Vad är klockan?

Oj nu är jag lite seg måste jag säga, dock inte bakis utan bara seg... Beror mest på att jag inte sovit många timmar. Somna väl kl 5 imorse, hm gammal tid.. tror jag. Problemet var väl att jag vakna vid 9, Eddie var bussugen o sen är jag sån att vaknar jag så somnar jag ofta inte om. Så det vra bara att knalla upp haha

Hm, oj är imorrn jag åker.. Iofs måste jag ju inte ha så mkt med mig, men kanske borde fixa med det. Blir ännu tröttare av att bara tänka på att tåget går kl 6 imorgonbitti, vem ens lägger in ett tåg då? Gäsp gäsp gäsp!

Åhh va trevligt det var igår! Va trevligt folk o en del garv... O en del alkohol... Tur att jag inte gick ut i köket tidigare, för då hade det kunnat bli ännu mera. Hann bara med en shot, men had ejag hängt där ute mera så hade det garanterat blivit flera. Shot kan va farligt :P
Men jag hade ju sagt att jag inte skulle gå ut i köket eftersom Johan tyckte att det skulle vara osocialt, så jag ville varken bli blöt om fötterna eller känna en viss odör ;)
Sen hamna vi på bk, va mkt trevligt måste jag säga... O att jag va kvar där så länge de va ovanlig, jag brukar tröttna tidigare, men igår va jag inte hemma förrän 3 nånting, vet inte riktigt eftersom klockan gick tillbaka... men gammal tid var väl klockan kvart i 4 eller nåt! Vi avsluta kvällen med lite käk, men o jädrar va segt de blev på stället efter ett tag... Johan, Anne o jag bara satt o vänta o blev allt sömningare! Hehe men till slut kom vi därifrån.

Idag måste jag städa, min mamma ska ju hänga lite i min lägenhet när jag är i gbg... Skumt, men men Eddie kan inte va själv hela tiden så. Sen ska jag hem till mamma o äta, mums jag är hungrig redan nu. Hm måste få tag på Naman också så jag kan kolla vad man ska ha med sig.

Gaah va tråkig jag är, märker de själv..

Rocka på mera ni♥

Kommentarer
Postat av: alex

hm, läskigt att ha mamma i lägenheten när man inte är hemma... nästa gång vi ses kanske du är färgad!? kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback