Glass i stora lass...

Hihi kan inte klaga på denna dagen heller :) Insåg idag att jag inte ska skriva ner vad planerna för dagen är, eller så ska jag göra de för att inse att den inte blev så...

Var i skolan i förmiddags, måste erkänna att jag idag var väldigt okoncentrerad. Gav mig inte så mycket att lyssna på vissa saker. Men men, lite intressanta saker fick man höra. Efter föreläsningen satt vi kvar i bibblan lite o strukturera upp våran examinationsuppgift. Dumt att man inte hänger bland SOU-rapporter oftare, finns en del intressanta. Nu tror ni jag dummar mig, men jag är väldigt seriös!

Skulle ju då ha åkt o kollat skor ute i Tornby med Lina. Men planerna ändrades lite. Fick ett erbjudande om besök på Smultronstället. Eftersom det var ett mål med sommaren så var lyckan gjord. Vilken mysig stad Söderköping är, trevligt att bara promenera i. Tror faktiskt inte jag varit där innan... Efter att försökt få mig mig denna enorma glass (after eight), som jag misslyckades ganska rejält med fick nog i mig minst av mig, Hanna o Tommy tror jag.. Iaf efter så antog vi Hannas utmaning om att ta trapporna upp på berget, 90 meter lät ju inte så jobbigt.. Hihi men med en massa glass i magen o en ganska varm dag så blev det en del pustande o stånkande på vägen upp :) Men härlig utsikt, det måste jag säga.. Åker gärna tillbaka någon dag!

Kvällen ägnades åt lite plugg o en del letande, gaah fattar inte vart de kortet är. Plockade ur de innan kryssningen o trodde jag la de på hallbordet, fast jag har ett svagt minne av att jag flyttade de för att jag lättare skulle hitta de... Men frågan är vart jag la de? Stör mig o så typiskt mig, blä!

O så stör jag mig på mitt närminne!

Snart? ♥

PS Glöm inte att man ser de bara om man tittar på de ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback