Så hur blev de...

Igår hände allt o ingenting. Dagen var ju avsatt till WTAI o hela dagen genomsyrades faktiskt av den... För när vi satt o intog lite krubb (fan vilket fult ord!) på Kikkobar så kom självaste Ebbot strosande i sin svarta kaftan. Efter ett snabbt mess till Karl så var lyckan gjord, mohahaha... Fast roligare var nog o se killen som gick omkring i hudfärgad glansig kroppsstrumpa, som verkligen inte dolde nåt. O till på köpet en stor lössnopp med tillhörande krull, en sån snygging.. Hade han inte varit på svensexa hade man nog lagt in en liten stöt ;)

Sen bar det av till Folkets park, var ju en del band som skulle hinnas kolla in. Började iofs att vi var tvungen o erkänna hur liten koll vi hade på banden. Så fort vi kom in i parken så var de nån teliasnubbe som ville ta en bild på oss som skulle visas på nån skärm, so far so good.. Men sen, vi skulle önska en favoritlåt med nåt av banden, haha vi kunde ju ingen, men här kom Karl in som en räddande ängel o rädda oss. Tack ponken!

Sen var de bara o njuta av Soundtrack of our lives, Hellacopters, Backyard Babies o till slut de som jag nog hade som favoriter Millencolin. Skoj kväll med många intressanta iaktagelser! Folk gillade tydligen att gå i bar överkropp när de lyssna på WTAI banden, folk gillade att dansa intressanta danser i publiken o så vidare:) Men summa, skoj kväll! Synd att jag mådde halvdåligt bara :(

Idag kom Anne o vi skulle fixa mitt hår. Var ju meningen att jag skulle back to the roots lite. The hairroots så att säga:P Inköpt var färgen ljus guldblond med tillhörande slingor.. resultatet? Jo visst blev de lite ljusare, eller ganska mkt ljusare men i min värld är guld inte denna färg. Blev snare rödorange med ljushet i. Hihi, jag är nöjd tycker det blev helt okej :) Får väl satsa på att hänga i solen o bli lite solblekt, mitt hår blir ju lätt de när jag väl är där. Kanske Anne blir supernöjd o det blir lite rosa ;) Men Moomin, jag tackar för hjälpen!

På tal om sol, ska ju upp till syrran tis-ons... O där har vi ju badarfamiljen nurmmer 1. Helt olikt mig med andra ord. När jag snacka med syrran igår så påminner hon att jag inte ska glömma badkläderna för är de fint väder så åker vi o badar på onsdagen. Hm hm, aja får väl kanske offra mig o ta första doppet för iår hehe...

Nej nu är min mage väldigt väldigt arg på mig... Morgonens smoothie har lagt sig o den vill ha mera mat. Tror det ska bli pannkakor för jag har en massa mjölk. Så bara att knata till spisen, stället som jag som kvinna är dömd till haha :D

Nåt du sa igår gjorde mig väldigt glad, hoppas du menade de... ♥


Dagens ros till Hanna o mig ;)

Haha är sjukt vad ett enda träningspass kan göra med en. Mina armar är halvt om halvt döda! Men jag lever o det är väl huvudsaken :)

För övrigt är mitt jobb unbeliveble! Alla tänker att nån annan ska göra nåt o inga får reda på nåt, så helt plötsligt så står folk där o är alldeles för underbemannade.. Irriterande! Aja, jag ger mig själv o Hanna en klapp på axeln som faktiskt hade bestämt oss för att offra vår lördagdag för att hoppa in o till på köpet de på minimal tid! Men nu behövdes de iaf inte, för de fixa sig.. men vi är bra iaf :)

Nu gick planerna tillbaka till ursprunget, träffas på stan senare i eftermiddag o köpa med oss mat. Vi får inte glömma o hämta ut biljetterna :) Sen hem till mig en sväng för o äta o sen iväg till Folkets Park. Är ganska många som jag känner som ska dit. Men gillar att gå med Hanna, hon är som jag, inte sugen på att trängas längst fram. Utan föredrar att hänga på lite avstånd o softa när man lyssnar. Karl o hans gäng skulle stå längst fram på Soundtrack så vi sa att vi inte en skulle försöka träffas då :D

Nej, nu ska jag ner till stan för att köpa hårfärg. Imorrn är det dags :P Men först ska jag nog gosa lite med min EddiePeddie o dricka upp min smoothie.

Snacka med mamma förut, hon börja sin semester igår. Härligt för henne. För att fira de så åkte hon upp till Stockholm idag för att kolla på Clapton. Ska väl inte klaga, jag ska ju också på konsert o Stockholm ska jag ju åka till nästa vecka så. Vi bestämde att vi ev skulle åka till Skänninge faktiskt ;) Men på tal om Stockholm, måste se till att få tag på min syster idag, vi är väldigt bra på att vara upptagna på olika tider :D

Jag är glad! Fast lite knäpp hihi..

Haha du är söt när du är trött, fast inte speciellt bra på att konversera :P ♥

Pain pain pain!

Dagen idag var riktigt lång. Mina fötter var riktigt painfulla att gå på... Roligast som hände var nog när jag häldde vitlöksdip i Gustafs milkshake o de dröjde ganska länge innan han upptäckte nåt, hehe nåt skoj måste man väl få ha. Annars har jag fått beställningar på de flesta språk som finns i grannländerna runt Sverige, norska, tyska, engelska, finlandssvenska o danska. Gäller o vara internationell o språkkunnig när man jobbar på BK :D

Kvällen var planerad så att middagen skulle intas på BarBQ tillsammans med ett gäng från jobbet. Lät hur skoj som helst, men de var lite kämpigt där när man kom hem en snabbis efter jobbet bara för att ta en dusch. Då lockade soffan väldigt mycket. Men mitt val var inte så dåligt, trevlig kväll. God mat som vanligt! Efter maten gick de flesta till Sangrias uteservering...

Nu är jag seg o har ont i fötterna. Tror jag ska läsa en stund, för jag är så inne i den boken jag läser...

Vill säga... Puss ♥

Elin är ju trevlig :)

Åh är tröttare än vad jag var när jag gick o la mig igår... Eddie hade one of these nights! Sällan han ska hålla på o busa på nätterna, han är bra på att sova då, men icke ikväll... Jobbigt då att det var just idag som jag ska jobba hela dagen o inte riktigt hinner ligga kvar i sängen!

Annars är allt lugnt, har dock en väldigt smärta i mina fotsulor. Hihi det är ju superbra också när man ska jobba en hel dag på bk där man inte gör annat än trampar runt på sina fotsulor. För jag tvivlar att nån tycker de är okej att jag slår mig ner på en stol hela kvällen, vare sig jag ger anledningen Ont i fotsulorna eller att jag inte vill svettas för då slipper jag duscha innan middagen ikväll.

Oj vad jag börjar dagen med o klaga. Inte meningen. Ska bli en helt okej dag, får ju jobba med Elin hela dagen. Elin är trevlig :) Sen är det middag ikväll. Vi blir nog ett ganska stort gäng som ska ut o käka. Riktigt skoj!!

Hm jag vet att det är smartare att jag frågar på en gång, men jag har aldrig varit sån. Jag har hellre funderat o tolkat som jag vill. Inte alltid till det positiva tyvärr. Lika mycket som du kanske har saker o berätta, har faktiskt jag också det. Ibland tänker jag att va fan berätta, går det åt skogen så gör det de...

Ne dags att hoppa i kläderna o bege mig... Hoppas min mamma hinner hämta min cykel, jag gör ju inte de. O jag saknar min cykel!!!

Kanske ikväll... ♥

Ojojoj svettigt!

Ojoj, snart har jag hämtat andan igen... Mia, Elin o jag var på Body Combat idag. Skoj men jösses vad jobbigt! Kände mig ett tag som en stundsboll som slog här, jabba där o sparka där.. Hopp hopp studs studs:) Man fick sig en ordentlig genomkörare både vad gäller fysiken o förmågan att svettas. Iofs så den förmågan känns det som man använder sig av för jämnan nu för tiden...

Resten av dagen har jag bara tagit de ganska lugnt. Tvättstuga iofs o sen lite kontorsarbete på jobbet. Hm det nya schemat är klurigt o få ihop... Undrar vad jag ska ta för tider i höst, vet inte riktigt... Skulle vara bra att få mitt schema för hösten snart. Men EKI är ju som vanligt alltid ute i sista sekunden!

Oj det var massa fyrverkerier, nån som vet varför?

Jag har ont i huvet :( Tror jag druckit för lite... Usch me not like!

Ne nu ska jag ta en dusch, o sen läsa lite tror jag...

Du förvånar mig alltid, men positivt! Ler så fort jag tänker på dig! Puss ♥

Säsong men inte enligt affärerna..

Ibland önskar jag att jag var en väldigt radikal feminist (eller liknande) som älskar att ha håriga ben... Att epilera = aj aj aj! Känns verkligen som uttrycket Vill man vara fin får man lida pin passar in här. Aja a girl got to do what a girl got to do :)

Var trevligt ute i Tornby, ja Tornby ;). Fredrik o jag strosa mest. Kolla lite spel, men klanten, sorry hihi, hade ju glömt laddaren hemma så hans ärende spolierades. (bra att vi kunde fixa de istan sen eller vad säger du...hehe). Jag köpte äntligen min handdammsugare. Bara att den ska laddas väldigt många timmar, så jag får väl pröva den imorrn först.

När Fredrik var tvungen att gå o jobba så träffa jag Lina, vi gick på solglasögonjakt. Har insett de senaste dagarna att föröska hitta sommarprylar, som solglasögon, shorts, bikinis, så är de inte säsong för att köpa dem. Konstigt egentligen, för än är ju inte säsongen för dessa prylar slut... Men Lina hitta ett par snygga o vi gick o fika istället.

Härlig dag med härliga samtal, jag gillar mina vänner...

Nu ska jag nog ägna mig lite tid åt mitt te o nåt korsord.

Undrar vad du tänker... ♥

Jaa vad ska man säga...

Jag undrar om vissa saker i mitt förflutna alltid kommer ploppa upp igen.... Trodde det var old and gone, men tydligen inte. Ska jag ta det som en bra grej, eller? Vet faktiskt inte. Tror iofs inte att personerna menade nåt negativt, tvärtom.. Men men.. I en annan del av mitt liv hade de påverkat mig mera, nu är jag lycklig på annat håll så!

Föredrar ditt... ♥

Tordmulen, där kanske lösningen finns :D

Gah trött! Inte för att jag sovit så dåligt, nej tvärtom. Jag har somnat med ett leende på läpparna, o vaknat i samma tillstånd :) Men jobbat ett antal timmar idag, o stått i köket själv i stort sätt hela dagen. Tar alltid lite extra på en om man är själv där med två kassor. Till på köpet så la broilern av idag, hehe inte det bästa kanske, när de till slut fick den hel igen så var det en del som inte satt på. När den var varm kunde vi inte sätta på den, så vi fick köra utan, gör inte så mycket förutom att det blir betydligt mkt varmare = tar extra mkt på krafterna att hela dagen stå i en väldigt värme!

Trevligast på dagen var nog på kvällen, var ganska soft o jag satt o njöt av lite korsord o suduko. Blev till o med så att jag blev kvar en kvart efter jag stämplat ut just för att göra klart sudukon, jippi jag fixa den! Korsordet gick lite trögt där ett tag.. Får väl se om Fredrik får ut de :) Kanske är tordmulen som gör de ;)

Fick idag in två olika mycket trevliga aktiviteter denna vecka. Imorrn lite Tornby med Fredrik, najs najs. O sen på fredagskvällen lite restaurangbesök med ett stort gäng BK-folk. Lördagen är ju redan avsatt för lite Where the action is. Visst har jag mycket skoj o se fram emot?!!

Funderar på att dra på en film, tv utbudet ikväll var ju tyvärr RIKTIGT DÅLIG!! Eller så ska jag läsa...

Jag längtar hela tiden till nästa gång... ♥

PS Update i min sjukdomshistoria, fått bekräftelse från remissen. Vårdgaranti som gäller... 90 dagar... usch... :(


Nu är det bestämt :P Spännande!

Ah en dag där man hunnit med mycket, men samtidgt tagit de lugnt. En dag i min smak :P

En liten shoppingdejt med Anne. Var väl egentligen meningen att vi skulle hitta shorts t Johan, men de sluta med att jag hitta ett par o sen hitta jag ett par skor :P Loveley! Sen blev de lunch på Gula Huset, jag är lite småkär i det stället! Me like very very much... Anne o jag fick en liten objuden gäst, en fluga som ville simma i min cola. Han kämpade på men till slut var han helt still så jag trodde han dött, men så ser Anne honom simma för livet så jag bestämmer mig för o rädda honom. Bara de att i mitt räddningsförsök råkar jag klyva honom på mitten, sorry.. Efter simmat för livet i 20 min typ så dör han på min kniv.. RIP!

Satt o diskutera hårfärg med Anne, o nu är de nog bestämt.. Ska bli relativt ljushårig igen.. Hihi ska bli spännande. Är inte många som tror att jag egentligen är blond..

Sen drog jag hem till mamma o kolla några avsnitt av Rome. Somnade mitt i ett avsnitt o fick kolla om, men jag hade tid så. Gillar Rome på nåt sätt, men mkt naket haha.

Ikväll var de då äntligen dags för lite Medeltida källarvandring. Guiden var superbra, saklig, tydlig o intressant. Lärde mig en del spännande saker faktikst! Tror den är nästa vecka också, rekommenderar! En sak störde mig dock, att man tar med sig sin unge. Var ett par som hade med sina två barn, den ena var lite äldre o kunde förstå att man skulle vara tyst o att de var skoj o titta på sakerna o så. Men den andra ungen, var ju en liten småknatte som inte hade nåt som helst utbyte av denna vandring. Han blev ju utråkad o sprang omkring o lät. Nej jag kan tycka ungar är okej, men i vissa situationer tycker jag dom ska lämnas hemma!!!

Jag är äventyrssugen!

Känns så bra... ♥

Några tips!

 Dagens tips: Eller kanske gårdagens.. Tappa inte saker på era tår. För de gör ont o tån blir blå! Det lärde jag mig igår, så nu ät tipset att inte följa mig i mina klantigheter.

Dagens andra tips: När ni ska sätta in tavlor i ramar, var försiktiga. NI tjänar ingenting på at trycka så att hela handen åker genom glaset o det går sönder! Bara onödigt...

Annars har jag mest hängt nere på jobbet idag, samma som igår. Lugnt, fast idag skippa vi att ha en massa vatten på golvet :) Monterade ner mitt gamla bord, jösses vad mycket mer plats det blev i lägenheten. Ner med det i källaren bara.Har ju knappt nåt där, förutom de grejer som Sanna lastat in där. Saknar henne! Men då när man tänker på trollen, så ringde hon! Blev ett låååångt samtal! Hon jobbar så mkt så hon knappt hinner komma hit, men får se om jag hinner åka ner kanske... Saknar Sannas o mina middagar ihop!

Söndag, ny vecka imorrn!

Åh varför ska de vara så svårt att hitta ett datum o träffas. Vi är tre personer, men det är så svårt. Verkar som de antingen kan bli i slutet av augusti nu eller i början av september. Hoppas hoppas. Senaste datumet var de ju jag som inte kunde :(

Vill säga men det känns bara konstigt då... PUSS!!! ♥

Akta er för moroten säger jag bara!

Vatten, vatten o åter vatten.. I massor över golvet i köket! När jag kommer till jobbet står Lollo i full färd o skrapar ner vatten i brunnarna. Hm det var mycket vatten. Jag inser snabbt att det är ju stopp i alla brunnar så jag ringer lite. Känns skumt att ringa nånstans o få svaret  Hej det är SOS Alarm. Känns mer som jag ska svara att jag blivit påkörd än att jag står i en massa vatten :D

Kom en väldigt trevlig kille, som iofs inte kunde göra så mycket, o kolla lite. Han var nere i källaren o fixa o tryckte lite med vaktmästaren o vi trodde det var löst, men ett par timmar senare så bara väller de upp vatten ur alla brunnar igen. Bara att börja moppa igen:) Vi har ju fått en ganska ny moppmaskin, så den körde jag runt på. Det var skoj, fast Sandra fråga efter ett tag om jag hade körkort. Nej nej tyckte jag, o det var bra för annars hade de kommit o tagit den ifrån mig nu. Sandra höll med :D För maskinen var svårstyrd, det säger jag bara. Så det lät väl lite brak o bonk ibland när jag körde in i grejer...

Annars flöt dagen på fint, lugnt som bara den. Så det var ju bra att de hände nåt, avloppet, som fick lite piff på dagen!

Moomin blev de bra såhär? Skrattar du? ;)

Jag är väldigt sugen på vaniljkräm! Men det fick bli en kopp te...

Hehe you owe me! ♥

PS Ingen har väl missat den otroligt heta nyheten i gårdagens aftonbladet tror jag det var. Satt o läste den på min rast idag. Handlade om en man som tjafsade med sin fru. De började bråka o han höjer en morot mot henne. Ops, han råkade tydligen komma lite nära ögat, så de sluta med att han stack ut ögat på sin fru med denna hemska morot. Trots operation så lyckades man inte rädda fruns öga. Glöm aldrig bort denna hemska historia när ni står där med en morot i handen!

Jag är o vill inte..

Jag är hemma.
Jag är glad att jag är hemma.

Är trött o seg. Dagens städning (8 timmar) tog en del kraft. Jag har rensat ut alla mina garderober, lådor etc. I stort sätt bara de vita bokhyllorna kvar. Får se om jag hinner med dem i helgen. Ska aldrig låta det gå så stökigt i dem igen som det var! Hade tvättstugan samtidigt, så jag har sprungit upp o ner som en dåre. Var en del tvätt, men känns skönt att ha så mycket rent nu. Nån som vill komma o dra laken ;)

Kvällen spenderades ute hos Jimmys föräldrar. Ett härligt gäng som grilla o drack. Eller jag höll mig till alkoholfritt men det var trevligt. Jag blev väldigt nöjd med min hemmagjorda potatissallad, den ska jag garanterat göra flera gånger!

Jag vill må bra, jag vill inte bli tråkig, jag vill inte...

Du vet vad jag vill.. ♥

Idag...

...har jag nästan ramlat ner från en stege, det var lite läskigt..

Knasiga tankar tycker jag!


Givet!

Idag har jag fått en del gjort! Fast endå tagit det ganska lugnt. Strosa ner till jobbet o fix lite på kontoret, lite jobbigt är att man alltid ska bli iaktagen när man sitter där. Hm jag ska försöka välja tider när de inte sitter där i fortsättningen :) O sen ångrar jag att jag tog vissa tider, måste nog ta mig ur de där.. Hm en vit lögn :P

Sen träffa jag Jimmy o vi skulle gå o luncha lite, denna vecka hade vi bestämt att  hinna med "riktiga" lunchen. O de gjorde vi, upptäckte Gula huset! Så gott det var:) Sen bar de av på äventyr. Först på passjakt i Malmslätt, busschauförren måste undrat varför vi åkte så mkt buss. Sen ut till Tornby. Jimmy hade ju köpt en webcam men han hade ju ingen USB-ingång i datorn så han köpte en ny dator haha:D

Jag skulle ut till Tornby iaf för o gå på IKEA med mamma så jag hängde på. När datorn var inköpt, gosh vad man kan göra av med mycket pengar på en minut hehe, så gick jag för o träffa mamma. Mitt egentliga mål var att köpa tidskriftssamlare o garderobsförvaring, men jag kom hem med en del annat också. Köpte ett nytt matbord o en hylla :) Matbordet har jag kollat på innan o nu hade de rea på den så jag slåg till o hylla till köket har jag letat efter hur länge som helst men inga har passat min köksväggs mått, men helt plötsligt bara uppenbarade den sig framför mig, givet köp! Så nu om nån känner att de har en borrmaskin över o lite tid är de bara att komma upp, fika kan fås :P

Kvällen ägnades, förutom då att sätta ihop förvaringsboxar, åt pirater. Pirates of the Carribian 2 . Jack Sparrow är för skön! Efter en härlig film så avsluta jag de hela med att tappa ut min lins, oj vad jag blev halvblind. Men jag hann ta den innan den föll o lyckades stoppa tillbaka den, så det blev ljust igen ;) Fredrik tyckte de såg ut som jag grät haha men icke...

Nuuuuuuuuuuu ♥

Duktiga saker = tråkiga saker?

När jag vakna i morse var jag trött, eller seg... Jag o Elin sköt på träningen lite, men sen när vi väl varit där så blev jag betydligt piggare. Pyssla runt lite hemma. Ska bli så skönt när jag väl blir klar med min stora organisering. Besöket till IKEA imorrn ska förhoppningsvis hjälpa mig på vägen:)

Var nere o boka tvättid o sen gick jag o handla en del. Såna där duktiga saker som egentligen känns ganska trista, typ tvättmedel, kattsand o sånt. Fast jag lämna in de på jobbet medan jag åkte ut till Johannelund. Hade blivit inbjuden till lite mat o plugg hemma hos Anne o Johan. Mums var det! Anne o jag fick iordning en del på vårt arbete i Genus o Ekonomi. Haha vad vi tolkar saker till vår fördel. Känner mig som en journalist:)

Nej SAMBO får inte komma o inreda hemma hos mig! Slår nån snart om jag hör ordet helgalen eller ser en ful lampa igen... Nope, inredningen håller jag gärna på själv med!

Förresten har jag en knäpp katt. Han gillar inte när de är mjukt o skönt, nej nej han föredrar sin bur nu när jag tagit ut madrassen o filten som låg i den. Aldrig legat i den, men nu är den poppis. Iofs har han ju alltid föredragit att ligga på golvet än typ på mattor eller i soffan. Hårda fönsterbrädet framför sin mjuka kattsäng..Sicken katt :)

Jag tänker en del... ♥

Jag luktar äckligt!

Nackdelen med att jobba på BK... Fördelen... hm pengar? Man får göra sin egna mat precis som man vill? Hm man får dricka hur mycket dricka man vill, förutom loka o juice vill säga :) Men oj nu har jag ju skrivit fler fördelar än nackdelar, aja skitsamma är iaf där jag spenderat större delen av min vakna tid idag. Enough about that!

Annars.. Hm fortsatt med min knäpp o rensat en massa. Idag slängde jag 4 stora kassar med skräp, o än är jag inte klar. Sen har jag bestämt mig för att organisera upp alla skolgrejer, så jag måste köpa tidskriftssamlar. Ni som inte fattat de än, detta är en väldigt unik situation för mig, tyvärr kanske man ska säga.. Gäller o passa på när man har sådana här knäppar, har nog nämnt det tidigare, men jag trivs ju egentligen mkt bättre när jag har de organiserat runt omkring mig. Egentligen är jag ganska pedantisk av mig, men min lathet o orkeslöshet tar tyvärr över.. Hm nu vet jag att alla skrattar när jag sa att jag var pedantisk :D

Ne man kanske skulle ta o sova?

Det finns så mycket jag vill berätta o det finns så mycket jag vill höra.. Puss sötnos! ♥

...

Jag har haft en alldels underbar kväll. Men det var inte den här.

Groucho Marx


Inget o läsa, bara tragiskt!

Blä jag är på skumt humör...

Dagen var ganska slapp. Träna med mamma, kolla på F1 hos mamma, självklart hann jag somna där också :P, sen gick vi en långpromenad innan vi gick o käka på Kikkobar. Gott! Men äckligt med alla flygande myror!!!!!

Väl hemma hände inte så mycket. Eddie låg o kolla på Saltkråkan, boxades med rutan lite.. Jag kolla nån dålig film o ett avsnitt av CSI jag redan sett efter de. Shit va tragisk kväll!

Hoppas alla har roligare än vad jag har de..

Puss ♥

In the countryyyyy...

I survived! O skoj var de..

Blev upphämtad av Hanna i Mjölby o vår lantistur börjar nästan perfekt med att vi stöter på en äkta Tranåsraggare. Efter lite häng i köpcentrumet bar de av till nästa "byhåla" ;), Boxholm. Riktigt fin kyrka måste jag säga!!

Sen åkte vi hem till Hannas föräldrar, mycket trevliga personer måste jag säga. O vilka bullar Hannas pappa gör, sååå goda. O den turen man hade o komma till nybakade, mums mums mums säger jag bara. Stort hus med många djur, vilka godingar Tova o Flisan var då, fick man kela en del :) Sen var det dags för nästa äventyr, rida. Hm eller iaf sitta på en häst o gå lite. Läskigt men jag gjorde de! (kommer bildbevis tom tror jag :P)

Kvällen tillbringades i Vadstena. Först med lite promenad. Riktigt dåligt att de är så få tillfällen man kan kolla in Hospitalmuséet o Mårten Skinnares hus. Ville ju så gärna gå in där! Teaterna, Köpmannen i Venedig av Shakespeare, var fin. Lite lång, men fina kläder o mysig stämning. Duktig ensemble.

Dagen började ganska tidigt, var ju dags o gå ut o skogen med hundarna. Inget dumt sätt att börja dagen! Efter lite frukost bar det av på roadtrip. Vi började i Ödeshög där jag fick höra skvallret hehe. Hästholmen var riktigt mysigt, fika nere vid hamnen inte så dumt. Sen åkte vi mot Omberg, en liten skogspromenad vid Stocklycke, kolla utsikten vid Västra väggar o glass i Borghamn. Alvastra klosterruin hann vi också med, förstår att många väljer o gifta sig där, är verkligen härligt! Vi avsluta roadtripen med Heda kyrka och Rökstenen. Finns så mycket spännande att kolla på, känns så vi hann med mycket men att det finns en del kvar... Jag gillar verkligen gamla byggnader såsom kyrkor o slott!

Efter lite mat hemma hos Hannas föräldrar, verkligen jättegulliga o tänkte vad jag kan o inte kan äta... så bar de av hemåt. Utmärkt trip men gosh vad trött jag var när jag kom hem, för mkt frisk luft ;) Men tog en tupplur så nu är man återställd igen. Men blir en soft kväll men lite tv o bok tror jag :) För imorrn är en ny dag..

Så, saknat mig? ♥

Here I come!

Jag klarade Crimson room!

Denna morgon har jag hunnit med en del, har dammsugit, moppat, diskat o packat också.. Duschen nästa!

Verkar bli en fin dag för vår roadtrip!

Landet here I come!!!

Sakna mig inte för mycket nu ;) Puss♥

Ska jag överleva detta :D

Dagens tips: Tryck på sparaknappen innan du stänger ner ett fönster! Mycket irriterande annars...

Förutom denna incident så flöt dagen på riktigt bra. Optikern, jag är fortfarande halvblind ;) (Du påverkar mig för mkt!), jobb o sen hänga hos mamma lite. Skulle kolla på avsnitt två av Rome, men somnade lite i hennes soffa... Fattar inte vad det är med min mammas hem o jag somna där!

Snackade nyss med Hanna, ojojoj vad ska jag ge mig in på för äventyr imorrn! Trodde inte det var så mycket man skulle tänka på för att åka ut på landet hehe. Ska ha med mig speciella skor o byxor... Hjälp, hoppas jag inte blir påhoppad av några skunkar! Ne men seriöst så verkar de bli jättebra, ska bli skoj. Så lost på landet är jag faktiskt inte, har ju faktiskt en mormor som bor på landet. Det som är mest nytt är nog hästarna. Det är jag inte van vid, har ju sett hästar på cirkus o så... O har väl ridit med dagis nån gång... Sen var det obligatoriskt att gå ut med hundar på morgonen. Annars ska vi hänga i Mjölby, Boxholm, Ödeshög, kolla in Omberg, Alvastra o så teater i Vadstena... ojoj.. Hihi ni märker om jag överlever detta.

Ne kanske ska dammsuga lite, gah avskyr min mamma kommentar Jaha, o ser de fint ut hemma hos dig nu när jag ska komma dit? Svarar jag med att de faktiskt är mitt hem o de ser ut hur de vill där!!!

Är de lång väg kvar? ♥

Ps Jag får tacka för alla tips, har provat en o har en annan variant i kylen. Den tredje ska provas sen, promise. Men på tal om granatäpplen, är det nya innefrukten? Tycker de står på de mesta nu för tiden!

Min utmaning går iaf åt rätt håll :P

Ah,jag får tacka för fina mineralvattentips, sitter faktiskt o dricker på Loka HallonGrape, inte så hemsk. Men det kommer nog ta ett tag tills jag kan tycka att det är gott...

Dagen kan det inte klagas på. Att dra ihop ett vettigt schema var ju inte så svårt, men tanke på vilken nivå den låg på innan. Stanvandringen med Jimmy var utmärkt även den, hm sorry grabben men du är större shopoholic än va jag är :) Vår största utmaning var att hitta ett ställe att äta på, om man dåinte vill ha hamburgare, pizza, kebab eller sallad... För vi kom på att vi skulle äta ungefär 30-60 min för sent, när all lunch var över. Vissa restauranger stängde tom ett par timmar för att öppna sen på kvällen.. Fick i mig lite mat o mådde bra:) Sämre nu, aj.. Fiskgratäng var tydligen inget man skulle äta :(

Eftermiddagen, äntligen dags för minigolf. Första gången detta år, okej att starten var den sämsta tänkbara för mig. Hm en 7a, ingen bra start.. Sen gick de lite bättre ett tag o jag slogs faktiskt med Karl om 3e platsen, men efter en totalt misslyckad hål 17 så fick jag snällt ge mig. Men jag vet att jag imponerade med en av mina spikar (spelets första:P) så jag e nöjd.. Fick ju glass efteråt så :)

Var ju lite funderingar på en stadsvandringen, men tiden räckte inte riktigt till så vi drog till NH för en öl. Okej vissa fler än en :D O sen planerades en lite BBQ nästa helg, så trevligt!!

Hanna jag håller med, dagens ord är Buschapeiiiiii, även jag reserverar mig för stavningen :)

Undrar vad du svarar ;) ♥

Ps1 Dagens sminkning går idag till Hanna, nästan så att japanerna skulle börja fota dig ;)
Ps2 Ojoj, jag får be om ursäkt att jag ens tog upp ämnet piggelin, visste inte att de skulle uppröra så många personer ;) Hihi

Mineralvattenhjälp sökes!

Hade ju bestämt att få sova ut lite idag, men när jag vaknae miljoner under natten trodde jag inte riktigt de skulle gå. Vaknade första gången redan vid halv 4, eftersom jag verkade så pigg o gick upp så trodde ju Eddie att vi skulle de så han blev pigg o gick upp för att leka en stund. Lyckades somna om, så då insåg han att han visst var lite trött också.. Sen vakna jag vid halv 7 o var trött, halv 8, fortfarande trött.. Sen vakande jag strax innan 10 o var pigg, då gick jag upp :)

Ringde lite folk o blev själv uppringd så nån timme där försvann ganska snabbt... Ska väl ta o ta tag i duschen o så, ska ner till jobbet. Sen kommer Jimmy så vi kan gå lite på stan o käka lunch innan vi träffar de andra. Minigolf :P Får väl se vem som vinner.. Blir de vår alldeles egna minigolfproffs, Fredrik? O kommer han ha med egen minigolfklubba? Eller kommer det bli nykomlingen Karl som knäpper alla på näsan? Eller har Hanna smygtränat hela vintern i vardagsrummet? Frågorna är många :P

Jag har gett mig själv en utmaning. Jag ska lära mig dricka mineralvatten, tycker verkligen de är äckligt. Men samtidigt tycker jag det är fräscht o skulle vilja kunna dricka de. Jimmy sa att det är en grej som man kan lära sig, o bara man dricker det ett tag så går de bra. Så jag har gett mig själv som utmaning att lärt mig dricka de innan sommaren är slut. Nu får ni hjälpa mig alla mineraldrickare runt omkring mig. Vilket märke är bäst? Finns det några speciella smaker som är extra goda? Är de bra med mycket bubblor eller lite?

Efter minigolfen kanske det blir en ny stadsvandring, den förra vr ju inte så bra så vi tänkte göra ett nytt försök. Får se hur de blir :)

OKej då, jag ska prova kålpudding! ♥

Sorry Hanna...

piggelin


Sorry Hanna, men nu har en annan helt oberoende person sagt att Piggelin smakar tutti frutti, precis som jag sa :)

Så Saras o min dom är lagd!

Men som tröst så lägger jag in receptet på två goda drinkar med namnet piggelin

Första:
3cl vodka
3 cl midori
o sen fyller du bara upp med fruktsoda

Andra:
vodka
fruktsoda
o sen lägger du i en piggelinglass

Lite gladare nu?

Puss♥

Piggelin smakar piggelin, eller? ;)

Japp kom upp denna morgon också.. Klart var det en del som skulle ringa så det tog väl 35 minuter innan jag kom fram. Är ju redan konstaterat att det är gallsten jag har o eftersom jag fått attack efter UL så skickas en remiss till kirurgen, får väl se vad som händer nu då. Sen fick jag nåt smärtstillande som jag kan ta om jag får nya attacker. Så det enda jag kan göra nu är att skippa en massa saker att äta...

Traska ner till jobbet sen. En hel del o göra idag! Men tiden gick ju snabbt så.. Efter slutet så uppenbarades en överraskning på andra siden kassalinjen, Hanna. Hon hade kommit o ville ha med mig på lunch. Okej sen lunch. Paj. Mådde helt okej efter de :) Så pillet me o plocka bort en massa i salladen verkade löna sig... Hanna fick stor piggelincraving, så klart skulle hon få en piggelin. Tyvärr verkar det  som jag har förstört hennes fina bild av Piggelin, förlåt min kära vän! Okej, Piggelin har piggelinsmak inget annat :P Eller vad säger ni, vad smakar piggelin?

Imorrn ska jag ta sovmorgon, känner att jag sovit lite för lite senaste nätterna. Eller rättare sagt, jag har sovit okej men känner mig tröttare än vanligt... Sen ska de bjudas på lite minigolf, jippi! O det tillsammans med en bunt av mina favvovänner! Innan de ska jag ta tag i schemat på jobbet, de har tydligen gått lite knackit med det sen jag gav ifrån mig det uppdraget. Men nu ska de bli ordning i stugen igen:)

Hm hm vem kan det vara?

Nöjd nu? ♥

Om du fick välja på pest eller kolera?

Idag har jag varit superman.. eller som jag fick höra hörru superkvinnan ... osv... av några sliskiga killar. Hm om man på dagtid får höra kommentarer om t-shirtarna vad kommer då inte höras om nätterna? Likadant som när det var flamesskjortor som användes. Jag har iofs aldrig använt dem, jag hade redan blå skjorta då.. Men jag gillar superman-tröjörna, synd bara att de alltid ska vara i killmodell o jag inte är kille :)
Nya supermanburgaren verkar redan vara populär, jag sålde väldigt många sådana... Var skoj o jobba, var ju käre Fredrik som var min främste kollega. Visst var bossarna där, men för de mesta var de bara vi två. Haha o självklart så kom vi igång med Om du fick välja på... :)
O sen fick jag ju höra Boten Anna på radion, wiiiehiiiie :P

Vet ni vad? Jag lyckades faktiskt somna till efter mina eskader i telefonen. Drömde om Karl o Fredrik. De skulle jobba ihop o Karl var såååå lycklig för då kunde han diskutera livet med Fredrik, o sen tyckte han de va skönt att slippa jobba med Elin. Hihi vad säger du om de Elin ;)

Blev på jobbet ett par timmar mer än vad som var tänkt, men de var lugnt. Gick hem en sväng för att hämta lite matingredienser o sen cykla till mamma, även där fick jag höra lite tjat om att jag måste ringa doktorn. Är ju inte första gången jag hör det.. hm..
Fick en radio av mamma, eller hon hade en över som jag fick o den står så fint över min säng nu :P Sen hann jag såklart även somna en sväng i hennes fåtölj, fattar inte hur jag lyckas varje gång!!

Sorry sötnos, vem utav oss hade rätt? ;)
http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=1637&a=404838&viewAll=true

Har faktiskt gett Monty Python en chans, har kollat på LIfe of Brian. Eller rättare sagt jag håller på.. Får se om jag orkar med hela. Annars blir det nog lite bok istället:)

Du förvånar mig, på ett bra sätt... ♥

PS Mitt mooomintroll är hemma igen, fast hon åkte iväg idag igen :( Men kommer snart hem igen, jippi!! O jag e bjuden på middag, får väl maila över en lista över saker jag inte bör äta först hehe

Helt i onödan!

Gaaah galen, uppe med tuppen helt i onödan!

Jahapps då var jag då uppe för att ringa till vårdcentralen, var ju lite klurigt eftersom jag fått provsvaren från en annan doktor som inte var "min", men jag ringde först till"min" o fick reda på att hon var på semester. Sen ringde jag till hon jag fått svaret ifrån, jahapps i brevet så stod det att hon hade telefontid mån, tis o ons... bara de att de glömde nämna att det var ojämna veckor!!! O vad är det nu? Jämn = telefontid tis,tors o fredag. Ringde då receptionen som tyvärr bara kunde sga att jag skulle ringa imorrn eller komma på öppna mottagningen. Så alltså, bara att stiga upp mitt i natten imorrn med...

Vad gör man nu då? Jag är verkligen trött!!! Kunde inte somna igår utan låg o försökte räkna får.. Vet inte varför jag inte kunde somna, sällan jag har problem med det. Men jag tror de var nån spärr, var tvungen att tänka igenom vissa saker för efter de så somna jag på tre sekunder...

Ska jobba om några timmar o ikväll ska jag nog hem till mamma en sväng. Ska laga mat! Men först kanske jag ska ta mig en tupplur, fast tyvärr så är de sällan jag kan somna igen när jag väl vaknat :(

Tack

Gick inte in

Italien.. say no more..

Nu ska jag läsa bok!

Jag är fast... ♥

Ps är det nån mer än jag som inte hört talas om ajdlare, jag vet vad betyd vet du?


En dag full av bus! Hihi

VM-final.. Håller på för fullt, får väl se om mitt tips går in. Satt o fundera på VM förut, va trist att det ska var slut efter ikväll. Man har liksom vant sig vid att många kvällar ska ägnas åt att kolla på fotboll, vad ska man nu göra på kvällarna? :) Hm njuta av sommaren o sånt.. mm kanske får bli de då.

Tråkigt Zidane, men du får faktiskt skylla dig själv...

Idag har då BK äntligen fått besök av mig, eller besök jag har jobbat. Fick äran att jobba hela dagen med Jimmy, hans sista dag innan semestern. Hihi blev lite bus, men fanns ju inte så mycket att göra för gäster de hade vi knappt. Istället så undersöktes den nya kaffemaskinen ingående, måste säga att trots att jag inte dricker kaffe så verkar de som det är väldigt gott kaffe o andra kaffevarianter i den! Annan sak som undersöktes var den nya dressingen till Supermanburgaren, så gooooooood! Den burgaren tror jag kommer bli en hit, tom jag kommer testa den!!! O till de ska vi ha fina superman t-shirts :)

Ska faktiskt jobba lite i veckan, men de känns bara skoj! Måste säga att sen ägarbytet så händer de saker, verkar som mer energi o lust har infunnit sig i byggnaden. Härligt!

Ser fram emot kommande veckan. Står mycket i kalendern, minigolf, lantis-turen (äntligen ska den bli av skoj skoj!) o  så Shakespeare som teater. Låter inte så dumt va?!?

Okej ska erkänna en grej, jag har fått en ny passion... Radio! Ganska skoj ju...

STRAFFAR!

Tack för att du finns, du betyder så mycket.. jämt... men i vissa situationer ännu mer än jämt :) ♥

Nu har jag bestämt mig!

Får väl börja med o berätta att även dagens ceasarsallad blev mkt god, faktiskt nästan godare än gårdagens då jag gjorde den själv o inte förpackning. Fast den igår var inte dum den heller.. Synd bara att man ska få ont efter de...

Idag blev de blött. Vad mycket vatten som kom! Hade precis varit nere på Clas Ohlson, hade precis sett otroligt många fläktkåta människor.. Vaar nog den populäraste varan där inne. Tyvärr var ju själva stora fläktarna slut men de fanns ju olika minivarianter o dessa såldes som smör i solsken. Men mitt emellan alla dessa så stod de en kille med ett helt annat föremål, ett paraply. Tror faktiskt han gjorde den bästa dealen, för när man koom upp så öste verkligen regnet ner! O blixtra gjorde de också, härligt :P

Annars har jag inte gjort mkt, bestämt mig för o ringa läkaren på måndag. Är så trött av att ha ångest för vad jag kan äta o inte äta.. Känner av de för ofta jag känner av de efter jag ätit, för att man ska kunna ignorera de. Hm frågan är bara om jag kommer vakna, hatar verkligen o behöva vakna tidigare för att sitta i en sabla telefonkö :( Usch vill bara må bra...

Är inte alls på humör just nu :'(

Puss sötnos ♥

My dream

Inatt fick jag nog med alla jag känner i min dröm, kändes som de iaf.. Ganska skoj dröm faktiskt! Med en del överraskningar...

Var midsommar o jag var på nån tillställning, där var alla från jobbet typ Kashal hördes som vanligt, Fredrik berättade konstiga teorier o så vidare. Av nån anledning skulle jag gå iväg en sväng, skulle kolla hur lnga McDo hade öppet. Hamnade på en buss o orkade inte gå av. Plötsligt var jag hemma hos Hanna o Tommy, de satt o spela kort med ett väldigt intressant gäng. Tror inte detta gäng nånsin har träffats så jag blev ganska förvånad över närvaron, helst av en viss person. Meningen var att Hanna o Tommys gäster bara var där en sväng innan de skulle iväg på andra fester. Egentligen skulle de redan varit där men hade så trevligt. O det var trevligt, jag blev kvar (så de på festen jag varit på undrade vart jag tagit vägen).. Plötsligt bröts lugnet upp o alla försvann. Kvar blev Hanna, Tommy o jag.

Telefonen ringde o jag vakna :)

Var en bunt detaljer med som jag inte tagit upp. Nån som vill tolka?

Dushen nästa!

Japp du var också med... ♥

Dryck på huvudet nästa!

Okej att jag är halvfinska o uppvuxen i en bastu typ (hm eller nåt..) men denna värme pallar jag inte. Kvavheten, min lägenhet är hemsk! Den som brukar vara så skön...

Träffade Hanna en sväng nere på stan, gjorde lite ärenden bara o hyrde film. Blev Saw 2 o House of Wax. Fast det stod ju längde o vägde mot en norskskräckfilm, hehe tänk er hur de skulle låta "Akte de gutten anfaller.. Men Sen satte vi oss ner o tog en minibit o äta. Kollade på folk o diskuterade otroligt viktiga saker.. Under dagen diskuterade vi hur vi kunde lösa världsekonomin. Bära all typ av dryck på huvudet!!! :P

Kom mig äntligen för att köpa vänsterlinsen, råka ju tappa en så jag hade ojämna par... Sen hade jag lite vattenprovning där inne. Insåg ganska snabbt att kylt var kallare än kallt :)

När vi kom hem till mig var allt så trevligt, Ceasarsalladen blev riktigt god o iaf jag gillade cheesecaken. Filmerna var bra. Båda två faktiskt, fast på olika sätt. Saw 2 är ju inte så läskig, men sjukt smart. I House of Wax så skrek jag o hade lite mera panik. Hanna blev inte alls förvånad, o kläckte ännu en gång att se på skräckfilm med dig Linda det är en upplevelse". En väldig trevlig kväll måste jag säga:)

Sen får man inte glömma att det finns bara en enda Johan som jobbar på denna planet :P (som känner Jimmy iaf) Jag är så bra på att kläcka smarta kommentarer...

Imorrn ska jag nog på stan med mamma o söndag ska jag jobba, ojoj får se om jag kommer ihåg nåt :D

Du växer för var dag.. ♥

Nej jag klagar inte! :)

Holy macaroni... I denna värme ska man inte ägna sig åt sysslor! Väcktes av telefonen imorse, mamma skulle berätta att de hade billiga fläktar å Ljusglimten. Jag tror fläktar är den populäraste produkten just nu haha. Funderar på om jag ska skaffa en.. Har väl inte jättebehov av den men det kan vara skönt. Som nu! Bestämde mig för att ta tag i disken, o efter de är man ju genomsvett. Vet inte om jag kommer använda mig av nåt som kan bli disk innan de svalnat till lite utomhus :)

Jag klagar inte på värmen, men jag tänker inte lyfta ett finger i onödan när det är så här varmt :P

Idag ska jag leka med Hanna, vad vi ska leka är inte bestämt... Vi sa att de beror på hur vädret är! Ikväll tänkte vi iaf bunkra upp inomhus o se lite Saw, scary but I can do it. Klarade jag av Skräckparken så klarar jag allt!

Lite frukost kanske, tror jag skippar dammsugningen orkar inte med en värmechock till! Åh undra om Hanna kanske vill åka ut till Tornby, jag kan ju locka med att de har AC där hehe.. Kan jag köpa min handdammsugare som jag så länge önskat mig.. Aja, ska ge Hanna lite sömntid så får vi se:)

Hur länge var du vaken inatt då? Puss ♥

Fick sällskap av Lasse...

Wow idag var det varmt:)

Kom äntligen iväg till Bibblan, dit kan jag rekommendera er o g om ni änner er varma. Väldigt svalt o skönt. Trevligt besök måste jag säga.. Men en riktigt störig grej är att de inte tar kort! Hm jag har ju aldrig kontanter på mig...

Sen träffa jag Hanna o Tommy för lite lunch, hm okej väldigt sen lunch. Jobbiga när de är såhär varmt är att man inte är speciellt hungrig... Bestämde mig för att följa henne ner t resecentrum när hon skulle ta pendeln. Gick hem t mamma sen o satte mig o läste, Marklunds senaste. Jaa ni, är väl som de andra, men lättläst. Hann väl en fjärdedel av boken innan mamma kom hem. Då fick jag korv o ostkaka, gott.

Sen gick jag hem, fick lyssna lite på Lasse på vägen. Inte så pjåkigt :) Men hade väldigt ont under fötterna, har fått en blåsa p var sida om foten, aj aj aj säger jag bara...

Kvällen har jag ägnat åt film o få reda på massa onödig information på en sida på nätet :D Vad man kan roa sig själv...

Hm kanske ska leta upp min murvel nu :D

Vem är förhörsledare nu då? ♥


Ibland tänker man inte :D

Haha blondinen i mig har kommit ut :P

Igår var jag ju nära på att köpa en ny termometer, men eftersom jag glömt kortet hemma så fick jag hoppa den. Planen var att gå o köpa en idag.. Men en vänlig själ igår tipsa om att kolla batteriet. O haha, nu funkar den så fint :) Då ska ni veta att jag haft denna termometer som icke fungerande sedan i höstas, men har verkligen inte haft en tanke på att det kan vara batteriet som var slut. Jag trodde helt enkelt att den var trasig... Man får tacka för tipset :P

Ska ta o ge mig ut i vimlet snart tror jag, luncha med Hanna senare i eftermiddag. Blev erbjuden o följa med o bada, men badkruka som jag är så insåg jag inte nöjet i det. Tyckte jag det var roligare att stanna kvar hemma o läsa lite istället. Boknörd hehe

Fredag kommer bjudas på lite sleep-over o läskig film. Ska bli spännande :P

Lördag funderar jag på att jobba, var sjukt länge sedan jag jobbade. Egentligen vill jag väl inte de, för jag vill inte klippa av naglarna. O egentligen har jag inte sagt jag till någon tid, men har lite abstinens.. Aja får väl se hur de blir...

Ne vad säger ni, ta en dusch o sen ut o svettas lite? Hm vad är de som känns fel i den meningen egentligen hehe

Jaha hoppas du kom ihåg o hälsa nu, vill veta vad du svara isf ;) Puss ♥

Hur varmt har de varit idag?

Onsdag idag o en väldigt väldigt varm onsdag. Eftersom jag inte har någon termometer så vet jag inte hur varm den varit, men är de bara jag eller var dagen varmare än de senaste? Var faktiskt nere på Clas Ohlsson o kollade på termometrar, men hade glömt korten så jag hade bara lite kontanter o de gick till sladden. Kanske går ner imorrn igen o köper termometern. Kan vara lite skoj o se hur varmt det är, både inne o ute. Fast jag tror, iaf som de känns, att jag har en ganska sval lägenhet. Visst är den varm, men inte så som vissas verkar vara. Enda jag har är ju morgonen när solen skiner rätt i...

Mitt äventyr till Clas Ohlssons var det största som hände idag... Annars har jag bara tagit de lugnt, läst mest. Mina kära syster ringde, vill att jag kommer upp snart o håller henne lite sällskap. Fast nu är de på landet. Trots att min syster o jag aldrig bott ihop så är vi ganska lika, vad gäller vissa saker.. Dock inte allt!

Ne nu är de fotboll som gäller igen... Så får ni njuta av lite bilder på mitt busfrö. Försöker ta bilder på mig så jag kan göra ett album till min mormor. Hon är lite kär i Eddie, men för henne så är de ju nya medlemen. Inga av oss barnbarn har ju börjat klämma ur oss ungar än :D När mamma sa att hon tejpat upp bilder på Eddie, som jag skickat, så bestämde jag mig för att göra ett album till henne som jag tar med mig när jag åker dit i Augusti.

      

Du är nästa lika söt som Eddie ;) ♥

Liseberg i bilder

                    Liseberg6
1



2345

6789

1. Jag är drottning över Air Hockey! Vann vår interna turnering,  det ganska stort faktiskt :P
2. Äta bör man ju, blev kära gamla BK.. Men gah vad sega de var! Ne  ingen GoldenStandard här inte
3. Gustaf o jag fega lite, blev lite sagotunnel istället för TopSpin.
4. Galna grabbar!
5. Vilken härlig dag det var!
6. Blev inte bara vilda åkturer, vi åkte även upp i Tornet o kolla på utsikten.
7. Karl o Naman ser till att vätske- och glassnivån är stabil
8. Yrar runt lite i ett parkeringshus
9. Flumride!!!!

Sammanfattningsvis: Gööööörskoj dag!

Puss, du överraskade mig♥

Jag vågade, överlevde o njöt!

I survived...

..o skoj hade jag! Gustaf, Naman o Karl var utmärkte Lisebergbuddies o åka med! O jag ägde dem på Air Hockey.. Vi körde turnering o jag vann, hihi. Så kommentaren du fällde Gustaf om att Karl ju var tvungen att vinna över mig eftersom jag är tjej får du allt äta upp :D

Jag vågade åka de mesta. Balder (flera ggr, faktiskt inte alls läskig), Kanonen (läskiga där var ju att när vi tänkt åka första ggn så blev de tekniskt fel så de var tvungna att stänga ner hela.. känns ju väääääääldigt bra o säkert, eller inte), Spinnrock (läskigast enligt mig, mest pga min höjdskräck då vill jag inte hänga o dingla med benen miljoner meter up i luften, Flumride (hahahaha första åket, Karl blev verkligen dyngsur.. Roligast på hela dagen!) o sen åkte vi en massa mera saker. Men jag var verkligen så stolt över mig själv att jag vågade, ni ska veta vilken ångest jag hade innan!!

Ångest hade jag då även inne på Spökhotellet Gaston. Hihi vad skoj spökena måste haft åt mig, de har nog inte hört nån så panikslagen tidigare. Förlåt Gustaf om du fick lite ont axlarna o om du blev halvt döv av mina skrik. Så fort jag såg nåt (fast jag visste att det var en levande person o att de skulle skrämmas) så stirrade jag på dem, rakt i ögonen o sen skrev för full hals. saken var ju att jag sluta ju inte efter ett litet kort skrik, nej då jag gol på betydligt längre hihi. Spökena gjorde de till sport att skrämma mig lite extra, de tyckte t o m att jag skulle gå först... haha, vad skoj det var!

Vår roadtrip till Göteborg var bland de roligaste på länge... Hihi o många skumma bilder finns de! Ska försöka lägga in dem snart så ni kan få ett smakprov. Hörrni grabbar, detta gör vi om! Enda missen var ju att ingen utav oss vann nånting! Visst spela vi inte så mycket, men nån lite jädra chokladbit kunde väl nån utav oss vunnit?!?

Kommer vi komma närmare tror du? ♥

Skräckparken nästa...

Gaaaaaaaaah!

Usch varför ska jag utsätta mig för detta?

Imorrn bär det då av till Liseberg, ska utsätta mig för saker jag tycker är farligare än leka daggmask i ett hönshus. Satt precis o kolla igenom vilka åkattraktioner som finns.. Usch usch usch, kommer nog dö! varför ska man utsätta sig för sån skräck egentligen, att sitta i en liten vagn med bara nån grej som håller dig från att dö typ. Okej, då kan du väl hålla dig till radiobilar o skrattspeglar tänker ni. Men de tror ni jag kommer göra? Ne, man är väl ingen lort! Men sen kommer jag ha sån ångest när jag väl sitter där... Men har kollat o många grejer går fort på mindre än 2 minuter. Så då tänker jag att jag måste fixa de, är faktiskt bara 2 minuter av mitt liv jag måste vara rädd. O efteråt kommer jag vara så stolt över mig själv att jag vågade! För ni ska veta att varje grej som jag åker är en bedrift. O inte nog med det så finns det ett spökhus, är inte rädd för spöken men jag är ju livrädd för de där "Hoppa fram utan att jag vet de.." o de kan man ju tänka sig att detta Spökhotell innehåller. Gaah kommer få en hjärtattack. Okej denna skräckpark som jag imorgon ska utsätta mig för ska jag tom betala för.. Egentligen ganska sjukt beteende! Men jag ska iaf åka mina favoriter Kållerado o Flumride. Yes, I like water:)

Dagen blev helt annorlunda, min plan att äta nåt flötigt försvann. Träffa mamma o tog en fika på stan, då blev jag ju mätt. O jag orkade inte gå omkring på stan ett par timmar för att bli hungrig.. O nu orkar jag inte gå ner på stan igen, så jag får göra nåt hemma.. Müsli kanske :D

Snart? ♥

Jag såg min mormor :)

Att vakna av sig själv o känna sig utvilad är en härlig känsla. Så var det idag. vaknade iofs bara 10 minuter innan alarmet gick på nanana känner en bot.. trala.. tudilu.. som heter Anna naananaa..

Söndag idag, fast jag måste tänka efter innan vad det egentligen är för dag, för att inte tala om datum.. Vilken vecka det är nog klurigast. Men så ska de väl vara när man har lite semester? Dagarna ska flyta ihop o man ska bara ta dem som de kommer?!

Ska bara ta det lugnt idag, sprungit runt lite för mycket de senaste dagarna o knappt varit hemma alls. Mycket hem o andas lite o sen iväg på nya äventyr. Ska försöka ta tag i städningen alltså, för jag gilar verkligen inte min stökiga lägenhet just nu. Mår så mycket bättre när den är städad! Så Linda snälla, ta tag i det!

Låg kvar i sängen o läste länge, Egogirl. ganska intressant men har väl läst bättre. Plötsligt ringer mamma o undrar om jag kollat på länken hon skickade mig. Är en länk till ädelstensmässan som just nu pågår i Ylämaa (denbyn min mormor bor i o där jag tillbringade mycket av mina somrar som barn). Ne de hade jag ju glömt, men just nu var tydligen mormor där o man såg henne. Så jag fick stiga upp o logga in, o visst såg jag mormor hehe.. Min söta mormor, ska bli skoj att träffa henne snart! Får väl svälta mig lite innan för där ska man ju äta så man storknar! O när jag äter hälften av gångerna som det egentligen erbjuds så blir ju mormor orolig o tycker att jag äter så lite :D Måste bara påpeka att denna mässa är väldigt känd, tror det är den största i den branchen i Finland. Ylämaa är en känd by just för ädelstenarna som kommer därifrån, spektrolit är en fin sten. Fast för mig är de vardag, sett den sen jag var liten...

Planerna idag då... STÄDA! Sen ska jag gå ner på stan o köpa onyttig mat. Inte bestämt mig än för vilken, men mumsa det ska jag. Skulle va skoj att hyra film, men tror inte jag hinner lämna tillbaka den imorgon, så det får vara. Får kolla vad tvn erbjuder istället :) Ska väl försöka hinna hem t mamma också, har lite kläd där o sen måste jag låna hörlurar, mina har gått av. O jag med mitt dåliga minne glömde ju köpa nya i fredags. Kan va skönt att ha om jag tröttnar på en bil full av grabbar imorrn :D Karl berätta att Naman har tydligen planerat vår dag i minuter, typ 8.00 Hämta Naman, 8.10 Hämta Linda o så vidare.. Hm undra vilka tider jag får gå på toa o äta typ :D Ska vädret bli fint imorrn förresten?

Ne dags att ta tag i nåt, är hungrig..

Du växer för var dag.. ♥

Coop, I like it!

Även lördagen har gått då...

Dagen spenderades mestadels på Ikano. Var lite seg men efter en mumsig pizzaslice på ikea så var jag en ny människa! Inne på Ikano hittade jag inte mycket, men inne på ikea hitta jag ett jättefint köksbord. Det är ett sånt man kan vika upp o få större om man vill, men när de är ihopfällt så är de hälften så stort, passar ju ganska bra i min inte allt för stora lägenhet :) Så nu ska jag bara få tag i nån vänlig själ som har en bil som vill hjälpa mig få den hem hihi..

Sen var jag på Coop o blev en lyckligare människa. De flesta vet min passion för plåtburkar o då sådana som kommer direkt från märket. Typ Oboy-burken, KellogsK-burken o så.. Men idag iaf så hitta jag Start-burken, var ju iofs tvungen att köpa två paketmüsli men de var de värt. Så är ni sugna på müsli är de bara att komma förbi:)

Kvällen hängde jag hemma hos Lina E, hon ska ju dra "hem" över sommaren o sen in i lumpen. Kommer sakna dig tjejen, fy vad alla ska lämna mig :( Sanna för Danmark, Kashal för Norrland o Lina för Skövde. Finns nån kvar o håller reda på Lkpg med mig? Var folk från hennes rygbylag där, de försöker få mig att börja. Men ne, inte min grej.. Jag håller mig till gymmet tror jag... Men ska nog följa med o kolla nästa vecka, kan va skoj!

Är tröttis, ska nog sussilulla... Imorrn är de söndag! Så nu vet ni de... Ska väl träna lite. Sen får vi se om jag orkar följa med o bada. Är ju ingen badperson ju...

Ne nu har jag inget vettigt o säga, vet att de skulle skrivits ner fler grejer men hjärnan är blank! Ska man ta de som att man borde gå o sova kanske?

In my heart... ♥

En sån trevlig fredag!

En fredag har gått, men en trevlig dag det har de varit! Att början dagen med en wok på Åhléns med Hanna tycker iaf jag är ett utmärkt sätt. Att beskåda en smärre eldsvåda är ju inte så dumt heller... Sen var det dags för presentjakt, tyckte vi hitta bra grejer åt båda brudarna. Jag skulle iaf blivit glad för båda :)

Eftermiddagen spenderades då på stan, en liten avstickare hem t Fredrik o Elin för den sista intervjun med Fredrik. Skönt att de är fixat, kan vi fixa klart arbetet. Sen hitta jag faktiskt några riktigt bra grejer åt mig själv på stan. Väldigt nöjd med dagens inköp!

Kom hem en sväng, andas lite o kolla på fotboll. Matcherna idag gick ju inte riktigt åt de hållen jag ville, men men.. Hann med ett trevligt samtal också, du betyder så mycketl Hoppas du vet det!

Sen var det dags för lite fest då, hem till Kashal var de som gällde. Trevlig fest, fick ju dansa ju.. Lite vattenpipa, en del vin, många skratt o en hysteriskt rolig Fredrik som visade sina kunskaper i finsk diskodans:D Blev en sväng nere på Platens också innan kvällen smög mot natt...

Nu är jag lite trött o seg, ska ta o hoppa i säng. Kanske kan få lite sällskap av mitt lilla muveldjur, men han verkar föredra badkaret framför mig o sängen.. His lost! utvilad till morgondagen, Tornby med mamma tror jag står på agendan!

Puss o du, finns faktiskt bara en gång jag verkligen varit arg för att situationen är som den är.. O när jag berättar tror jag du förstår.. Puss!! ♥

PS Vd fina klänningar värdinneparet hade, jag vill också ha en fin klänning!