Blir så trött på detta!

Shit vad jag kan hata politik och byråkrati ibland!!!

Imorse var jag uppe tidigt för att ringa "min" läkare på Vårdcentralen. På nätet stod det att hon skulle ha telefon tid 8.15-9. Jahapps, nejdå. När man ringde så möttes man av en trevlig telefonsvarare som börja berätta om jämna o ojämna veckor. Summa sumarum, idag var hon inte där...

Ringde Vårdcentralen direkt då, för att få boka min tid. Fick reda på att den läkaren jag har inte kommer är där förrän på tisdag, men kunde jag boka tid? Nej nej, utan jag måste ju ringa på tisdagmorgon o prata personligen med henne under den 45 minuter långa telefontiden. Gosh blir så trött på sånt här...

Tänker på folk som kanske jobbar då o verkligen inte kan gå ifrån för att sitta i en telefonkö, som jag nästan kan garantera att de blir om varje läkare har en telefontid på 45 min, några ggr i veckan! Eller samma med studenter. Har vi morgonföreläsning så börjar den 8.15 o håller på till 9. Så alltså för att kunna ringa läkaren så måste man antingen ta semester från jobbet eller skolka. Hm bara jag som tycker att något verkar lite skumt i detta?

Jaja, min uppsats har också ordnat sig. Läraren lovade att vi skulle komma på något så det blir nog bra... Behöver heller inte jobba idag alls, men måste väl förbi där iaf... Kommer nog få jobba imorgon, fattar inte hur jag lyckas att ALDRIG få vara ledig en lördag!

Imorrn blir en trevlig dag annars. Blev bjuden att käka frukost hemma hos mamma (hm kanske lite för tidigt för min smak, men vi får väl se..) o sedan då följa med henne till World Class o hänga lite. På kvällen är det dags igen för månadens vinkväll. Blir hemma hos Hanna denna gång. Ska bli riktigt trevligt:)

Ikväll ska jag nog bara softa tror jag... Sugen på sushi...

Hoppas du mår bra... ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback