Skulle legat kvar!

Hemkommen nu... intressant fest...

Inget fel på den, tillbringade ju ganska många timmar där innan jag drog. Fick mest ut av att sitta o diskutera vissa saker med Lina. Hehe vi satt o tipsa varandra om specialbehandlingar man kan ge killar ;)

Idag vet jag inte om jag borde gått ur sängen egentligen, känns som dagen började väldigt bra, sen blev den bara fel! Så nu måste jag ha ett "prata ut"-samtal, får väl gå. Men de va jag väl inte så sugen på, varför ska jag ta nåt som många tycker? Jaja, är väl min lott i livet har jag insett, bara för att jag reagerar så får jag ta de...

Jag gillar inte egoistiska människor, eller dömmande! Mötte en person som jag hade väldigt svårt för idag. Han sa själv att han inte gillade folk som dömmer andra o aldrig skulle kunna förstå en sån människa, i nästa sekund sittar han o gör just de.. Dömmer andra! Känner att jag idag blivit dömd väldigt mycket o jag gillar inte de..

Blir dömd för de jag läser, för då ska jag vara på ett speciellt sätt..
Blir dömd för mina kläder, för då ska jag vara på de sättet..
O så vidare.. o framför allt mina kläder o åsikter döms jag för på grund av att de inte alltid passar ihop...

Som jag sa i början, skulle legat kvar i min säng idag. Har bara vart arg, sur, ledsen o mått illa.... Hoppas imorrn blir en bättre dag..

Vill säga så mycket till dig, men jag vet inte hur jag ska börja.. Vill inte att nåt sk abli fel!

Du skulle kunna rädda min dag... ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback