Blev som det brukar bli:)

Gosh, min hjärna är inte riktigt som den borde vara idag. Blev kanske nåt glas vin för mycket igår...
Men när det är personalfest så är det inte så ovanligt att det blir nåt glas för mycket, det kan nog alla skriva under på :) Var trerätters som gällde, tyvärr var väl maten inte den bästa. Men den var gratis så jag bryr mig väl inte så mycket. Stämningen var härlig som allt i The BK Lounge-gänget :)

Idag var det härligt att inte ha något seminarium eller föreläsning kan jag säga. Har segat i sängen länge länge. Lite duktig har jag iofs varit o läst en del av det som måste läsas innan imorn, känns som det inte var så krångligt så det fixar jag.. Naman ska komma om en stund, ska hjälpa honom med hans CV. Kanske blir en bio ikväll också, får se får se. Sen ska jag packa också,  för morgondagen kommer gå i ett. Kan ju alltid gå upp 3 timmar tidigare, men det känns väääldigt långt borta. De flesta vet att jag inte är en morgonmänniska utan gärna sover så länge som möjligt :) Seminariet börjar 10, så jag tycker det är skapligt tidigt iaf. Sen är det bara hem o hämta väskan o bege sig till bussen. Ah får inte glömma o köpa nån liten matsäck o ha med mig, annars kommer Jessica o Olof få en väldigt hungrig Linda att hänga med...

Vad skoj det ska bli o träffa dem! Haha vilka minnen vi har... Folkabuss, Crossroads, karelska piroger, redbull-vodka drinkar, tangofestivaler, beställa mjölk i baren, få konstiga raggningsrepliker and so on...

Just nu känns mitt liv så underbart, jag är lycklig!

Utfrågningen..

Nu börjar jag faktiskt bli riktigt sugen på val! Jag är väl knäpp men jag gillar ju politik, ganska smart av mig att läsa det jag gör då :)

Programmet Utfrågningen har blivit en grej jag försökt följa, att jag inte är så förtjust i programledarna är en annan sak. Eller det är främst den manliga jag inte gillar. Idag insåg jag att jag är mer förtjust i "snälla" intervjuer, typ i morgonsoffan... Vet att partiledarna ska sättas unde rlite press o man ska få reda på vart de egentligen står, men jag hatar verkligen när programledare avbryter folk!

Ohly idag, ja vad ska man säga? Tyckte han gjorde ganska skapligt ifrån sig :) Men tycker att de flesta klarar sig skapligt så. Eller har ju iofs bara sett GP. Visst ja måste kolla upp om Hägglunds finns o kolla på på nätet...

Imorn är de personalfest. Skoj! Hoppas verkligen att jag i framtiden hamnar på en arbetsplats som har lika härliga arbetskamrater som jag har nu!! Har lite ångest inför en sak imorn, men men det sk anog bli bra :)

Kalas!

Jag hoppas verligen att folk i min närhet är ärliga just nu... Att de verkligen är glada för min skull! För jag är glad för min skull... Jätteglad! Känns så bra just nu!

Igår började kursen ordetnligt, ojoj ganska filosofiskt var det. Vad är vetenskap? Men jag gillar lärararen hittills så det ska nog bli skoj. Efter skolan så cykla jag runt som en galning, först hem till mamma. SKulle fixa en grej, som det i efterhand visar sig vara totalt onödigt, o sedan hem till Hanna. Där blev jag bjuden på afternoon tea, mums o så några marmeladmackor på det kan det bli bättre? Jodå dagen kunde bli bättre, tillsammans med Hanna cykla vi hem till Anne. Där blev vi bjudna på väldigt god kycklingsallad, vilken kalas mat jag fått idag. Tack girls! Tiden där ägnade vi främst till att diskutera livets alla bekymmer o glädjeämnen :) Ganska slapp stämning, Hanna o Anne i varsin enorm fåtölj o jag hade soffan för mig själv. Smilla röjde runt lite överallt...

Idag har jag ingen skola, men jag ska ner o jobba lite. The boss ringde o fråga o visst tyckte jag.. Sen ska jag åka o storhandla, kan behövas det är ganska så tomt i alla min skåp hehe. Har knappt handlat sen jag kom hem från Finland. Ikväll blir det soft filmkväll tror jag.. :)

På med kläder o iväg!

Dagar i rus...

Igår var det helt plötsligt söndag, och kväll... Vad hade hänt med de senaste dagarna? Satt där helt plötsligt i soffan o kände att senaste dagen jag kom ihåg typ var onsdagen... Resten av dagarna då? Jaa ni, jag har liksom gått omkring i ett litet rus. Ett trevligt rus, dont take me wrong! Detta rus skulle jag då fylla med ett antal timmar jobb och annat socialt umgänge. Vet inte vad ni säger, men har jag lyckas? Tror det iaf... Känns bra om inte annat!

Måste säga att det var ganska skönt att sitta där i soffan o ägna sig åt lite egna aktiviteter, iofs inte så överdrivet roliga... Tvätta o så titta jag på GP då på tvn, en intressant prick. Somnade sedan som en stock efter flera dagar med för lite sömn... OBS jag klagar inte :)

Nu börjar mitt liv igen, under sommaren har de legat lite på halvfart då planeringen av dagarna mest bestått av egna inplanerade grejer. Nu är det skolan som ska ta en del, jobbet har har satt igång med sitt vanliga lunk med mötet o fasta tider and so on and so on...

Veckan framför mig, ser så ljus ut. Så mycket skoj som händer, jag säger då de. Våldgästa Anne o Smilla ikväll då, personalfest, ev bio med mamma o så ack att förglömma en week-end i Göööööööööteboooorg! Ska bli så skoj att träffa Jessica o Olof igen, tänk det har gått fem år sedan vi möttes där på en ö i Åbo skärgård som sedan följdes av en utav de bästa somrarna i mitt liv!

Nej, dags för cykeltur upp till LiU!

tjooohoooo!

Woow scary!

Det är läskigt att på ungefär fem minuter behöva stå med 75 personer framför en som bara är ute efter mat! Var ju meningen att vi skulle vara så många o allt var så planerat men vad händer? Jo jag står där helt själv med en minst lika nipprig Naman i köket som börjar göra Whopperburgare för fulla muggar. Allt efter som så kom då de som skulle jobba under dagen o allt gick så bra, vi fixade de! Men den synen framför mig den var riktigt scary!

Ne nu får de vara lite nog med jobb för mig på ett tag tror jag, känns som jag inte gjort annat de senaste dagar än lagt en fin oljemask över ansiktet...

Igår hann jag iofs med en vinkväll, såå trevligt det var! Rödvin o cola, blir sällan dåligt :) En mozzarellatoast på de, o det är tiptop!

Wooooooooooooooooooooooooooooooow!!! Jag säger då de :P

Som vicks!

Jag lever... o lär... mig nya saker varje dag! Så uppfriskande o jag blir så glad :)

I torsdags var jag o kolla bilar, ja tänk er.. Linda som har sån nollkoll på bilar står där med bilhandlare o diskuterar hästkrafter o accelerationstider. Verkar som det är nere i två bilar nu, fina små sötingar! Ska man kanske ta o kolla upp de där med körkort. Så kära vänner, vilka ställen rekommenderar ni mig o fixa körkortet hos? Glöm inte bort de där om min dröm om att köra på vithåriga tanter längs landsvägen haha..

Annars, well what else... JOBBAT! My food, my life, my everything...? Eller? Neeeee

Idag hann jag med en lunch med Lina E också, galna flicka som ryckt in i lumpen.. Hujedamig!

Imorrn ska jag hem till andra Lina o leka med the girls! Trevliga töser.. Innan de ska jag bara hinna jobba en massa massa.

Ikväll... ja då har jag haft trevligt, tack :)

Diskfria bestick!

Jag gillar att använda bestick, som när man sedan är klar med kan slänga direkt i soporna :P
Slippa diska, me like!

Nu ska jag cykla iväg...  

Igår hade jag trevligt, mycket trevligt... Jag gillar mina vänner, ni är snälla.

Nu är de sagt... •

Dagens recept!

Recept på min dag:

Först tar du för lite sömn o en väckarklocka som ringer som betyder att du verkligen måste gå upp. Ta en snabbdusch o lite frukost innan du lägger till en cykeltur till universitetet. Glöm inte att cykelturen ska sluta allra längst bort på campus, hus G. Detta faktum kan kännas lite extra jobbigt, o ja, det är de.. men life is a bitch bara att leva med det! Blanda ner ett upprop, där du svarar JA högt o tydligt och en introduktion.
När det börjar kännas som en bra början på dagen så lägger du, ganska överraskande, in ett ösregn som gör att du under cykelturen till C-huset blir ganska blöt.

Nu får du en liten snabbvila under väntan på att Hanna ska sluta, under tiden så får folket (ganska lustiga nollemänniskor) gärna iakttas.

När Hanna kommer så behövs det lite mer fysisk kraft, dags för promenad in till stan där lunch intas. En mycket trevlig stund. Jaha är det klart då? Nej nej inte på långa vägar... hasta ner till pendeltåget o träffa mamsen, tåg till Norrköping väntar.

Väl där strosar de runt i ett jämnt tempo o vissa inköp göres. En fin väst till mig till exempel:P Nu då, slut nu? Ack nej, bara att skynda sig hem där snabbdusch o klädombyte göres nu väntar snart buss ut till Jimmy, där lite gemytligt umgänge ska utbytas...

Man får inte heller glömma i receptet att lägga till en nypa träningsvärk, eller nej en stor JÄVLA näve träningsvärk!

NU ÄR DET FEST :P

Jaoooo, man tackar :) ♥

Tur att hon är söt ;)

Idag jobbade jag hela dagen, eller njae inte riktigt kanske. Men fem timmar o de räckte o blev över, folk folk o massa folk. Efter att jag äntligen fått gå, härligt att lämna kvar de andra hihi, helst dig Jimmy :P Då drog jag o träna, gosh galosch vad jobbigt! Jag var ju helt färdig efter uppvärmingslåten på Coren, o då var de typ 1 timme o 25  min kvar av träningen:D Men I surviiiiiiiiiived...

Sista timmen o 20 minutrarna så tänkte jag på sushin jag skulle äta efter träningen o duschen som väntade, det fick mig att komma igenom de ;)

När jag duschat o ätit min sushi. Av bara farten så badade jag Eddie också, han har blivit riktigt accepterande med de måste jag säga. Duktig katt :P Sen skulle jag belöna mig med godis hade jag tänkt, men när jag skulle springa ner till ICA så ringde Hanna o när vi snackat klart hade de stängt. Dumma unge att ringa då :P Tur för henne att hon är söt så jag förlåter henne hihi.

Ne nu ska jag nog följa Eddie, bedtajm! Har ju en lååång dag framför mig imorn.
Upprop i skolan
Lunchdejt med Hanna
Norrköping med mamma
Fest hos Jimmy

Hehe jag har blivit tröttisen :D ♥

Nu är det på gång!

Okej nu är de officiellt kallt, höstigare...

Inatt hade jag bara lakanet som jag haft hela sommaren, plus öppet fönster. Jag frös! Eller jag kände väl inte de eftersom jag sov, men när jag vakna så var de kallt kallt kallt.. Var tvungen o sträcka mig efter täcket o ligga o värma upp mig ett tag innan jag kunde gå upp.

Nej nej inte sitta här, gå till jobbet...

Mmm intressant intressant ska de bli :) ♥
Eddie

I'm an angel...

Måndag o känns som veckan allt ska börja igen...
Folk blir nollor, sorry alla som börja förra veckan men det känns som denna vecka is the week! Själv börjar jag på onsdag så jag tar de fortfarande lite lugnt o njuter av sommarlovet :P

Igår hade jag skoj på jobbet, trots att Karl den elakingen hällde iskallt vatten över mig. O jag gjorde ju inget (A). Kan väl inte rå för att jag råkar slinta med handen o det stora isblocket hamnar innanför hans tröja en stund hehe...

Idag åkte jag till mamma o hjälpte henne flytta lite möbler. Hämtade även mina nya bestick, så fina:) Sen skulle ju vi på bio då, United 93. Rekommenderar verkligen!!! Man fick verkligen en känsla av hur de kunde gått till där på planet... Sen bjöd mamma mig på fika, mums dubbel chokladdos:P Jag njöt...

Komplicerat värre... ♥

Man ska sova kl 3 på natten!

Söndag... morgon...vaken!

Däcka som en liten gris igår efter en lång dag med äventyr...

Blev hämtad här hemma redan halv 8, ojoj ni hör va 7.30 det är tidigt, vi åkte till Nkpg (kanske lite för fort hehe). Många bilar var de, men ännu flera hundar. Mycket bajs blev de... Smilla var sitt vanliga livliga jag o tyckte att frambenen var en helt onödig uppfinning, hon ville ju vara som vi människor o istället skutta omkring på bakbenen o visa upp sig. Men vidare kom hon efter morgonens uttagning o final på eftermiddagen väntade. Var mest att gå runt o kolla in andra hundar, o de jag tyckte var ännu mera intressant, andra hundägare. Jösses amalia säge rjag bara, vissa verkar glömt bort att hunden faktiskt är en varelse som har behov som alla andra. Inte bara en fin staty som man ska ställa ut...
Men det var en trevlig dag, varm så jag har nu lyckats få en fin solbränna, den så kallade legginsbrännan :P

Väl tillbaka i stan, tyvärr lite för sent så jag hann inte med Nykvarn med de spelningar jag ville se... Men på kvällen åkte jag hem till Hanna, toast o läskig film stod på agendan. Mycket goa toast (hm receptet hittar ni på
http://soffpotatisen.blogg.se). Filmen var lite läskig i vissa stunder, förstår inte varför de va tvungna att vakna klockan tre varje natt;) Men jag överlevde, Alfons var min beskyddare;) För att komma tillbaka till verkligheten så kollade vi in dokumentären Plötsligt i Vinslöv. Hihihi, jaa jag säger då de. Efter de blev jag väldigt sugen på minigolf, förlåt bangolf, för jag har ju fått lite tips nu.... Spela snart igen?;)

Visst ja, har ju aldrig berättat hur de gick i fredags när vi spelade. Iofs så behöver vi ju inte tala så högt om de, vi kan ju konstatera att jag spelar väääääldigt ojämnt allt från stabila tvåor till att inte komma förbi första hindret. Men Jimmy, du kommer efter din kommentar om var i första hålet jag ska sänka bollen för att då få in den i sluthålet på ett slag tycka att du är lite av en minigolfnörd;)

Nej jobbet väntar. Skoj skoj Jimmy o Karl.. hihi buuuuuusa!

Du är söt du.. ♥

Fest tack!

Jag älskar mina nya dammsugarpåsar, var mycket enklare att dammsuga nu. Liksom skiten försvann... hihi halva Eddie päls åkte väl upp i röret:)

En annan grej, jag fick en EXTREM craving. Jag vill ut o festa! Jag vill dansa bort en tid, fast främst vill jag sitta med mina vänner o dricka lite alkohol o förfesta! Jag snackade med Jimmy o skrev " Jimmy helt seriöst jag vill suuuuuupa"... Svaret jag fick: Är det den gamla LInda jag snackar med? Hihihi
Jag ser fortfrande ingen mening med att supa ner mig onsdag till lördag varje vecka, men liksom man kan ju göra de nån gång:) Jag kan fortfarande ha mitt liv kvar!

Snart är de personalfest! Dom brukar ALLTID bli väldigt lyckade... Sen blir det Gbg! Så skoj o återse Jessica o Olof. Snacka gamla minnen o kolla på Brittans Crossroads hihi. Sen kanske Sanna kommer hit en helg i septeber, skoj skoj saknar mitt K2p..

Nej på med kläder, har sagt till Jimmy att jag ska ha kjol så det får de väl bli. Sen ska de spelas minigolf med honom, Fredrik o Anne. Får se vem som får slicka bana idag då...

Puss!

Min idol!

Hade precis ett långsamtal med Fredrik. Han är min idol just nu! Vill också vara så duktig som honom o gå upp vid kvart över sju o cykla till uni o plugga hela dagen. Jag ska skaffa mig en Elin :)
Go Fredrik i vilket fall!

Hihi e du nåt o ha vad gäller de? ;) ♥

Utan LOCK blir världen lite bättre ;)

Tillbaka till vardagen igen :) Men efter en vecka på landet (plus en timme förtid) så vaknar o somnar man ju väldigt ordentligt! Har ju gått o lagt mig senaste veckan ungefär mellan 22-24 (sv tid) o vaknat mellan 7-8 (sv tid). Detta gjorde ju att jag somnade ganska tidigt igår o vaknade hyfsat tidigt även idag.

Planerna idag var ju att fixa lite kontorsgöra på jobbet o sen leka med Karl. Så efter att jag snällt stått o väntat på Karl ( som tydligen varit busig o fått lite kvarsittning, eller så var de Naman som ville utöva lite maktutövning... ;) ), så har jag ett mål. Fooood! Min mage vill ha mat, o god sån. Vart hamnar vi? Jo på McDo i Ryd! O yeah, I agree Karl vi hängde verkligen som ett gäng tonårskids. Gamla personalfester, efterfester, spöken, spel o ack att förglömma LOCK, diskuterades glatt o högljutt hihi. Efter hänget på McDo so blev de lite kramkalas med Lollo, hon flyttar ju t Gbg imorn. Kommer sakna den tösen!!!

Men dagen var inte slut, jag o Karl ville leka vidare. Dammsugarpåsar blev the goal. Var första gången i hela mitt liv jag köpte dammsugarpåsar, vilket krångel! Varför i *pip* ska de va miljoner olika varianter??? Jag kan förstå att olika märken kanske vill ha olika, pengar, pengar o åter pengar.. Men efter läst lista efter lista så hitta jag mina påsar. Hm så nu finns de ingen ursäkt att skjuta på dammsugningen mera. Fast idag gr ju inte, för min mamma har sagt till mig att man ska städa o sånt när de är ljust ute så man ser ordentligt :P

Satt länge o funderade om jag skulle ner på stan, köpa sushi (I know today again...) o hyra en film. Men latheten tog överhand o jag lagade mat själv o får leta upp nån annan film hemma. Potatis o kyckling skulle de lagas... Men vad gör jag? Jo sitter i telefonen lite för länge o bränner kycklingen :) Men de fixa sig, gjorde pyttipanna i stället. Hemmagjord är mums, blev väldigt väldigt gott faktiskt... Me happy!

Kanske ska bestämma snart... ♥

Home sweet home!

Jahapps verkade som att Sverige inte ha tillbaka mig! Förnär jag koom av båten i morse så öppnade sig himlen o jag blev blöt:) Hm andra gången nu när jag kommer "hem" som himlen välkomnar mig med en massa regn. Men men nu har jag emigrerat tillbaka till Sverige Hanna ;)

Resan hem gick mycket bra, lite segt bara att vara på resande fot i över 30 timmar! Men allt gick så bra så. Tåget var i tid o Helsingfors var trevligt att vandra omkring i. Vi åt på ett ställe som hette I ♥ Food, hoppas de stället kommer t Sverige. För de hade riktigt god mat, vettiga priser o väldigt fräsch salladsbuffé. Vi hade ju tänkt att bege oss o se lite kultur, men de blöta vädret gjorde att vi mer kollade in Kamppi, ett nytt köpcentrum i Helsinki. Massor butiker o många restauranger. Besök de om ni är i Finland, jag berättar gärna vart de ligger för de ligger lite bakom så man ser de inte på direkten...

Vi begav oss till båten ganska tidigt o vilade lite i hytten innan båten skulle undersökas. För mig är de ju inte så speciellt att åka båt o kolla in hur de ser ut o så, har åkt alla de där båtarna hur många gånger som helst att jag redan vet hur de ser ut.. Men jag gillar Siljas Helsingforsbåtar, med promenaddäcket. Vi åt MASSOR mat på en resaturang, rullade nästan ut haha. O ack att förglömma den intressant undhållningen vi fick, tre killar som satt o verkligen gjorde bort sig själva. Jag bryr mig inte så mycket eftersom jag inte känner dem, men de var ganska patetiska haha. Vi gjorde som de flesta andra på denna båt o kollade in tax freen, dock handlade vi betydligt mindre öl än vissa. Haha förstår inte att vissa orkar bära kartong efter kartong. Istället för att supa skallarna av oss så gick vi på bio o kollade på Mission Impossible 3. Jag gillade den :)

Efter en god natts sömn så var Sverige äntligen i sikte igen. Bara en bussresa hem, men en komplicead sådan. Jag förstår inte att de ska göra allt såååå krångligt! De vet ju exakt hur många som ska till vilken stad så varför inte bara skriva en fin lapp på bussen om vilka städer just den bussen går till o sedan göra samma sak i bagageutrymmet? Men men vi får ju tänka på att dessa bussar faktiskt bara åkt i sisodär 20 år denna sträcka, de har väl fortfarande lite barnsjukdomar eller nåt;) Sen innehöll ju bussen också folk från hell.. Gaah tack för att mp3-spelare finns :)

Nu är jag iaf hemma, o även min murvel är hemma. Han verkar inte påverkats så mycket av att vara där utan efter lite berättelser haft de jättebra där... Nu sover han så gott under soffan.

Skönt att ha några dagar ledigt till, ska utnyttja dem till fullo:)

Äntligen :) Puss ♥

Finska skogar-rapport 4

Nu blir det nog den sista rapporteringen från de finska skogarna. Packde precis klart min resväska o tjafsa med mamma. Haha hon säger en sak o så kommer hon på att de inte går, då ska jag ändra massa planer. Äh glöm de, jag är redo för hemfärd :)

Idag har vi gjort de sista på stan, som ätit vety (mums) o inhandlat muminmugg. Inhandlades gjorde även Dominokex o kismet, dumt att Sverige inte insett att dessa två saker borde finnas även på hyllorna där. Kvällen hängde vi på travet, inte ett dugg vann jag o gick därför 13 euro därifrån fattigare. Prickade faktiskt in tre av vinnarna, men spelade på ett sånt sätt att jag även skulle veta tvåan. Så vad lärde jag mig efter denna kväll? Hm att många gamlingar hänger på trav, att många hänger där vecka efter vecka o därför lär känna varandra o att jag nästa gång enbart ska satsa på vinnaren:)

Sen har jag ännu en gång fått de bekräftat att man i Finland (åtminstone på landet) fikar betydligt oftare. När jag äter så behöver jag inte äta nåt på många timmar, men här ska man typ dricka kaffe 2 timmar senare. Då är ju jag fortfarande mätt ju :)

Imorn bär det då av till huvudstaden i detta land, de tusen sjöarnas... Vi ska vara lite turister hade vi tänkt, kolla in lite av kulturen där. Oftast när jag är i Helsinki så går jag mest i affärer o missar att det finns väldigt mycket fina byggnader o intressant saker. Sen går båten på kvällen som ska ta mig hem igen, till den svenska storstaden:) Längtar!!

Inte hade jag tur i spel, men vad är det man säger "tur i spel eller tur i ..." ;) Puss ♥

Finska skogar-rapport 3

Jaså är jag saknad? Hihi låter bra.. Jag saknar er alla också! O Hanna jag saknar våra luncher, här finns det ju en massa äckliga saker på menyn såsom schnitzel, blä!!! Jag vill ha kycklingsallad o sushi. Idag åt vi på ett ställe o jag tog en wok, den var inte speciellt god o inga pinnar fanns det här..

Har ju då varit hos mormor ett tag, eller ett tag ett o ett halv dygn typ. Fast det känns som längre, för tiden där går riktigt långsamt! Hann läsa ut en bok o kom väldigt långt i en annan. När man kommer dit ska man först gå igenom lite grejer som mormor fått eller köpt fel. Är nämnligen så att min mormor köper en del grejer utan att prova, så även nu. Två par skor denna gång, ett par var likadana som ett par jag har fast en nyare modell. Skulle precis slänga de gamla, så jag tog dessa. Fast ett par vita seglarskor fick vara, ingen fin modell:) Sen hade hon fått ett par stooooora hudfärgade sloggi i modell tant som hon aldrig använt, var för små trodde hon. Dessa försökte hon pracka på mig, no way tyckte jag. Till o med min mamma tyckte de var osexiga haha o ville inte ha dem heller.

Intressant att sova i en etta med min mamma o min mormor, det var ganska fullt kan man säga :) Jag sov på en knölig madrass. Gick o la mig en tid som jag nog inte gått o lagt mig sedan.. hm jag vet inte vad... iaf kl 22 svensk tid!

Annars vad har man gjort? Ätit! Känns som jag får frågan varannan minut om jag inte är hungrig. Min mormor tycker jag äter så lite, men jag åt ju för en timme sen ju! En sak jag inte varit här. hungrig :) Idag till exempel har jag hunnit äta frukost o fika hos mormor, sen äta ute på o sen avsluta med att äta våffla nere i hamnen. Vi gick även o titta på en massa stora sandslott, ganska imponerande. De hade skulpterat upp nåt känneteckan från alla länder inom EU. Sverige: kungafamiljen :D

Morgondagens planer tror jag är att gå lite på stan o sen åka o kolla på trav på kvällen. Intressant.

Jag vill!!!♥


Finska skogar-rapport 2

Nu har jag kidnappat min mosters dator.. Verkar som jag är ganska bra på att kidnappa datorer hos dem;) Fast det kluriga är ju att saker som kommer upp står på finska o jag att läsa finska datasaker är ju inte de bästa. Men då har jag ju en snäll kusin som hjälper mig lite hihi..

Idag var vi då i "stan", köpte mig inte så mycket. Nya skedar.. Är nämnligen så att mamma har lovat att jag ska få hela hennes bestickserie Savonlinna av märket Hackman (good shit). Hon har typ 12 av allt tror jag o tre olika skedar, salladsbestick osv. Men jag köpte till skedar med långt skaft (nödvändigt när man är oboyoman) o en tårtspade. Sen fick sig de andra ett gott skratt när jag köpte en liten present till Anne o Johan, kan ju inte avslöja vad det är här eftersom det ska bli en överraskning. Men jag kan väl säga såhär att de ligger i samma klass som deras fina present jag fick från Egypten, fast med en fin finsk touch på de hela :P

Mätt som en gris är jag, men jag har hört rykten om att vi snart ska äta glass med jordgubbar. Gaah, ett som är säkert här behöver man inte gå hungrig. Bortskämd blir man med massa pålägg på mackorna, efterrätt o allt. Sällan jag fixar de hemma till mig själv :)

Ringde en snabbis till kattpensionatet, mamma som tvinga mig, för att höra hur det var med Eddie. Allt var bra, fast han var ganska blyg sa hon. Jo han är ju inte så van vid nya människor och var hemifrån, o jag inte är med. Min murvel, saknar honom så mycket!!!

Ne nu ska jag nog kolla på tv, kollade in någon film som gick lite senare. Klockan är ju en timme mer här så snart ska man väl sova :) För imorgon bitti bär de av ganska tidigt till mormor. Fast först ska vi ta en sväng förbi salutorget o fika :D

Klart jag inte glömmer dig... ♥

Finska skogar-rapport 1

Hej hopp, finska skogar här...
Kom då äntligen fram igår. Var lite segt att sitta där på bussen efter en så lång dag på resande fot. Gjorde ju att jag somnade ungefär enhalvtimme innan vi kom fram = megatrött! Men nu har jag sovit ut o är redo för nya äventyr. Idag ska vi till "stan", Lappeenranta (bara att googla på ;)). Är den stora staden här i närheten, tar väl 15 min att åka in med bil..
Ikväll ska vi kanske basta rökbastu, då blir man helt sotig. Intressant! Men jag är hittillls väldigt nöjd med min vistelse eftersom jag till frukost fick karelska piroger, mums vad goda de är!!! Vi skulle ju åkt till mormor redan ikväll (hon bor typ 4 mil härifrån, ännu mera landet...), men nu blir det nog så att vi åker dit tidigt imorgonbitti o hänger där till söndag eftermiddag. Ska försöka få henne att göra Karelska grytan, mums! O den får man ju inte riktigt varje dag i Sverige, snarare aldrig:)

Gårdagen gick helt okej, var en del turbulens med flyget så man fick sig en bergodalbane tur nästan ;) Sen hitta jag bussen in till stan o strosa runt där innan jag träffade mamma senare på kvällen. Hann med en stor del av Helsingfors igår, härlig stad.

Ne nu ska jag nog kidnappa färdigt min kusins dator. Riktigt bra musik hon spelade, Dream Theater det måste jag kolla upp.

Är det någon som känner att de vill ha något från Finland får ni väl höra av er så får vi se om jag kan ordna det, men nej Anne jag kommer inte ta med något äkta Mumintroll. Han får inte plats i mitt bagage:)

Dröm på du ;) Puss ♥

Arlanda news

Jahapp då sitter man här på Arlanda då o dricker en väldigt äcklig smoothie. Planet går om en timme typ o allt har gått bra hittills. Tåget var i tid o ingen läskig människa hade snott min plats. Vad kunde man iaktta på tågresan upp hit då? Jaaa ni att de flesta hade riktiga problem att förstå sig på toadörren. Åkte med ett sånt där nytt tvåvåningståg o var ju inget lås på dörren utan en knapp som låste den.. Hihi många som stod länge o väl o fundera på hur de funka. De som satt närmast toadörren borde tagit ut en avgift från SJ i "visning av toadörr" :) Annars gick resan upp smärtfritt, lite jobbigt när vi skulle
ta oss ut ur tåget bara eftersom dörren inte gick upp. Vi var några styckna som stod där o blev lite rädda för att tåget skulle hinna gå innan vi kom til en dörr som fungerade att öppna. Men ut kom vi, o där nere i tunneln var det iskallt, brrr!

In på flygplatsen kom jag också, inga knivar, bomber etc låg i mitt bagage. Tycker ite synd om alla de som ska till London, planen är ju inställda o det stod en massa massa folk o skulklke snacka med flygbolagen. Hoppas verkligen de kommer iväg. Fan att ett gäng terrorister ska kunna stoppa så många som vill åka nånstans!


Jag är sugen på godis, men kan man köpa sig en liten bit här på flygplatsen? Nejdå utan man måste köpa ett kilo typ. Så sugen är jag inte!!

Undrar när man får gå ombord planet? Kanske borde gå o kolla upp de :)

Jaha jag väntar ;) ♥ 


Ready steady goooooo...

Sådär ja:)

Måste säga att dagen flöt på utan några som helst missöden, härligt! Nu ligger väskan i stortsätt färdigpackad. Lite sminkgrejer o sånt, men de hinns imorn. Kläderna som ska bäras hänger fint på stolen, alla batterier till kamera, mobil osv är laddade, extra batterier till mp3-spelaren är packade, böcker finns med, ett ombyte ligger i handbagaget om stora väskan skulle försvinna, euro är uttagna, matsäck är inköpt, disken är diskad, buss är kollad, passet är nerpackad, biljetterna likaså och....

Hm känns bra!

Får väl se när jag hittar en dator nästa gång, iofs tror jag inte de är så svårt. iaf inte hos min moster, där finns det många. Hos min mormor blir det desto svårare, där finns in ens cd-spelare :) Får se vad alla planer är nu för  min vistelse hos släkten i de finska skogarna. Har hört att det är en del saker inplanerade, eller iaf ställen som ska besökas. Sen ska väl man få förhöret från mormor om allt man pluggar osv, sen ska man ju visas upp lite... Hehe min mormor tycker de är ganska skoj med en dotterdotter som går på universitetet, har katt, bor i Sverige osv...

Kommer sakna de mesta här hemma i Sverige...

...jodå dig med ;) ♥

Ps var ju o lämna min lille Peddie idag, saknar honom redan! Men det var jättefint o så där, tror han kommer trivas. Hade en väldigt pratglad granne, Mysan eller Pysan hette hon. Hoppas verkligen han kommer ha det bra!

Fler timmar sökes!

Finns vissa dygn som jag skulle vilja innehöll flera timmar. Idag är ett sånt dygn! Gillar inte att ha minutrar planerade för att man ska hinna allt. Idag känns det verkligen som planeringen ser ut så.

Fram till 12, tvätta o skriva klart en skolgrej.
12-14 massa ärenden på stan o samtidigt klämma in en fika/lunch med Micke. (han drar ju utomlands för ett år så det är lite sista chansen liksom..)
14 ge ett gäng böcker till Anne (hon rädda lite av min dag där o kan lämna in dem, en mindre sak att oroa sig för, tack gumman!)
14-15 fixa Eddies resekit
15-17 Anne kommer o fixar mitt hår
17 iväg o lämna min murvel till pensionatet
kväll packa

åka imorgonbitti!

Finns vissa grejer som jag måste ha lite flyt med, hoppas verkligen posten kommer med lite överraskningar idag :)

Haha jag ska ha semester o åka bort, men det känns stressigare än vanligt! Men men så länge allt är fixat när jag sätter mig på tåget till Arlanda imorgon så ska allt fixa sig. Hos släkten kommer man nog inte stressa de minsta. Kommer snarare sakna lite av storstadsstressen osv

Nej nu kan jag inte hänga här mera, ingår inte i min planering haha

Inte oroa dig, du e också med i planeringen ;)

Min kväll som pinne :)

Ojojoj, idag har jag fått uppleva hur en pinne måste känna sig :)

Efter jobbet så var jag o Elin o provade på yoga. Har testat de lite innan, men inte riktigt ren yoga då.. Tränaren pratade i ett så lugnt tempo hela tiden, han berättade att man skulle slappna av, blunda osv.. Salen var nersläkt o endast lite ljus gav ett mysig sken. I denna sal skulle då jag försöka böja mig i olika ställningar. Vissa kom jag väl en fjärdedel jämfört vad som var meningen. Var absolut inte tråkigt, tvärtom. O bra tror jag, man kan nog bli vigare o kunna slappna av lättare o så. Fast det är med lite skräck i mig som jag tänker på vad tränaren sa, att senare under hösten ska vi stå på händer.. OMG! Sen undrar jag hur man svankar rumpan, lyckades inte alls o förstå de :)

Annars, jobb jobb o jobb... Men imorrn e sista dagen sen e jag ledig fram t jag börjar gå på schema igen! Ska jag försöka hinna ta tag i allt innan resan, var upp ei morse o ringde ett par samtal iaf.. så nu ska nog vissa saker fixa sig..

Ne man kanske skulle ta o sminka av sig o dra sig mot sängen, yogan gjorde en väldigt sömnig!

Hihi hörs snart ;) ♥

JAG BLIR..

.... SÅ JÄVLA FÖRBANNAD!
JAPP JUST NU ÄR JG ARG SÅ IN I HELVETE!!!


Blir så trött!

Jaha då har även spamning kommit till bloggens värld, suck! Tråkigt när man tror man fått en kul kommentar o så var det bara nåt företag som vill eatt man skulle gå in på deras sida o köpa nåt bantningspreparat! O inte var det en gång, utan typ 15 ggr på olika inlägg de skrivit samma kommentar...

Vet att det finns de som tycker jag varit dålig på o uppdatera min blogg. Men jag har inte haft mycket till intressant liv de senaste dagrna, eller de närmaste dagarna. Har jobbat/kommer jobba mellan 8-10 timmar fre-tis. Kvällarna har tillbringats framför tvn typ. Somnat lite framför både bra o dålig program :D

Blir nog samma sak idag, film o äta Riesen tills jag mår illa :P

På måndag ska jag gå på läskig film med Jimmy. Han lägger upp de så fint o undrar om vi inte ska ta en film, visst tycker jag o undrar om de är nån speciell han har i åtanke. Med oskyldig min svarar han nej då, men föreslår efter att ha "kollat" att det går en ny skräckfilm. Jimmy, jag tror de hela var planerat. Du berättar inte förrän efter jag sagt ja till o berätta vilken film...
Så vem vill hålla mig i handen på måndag då?;)

Hur känns det för  dig nu då? ♥

SSDD!

Regn regn o regn... Även idag när jag var på väg hem så blev jag dyngsur!

Idag kändes lite som min sista lediga dag på länge, jobbar ju nu i fem dagar.. Onsdag måste jag packa o lämna Eddie med mera. Sen åker jag ju. Iofs så kanske man kan säga att släktbesök är semester, men då gör man så mycket. O för att jag ska känna att jag verkligen är ledig så måste jag nog få vara hemma o inte göra nånting!

Mamma o jag strosa mest runt på stan. Störde mig skapligt på en som jobba i en av klädbutikerna. Mamma skulle köpa en kofta o hon i butiken skulle merförsälja. Visst börja med nåt kan jag väl ta, men när mamma verkar ganska ointresserad så behöver hon ju inte fortsätta o till på köpet föröska pracka på mig grejer.. Ne jag gillar butiker när de frågar om man vill ha hjälp o man svarar att man kollar runt lite o de godtar det!

Lunchen bestod av sushi, mums, var ett tag sen...

Sen skulle jag busa lite med Karl, men han upptäckte mig ju på en gång. Sicken unge!

Jag kan tänka så mkt innan, o vilja säga.. Men sen när de väl kommer till kritan så vågar jag inte.

Snart har vi timmarna... Puss sötis♥

Vill inte Linköping ha tillbaka mig?

Nu är jag då hemma igen.. Linköping verkade ju sådär förtjust i det, för när jag steg av tåget så öppnade himlen sig lite till. Märktes att de nog regnat ett tag, men när jag väl skulle börja promenera hem så kändes de som de tilltog.. Usch! Jag blev blöt... Har ju faktiskt inte regnat på mig nån gång under min vistelse i Stockholm.

Haft ett par trevliga dagar där. Hunnit med mycket, men främst det som var mitt syfte, hänga med mina systersöner! När jag kom upp så träffa jag Bengan en sväng, han fick hänga på när jag skulle besöka ett par affärer. Hehe han såg väl skapligt uttråkad ut, men som jag sa Du får ju äran o hänga med mig ;) Sen ringde syrran så jag mötte upp henne på restaurangen. Jag kom dit före syrran så jag kollade upp om Abbe (min syrras man) var upptagen, eftersom de andra som jobbar där inte har koll på vem jag är så kollade de väldigt nyfiket på mig som om jag vore nån älskarinna eller nåt haha...

Vi drog hemåt ganska snabbt o jag fick äntligen träffa mina älsklingar, var ett tag sen.. Planerna för kvällen var spela kort o äta godis. Fick lära mig ett nytt kortspel Swiming riktigt skoj faktiskt, kom på 3e plats av 6 så inte så dumt :) Annars bestod kvällen mest av tv o så försökte jag lära dem lite av hemligheterna i korsord.. Gick o la mig ganska tidigt efter att läst igenom en hög av Max Kalle Anka tidningar.

Idag var planerna många, men vädret fick bestämma. Det bestämde att vi skulle befinna oss inomhus, så vi begav oss till Naturhistoriska. Jag var lycklig, pilla på knappar o lära mig roliga fakta, kan det bli bättre? Sen kollade vi in lite vikingar på Cosmonova, hehe jag var väl den som var mest nöjd med den showen... Sen drog vi till deras restaurang igen, La Camera o käka. Mums vad gott!!! Sen bar de av hemåt. Suck att jag hade resvägen med byte i Katrineholm, vad gör man egentligen där i 50 min? Inte mkt kan jag säga :D

Skönt att vara hemma... Men jag gillar Stockholm, får väl se om jag hamnar där nån gång. Min syster tjatar varje gång jag är där om att hon vill att jag ska flytta dit. Vi får väl se...

Jag har tänkt en del... Puss! ♥