Bara med på två bilder.. för en gångs skull :)

Måndagsmorgon igen och en ny vecka att se fram emot. Vad har då denna vecka att erbjuda, hm vad är de för vecka? Tolv eller? Det är väl egentligen skitsamma vilket nummer veckan har det är denna vecka i vilket fall. Ganska lugn vecka, mest gamla vanliga saker såsom föreläsningar, plugga, träna, jobba o iofs nån fika på stan också.

Insåg härom dagen att jag inte festat (o gått ut på krogen) en lördag på hur länge sen som helst. Har iofs ine festat allt för mycket senaste tiden alls. Vet inte om jag behöver ändra på de, har haft det ganska trevligt iaf. Lugn mina vänner jag har inte blivit antiparty, bara att kravet på mig själv att behöva festa flera gånger i veckan inte finns kvar. Kan vara ganska skönt, I remeber the days när de inte gick många dagar utan att jag var iväg på fest. Vet inte om jag ska tolka de som att man börjar bli äldre? Vad säger ni? Börjar jag bli för gammal för att ha ett partysug för jämnan?

Denna dag erbjuder inte så mycket som får en att hoppa av glädje direkt. Inte för att det är en dag av tristhet, men liksom bara vanlig. Ska iväg till campus snart för att träffa min grupp o diskutera oförmågan att få orgasm, sen är det som vanligt föreläsningar och så avslutar jag dagen med lite träning med Kashal. Kvällen ska väl spenderas med lite tv, måndagar är ju den enda dagen jag egentligen vill kolla på tv. Har sett att de nu förtiden finns 3-4 program jag skulle kunna tänka mig att se på måndagar klockan 21...

Idag kom jag äntligen ihåg att kolla in
www.agatan.se o klart jag hittade bilder på mig själv. Från personalfesten, men jag var faktiskt bara med på två för en gångs skull. En av bilderna såg väl sådär ut, men jag ser väl ut så helt enkelt i den vinkeln i den sekunden, så kan man egentligen klaga?

Din favoritdag är här igen :) Puss♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback