Muskelknuttar here I come :D

Jaha muskelknuttar, nu ska jag komma o hänga vid er... Var ju då idag o träffa Björn, the personal trainer. Han hade fixat ett träningsschema som vi skulle gå igenom. Så vilket ställe tror ni han först tar mig till? Jo till den delen av stora träningssalen jag knappt vågat mig in på, där jag främst tycker alla muskelknuttar brukar hänga. Hjälp! Aja, finns inte så mycket o göra får börja hänga där.. För där har jag en del övningar haha. Hm får börja gå o träna på såna tider då det är tomt ;)

Sen drog jag till jobbet på möte, ska bli väldigt spännande o se vem det blir. Inte långt kvar.. Men jag har lite aningar om hur det kommer bli.. Eller vad det kan vara för typ iaf. Efter de följde jag med Jimmy på stan lite. Hittade de perfekta skorna till honom, de kändes bara så honom o kostade bara 180 kr. Men han vägrade:( Konstigt för så skumma var de inte o väldigt många har sådana... Själv hittade jag ett par skor till mig själv, bra pris o jag älskar såna. Så de ska jag köpa så fort jag fått skattepengarna! Jag vet, men jag älskar skor...

Äntligen hann Kashal o jag med vår fika som vi snackat så mycket om. Lite trist att inte träna med henne längre, vi har haft många bra samtal där i våra träningsmaskiner :) Men men jag har ju ett nytt härligt gäng :)

Sådär nu är det nog bestämt att jag ska åka till släkten i augusti. Blir väl min långsemester denna sommar. Eddie då? Han ska åka på pensionat, har kollat upp ett par o har nog fastnat för ett... Verkar mysigt med mycket att titta på. Får se hur mycket han kommer gnälla, han är ju ganska hemmakär:)

Kommer våra planer för sommaren bli av? Jag hoppas de... :) ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback