Man ska inte glömma snön..

Vilken härlig dag det känns att de kommer bli idag... Känns iaf härlig än så länge!
Vakna av att telefonen ringde (ovanligt? hm...), men det var hemtelefonen som ringde. Äntligen har de kopplat in den igen. Snacka med dem igår o de visste inte varför den var avstängd, uppsagd på min begäran stod de.. Hm jo jag vill gärna stänga av min egna telefon?! Aja nu funkar den iaf så jag orkar inte fundera vidare på de.

Var Anne som ringde, hon hade läst min blogg igår o va väldigt nyfiken. Hehe har märkt att hon inte var den enda som blev lite nyfiken. Men oroa er inte jag är varken alkoholist, gravid eller ska flytta utomlands :) Finns nog bara en person som kanske reagerar på de jag vill berätta, hur har jag ingen aning. Eller iofs finns nog fler som skulle tycka de va intressant... Mer säger jag inte :)

Va skoj att snacka med Anne, känns som det var ett par dar sen. Jag avskyr att snacka länge i mobilen, så det blir inte att man hinner snacka så mycket då. Samma sak med Hanna, henne träffa jag iofs igår, men är van vid att snacka med henne en gång per dag i telefonen också. Haha ne jag är inte telefonberoende. Men det har känts skumt att den inte ringt iaf. Märkte att nummerpresentationen inte funka, men jag får väl klara mig utan den ett tag. Får ringa dem o säga att jag vill ha de, men roligare att telefonen funkar än att nrpresentationen gör det.

Ska iväg till jobbet snart, kontoret idag dock o så möte då. Ska verkligen bli skoj o se vad som har hänt i frågan om vakter. Märker iaf att de som hände i lördags påverkat folk. Andra på jobbet känner sig inte alls bekväma med att jobba natt heller. Sen är det dags för skola igen. Känns som jag har föreläsningar för jämnan just nu. Den ikväll är om trafficking. Är sista föreläsningen denna termin faktiskt, har ett seminarium nästa vecka men sen är det dags för fördjupningsarbetet. Kommer jag va hemma ännu mera haha. Kan va lite skönt innan jul.

Hm sitter o funderar på om jag ska jobba i helgen, kan jag göra om jag vill.. Borde kanske de, eller rättare sagt gör jag det inte så blir det ont om folk. Aja får kolla upp det lite i idag.

Sen får man ju inte glömma att de är snö ute :)

Lite ensamt...♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback