Eddie har blivit lite ommöblerad, undrar vad han tycker om de... HIttills verkar han tycka de va helt okej, fönstret blir ju verkligen hans nu! Krävs en omflyttning till, men då behöver jag en hjälpande hand. Nån som är villig? :)

Nej ni, frågan är fotboll eller politik... Blev politiken, får vi se hur statsministerkanditaterna (?) klarar sig... Jobben, vården o skola... nån som är förvånad över ämnena?

Imorn ska de fixas en del, plugga, tvätta, städa o så då en härlig middag med the girls på kvällen o fondue. Aldrig ätit tror jag, men de verkar väldigt gott!

Nej nej, tvn nästa...

Up in the...

På allmän begäran, eller iaf Saras ;), så ska jag försklara vad äggsmör är. Inte så krångligt, man mosar helt enketl ägg o har i lite smör tills allt blivit en lagom kletig röra. Lite salt i o det är klart! Bara att lägga ett rejält lagor på sin pirog o saken är mums!

Igår så hade jag en härlig dag på stan med Hanna. Lunch, of course, lite shopping tror både kände sig väldigt nöjda efter våra inköp... jag med min kofta o Hanna med sin stövlar. För att fira detta så blev de fika på Chocolat, ingen bakelse nej det skulle jag inte säga men det var gott!

Kvällen blev trevlig, säger då de :)

Idag när jag vakna så hade jag ont i min hals o det var inte långt ifrån att jag bestämde mig för att ligga kvar i sängen. Somnade om lite men hade en wierd dröm om Hanna o hennes klasskompisar, fick mig att inse att jag skulle åka till skolan. Så iväg i motvind bar de. Huj huj, jobbigt! Sen var föreläsningen såååå boring. Har så svårt för för mycket "uppe i de blå"-snack...

Väl hemma la jag mig i soffan, eftersom det bara var en massa töntiga eftermiddagsshower så kolla jag på första avsnittet av Kvarteret Skatan, hihihi *fniss* Sen var det bara att plugga lite till, suck ännu en flumbok! Jag gillar konkreta saker ju!!!!

Back in town..

Jao, då har man hunnit med en week-end i stora staden Göteborg! Skoj att träffa Jessica o Olof igen. När vi väl träffas känns det inte som det var 1 år sen jag träffa Olof o mer än 2 år sen man såg Jessica.

Fredagen hade inga stora planer, ganska skönt då vi var ganska sega. En god lasagne, en trevlig promenad nere vid vattnet o en massa gamla minnen-snack. Efter en skapligt tidig sänggång var det bara att hitta rätta ställningen på den otroligt sköna luftmadrassen, som Jessica varit så snäll o blåst upp utan pump hehe. Så hemsk var det inte om man låg still :)

Lördagen var det en del inplanerat, men samtidgt så hade vi inga krav o måste. En av sakerna jag verkligen gillar under våra träffar, vi strosar o går lite dit vi känner för. Var en härlig dag för de, solen låg på ibland, vinden svalkade ibland o sådär lagom höst! Vi tog båten till Rosenlund o gick sedan igenom Haga. Fint område med kullersten o hus i äldre stil. Sen fortsatte vi ner mot avenyn o centrum. Lunch! Jag fick nog ett nytt favoritställe, iaf i Gbg, Andrum. Ett vegetariskt ställe nära Norstan, tips!! Efter lite mer strosande, o yoghurtglass. Hihi som jag inte tjatat om alls ;) åkte vi tillbaka till Jessica. Nu var det dags för nostalgi i sitt esse, Karelska piroger med äggsmör. Sååååååå gott! Olof hade inte ätit de sedan vi var i Finland för fem år sedan o bestämde oss för att äta det, jag har ju ätit de en del men just med äggsmör är speciellt...

Kvällen var dags för lite fest. Efter en del lyckade kortspel och skumma berättelser om Jesus, Persson, Zlatan utan kulor o getter så bar det av in till stan. Stickys! En grymt ställe, tre dansgolv med tre olika musikstilar hårdrock, pop o RnB tror jag man kan säga. I liked them all! Dans o en del dansa bort människor senare så var de McDo o buss hem som gällde. Sov så gott! hehe

Fast vakna skapligt tidigt o tog en kall dusch. Satte mig o läste Undran inför samhället av Asplund medan de andra vakan till. Skuuumt val av bakfylleläsning :D Efter frukost o hejdå-kramar så åkte jag o Olof mot Jönköping. Trevlig överraskning att få skjuts dit. Sen fick jag vänta lite på bussar, men fick lite telefonsällskap av mamma o Karl så det gick snabbt. Sen kom då bekymmret, inte somna på bussen o åka förbi Linköping. Halvsomna många många gånger, en gång tror jag tom jag hann somna ganska mycket. Vakna med ett ryck o ganska högt andetag o bestämde mig för att ne nu fick de vara nog, vakenhet var de som gällde :D

Borta bra (o denna gång riktigt bra!) men hemma bäst... Väl hemma i Lkpg s gick jag förbi mamma, där fick jag fisk det var mums! Sen var jag väligt glad att jag sa nej till jobbet. Skönt med en soffkväll och en del telefon. En rolig överraskning, Sanna kommer to town nästa helg!!! Jippi:)

Ne, nu blir de nog nyponsoppa o mandelbeskvier. Hanna ditt fel ;)