Om du fick välja på pest eller kolera?

Idag har jag varit superman.. eller som jag fick höra hörru superkvinnan ... osv... av några sliskiga killar. Hm om man på dagtid får höra kommentarer om t-shirtarna vad kommer då inte höras om nätterna? Likadant som när det var flamesskjortor som användes. Jag har iofs aldrig använt dem, jag hade redan blå skjorta då.. Men jag gillar superman-tröjörna, synd bara att de alltid ska vara i killmodell o jag inte är kille :)
Nya supermanburgaren verkar redan vara populär, jag sålde väldigt många sådana... Var skoj o jobba, var ju käre Fredrik som var min främste kollega. Visst var bossarna där, men för de mesta var de bara vi två. Haha o självklart så kom vi igång med Om du fick välja på... :)
O sen fick jag ju höra Boten Anna på radion, wiiiehiiiie :P

Vet ni vad? Jag lyckades faktiskt somna till efter mina eskader i telefonen. Drömde om Karl o Fredrik. De skulle jobba ihop o Karl var såååå lycklig för då kunde han diskutera livet med Fredrik, o sen tyckte han de va skönt att slippa jobba med Elin. Hihi vad säger du om de Elin ;)

Blev på jobbet ett par timmar mer än vad som var tänkt, men de var lugnt. Gick hem en sväng för att hämta lite matingredienser o sen cykla till mamma, även där fick jag höra lite tjat om att jag måste ringa doktorn. Är ju inte första gången jag hör det.. hm..
Fick en radio av mamma, eller hon hade en över som jag fick o den står så fint över min säng nu :P Sen hann jag såklart även somna en sväng i hennes fåtölj, fattar inte hur jag lyckas varje gång!!

Sorry sötnos, vem utav oss hade rätt? ;)
http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=1637&a=404838&viewAll=true

Har faktiskt gett Monty Python en chans, har kollat på LIfe of Brian. Eller rättare sagt jag håller på.. Får se om jag orkar med hela. Annars blir det nog lite bok istället:)

Du förvånar mig, på ett bra sätt... ♥

PS Mitt mooomintroll är hemma igen, fast hon åkte iväg idag igen :( Men kommer snart hem igen, jippi!! O jag e bjuden på middag, får väl maila över en lista över saker jag inte bör äta först hehe

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback