Vilken översättning!!! :D

Japp japp, lite jobb. Men som tur var inte de åtta timmarna som var meningen utan "bara" tre. Iofs de timmarna på söndar som det inte händer mkt på. Så jag tömde milkshakesmaskinen. Fattar inte, den har funkat hur bra som helst, sen kommer det en snubbe som ska rengöra den DÅ går den sönder! O där står vi o får klagomål, usch för sånt!

Här kommer en översättning som har vart veckans skämt på jobbet. Det är en lapp som ligger i varje kartong med stora kött, dom har ändrat storleken på den så de ligger då en lapp med info i varje. På den står det:

"New supplier. Recalibrate the broiler before using this product"

Okej inget fel på de, bra info.. Men så kommer översättningen till svenska.

"Ny leverantör. Recalibrate GÖDKYCKLINGEN, innan du använder denna produkt"

Hm hur gör man när man recalibrerar en gödkyckligen? Är det inte bättre att göra det på broilern (grillen)??? :D När de översatte den meningen så kan de inte kollat på sammanhanget alls.. men det har gett oss en del goda skratt!

Efter jobbet åkte vi ut till Skägget o fira Talin, shit va hon ville få i oss saker. Smörgåstårta o blåbärspaj blev de, mums. Sen fanns det bullar o kakor men dom hoppa jag.. Skulle rullat ut annars!

Söndagskväll då, ny vecka. Vad händer då då. Skola imorrn, kanske dra till HG, jobba o hockey på tisdag. Annars ska d bara pluggas o tränas!

Sanna, du är grym!

Man märker att man saknar nån som mest när man märkt att de inte alltid finns där. Du betyder mycket!

Nu är allt som det ska igen :) ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback