Jag har en hemlighet...

Oj vilken dag, mycket att göra för en som är så ovan som jag ;)

Känns som jag träffat halva bekantskapskretsen idag, så skoj! Först lunch med Sandra på Wayne's, så mumsigt! Va skoj att snacka en massa bara, uppdatera sig lite. Va evigheter sen vi träffades känns det som. Sandra är så härlig :)

När vi satt där på Wayne's fick jag ett samtal, oj spännande. Mitt steg åt ett annat håll tog ett steg till... På måndag kanske det tar ett jättekliv. Känns tyvärr som jag sviker många :(

Efter Wayne's ringde Naman, vi åkte till Tornby för att handla grejer inför imorrn, sen när allt införskaffats (många skumbananer!), drog vi till jobbet för att dekorera lite... Aja vart väl okej.

Sen kom Fredrik dags för lite mat igen. Oj vad jag vart duktigt o äta idag hoho. Hehe Fredrik vart faktiskt imponerad över mitt val av mat hehe..

Biodags, hämtade Kashal.. Gaah gumman du tar tid på dig du ;) King Kong dags! Har ni inte sett den se den säger jag bara. Tre timmar i mitt liv som försvann väldigt fort. Vad man inte ska dömma nån bara för att han ser stor o farlig ut, han kanske har ett hjärta av guld.. Ett hjärta som bara skönheten kan döda!

Ibland tycker man bara om nån, så är det...♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback